Lucky_Strike | zondag 16 april 2006 @ 15:34 |
Ik ga ons vanavond eens lekker verwennen. t Mannetje krijgt een hele rollade (beroepscarnivoor) en ik maak voor mezelf een maaltijdsalade met geitenkaas. Nou wil ik die geitenkaas in de oven bereiden. Hoe en hoe lang doe ik dat? En is grillen niet eigenlijk beter? | |
Blues | zondag 16 april 2006 @ 15:39 |
De geitenkaas vlak voor opdienen even om en om bakken in de koekepan in zijn eigen olie (als je dat nog hebt). Of de geitenkaas in plakken snijden van ongeveer 1 centimeter dik. Meng bloem met ongeveer 2 eetlepels water tot een vrij dik papje aan, haal de geitenkaasplakken hierdoor, daarna door de paneermeel en bak ze snel in hete boter aan beide zijden goudbruin. ![]() | |
Lucky_Strike | zondag 16 april 2006 @ 15:45 |
Ik heb een plak van 1,5 centimeter dik gekocht in een piepschuim bakje met plastic erover. Geen olie dus. En ik wil geen paneermeel... Kan ik m niet gewoon onder de grill zetten? Hij hoeft niet echt gebakken te zijn. Meer warm dan gesmolten eigenlijk. Het is de bedoeling dat ie dan als ik m aansnij lekker dor mijn salade gaat brokkelen. I know, veel eisen ![]() | |
Salvad0R | zondag 16 april 2006 @ 15:55 |
Je doet het volgende: Je pakt een stokbrood, ijsbergsla en geitenkaas . Snij het stokbrood in parten, leg blokken geitenkaas erop en laat het geheel opwarmen in de oven... de geitenkaas moet niet wegsmelten, maar wel heel broos worden... Vervolgens serveer je dat met die ijsbergsla... en je hebt een fucking masterlijk voorgerecht. ![]() | |
Lucky_Strike | zondag 16 april 2006 @ 16:08 |
Ja, op een stuk toast! Dat wilde ik er toch bij eten. Hoe lang moet dat ongeveer in de oven? Ik moet het combineren met het bereiden van de rollade namelijk. We willen graag tegelijk eten natuurlijk. En op welke temperatuur? 180 graden? | |
Blues | zondag 16 april 2006 @ 16:09 |
quote:Het water liep me in de mond van je beschrijving ![]() Ik zou het gewoon ffies laten smelten onder de grill ![]() | |
Lucky_Strike | zondag 16 april 2006 @ 16:30 |
quote:En het wordt nog lekkerder: sla melange, cherry tomaatjes, walnoten, komkommer, paprika, spekkies ![]() | |
Lucky_Strike | zondag 16 april 2006 @ 16:30 |
En honing mosterd dressing. | |
Pietverdriet | zondag 16 april 2006 @ 17:11 |
* Pietverdriet is het met blues eens, plakken, ff door een eitje en cornflakes en dan bakken. | |
Blues | zondag 16 april 2006 @ 17:29 |
quote: ![]() | |
Pietverdriet | zondag 16 april 2006 @ 17:37 |
quote:*snif* Jij bent met golfer, ik ben homo, het had zo mooi kunnen zijn... *Traantje wegpink* | |
Blues | zondag 16 april 2006 @ 17:45 |
quote: ![]() ![]() Ziet er wel errug jammie uit : ![]() | |
Lucky_Strike | zondag 16 april 2006 @ 18:45 |
quote:Ja, en dat ongepanneerd ![]() Ik ga t over een kwartiertje klaarmaken. Ik ben benieuwd! |