Bij mij zijn het altijd wel flinke dikke plakken jaquote:Op woensdag 17 januari 2007 15:29 schreef Monotomy het volgende:
Kunnen ze dat van een afstand zien dan?
Of zien ze het omdat de boterhammen wat dikker gesneden zijn?
Laat je 't brood dan wel helemaal afkoelen voordat je 't snijdt? Als 't nog enigszins warm de diepvries in gaat, wordt het er niet lekkerder op, is mijn ervaring. Ik bak daarom nooit op werkdagen.quote:Op maandag 22 januari 2007 09:08 schreef Rewimo het volgende:
Als je het brood meteen wilt eten moet je wel goed plannen ja. Maar ik zet hem gewoon 's avonds aan en dan heb ik 's morgens broodIk snij het, vries het in porties in en dan hoef ik de dagen erna alleen maar te smeren
O, maar je bakt 'm dus ook al 's avonds. Ik dacht dat je 'm 's avonds instelde met vertraging, om 's ochtends afgebakken te zijn.quote:Op maandag 22 januari 2007 09:53 schreef Rewimo het volgende:
Ja, ik snij het dus pas 's morgens, dan is het wel afgekoeld
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |