pberends | donderdag 16 maart 2006 @ 15:15 |
Velen kennen het wel, van die drollen die zo perfect uit de bips komen dat je gewoon niet hoeft af te vegen. Wat zijn de geheime tactieken achter deze makkelijke drollen? Wat moet je dan eten? Let wel; dit is een serieuze vraag. | |
Mobster273 | donderdag 16 maart 2006 @ 15:15 |
brood, of ander vezelrijk voer -edit-hmm, reactie in dezelfde minuut als OP en tóch een serieus antwoord ![]() | |
LostFormat | donderdag 16 maart 2006 @ 15:17 |
Ook is het de kunst om zo te zitten op de pot dat de bilhelften van elkaar gescheiden zijn. | |
Yozzz | donderdag 16 maart 2006 @ 15:17 |
Zo, dan is dat ook weer opgelost! :p | |
rudedeltadude | donderdag 16 maart 2006 @ 15:18 |
schopje onz | |
DarkElf | donderdag 16 maart 2006 @ 15:18 |
veel vezels eten. (volkoren, groente, fruit, rijst etc) maar ook genoeg drinken is erg belangrijk | |
Yildiz | donderdag 16 maart 2006 @ 15:21 |
Shoarma en bier. | |
Biglebowski | donderdag 16 maart 2006 @ 16:01 |
Voorgerecht: hachee en daarna ragout en als hoofdgerecht: Bruine bonen. En als toetje een hele sterke kop dubbele espresso met een sigaartje erbij. ... Nou dan is het rennen denk ik hoor ....hahahaha | |
DarkElf | donderdag 16 maart 2006 @ 17:20 |
antwoord is gegeven, ook kan je tips voor een goede stoelgang op google vinden. sltoje want verder vraagt dit topic blijkbaar om onz antwoorden. |