abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 5 maart 2006 @ 18:07:22 #1
142291 Met-Yvana
Hating me wont make you pretty
pi_35747790
Ik en een paar vriendinnen hadden gisteren een feestje bij mij thuis, en ik zit nu met een vraagje, ik heb nog 1 bijna volle fles witte wijn, een halve fles pina colada, en een bijna volle fles passoa. Kan ik gewoon de doppen er weer op draaien en ze in de kast zetten, moet ik ze in de koelkast zetten, of weggooien? Alvast bedankt!
Can YOU handle Met-Yvana?
  zondag 5 maart 2006 @ 18:10:02 #2
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_35747868
De Sterke drank kun je wel een tijdje wegzeten, daar kan niet veel mee gebeuren, de witte wijn zou ik wel in de koeling zetten en binnen een week op drinken, daarna wordt hij er niet beter op.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  zondag 5 maart 2006 @ 18:10:56 #3
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_35747890
Witte wijn houd zich nog wel een dag of 2, 3 in de koelkast, kan je nog drinken, of in een saus gebruiken. De Pina Colada en de Passoa kan je in de koelkast nog lang goedhouden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 5 maart 2006 @ 18:14:20 #4
142291 Met-Yvana
Hating me wont make you pretty
pi_35747981
Maar bederft die pina colada niet ofzo? Er zit volgens mij flink wat (cocos)melk in
Can YOU handle Met-Yvana?
  zondag 5 maart 2006 @ 18:19:26 #5
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_35748087
quote:
Op zondag 5 maart 2006 18:14 schreef Met-Yvana het volgende:
Maar bederft die pina colada niet ofzo? Er zit volgens mij flink wat (cocos)melk in
je moet hem ook niet maaaaanden gaan lopen bewaren, maar in de koeling blijft ie wel een tijd goed.
De alcohol en de suiker erin houden hem een tijd goed
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 5 maart 2006 @ 18:21:14 #6
142291 Met-Yvana
Hating me wont make you pretty
pi_35748135
Ok, dankjewel voor je advies
Can YOU handle Met-Yvana?
pi_35750392
Heb deze zomer nog een fles muntlikeur gevonden in het vakantiehuisje van een vriend van me die er al heel wat jaren lag. Nergens last van gehad
"The sunshine bores the daylights outta me!"
pi_35750450
Sterker drank kan je ook in een droog donker kastje bewaren, blijft die ook lang goed.
pi_35750472
je bent 12 je mag helemaal niet drinken, dus flikker maar weg.

(sterke drank blijf wel goed, die wijn is heel snel niet meer te zuipen, als die het al was toen je hem van je zakgeld kocht, dus gooi die maar weg).
  zondag 5 maart 2006 @ 22:30:25 #10
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_35757089
Die bijna volle fles wijn kun je in de koelkast nog een week goed houden en de rest kan je zoals hier boven al geschreven werdt behoorlijk lang goed houden als je hem maar droog en donker bewaard
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  woensdag 15 maart 2006 @ 19:24:34 #11
111171 Richie_Rich
Rich Industries©
pi_36065184
Ik krijg laatst als fooi voor een klusje een fles Havana Club rum die al 15 jaar bij hen op de kast stond

Smaakte goed
pi_36070599
Alcoholische dranken kan je heel lang bewaren.. het kan echter wel voorkomen dat de smaak in de loop der tijd wat veranderd of minder word.
  maandag 20 maart 2006 @ 16:00:46 #13
49558 1-of-6Billion
Up the shut fuck you must
pi_36202681
Alles met meer dan 18% alcohol bederft, microbiologisch gezien, nooit. Wel kan, als de fles al een eind leeg is of de dop lek, de alcohol oxideren tot azijnzuur. En daar wordt het NIET lekkerder van.
I follow you......but not on Twitter
  maandag 20 maart 2006 @ 19:30:14 #14
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_36209057
quote:
Op maandag 20 maart 2006 16:00 schreef 1-of-6Billion het volgende:
Alles met meer dan 18% alcohol bederft, microbiologisch gezien, nooit. Wel kan, als de fles al een eind leeg is of de dop lek, de alcohol oxideren tot azijnzuur. En daar wordt het NIET lekkerder van.
Alles boven de 14,5% blijft lang goed, zeker wel een jaar, alleen als er cream in zit of eieren is het opletten.
Oxideren tot azijnzuur zal niet zo gauw gebeuren boven de 14,5%, misschien wel helemaal niet, alleen bieren en wijnen kunnen hier mee te maken krijgen.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')