FOK!forum / Culinesse à gogo / BBQ worst in de frituurpan???
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 16:59
Ja, de TT zegt het al:
mag dit????

Ik zat net m'n diepvries door te kijken omdat ik verder geen eten meer heb
Nu vond ik nog 3 barbeque worsten. Ik kan ze natuurlijk opwarmen in de koekepan..., maar nu zag ik de frituurpan ook nog op het aanrecht staan.. En zodoende vroeg ik me ineens af wat er zou gebeuren als..
kabouter.mutsvrijdag 3 maart 2006 @ 17:03
Lijkt mij niet als je een worst te heet bakt barst hij uit elkaar.
Pavewayvrijdag 3 maart 2006 @ 17:04
Ach, probeer het eens.... mocht het mis gaan.... 1-1-2

Serieus, denk niet dat het gaat... Dat het vel van de worst barst en dat het dan erg gaat spatten. En het worstje zich vult met frituutvet.
Mirjamvrijdag 3 maart 2006 @ 17:04
k denk dat dat vreselijk gaat spetteren, en dat hij wel zal barsten
daar wordt hij neit lekkerder op
Lienzzvrijdag 3 maart 2006 @ 17:05
neej dat gaat niet....gewoon bakken in de koekenpan!

En een bbq worst in de frituurpan lijkt me ook niet echt lekker
RPDvrijdag 3 maart 2006 @ 17:06
hmmm bij mij weten kan alles gefrituurd worden

never try never know
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 17:06
Hmm, toch maar rustig aan in de koekepan dan maar
navvyvrijdag 3 maart 2006 @ 17:06
Ik denk dat het velletje echt een eigen leven gaat leiden. Maarre, probeer het eens en post de pics hier!
Timmiejjvrijdag 3 maart 2006 @ 17:07
Wat een toeval, dit hebben vrienden van me met carnaval wel gedaan
Maarre, gaat niet echt goed nee. Hij schijnt helemaal te verbranden. En dat smaakt natuurlijk niet.
Lienzzvrijdag 3 maart 2006 @ 17:07
je gooit toch ook geen mars in de frituurpan
Mr-Zvrijdag 3 maart 2006 @ 17:09
Haal het velletje er eerst af
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 17:09
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:07 schreef Timmiejj het volgende:
Wat een toeval, dit hebben vrienden van me met carnaval wel gedaan
Maarre, gaat niet echt goed nee. Hij schijnt helemaal te verbranden. En dat smaakt natuurlijk niet.
Ja, maar ik ben nuchter

Oke, ik heb de frituur toch maar aangezet, en dan op de laagste stand (150 graden).
Ik ga het gewoon met 1tje proberen
yvonnevrijdag 3 maart 2006 @ 17:10
Fotoooooooooooooooooooooooooooo's!!!
jpg97vrijdag 3 maart 2006 @ 17:11
Kan volgens mij best, beetje curry erbij en voila: curryworst
Molluckvrijdag 3 maart 2006 @ 17:11
Ik denk dat het een soort vette vleesspons wordt
HAL9000Svrijdag 3 maart 2006 @ 17:11
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:07 schreef Lienzz het volgende:
je gooit toch ook geen mars in de frituurpan
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/4103415.stm
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 17:11
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:11 schreef Molluck het volgende:
Ik denk dat het een soort vette vleesspons wordt
Een frikandel bedoel???
Gizmo112vrijdag 3 maart 2006 @ 17:13
Net zoals mijn vriendin altijd zegt:

"Kan dit in de koelkast"?

Ja hoor, kan wel.

Of:

"kan ik dit in de vriezer bewaren? "

Ja hoor, kan wel
Mr-Zvrijdag 3 maart 2006 @ 17:25
En toen was het stil.. heel stil

Alarm nummer bellen?
Joenevrijdag 3 maart 2006 @ 17:27
frituur volg topic
navvyvrijdag 3 maart 2006 @ 17:29
Misschien is hij nu de foto's aan het uploaden of hij heeft een enkeltje brandwondencentrum Beverwijk.
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 17:29
Het is gelukt!!

Lekker krokant van buiten, en lekker van binnen. Had hem eerst op 150 graden gezet, maar daarna toch maar op 180
Ik heb er nu de andere 2 in gegooid
Joenevrijdag 3 maart 2006 @ 17:30
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:29 schreef Automatic_Rock het volgende:
Het is gelukt!!

Lekker krokant van buiten, en lekker van binnen. Had hem eerst op 150 graden gezet, maar daarna toch maar op 180
Ik heb er nu de andere 2 in gegooid
Hoelang frituur je het ? maak is een foto?
kabouter.mutsvrijdag 3 maart 2006 @ 17:32
wow had ik nooit verw8, zo zie je maar.....
navvyvrijdag 3 maart 2006 @ 17:32
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:29 schreef Automatic_Rock het volgende:
Het is gelukt!!

Lekker krokant van buiten, en lekker van binnen. Had hem eerst op 150 graden gezet, maar daarna toch maar op 180
Ik heb er nu de andere 2 in gegooid
Kee, op naar het volgende expiriment, wat heb je nog meer in je vriezer?
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 17:33
5/6 minuten had ik het gedaan. De 2 die ik nu doe zal ik wat langer doen, kijken hoe dat gaat/smaakt
xmanvrijdag 3 maart 2006 @ 17:38


Worstjes opzoekt!
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 17:39




Herkauwervrijdag 3 maart 2006 @ 17:42
Wel een beetje een karig avondmaal hoor Maar wel een leuk experiment
Joenevrijdag 3 maart 2006 @ 17:42
het ziet er opzich niet verkeerd uit , maak je frituurpan is schoon zeg
Youpvrijdag 3 maart 2006 @ 17:43
ik heb wel eens een knakworst in de frituurpan geplempt!

was opzich redelijk goed te eten
xmanvrijdag 3 maart 2006 @ 17:43
Shit ik heb alleen nogmaar gehakt, kipfilet en varkensschnitzel in huis.
Denk niet dat hetzelfde zal werken bij gehakt!
Youpvrijdag 3 maart 2006 @ 17:44
schnitzel gaat volgensmij wel

kroketten zijn immers ook gepaneerd
xmanvrijdag 3 maart 2006 @ 17:44
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:42 schreef Joene het volgende:
het ziet er opzich niet verkeerd uit , maak je frituurpan is schoon zeg
Nee waar denk je dat de 'speciale' smaak en 'extra krokante' laag vandaan komt! Hè?
kabouter.mutsvrijdag 3 maart 2006 @ 17:44
[quote]Op vrijdag 3 maart 2006 17:44 schreef Youp het volgende:
schnitzel gaat volgensmij wel

Ja dat gaat maar wordt er echt niet lekkerder op.
Youpvrijdag 3 maart 2006 @ 17:45
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:44 schreef kabouter.muts het volgende:
[quote]Op vrijdag 3 maart 2006 17:44 schreef Youp het volgende:
schnitzel gaat volgensmij wel

Ja dat gaat maar wordt er echt niet lekkerder op.
dat zeg ik ook niet
xmanvrijdag 3 maart 2006 @ 17:45
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:44 schreef Youp het volgende:
schnitzel gaat volgensmij wel

kroketten zijn immers ook gepaneerd
Hmmm.. heb genoeg paneermeel in huis.

Maar nee..
Herkauwervrijdag 3 maart 2006 @ 17:46
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:43 schreef xman het volgende:
Shit ik heb alleen nogmaar gehakt, kipfilet en varkensschnitzel in huis.
Denk niet dat hetzelfde zal werken bij gehakt!
Schnitzel kan anders prima in de frituur hoor
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 17:46
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:42 schreef Joene het volgende:
het ziet er opzich niet verkeerd uit , maak je frituurpan is schoon zeg
Joenevrijdag 3 maart 2006 @ 17:47
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:46 schreef Automatic_Rock het volgende:

[..]

Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 17:47
De andere 2 zijn ook klaar, heb deze wat langer gedaan, bijna 10 minuten denk ik

Deze zijn wat gebarsten. Geen grote explosies, maar gewoon zo als een frikandel barst. Heb er nu 1 op een boterham gedaan, ook erg lekker

Maargoed, morgen toch maar weer echt eten in huis halen...
Joenevrijdag 3 maart 2006 @ 17:48
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:47 schreef Automatic_Rock het volgende:


Maargoed, morgen toch maar is mijn frituurpan schoonmaken en echt eten in huis halen...
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 17:50
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:48 schreef Joene het volgende:

[..]

Joenevrijdag 3 maart 2006 @ 17:52
Misschien kan je dan volgende week is proberen of het echt lekker is ?
Youpvrijdag 3 maart 2006 @ 17:57
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:47 schreef Automatic_Rock het volgende:
De andere 2 zijn ook klaar, heb deze wat langer gedaan, bijna 10 minuten denk ik

Deze zijn wat gebarsten. Geen grote explosies, maar gewoon zo als een frikandel barst. Heb er nu 1 op een boterham gedaan, ook erg lekker

Maargoed, morgen toch maar weer echt eten in huis halen...
gebarsten = gaar

alleen bij kroketten is dat wat lastiger
Mini_rulezvrijdag 3 maart 2006 @ 18:02
Vrienden van mijn vader (die in Frankrijk zelf een huis aan het bouwen zijn en daar in een caravan naast de bouwplaats wonen, rare gasten) frituren bockworsten, en volgens mijn vader en opa is het erg lekker. Ik heb nog niet de eer gehad om het te proeven.
Posdnousvrijdag 3 maart 2006 @ 18:04
Zulks een ranzigheid .
D.vrijdag 3 maart 2006 @ 18:05
edit: te laat
Hallahanvrijdag 3 maart 2006 @ 18:46
Ik heb ook wel eens gehoord van mensen die harde worst frituren, schijnt ook lekker te zijn
Youpvrijdag 3 maart 2006 @ 18:53
ik heb ook wel eens gehoord van mensen die ijs frituren.... ook dat schijnt lekker te zijn...
Stalivrijdag 3 maart 2006 @ 20:58
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 18:53 schreef Youp het volgende:
ik heb ook wel eens gehoord van mensen die ijs frituren.... ook dat schijnt lekker te zijn...
Help mee met het maken van het FOK!kookboek!
Stalivrijdag 3 maart 2006 @ 20:59
Hier in huis werd het namelijk ook geroepen en ik voelde me licht in de maling genomen. AR heb je ijs in huis?
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 21:56
Alleen van dat waterijsspul
Stalivrijdag 3 maart 2006 @ 22:21
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 21:56 schreef Automatic_Rock het volgende:
Alleen van dat waterijsspul
Insekten dan? .
Automatic_Rockvrijdag 3 maart 2006 @ 22:41
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 22:21 schreef Stali het volgende:

[..]

Insekten dan? .
M'n computer heeft wel eens een bug..
D.vrijdag 3 maart 2006 @ 22:51
in het kader van 'wat gooi ik in mijn frituurpan': ik hoorde afgelopen week dat gefrituurde champignons erg lekker moesten zijn
Stalivrijdag 3 maart 2006 @ 22:54
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 22:41 schreef Automatic_Rock het volgende:

[..]

M'n computer heeft wel eens een bug..
Delete user.
Bluesvrijdag 3 maart 2006 @ 23:02
Mmmmm de worst ziet er beter uit dan de frituurpan
Youpvrijdag 3 maart 2006 @ 23:43
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 22:51 schreef D.Rose het volgende:
in het kader van 'wat gooi ik in mijn frituurpan': ik hoorde afgelopen week dat gefrituurde champignons erg lekker moesten zijn
dat zou wel eens kunnen kloppen!
Martijn_77zaterdag 4 maart 2006 @ 01:04
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 23:02 schreef Bluezz het volgende:
Mmmmm de worst ziet er beter uit dan de frituurpan
Idd
Phoenixjuhzaterdag 4 maart 2006 @ 01:52
Nou ja, het is een soort braadworst, die gooien ze bij de snackbar ook in de frituurolie.
SevenWonderszaterdag 4 maart 2006 @ 10:14
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 17:07 schreef Lienzz het volgende:
je gooit toch ook geen mars in de frituurpan
Ehhhhhm. Jawel...

http://www.damienkatz.net(...)ars-illustrated.html

of: http://www.sptimes.com/2002/02/13/Taste/Extreme_fair_food.shtml

Heb ik wel eens gedaan en het is best bijzonder.
Pietverdrietzaterdag 4 maart 2006 @ 10:20
Frikandel is ook gewoon een worst.
Aardezaterdag 4 maart 2006 @ 10:31
quote:
Op vrijdag 3 maart 2006 18:53 schreef Youp het volgende:
ik heb ook wel eens gehoord van mensen die ijs frituren.... ook dat schijnt lekker te zijn...
water kun je dan weer niet frituren
kabouter.mutszaterdag 4 maart 2006 @ 13:47
Iemand had er erover dat je toch ook geen mars in de frituur gooit!!
Nou in Amerika doen ze t anders wel.
Maar wat doet de chocolade dan??
Mirjamzaterdag 4 maart 2006 @ 13:48
quote:
Op zaterdag 4 maart 2006 10:14 schreef SevenWonders het volgende:

[..]

Ehhhhhm. Jawel...

http://www.damienkatz.net(...)ars-illustrated.html

of: http://www.sptimes.com/2002/02/13/Taste/Extreme_fair_food.shtml

Heb ik wel eens gedaan en het is best bijzonder.
smaakt het echt zo anders dan?
kabouter.mutszaterdag 4 maart 2006 @ 14:00
Mijn tanden vallen er al uit door alleen ernaar te kijken.
Iemand dit ook echt wel eens gegeten?

Ja dus zie ik hierboven.
Sorry
Youpzaterdag 4 maart 2006 @ 15:39
quote:
Op zaterdag 4 maart 2006 10:31 schreef Aarde het volgende:

[..]

water kun je dan weer niet frituren
jawel hoor en t liefste met een aansteker er boven
ki_kizondag 5 maart 2006 @ 01:38
Het klinkt wat vreemd, maar het is een heeeerlijk borrelhapje:
snij grillworst in plakken van iets minder dan 1 cm, en eventjes frituren, serveer met een sausje bijvoorbeeld en smullen maar
Drive-rzondag 5 maart 2006 @ 13:06
Het is echt geen probleem. In Oostenrijk vind je in berghutten (ik ga aan het einde van de winter vaak toerskien) vaak gefrituurde worsten. Deze zijn dan echter eerst opengesneden, zoals een frikandel 'met open ruggetje'.