Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 16:59 |
Ja, de TT zegt het al: mag dit???? Ik zat net m'n diepvries door te kijken omdat ik verder geen eten meer heb ![]() Nu vond ik nog 3 barbeque worsten. Ik kan ze natuurlijk opwarmen in de koekepan..., maar nu zag ik de frituurpan ook nog op het aanrecht staan.. En zodoende vroeg ik me ineens af wat er zou gebeuren als.. ![]() | |
kabouter.muts | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:03 |
Lijkt mij niet als je een worst te heet bakt barst hij uit elkaar. | |
Paveway | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:04 |
Ach, probeer het eens.... mocht het mis gaan.... 1-1-2 Serieus, denk niet dat het gaat... Dat het vel van de worst barst en dat het dan erg gaat spatten. En het worstje zich vult met frituutvet. | |
Mirjam | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:04 |
k denk dat dat vreselijk gaat spetteren, en dat hij wel zal barsten daar wordt hij neit lekkerder op | |
Lienzz | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:05 |
neej dat gaat niet....gewoon bakken in de koekenpan! En een bbq worst in de frituurpan lijkt me ook niet echt lekker | |
RPD | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:06 |
hmmm bij mij weten kan alles gefrituurd worden never try never know | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:06 |
Hmm, toch maar rustig aan in de koekepan dan maar ![]() | |
navvy | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:06 |
Ik denk dat het velletje echt een eigen leven gaat leiden. Maarre, probeer het eens en post de pics hier! | |
Timmiejj | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:07 |
Wat een toeval, dit hebben vrienden van me met carnaval wel gedaan ![]() Maarre, gaat niet echt goed nee. Hij schijnt helemaal te verbranden. En dat smaakt natuurlijk niet. ![]() | |
Lienzz | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:07 |
je gooit toch ook geen mars in de frituurpan ![]() ![]() | |
Mr-Z | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:09 |
Haal het velletje er eerst af ![]() | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:09 |
quote:Ja, maar ik ben nuchter ![]() Oke, ik heb de frituur toch maar aangezet, en dan op de laagste stand (150 graden). Ik ga het gewoon met 1tje proberen ![]() | |
yvonne | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:10 |
Fotoooooooooooooooooooooooooooo's!!! | |
jpg97 | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:11 |
Kan volgens mij best, beetje curry erbij en voila: curryworst | |
Molluck | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:11 |
Ik denk dat het een soort vette vleesspons wordt ![]() | |
HAL9000S | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:11 |
quote:http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotland/4103415.stm | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:11 |
quote:Een frikandel bedoel??? | |
Gizmo112 | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:13 |
Net zoals mijn vriendin altijd zegt: "Kan dit in de koelkast"? Ja hoor, kan wel. Of: "kan ik dit in de vriezer bewaren? " Ja hoor, kan wel ![]() | |
Mr-Z | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:25 |
En toen was het stil.. heel stil ![]() Alarm nummer bellen? | |
Joene | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:27 |
frituur volg topic | |
navvy | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:29 |
Misschien is hij nu de foto's aan het uploaden of hij heeft een enkeltje brandwondencentrum Beverwijk. | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:29 |
Het is gelukt!! ![]() Lekker krokant van buiten, en lekker van binnen. Had hem eerst op 150 graden gezet, maar daarna toch maar op 180 ![]() Ik heb er nu de andere 2 in gegooid ![]() | |
Joene | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:30 |
quote:Hoelang frituur je het ? maak is een foto? | |
kabouter.muts | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:32 |
wow had ik nooit verw8, zo zie je maar..... | |
navvy | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:32 |
quote:Kee, op naar het volgende expiriment, wat heb je nog meer in je vriezer? ![]() | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:33 |
5/6 minuten had ik het gedaan. De 2 die ik nu doe zal ik wat langer doen, kijken hoe dat gaat/smaakt ![]() | |
xman | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:38 |
![]() Worstjes opzoekt! ![]() | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:39 |
Herkauwer | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:42 |
Wel een beetje een karig avondmaal hoor ![]() ![]() | |
Joene | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:42 |
het ziet er opzich niet verkeerd uit , maak je frituurpan is schoon zeg ![]() | |
Youp | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:43 |
ik heb wel eens een knakworst in de frituurpan geplempt! ![]() was opzich redelijk goed te eten ![]() | |
xman | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:43 |
Shit ik heb alleen nogmaar gehakt, kipfilet en varkensschnitzel in huis. Denk niet dat hetzelfde zal werken bij gehakt! ![]() | |
Youp | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:44 |
schnitzel gaat volgensmij wel ![]() kroketten zijn immers ook gepaneerd ![]() | |
xman | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:44 |
quote:Nee waar denk je dat de 'speciale' smaak en 'extra krokante' laag vandaan komt! Hè? | |
kabouter.muts | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:44 |
[quote]Op vrijdag 3 maart 2006 17:44 schreef Youp het volgende: schnitzel gaat volgensmij wel ![]() Ja dat gaat maar wordt er echt niet lekkerder op. ![]() | |
Youp | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:45 |
quote:dat zeg ik ook niet ![]() | |
xman | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:45 |
quote:Hmmm.. heb genoeg paneermeel in huis. ![]() Maar nee.. ![]() | |
Herkauwer | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:46 |
quote:Schnitzel kan anders prima in de frituur hoor ![]() | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:46 |
quote: ![]() | |
Joene | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:47 |
quote: ![]() | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:47 |
De andere 2 zijn ook klaar, heb deze wat langer gedaan, bijna 10 minuten denk ik ![]() Deze zijn wat gebarsten. Geen grote explosies, maar gewoon zo als een frikandel barst. Heb er nu 1 op een boterham gedaan, ook erg lekker ![]() Maargoed, morgen toch maar weer echt eten in huis halen... ![]() | |
Joene | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:48 |
quote: ![]() | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:50 |
quote: ![]() | |
Joene | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:52 |
Misschien kan je dan volgende week is proberen of het echt lekker is ? | |
Youp | vrijdag 3 maart 2006 @ 17:57 |
quote:gebarsten = gaar ![]() alleen bij kroketten is dat wat lastiger ![]() | |
Mini_rulez | vrijdag 3 maart 2006 @ 18:02 |
Vrienden van mijn vader (die in Frankrijk zelf een huis aan het bouwen zijn en daar in een caravan naast de bouwplaats wonen, rare gasten) frituren bockworsten, en volgens mijn vader en opa is het erg lekker. Ik heb nog niet de eer gehad om het te proeven. ![]() | |
Posdnous | vrijdag 3 maart 2006 @ 18:04 |
Zulks een ranzigheid ![]() | |
D. | vrijdag 3 maart 2006 @ 18:05 |
edit: te laat ![]() | |
Hallahan | vrijdag 3 maart 2006 @ 18:46 |
Ik heb ook wel eens gehoord van mensen die harde worst frituren, schijnt ook lekker te zijn ![]() | |
Youp | vrijdag 3 maart 2006 @ 18:53 |
ik heb ook wel eens gehoord van mensen die ijs frituren.... ook dat schijnt lekker te zijn... | |
Stali | vrijdag 3 maart 2006 @ 20:58 |
quote:Help mee met het maken van het FOK!kookboek! | |
Stali | vrijdag 3 maart 2006 @ 20:59 |
Hier in huis werd het namelijk ook geroepen en ik voelde me licht in de maling genomen. AR heb je ijs in huis? | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 21:56 |
Alleen van dat waterijsspul ![]() | |
Stali | vrijdag 3 maart 2006 @ 22:21 |
quote:Insekten dan? ![]() | |
Automatic_Rock | vrijdag 3 maart 2006 @ 22:41 |
quote:M'n computer heeft wel eens een bug.. ![]() | |
D. | vrijdag 3 maart 2006 @ 22:51 |
in het kader van 'wat gooi ik in mijn frituurpan': ik hoorde afgelopen week dat gefrituurde champignons erg lekker moesten zijn | |
Stali | vrijdag 3 maart 2006 @ 22:54 |
quote:Delete user. | |
Blues | vrijdag 3 maart 2006 @ 23:02 |
Mmmmm de worst ziet er beter uit dan de frituurpan ![]() | |
Youp | vrijdag 3 maart 2006 @ 23:43 |
quote:dat zou wel eens kunnen kloppen! ![]() | |
Martijn_77 | zaterdag 4 maart 2006 @ 01:04 |
quote:Idd ![]() | |
Phoenixjuh | zaterdag 4 maart 2006 @ 01:52 |
Nou ja, het is een soort braadworst, die gooien ze bij de snackbar ook in de frituurolie. | |
SevenWonders | zaterdag 4 maart 2006 @ 10:14 |
quote:Ehhhhhm. Jawel... http://www.damienkatz.net(...)ars-illustrated.html of: http://www.sptimes.com/2002/02/13/Taste/Extreme_fair_food.shtml Heb ik wel eens gedaan en het is best bijzonder. | |
Pietverdriet | zaterdag 4 maart 2006 @ 10:20 |
Frikandel is ook gewoon een worst. | |
Aarde | zaterdag 4 maart 2006 @ 10:31 |
quote:water kun je dan weer niet frituren | |
kabouter.muts | zaterdag 4 maart 2006 @ 13:47 |
Iemand had er erover dat je toch ook geen mars in de frituur gooit!! Nou in Amerika doen ze t anders wel. Maar wat doet de chocolade dan?? | |
Mirjam | zaterdag 4 maart 2006 @ 13:48 |
quote:smaakt het echt zo anders dan? | |
kabouter.muts | zaterdag 4 maart 2006 @ 14:00 |
Mijn tanden vallen er al uit door alleen ernaar te kijken. Iemand dit ook echt wel eens gegeten? Ja dus zie ik hierboven. Sorry ![]() | |
Youp | zaterdag 4 maart 2006 @ 15:39 |
quote:jawel hoor ![]() ![]() | |
ki_ki | zondag 5 maart 2006 @ 01:38 |
Het klinkt wat vreemd, maar het is een heeeerlijk borrelhapje: snij grillworst in plakken van iets minder dan 1 cm, en eventjes frituren, serveer met een sausje bijvoorbeeld en smullen maar ![]() | |
Drive-r | zondag 5 maart 2006 @ 13:06 |
Het is echt geen probleem. In Oostenrijk vind je in berghutten (ik ga aan het einde van de winter vaak toerskien) vaak gefrituurde worsten. Deze zijn dan echter eerst opengesneden, zoals een frikandel 'met open ruggetje'. |