Karina | dinsdag 7 februari 2006 @ 15:25 |
Vanavond eet ik een blikje champignonsoep (geen zin om te koken). Nu heb ik toevallig nog wat champignons in de ijskast liggen, kan ik die gewoon rauw door de soep gooien, of moet ik ze eerst bakken - en wat is lekkerder? | |
Blues | dinsdag 7 februari 2006 @ 15:33 |
Lekker in zijn geheel even bakken ![]() | |
ikwilookwatzeggen | dinsdag 7 februari 2006 @ 15:34 |
Gebakken champignons op een toastje met evt. wat ui! ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 7 februari 2006 @ 15:37 |
scheut sherry door de Champigonssoep doet wonderen | |
Blues | dinsdag 7 februari 2006 @ 15:40 |
quote:Het gaat hier over soep ![]() | |
Flurry | dinsdag 7 februari 2006 @ 16:03 |
Om er soep van te maken kan je ze in bouillon gooien en lang koken, als je al soep hebt zou ik ze eerst even opbakken idd, in die paar minuutjes opwarmen worden ze anders nooit gaar. | |
Serious_Sven | dinsdag 7 februari 2006 @ 16:05 |
Ligt eraan of je zelf champignons rauw of gebakken lekkerder vindt. ik zou zeggen bak er een paar doe die in een lepel met soep en proef het... Je kan er een kruidenkaasje bij in doen, is ook heel erg lekker. | |
clowncloon | dinsdag 7 februari 2006 @ 16:05 |
Je kan die champignons gewoon koken in de soep, maar meestal mag dat niet met die prefab troep soep. | |
jehovaguerilla | dinsdag 7 februari 2006 @ 16:18 |
Ik vreet champignons ook rauw. Als het champignons uit een potje zijn kun je ze gewoon afgieten en door de soep mikken. | |
Martijn_77 | dinsdag 7 februari 2006 @ 16:46 |
Je kunt ze rauw door de soep gooien maar dan moet je misschien je soep wel iets langer verhitten zodat ze gaar zijn | |
Chielus | dinsdag 7 februari 2006 @ 17:14 |
kan prima, ook andere paddestoelen kun je rauw in de soep donderen. | |
Departak | dinsdag 7 februari 2006 @ 19:21 |
Het kan wel, maar persoonlijk vind ik ze gebakken lekkerder. Kort in de pan, en je hebt een heerlijke toegevoegde smaak! |