LennyKravitz | dinsdag 10 januari 2006 @ 00:07 |
Situatie: Vlees; hamlappen; ingevroren in originele verpakking... hoe lang kan ik die ingevroren bewaren? ![]() | |
rashudo | dinsdag 10 januari 2006 @ 00:07 |
Minstens een half jaar. | |
Big_Boss_Man | dinsdag 10 januari 2006 @ 00:09 |
Maximaal nog wat langer. | |
Blues | dinsdag 10 januari 2006 @ 00:39 |
quote: | |
golfer | dinsdag 10 januari 2006 @ 00:45 |
Bewaartijd is afhankelijk van het soort vlees: Rundvlees 6 maanden Varkensvlees, lamsvlees, kalfsvlees 3 maanden Gehakt 2 maanden Bereid vlees 2-3 maanden Vleeswaren 1-3 maanden Dus in jouw geval met hamlappen maximaal 3 maanden. ![]() | |
LennyKravitz | dinsdag 10 januari 2006 @ 01:41 |
hmmm... half jaar bewaard... te lang blijkbaar... al weet ik niet wat er mee kan gebeuren in die vriezer... wist niet dat het er nog lag... gaat 't weggooien... | |
Aenarion | dinsdag 10 januari 2006 @ 08:48 |
Enne Struisvogelbiefstuk? tligt bij ons in de diepvries.... kweet eigenlijk niet waar dat t meest op lijkt.... ![]() | |
paparia | dinsdag 10 januari 2006 @ 10:58 |
quote:Oei, dan ben ik blij dat ik nog leef. Mijn moeder heeft een grote vrieskist die eigenlijk altijd vol ligt met oa. vlees. En eigenlijk gaat er meer in dan er uit komt. Wel altijd direct na aankoop ingevroren. Maar het is regelmatig voorgekomen dat we dat vlees na een paar jaar nog aten. Zal dit lijstje met bewaartijden eens doormailen ![]() | |
Againzender | dinsdag 10 januari 2006 @ 11:43 |
quote:ik eet ook regelmatig vlees dat een jaar in de vriezer heeft gelegen, niets mis mee. Alleen heb ik het idee dat de structuur wat achteruit gaat. | |
Joppy | dinsdag 10 januari 2006 @ 11:48 |
quote:Opzich is er niks mis mee, anders zou ik ook niet zo gezond meer zijn ![]() | |
Martijn_77 | dinsdag 10 januari 2006 @ 19:57 |
quote:Is zo'n lijstje er eigenlijk ook voor groentes? | |
Blues | dinsdag 10 januari 2006 @ 20:02 |
quote:http://www.xs4all.nl/~johzandb/petra/groenten_bewaren.htm http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=1732 ![]() Handy he | |
Martijn_77 | dinsdag 10 januari 2006 @ 20:16 |
quote:Is idd handy om te weten ![]() | |
longinus | dinsdag 10 januari 2006 @ 20:17 |
Supermarktgehakt kan wel 2 jaar ingevroren zijn, dus gewoon vlees is ook wel te doen. | |
Mabelle | dinsdag 10 januari 2006 @ 23:19 |
Ik heb pas nog rundergehakt geruld ... dat lag precies een jaar in de vriezer... was niet mis mee ![]() |