Heb je hier ook nog wat aan toe te voegen?quote:Op maandag 2 januari 2006 17:26 schreef Bupatih het volgende:
Andijvie.
Hé, d'r stonden eerst twee andere zinnetjes bij.quote:Op maandag 2 januari 2006 18:12 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Heb je hier ook nog wat aan toe te voegen?
Ja, overbodig, was al eerder genoemdquote:Op maandag 2 januari 2006 18:16 schreef Bupatih het volgende:
Hé, d'r stonden eerst twee andere zinnetjes bij.?
Bijna altijd gesneden, kost ongeveer hetzelfde en is veel makkelijker.quote:Op maandag 2 januari 2006 18:19 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ja, overbodig, was al eerder genoemd
Gebruiken jullie stronkandijvie, of doen jullie net als ik gesneden/gewassen uit zakken? :2
Ik doe de rookworst altijd op de aardappelen, scheelt afwas, moeite én energiequote:Op maandag 2 januari 2006 16:44 schreef -beyond- het volgende:
[..]
![]()
Gekookte andijvie is niksHet moet lekker knasperig zijn!
Als je jus maakt kun je ook eerst uiringen snijden en bakken. Vervolgens maak je in dezelfde pan je jus klaar met de uitjes erdoorheen.
Wat wij altijd doen is de rookworst de laatste 15 minuten in het water van de aardappelen leggen indien we geen kookpit meer overhebben.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |