abonnement Unibet Coolblue
pi_33356809
eerder gepubliceerd mediawatchers.nl

Ik ben eigenlijk ook wel blij dat het er op zit. Het was een enerverend weekje.

Dinsdag de publicaties in de telegraaf. Denk maar niet dat de Telegraaf zo uithaalt zonder dat er bewijs was om deze opmerkingen en beweringen te ondersteunen. Niet op dit niveau en niet in deze schaal. Van hoog tot laag waren redacteuren en juristen bezig met dit artikel.
Woensdag. Naar aanleiding hiervan is justitie, media, koninklijke Notariele Broederschap en Den Haag verder gegaan. en als daar geen vervolg aan zit, ik voel me opgeruimd.

Ook ik had liever gezien dat de notaris had vermeld dat de stemmen werden gecontroleerd zodat voor mij alle geruchten van diverse mollen (geen John) binnen Endemol en gelieerde ondernemingen alsmede aangereikte documenten geen waarde hadden.

Eerste reacties Endemol/Hummie, op de man en niet inhoudelijk ingaand op deze veenbrand. Let wel ik wist dondersgoed dat ik allemaal zaken uit het verleden aangedikt op mijn bord zou krijgen.

Ik citeer bijvoorbeeld RTL Boulevard, grote hoeveelheden cocaine en GHB aangetroffen met overdosis coke in AMC opgenomen zijn, drogering, veel te veel drank, met beren huilend in dagboekkamer etc etc.

Ondanks dat ik mogelijk wist dat bovenstaande gepubliceerd zou worden ben ik naar de krant toegegaan. Bij deze een ton euro voor degene die mij ooit in het AMC heeft gezien laat staan met een overdosis, de hoeveelheden drugs in huis die er niet zijn aangetroffen etc. Er zijn hier zelfs honden geweest die niets vonden etc etc. Die aanklacht voor smaad en rectificatie komt wel...

De signalen van onafhankelijke bronnen gedurende de jaren en bewijzen die ik toegespeelt kreeg zijn gewikt en gewogen door de Telgeraaf en door hun als voldoende beschouwd om zo groot uit te pakken. Ik zal verder geen toelichting geven welke bronnen of welke bewijzen ik heb.

Het enige wat ik additioneel heb gedaan is gevraagd of ik de foto van Hummie mocht uitzoeken voor de voorpagina (giebel!)

Naar aanleiding daarvan werd ik gevraagd door nationale en internationale pers om toelichting te geven over mijn beweringen. Om je een idee te geven, er stond hier een Spaanse ploeg voor de deur die wel wilde weten wat er met Endemol aan de hand was aangezien Endemol een Spaans bedrijf is waar Telefonica nog een behoorlijk aanmerkelijk belang in had. Ik had inmiddels op dinsdagavond al mijn lol gehad bij RTL Boulevard. Ik wilde graag de bewijzen laten zien waarom ik naar de Telegraaf was gegaan.

Ik zag de vragen en het stuk van Endemol voor de uitzending, waar ik twee minuten mijn zegje kon doen waar er daarna vijf minuten werd ingegaan over de bewuste GHB affaire, mijn dronkenschap mijn labiele toestand etc etc. Aangezien bepaalde media mij als gekke Henkie willen afschilderen maar ik dat nog steeds niet ben ben ik weggegaan. Over die GHB affaire ben ik duidelijk; dit heb ik niet gedaan, ik ben hier wel voor veroordeeld. Mijn probleem was eerder teveel vriendinnen/vrouwen dan het gebrek aan. Dit is niet het platform en ik wil het platform puur houden.

Endemol heeft (kijk naar de aftiteling van BB5) altijd verklaard dat er een notaris bij zat, vervolgens zat deze man in een hokje daarna werd schoorvoetend toegeven dat hij er wel bij zat maar andere dingen controleerde. Net als met de scripts etc etc.

Dat kort geding was ook aangespannen tegen mij en niet alleen tegen de Telegraaf. Endemol heeft dit kort geding ingetrokken. Er zijn nogal wat dingen gezegd en dingen op papier gekomen waar Endemol niet erg happy mee was. Dat het kort geding niet doorging en een notaris van de Telegraaf toelieten bij de finale daar kan ik geen commentaar opleveren maar een weldenkend mens kan daar zijn oordeel over vellen.

Er is niet gerectificeerd!!

Dat er nu tijdens de finale statistisch gezien veel logischer cijfers waren dan de afgelopen weken geef ik ook geen commentaar op.

Waar ik wel commentaar op lever is dat ik eindelijk deze week heb gezien hoe hard BB was en ik het vreselijk vond hoe Roel werd behandeld. Big Brother heeft vele malen verklaard dat deze BB harder zou worden dan ooit. Ik heb zelden tijdens de uitzendingen of de beproevingen gezien dat ze verder gingen dan de voorgaande edities. Met deze finale maakte ze deze belofte ruimschoots goed

In mijn ogen moet een finale iets feestelijks hebben en moeten de kandidaten worden ondersteunt die deze ontberingen, verveling en psycholgische tests hebben doorstaan.

De exit van Roel vond ik derhalve wel des Big Brothers doch beneden alle pijl. Ik moest denken aan de exit van Tanja3 welke ook zeer laag was doch die was nog enigszins uit te leggen daar het gedurende het spel plaats vond.

Voor zover er opmerkingen zijn gemaakt inzake het retro actief claimen van de titel BB3 distantieer ik mij daar volkomen van. De scheidsrechter heeft toen 30-12-2001 om elf uur 's avonds afgefloten en het scorebord aan Nederland laten zien. Discussies over wat er tijdens de wedstrijd is gebeurt, wat er in de kleedkamer is verteld, de (on)terechte afgekeurde doelpunten noem het maar op zijn niet meer van toepassing en slechts voer voor discussie. Sandy is winnaar van Big Brother III en daar sta ik volkomen achter. Dat Endemol hier zo op door is gegaan om zo afleiding te zoeken voor het artikel kan ik ze niet kwalijk nemen en achter de reden kan ik slechts gissen. Gelukkig waren er tijdens de opniepeilingen die de Telegraaf maakte (er was geen notaris bij...giebel) dat slechts drie procent dacht dat ik een slechte verliezer was en 93 procent aangaf dat ze achter geest van het verhaal stond. Ongeveer zo grote percentages zijn bij meerdere landelijke bladen naar voren gekomen.

De reacties die ik heb gekregen van ex-bewoners, mensen bij de bakker en de Appie etc. zijn hartverwarmend. Ook hier maar ook bij de redactie van de Telegraaf zijn honderden steunbetuigingen binnen gekomen inzake mijn handelen. Uiteraard ook de negatieve, ik zie het als "collateral damage" zijn gelukkig verreweg in de minderheid. De steunbetuigingen van onverwachte hoek waren nog het leukst. Voor mij is de kous af. En zover ik kan inzien is precies gebeurt wat ik wilde bereiken namelijk toezicht op deze miljoenen industrie.

Dat dit ook ten kostte van mijn imago en mijn toekomst gaat neem ik voor lief. Sommigen noemen dit fatalistisch, avontuurlijk ingesteld of dat ik een rechte rug heb en er zullen ook mensen zijn die mij nog triester vinden dan ze al dachten. Iedereen zal daar zijn mening over hebben.

Zo ook destijds bij mijn deelname aan Big Brother. Dat het mogelijk afbreuk kon doen aan hoe ik later door anderen zou worden gezien nam ik voor lief. Ik heb dat destijds ook als kant gezien van het programma. Ik vond en vind Big Brother een interessant programma om als deelnemer aan mee te doen. Mensen kunnen me gekke henkie noemen of proberen door gebruik te maken van de positie die ze in medialand bekleden mij dit predikaat op te spelden.... ach ik ben persoonlijk een andere mening bedeelt en dat is nu juist de persoon welke toch iedere dag weer mijn lichaam aanstuurt en als ik rekening moet houden met die meer dan zes miljard andere mensen dan wordt ik inderdaad die gekke Henkie die tegen windmolens vecht.

Ik ben blij dat ik Hummie en Paul de mogelijkheid heb gegeven om aan te tonen dat ze een transparante organisatie hebben en hopelijk houden.
Om een quote van Paul aan te halen, dan is hij ook weer gerustgesteld.

Dat intermenselijke, wat door de aller, allerhoogste godfathers bij zowel Talpa en Endemol mij persoonlijk dinsdag en woensdag door hen is duidelijk gemaakt deed mij zichtbaar goed in deze donkere dagen voor de kerst. Ik hoop dat Endemol zijn batterij juristen vanaf nu thuis laat, dit in het kader van de kerstgedachte, zo niet zal ik vernietigend uithalen en dat in de gedachte van dat kerst ook maar twee dagen duurt . Dat dit dan weer ten kostte van mij gaat neem ik op de koop toe. Dat ik daar toe in staat ben heeft afgelopen dinsdag gebleken.

Prettige feestdagen!

PS.. HaloII is geen smsfraude maar voor degene die dat denken.... dan hadden jullie toch wel de primeur op fok en dat twee maanden geleden.

[ Bericht 1% gewijzigd door haloII op 23-12-2005 23:20:24 ]
pi_33356984
pi_33357221
Prettige feestdagen terug enne......don,t worry, mensen zijn er alleen maar trots op dat jij je de mond niet heb laten snoeren. Dapper
pi_33357241
Gert Jan Toppertje

Je blijft voor mij de winnaar
pi_33357332
De finale uitzending met notaris heeft aangetoond dat jij gelijk had. Ik kreeg bijna plaatsvervangende schaamte toen de tussenstanden voortdurend gelijk bleven terwijl normaal alles 1000 keer wisseld. Daarmee is zelfs voor de twijfelaars aangetoond dat het normaal gesproken doorgestoken kaart is.
Gefeliciteerd GJ.
pi_33357694
Wat een verhaal
pi_33357800
Hmmm waarom zet je nu niet door dan, nu je al zo ver bent gegaan (wat ik op zich wel stoer vond), maar dan toch op het laaste moment terugtrekken, terwijl je zo overtuigd bent van je gelijk en je bewijs en al de shit al over je heen heb gehad?
Of wilde je gewoon de publiciteit zoeken om de dingen aan de kaak te stellen, en was je al nooit echt van plan om het (via de rechtbank) tegen de mediareus op te nemen?
quote:
Op vrijdag 23 december 2005 22:45 schreef haloII het volgende:
Dat intermenselijke, wat door de aller, allerhoogste godfathers bij zowel Talpa en Endemol mij persoonlijk dinsdag en woensdag door hen is duidelijk gemaakt deed mij zichtbaar goed in deze donkere dagen voor de kerst. Ik hoop dat Endemol zijn batterij juristen vanaf nu thuis laat, dit in het kader van de kerstgedachte, zo niet zal ik vernietigend uithalen. Dat dit dan weer ten kostte van mij gaat neem ik op de koop toe. Dat ik daar toe in staat ben heeft afgelopen dinsdag gebleken.

Prettige feestdagen!
Klinkt als een dreigement, zullen ze daar wel niet van gediend zijn, maar ja dit hier is geen telegraaf natuurlijk
Klinkt ook wel een beetje lachwekkend en doet me denken aan de oude grap van de muis en de olifant, waarvan de muis zegt, wat stampen we hard he

[ Bericht 0% gewijzigd door PC eend op 23-12-2005 23:32:47 ]
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_33357844
quote:
Op vrijdag 23 december 2005 23:04 schreef Halfgedraaide het volgende:
De finale uitzending met notaris heeft aangetoond dat jij gelijk had. Ik kreeg bijna plaatsvervangende schaamte toen de tussenstanden voortdurend gelijk bleven terwijl normaal alles 1000 keer wisseld. Daarmee is zelfs voor de twijfelaars aangetoond dat het normaal gesproken doorgestoken kaart is.
Gefeliciteerd GJ.
Mwoah, dat hoeft het op zich niet aan te tonen hoor.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_33357959
quote:
Op vrijdag 23 december 2005 23:19 schreef PC eend het volgende:
Hmmm waarom zet je nu niet door dan, nu je al zo ver bent gegaan (wat ik op zich wel stoer vond), maar dan toch op het laaste moment terugtrekken, terwijl je zo overtuigd bent van je gelijk en je bewijs en al de shit al over je heen heb gehad?
Of wilde je gewoon de publiciteit zoeken om de dingen aan de kaak te stellen, en was je al nooit echt van plan om het (via de rachtbank) tegen de mediareus op te nemen?
[..]

Klinkt als een dreigement, zullen ze daar wel niet van gediend zijn, maar ja dit hier is geen telegraaf natuurlijk
Klinkt ook wel een beetje lachwekkend en doet me denken aan de oude grap van de muis en de olifant, waarvan de muis zegt, wat stampen we hard he

Laat ik me toch verleiden als laatste, Ik door Rokus gevraagd. Lachwekkend ach, een kop inverse Telegraaf. Ik hoop nog een keer in de Telegraaf te komen en dat is op de bladzijde persoonlijke berichten en dan maakt het mij niet meer uit.

En nu ga ik lekker de boom optuigen, mijjn vriendin met rood ondergoed eronder leggen want dat heb ik al de hele week al wilen doen. Prettige kerst!
pi_33358051
Helemaal top zijn reactie
pi_33358151
quote:
Op vrijdag 23 december 2005 23:25 schreef haloII het volgende:

[..]
Dus de kop in de telegraaf was het om te doen, even laten zien dat er met GJ niet te fucken valt
Nou ja ach, jij ook een prettige kerst danmaar
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_33358431
Neem nog wat van die lekkere ghb
  vrijdag 23 december 2005 @ 23:45:03 #13
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_33358567
Wie heeft BB gewonnen dan?
pi_33359223
Wat een lap tekst
  zaterdag 24 december 2005 @ 00:33:56 #15
242 Pinball
Electric Monk
pi_33360136
Er is geschikt, begrijp ik?

Als 2 partijen allebei beweren de ander onder tafel te kunnen procederen, maar er allebei van afzien, is dat meestal een teken dat het buiten de rechtszaal is geregeld. Ik hoop maar dat je er wat wijzer van bent geworden, en als het ook betekent dat er voortaan eerlijk gespeeld wordt zijn er sowieso meer winnaars.

En als je echt GertJan bent (niet dat ik je persé wantrouw, maar enig voorbehoud past wel op een forum): laat voortaan je 'persberichten' even nalezen door iemand met een beter gevoel voor taal.

Het ga je goed enzo.
Whenever you find that you are on the side of the majority, it is time to reform.
pi_33360798
Top van je GJ,echt bewondering voor je rechte rug en je trots.
Ik bewonderde je al om dat vermogen toen je in BB zat en je ondanks het smerige gedrag tegen je,jezelf bleef.
Ik stond er vaak versteld van hoe aardig je je nog gedroeg juist naar mensen die jouw vals bejegenden en dan ook nog je netjes blijven gedragen,echt bewondering voor.
Dat je dat vashoudt juist in tijden dat je wat dat betreft het zo zou kunnen opgeven dan heb je echt een rechte rug.
Het heeft alles te maken met een gevecht tegen onrechtvaardigheid en wat dat betreft ben je echt sterk.
Het mooiste is dat je moet beseffen dat zoals je je onder dit alles hebt gehouden,al die roddel en achterklap ook,dat je moet beseffen dat nooit iemand je integriteit af kan pakken en volgens mij ben je je daar ook wel bewust van want anders hou je het niet zo lang vol.
Top hoor van je deze aktie.
BB5 mag van mij in de prullenmand,de manier waarop Roel werd behandeld is beneden alle peil,zelfs met een bewoner die er als eerste uitvliegt gaat men nog niet zo om laat staan met de bewoner die op de 2e plaats eindigt.
Er valt nog veel voor ze te leren maar ben bang als ze zo doorgaan dat er nog weinig te leren valt.
Jammer....
Groeten van mij en hou je taai
alleen met je hart kun je goed zien; het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar
pi_33360832
quote:
Op zaterdag 24 december 2005 00:06 schreef the_legend_killer het volgende:
Wat een lap tekst
Moeilijk he, moet je nog lezen ook
Too old to Trick or Treat, too young to die
pi_33361175
sjonge jonge, wat een epistel, ik zie door de bomen het bos niet meer.
GJ kan hier beter mee ophouden, zijn imago als loser wordt nu alleen maar bevestigd of zelfs versterkt tot rancuneuze loser. Ongeacht wie er gelijk heeft....

En natuurlijk fraudeert endemol. Televisie is zolang ik het weet al corrupt en vooral fake. Alles gaat volgens een draaiboek, BB, Idols, vroeger al de soundmixshow en daarvoor al Stuif es Inn, niks nieuws onder de zon
  zaterdag 24 december 2005 @ 03:39:55 #19
131784 bhs
gestoorde gek
pi_33363381
quote:
Endemol heeft (kijk naar de aftiteling van BB5) altijd verklaard dat er een notaris bij zat, vervolgens zat deze man in een hokje daarna werd schoorvoetend toegeven dat hij er wel bij zat maar andere dingen controleerde. Net als met de scripts etc etc.
Dat is helemaal niet waar. Er heeft wel eens de naam van een notarissen kantoor in de aftiteling van de live-uitzending gestaan. Maar dat was lang geleden.
quote:
Waar ik wel commentaar op lever is dat ik eindelijk deze week heb gezien hoe hard BB was en ik het vreselijk vond hoe Roel werd behandeld.
Ach gossie. Wat is die Gert Jan een zielig figuur zeg. Sorry hoor.
pi_33363392
Op zich is het al een teken aan de wand dat juist De Telegraaf hier aandacht aan besteed. Maar goed..
Too old to Trick or Treat, too young to die
  zaterdag 24 december 2005 @ 03:43:00 #21
131784 bhs
gestoorde gek
pi_33363412
quote:
Op zaterdag 24 december 2005 03:40 schreef doka het volgende:
Op zich is het al een teken aan de wand dat juist De Telegraaf hier aandacht aan besteed. Maar goed..
Inderdaad: de telegraaf. Het had nog beter in de Story kunnen staan.
pi_33363436
quote:
Op zaterdag 24 december 2005 03:43 schreef bhs het volgende:

[..]

Inderdaad: de telegraaf. Het had nog beter in de Story kunnen staan.
Gij snapt het
Too old to Trick or Treat, too young to die
pi_33363460
Zo'n lang verhaal, voor zo'n kutprogramma, hoe kun je het opbrengen
pi_33363490
quote:
Op zaterdag 24 december 2005 03:49 schreef CasB het volgende:
Zo'n lang verhaal, voor zo'n kutprogramma, hoe kun je het opbrengen
Active Topics aan het afwerken?
Too old to Trick or Treat, too young to die
  zaterdag 24 december 2005 @ 10:00:55 #25
37447 kwakveense
small, fluffy and green
pi_33364742
GJ moet aan zijn spelling werken. Hij smijt dan wel met termen, maar spellen kan hij niet.

Ik vind je zielig GJ! Fijne kerst!
Ich erschlag meinen Goldfisch, vergrab ihn im Hof.
Ich jag meine Bude hoch, alles was ich hab lass ich los.
Mein altes Leben, schmeckt wie ‘n labriger Toast.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')