abonnement Unibet Coolblue
pi_32897877
Ik denk dat het bij Lif hoort, vanwege het design enzo:
quote:
iPod nu ook voor seksgenot


GOUDA - Nu had de iPod al heel wat mogelijkheden, maar die zijn met de komst van de iBuzz nog ruimer geworden. De iBuzz is een vibrator die werkt via de muziek van de iPod. Hoe luider de muziek, hoe harder de vibrator zijn werk doet, zo beloven de makers van de iBuzz.

Het apparaatje doet zijn werk door het aan een iPod of andere mp3-speler te koppelen en daarna de muziek aan te zetten. Vervolgens begint de zogeheten bullit-vibrator te dansen op de tonen van de muziek. ''We geven met de iBuzz een nieuwe visie op muziekstimulatie'', zegt Ali Carnegie, woordvoerster van het seksspeelgoedbedrijf LoveHoney, dat het speeltje op de markt bracht.
''Wij verkopen tegen de duizend verschillende vibrators, maar dit is nu ons best verkochte product, terwijl het pas anderhalve week op de markt is. Al drie jaar lang was de Rabbit, die door de televisieserie Sex and the City zo populair werd, de best verkochte vibrator'', aldus Carnegie.
De stimulator werkt overigens ook zonder muziek. De iBuzz kost 43 euro en is alleen via internet te bestellen.

© Het Parool, 01-12-2005
Op wat voor muziek zou dat werken? Drum 'n Bass, triphop, harcore house, maar vast geen r&b, klassiek, nederlandstalig..
Verdonk: we moet weer lachen om ons loonstrookje :')
Verdonk: niet links, ik ben niet rechts, maar recht door zee
journalist: niet scheel?
pi_32897916
Het is een gadget en die horen in GVF

>>>
pi_32897935
quote:
''Wij verkopen tegen de duizend verschillende vibrators, maar dit is nu ons best verkochte product, terwijl het pas anderhalve week op de markt is.
Wat een achterbakste marketingpraat zeg! Hoe lang bestaat de Ipod al en welke doelgroep gebruikt de Ipod? Jesus, best verkochte product, yeah rigt!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')