abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_33063744
quote:
Op dinsdag 13 december 2005 16:40 schreef dagboek het volgende:
Beste Nadine, het is helemaal geen grap zoals andere forumleden al schreven. Rothschild en Bach bestaat echt en ik ook. Wil je zo vriendelijk zijn naar mijn emailadres katrien@rothschildenbach te schrijven of je het dagboek (uiteraard vijrblijvend) naar ons toe zou willen sturen ter lezing?
IVriendelijks,
Okay. Ik geloof het. Hallo Katrien
Het slechte nieuws is dat ik het dagboek niet heb, ik bedoel: het staat hier op het forum, toegankelijk voor iedereen, maar ik heb het thuis niet uitgeprint & in geplastificeerde mapjes in een la liggen of zo.

Ook slecht nieuws (voor mezelf) is dat ik best de nieuwe Heleen van Royen zou willen worden (als ik haar man er niet bij hoef te nemen tenminste), of de Nederlandse Rebecca Loos, maar ik vrees dat ik met een ordinair 'Kiss & Tell'-boek, want daar komt het dagboek uiteindelijk op neer, niet zo'n goede sier zou maken bij mijn werkgevers, en dan druk ik me voorzichtig uit. Heet dat geen 'laster'?
Misschien valt dit Internetdagboek ook wel onder het kopje 'laster', maar ik waan me hier, en vooralsnog terecht, redelijk anoniem. Gesteld dat het in boekvorm zou uitkomen, dan zou ik er natuurlijk 'Roman' op kunnen zetten. En daarna proberen beste vriendinnen te worden met Ayaan Hirshi Ali, zodat we samen kunnen onderduiken. Liefst op een tropisch eiland, maar dat bespreek ik tegen die tijd wel met Ayaan.

En oh ja: ik ben verliefd op mijn werkgever, tenminste op de mannelijke helft (D.).
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')