Quiche = goed!
1. Hoe vaak maak je een Quiche of Hartige taart thuis?Um. Nooit.
2. Als er geen vlees/vis in mag, welke ingredienten zie je er dan het liefst in?Kip of kaas
3. Wanneer eet je de Quiche / Hartige taart? (als tussendoortje, avondeten, voorgerecht etc.)Meestal tussendoortje, somes als maaltijd (avondeten).
4. Met welke andere producten concureren de Quiches / Hartige taarten?Pizza, "simpele" partysnacks zoals stokbrood met staésaus of kruidenboter, hatrige tussendoortjes zoals kip fingers, bitterballen o.i.d.
5. Als je een Quiche / Hartige taart zou kunnen kopen uit het vriesvak die enkel moet worden afgebakken, zou je dit doen? Wat is de reden hiervoor?Ja hoor (mits de prijs redelijk is).
Reden: gemak. Luiheid....
6. Stel dat er een nieuwe Quiche / Hartige taart op de markt wordt gebracht - vanuit het vriesvak - op welke doelgroep moet de producent zich dan richten?Twentysomethings
+ met een fullltime baan. Het "snel, gemakkelijk en lekker" idee voor tussendoor of een feestje.
7. Waar moet een Quiche / Hartige taart aan voldoen (eisen) als volgens jou? ??? Ik begrijp de vraag niet. Hij moet hartig zijn en een taartachtige vorm hebben...
8. Man/Vrouw? Studie/werk? Leeftijd?Man. Werk (IT consultant -isn't everybody?- ) . 36.
Exterminieren! Exterminieren! Halt! Sonst werden wir Sie exterminieren! Sie sind jetzt ein Gefangener der Daleks!