abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_31602250
Wie kan mij helpen??? Voor een ondezoek op school moet ik erachter komen wat de consumentenbehoeften zijn voor Quiche / Hartige taart. Stel nu dat je quiche of hartige taart niet zelf maakt maar in de winkel zou kopen.

1. Hoe vaak maak je een Quiche of Hartige taart thuis?

2. Als er geen vlees/vis in mag, welke ingredienten zie je er dan het liefst in?

3. Wanneer eet je de Quiche / Hartige taart? (als tussendoortje, avondeten, voorgerecht etc.)

4. Met welke andere producten concureren de Quiches / Hartige taarten?

5. Als je een Quiche / Hartige taart zou kunnen kopen uit het vriesvak die enkel moet worden afgebakken, zou je dit doen? Wat is de reden hiervoor?

6. Stel dat er een nieuwe Quiche / Hartige taart op de markt wordt gebracht - vanuit het vriesvak - op welke doelgroep moet de producent zich dan richten?

7. Waar moet een Quiche / Hartige taart aan voldoen (eisen) als volgens jou?

8. Man/Vrouw? Studie/werk? Leeftijd?

Het zijn een hoop vragen in een keer, maar het zou super fijn zijn voor mijn onderzoek als er antwoord komt op deze vragen. Je kan je antwoorden ook mailen naar: lekkerequiches123 @ hotmail.com

Groeten SanderQuiche

PS deze topic is al 3 keer geblokkeerd, hoe komt dat? En waarom is dat dan? Als ik een mail stuur naar forum@fok.nl krijg ik geen reactie??????
  vrijdag 21 oktober 2005 @ 13:01:22 #2
120774 Pundit_wannabe
Pretentious? Moi?
pi_31602811
Quiche = goed!

1. Hoe vaak maak je een Quiche of Hartige taart thuis?
Um. Nooit.

2. Als er geen vlees/vis in mag, welke ingredienten zie je er dan het liefst in?
Kip of kaas

3. Wanneer eet je de Quiche / Hartige taart? (als tussendoortje, avondeten, voorgerecht etc.)
Meestal tussendoortje, somes als maaltijd (avondeten).

4. Met welke andere producten concureren de Quiches / Hartige taarten?
Pizza, "simpele" partysnacks zoals stokbrood met staésaus of kruidenboter, hatrige tussendoortjes zoals kip fingers, bitterballen o.i.d.

5. Als je een Quiche / Hartige taart zou kunnen kopen uit het vriesvak die enkel moet worden afgebakken, zou je dit doen? Wat is de reden hiervoor?

Ja hoor (mits de prijs redelijk is).
Reden: gemak. Luiheid....

6. Stel dat er een nieuwe Quiche / Hartige taart op de markt wordt gebracht - vanuit het vriesvak - op welke doelgroep moet de producent zich dan richten?
Twentysomethings+ met een fullltime baan. Het "snel, gemakkelijk en lekker" idee voor tussendoor of een feestje.

7. Waar moet een Quiche / Hartige taart aan voldoen (eisen) als volgens jou?
??? Ik begrijp de vraag niet. Hij moet hartig zijn en een taartachtige vorm hebben...

8. Man/Vrouw? Studie/werk? Leeftijd?
Man. Werk (IT consultant -isn't everybody?- ) . 36.
Exterminieren! Exterminieren! Halt! Sonst werden wir Sie exterminieren! Sie sind jetzt ein Gefangener der Daleks!
pi_31603327
quote:
Op vrijdag 21 oktober 2005 13:01 schreef Pundit_wannabe het volgende:
2. Als er geen vlees/vis in mag, welke ingredienten zie je er dan het liefst in?
Kip of kaas
Geen vlees ..
Kip !

Jammer...
Het goede antwoord was: .. Forel of zalm

pi_31603359
Tja hoop gewoon dat deze even open blijft om zo voldoende informatie te krijgen!
pi_31603401
quote:
Op vrijdag 21 oktober 2005 13:28 schreef 2QT2BSTR8 het volgende:

[..]

Geen vlees ..
Kip !

Jammer...
Het goede antwoord was: .. Forel of zalm

Want dat valt immers niet onder "geen vlees/vis"
Heads I win, tails you lose
Out of my way, I'm coming through
  vrijdag 21 oktober 2005 @ 13:44:03 #6
120774 Pundit_wannabe
Pretentious? Moi?
pi_31603617
quote:
Op vrijdag 21 oktober 2005 13:28 schreef 2QT2BSTR8 het volgende:
Geen vlees ..
Kip !

Jammer...
Gevogelte is vlees?
Hmmm, ik maakte altijd onderscheid tussen vlees, gevogelte en vis.
Maar ik kan me voorstellen dat het makkelijker is om vlees als verzamelnaam te nemen voor de verschillende soorten: wild, gevogelte...
Exterminieren! Exterminieren! Halt! Sonst werden wir Sie exterminieren! Sie sind jetzt ein Gefangener der Daleks!
pi_31605846
quote:
Op vrijdag 21 oktober 2005 13:44 schreef Pundit_wannabe het volgende:

[..]

Gevogelte is vlees?
Hmmm, ik maakte altijd onderscheid tussen vlees, gevogelte en vis.
Maar ik kan me voorstellen dat het makkelijker is om vlees als verzamelnaam te nemen voor de verschillende soorten: wild, gevogelte...
kip·fi·let
het, de kipfilet (mannelijk)

stukje wit kippenvlees zonder bot of vel
betekenisverwante termen
---------------
kip
de kip (vrouwelijk), de kippen, het kipje/kippetje
1
vrouwtje bij de tamme hoenders
kijk ook bij: dieren
betekenisverwante termen
context
2
tam hoen
kijk ook bij: dieren
betekenisverwante termen
context
3
geen meervoud
kippenvlees
context

¶ idioom
kip, ik heb je!
uitroep als men iets te pakken heeft
-------
Kip, het meest veelzijdige stukje.. uuhh.. vlees (sterreclame)
-----
Welke benamingen geef jij dan aan de eetbare substantie van spierweefsel die men in de volksmond vlees noemt?

  vrijdag 21 oktober 2005 @ 16:06:03 #8
120774 Pundit_wannabe
Pretentious? Moi?
pi_31606402
Sorry, die vlieger gaat niet op:
quote:
vis
de vis (mannelijk); de vissen
<knip>
1 in het water levend, gewerveld dier, behorend tot de klasse Pisces
<knip>
2 <geen meervoud> het eetbare weefsel, het vlees van een dier als onder 0.1
Je kunt dus vlees hebben van wild, gevogelte en vis.
Ik denk dat ik zojuist een aantal vegetariërs wellicht een existentiële crisis heb bezorgd...
Exterminieren! Exterminieren! Halt! Sonst werden wir Sie exterminieren! Sie sind jetzt ein Gefangener der Daleks!
pi_31610556
@Pundit_wannabe.

Welke vlieger gaat niet op?
Jij was het die in je post duidelijk maakte dat kip geen vlees was. Tenminste dat probeerde je.

Lesje biologie voor jou.
Vlees is het spierweefsel van gewervelde dieren dat opgegeten kan worden. In een bredere betekenis omvat het alle dierlijke (met uitzondering van vis) en soms menselijke weefsels inclusief de organen (lever, nieren, enz.).

De waarde van je denken, toon je reeds met post dat kip geen vlees is en bevestig je nog eens met je idee dat jij hier voor een crisis zorgt.

Dat wannabe past goed in je nick.
Zelfkennis heb je!

  Moderator vrijdag 21 oktober 2005 @ 20:00:34 #10
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_31611106
We proberen het heel eventjes dan, heb je topictitel eventjes veranderd, voor de volgende keer moet je eventueel hier ( Onderzoekjes/Enquêtes in SES ) kijken.
Waarom je topic steeds gesloten is kan je vragen in het Feedback topic van het subforum waar je je vorige topic geplaatst hebt. Daar helpen ze je vast verder.

Maak er nou een goed topic van, en onderhoud 'm dus zelf een beetje, een loos enquete topic hebben wij ook geen behoefte aan.

(tevens offtopic berichten verwijderd)

[ Bericht 5% gewijzigd door Rene op 21-10-2005 20:09:51 ]
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  vrijdag 21 oktober 2005 @ 23:28:11 #11
120774 Pundit_wannabe
Pretentious? Moi?
pi_31616322
quote:
Op vrijdag 21 oktober 2005 19:30 schreef 2QT2BSTR8 het volgende:
@Pundit_wannabe.

Welke vlieger gaat niet op?
...Tenminste dat probeerde je.
...Lesje biologie voor jou.

De waarde van je denken...
bevestig je nog eens met je idee dat jij hier voor een crisis zorgt.

Dat wannabe past goed in je nick.
Zelfkennis heb je!
Joh, doe es wat minder rood vlees eten...je lijkt een beetje opgefokt.
Ik ben niet met je in discussie of zo hoor (een discussie over kip??? ).

Ik heb altijd alleen gevogelte apart beschouwd als maaltijd, net als vis.
Nu blijkt dat gevogelte onder vlees valt, en dat -althans volgens Van Dale en de visboer, jouw 'lesjes' niettegenstaande- het eetbare van vis óók gewoon vlees wordt genoemd.

C'est tout.

[ Bericht 45% gewijzigd door Pundit_wannabe op 21-10-2005 23:38:46 ]
Exterminieren! Exterminieren! Halt! Sonst werden wir Sie exterminieren! Sie sind jetzt ein Gefangener der Daleks!
  zaterdag 22 oktober 2005 @ 17:20:48 #12
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31631162
Zo als CUL mod bij deze ook mijn input.
quote:
1. Hoe vaak maak je een Quiche of Hartige taart thuis?
Een keer per twee maanden

2. Als er geen vlees/vis in mag, welke ingredienten zie je er dan het liefst in?
Veel groenten enzo. Maar maak hem eingelijk altijd met vlees of vis

3. Wanneer eet je de Quiche / Hartige taart? (als tussendoortje, avondeten, voorgerecht etc.)
Avondeten en als er wat over is als tussendoortje

4. Met welke andere producten concureren de Quiches / Hartige taarten?
Andere ovenschotels / ovenmaaltijden

5. Als je een Quiche / Hartige taart zou kunnen kopen uit het vriesvak die enkel moet worden afgebakken, zou je dit doen? Wat is de reden hiervoor?
Nee, ben niet zo'n fan van die afbakdingen zijn vaak te zout of te zoutloos

6. Stel dat er een nieuwe Quiche / Hartige taart op de markt wordt gebracht - vanuit het vriesvak - op welke doelgroep moet de producent zich dan richten?
Studenten / Singles snel klaar en toch een goede maaltijd

7. Waar moet een Quiche / Hartige taart aan voldoen (eisen) als volgens jou?
Vooral smakelijk en goed gevuld

8. Man/Vrouw? Studie/werk? Leeftijd?
Man
Werk
28
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')