biergist overleeft niet boven de ~12%.quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 21:05 schreef Bijsmaak het volgende:
Ik had een keer een frans(?) biertje op genaamd lucifer: zo'n 15%.
Ik heb ooit een bier gehad van 20% (naam vergeten) was niet lekker. Bier (normaal alcohol%) wordt ingevroren, daarna langzaam ontdooid. De alcohol ontdooid het eerste, daarom is het smeltsel sterker dan het originele bier (als je op tijd stopt met ontdooien tenminste)quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 21:18 schreef electricity het volgende:
[..]
biergist overleeft niet boven de ~12%.
Er bestaan bieren die 25% alcohol bevatten...quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 21:18 schreef electricity het volgende:
[..]
biergist overleeft niet boven de ~12%.
Hey kankermongool, maak je eigen avatar.quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 22:40 schreef FuTilE het volgende:
Suf.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |