abonnement Unibet Coolblue
  zondag 16 oktober 2005 @ 06:35:56 #1
691 luciano
ondertitelloos
pi_31482466
Géén geouwehoer hier , alléén serieuze streamverslagen .

Vragen, opmerkingen en commentaar graag in Vragen/opmerkingen over de streamverslagen

Bij overtredingen kick ik jullie arse , dat doen ze bij mij ook als ik de wet hier overtreed ( De leren laarsjes van CartWOman staan nog steeds in mijn achterste gegraveerd . )

[ Bericht 31% gewijzigd door luciano op 16-10-2005 07:00:51 ]
pi_31483404
nav mijn vraag in de SC of er écht niets was gebeurt de afgelopen nacht het navolgende antwoord... ik weet dat ik dat eik niet mag posten, maar dan weten de lezers dat er gewoon niet echt iets was dat de moeite van het verslaan waard was.
quote:
Op zondag 16 oktober 2005 10:03 schreef luciano het volgende:
Na 02.00 ben ik aangeschoven en gebleven , maar toen sliepen ze allemaal al ! , Daarna is alleen tanja uit bed geweest voor een sigaretje omstreeks 06.15 , en ingrid heeft geplast omstreeks 09.00 . dat is ECHT ALLES muiz , ik ga kapot van de verveling na 8 uur ............. , ja . wat heb ik eigenlijk gedaan in die 8 uur .........
De nakende waarheid.
En niets dan de nakende waarheid.
pi_31483811
De bewoners worden wakker gemaakt met harde rockmuziek



en ze blijven lekker liggen..

Tanja en Rob zijn de eerste die besluiten om op te staan..

[ Bericht 10% gewijzigd door pinkplatinum op 16-10-2005 10:50:26 ]
[♣].... Je op trots ben ik. Door signature mijn hebt jij zo.....[♣]
  zondag 16 oktober 2005 @ 11:06:14 #4
2334 bunnyma
kikkers zijn groen
pi_31484149
Verschillende bewoners zijn in de keuken bezig met brood smeren en koffie.
Ook Ingrid die wat pissig reageert als blijkt dat de koffie voor Tanja is en zij gewoon oploskoffie moet gebruiken.
Zij heeft haar zender aan een touwtje in haar mond hangen.
Dan wordt er omgeroepen dat zij haar zender moet checken en meteen er achter aan: Dit is een waarschuwing.
Verbaasd kijken zij in het rond waar dat op sloeg en Ingrid doet dan voor hoe zij haar zender in haar mond had. Zij mompelt wat scheldwoorden richting BB
eurobilltracker.com
  zondag 16 oktober 2005 @ 11:09:57 #5
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31484210
quote:
Op zondag 16 oktober 2005 11:08 schreef Seborik het volgende:
Het zou je het doen voor een miljoengesprek van vannacht zet zich door in de tuin met Ingrid. Ze zou het zo doen, net als Nathalie en Rob, en ze gelooft ook niet dat de andere bewoners overtuigd nee kunnen zeggen wanneer ze voor zo'n dilemma zouden staan. Ingrid vraagt nog even naar Menno, met daarbij expliciet de vermelding "Geldwolf!" Nathalie zei dat hij het niet hardop uitsprak, maar wel zou doen.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  zondag 16 oktober 2005 @ 11:16:18 #6
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31484308
quote:
Op zondag 16 oktober 2005 11:15 schreef Seborik het volgende:
Groepsbeest Tanja legt uit, dat ze nu liever bij de bewoners ligt, ondanks dat ze 's nachts wakker wordt van hun geklets en de geluiden op de gang, terwijl ze zo'n last heeft gehad van maagzuur afgelopen nacht. Tanja zegt, dat wanneer die kleine er is, ze nooit meer bij de bewoners ligt en dat nog even mee wil pakken de komende acht dagen, want nachtelijke geklets wanneer iedereen tegelijk naar bed gaat, vindt ze zo gezellig.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  zondag 16 oktober 2005 @ 11:21:01 #7
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31484389
Tanja vind het jammer dat ze té bruin brood gekregen heeft, Ingrid stelt voor om dan het witte van Roel te nemen, maar Tanja heeft toch liever bruin. Is gezonder. Ze denkt dat het gewoon niet meer te krijgen was bij de Appie, net zoals de shoarma die niet geleverd is.

Lieske is inmiddels ook wakker en smeert een boterham.

Ingrid knoopt een gesprek aan met Tanja over de koffieshop. Ze vraagt of Tanja de voorgedraaide blows maakt, maar dat blijkt niet zo te zijn. Er wordt per dag weet geleverd, je mag maar 500 gram in huis hebben en verkopen.
Ze leveren in een paar aan, niet in één keer. Dit omdat mensen anders wel eens de bezorger zouden kunnen overvallen.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_31484478
Ingrid hoort Tanja aan de keukentafel uit over koffieshops. Tanja legt uit dat de regels heel streng zijn. Ze had een bewijs van goed gedrag nodig en moet altijd controleren op leeftijd. Koffieshops in Groningen mogen maaar 500 gram wiet op voorraad hebben. Ingrid vraagt of Tanja ook wel eens kant-en-klare-blowtjes likt, maar Tanja doet dat niet. Ze weet niet precies hoe het gaat, maar hebben er iets voor.

Tanja vertelt dat ze haar brood niet zo geweldig vindt en vermoedt dat toen er boodschappen gedaan werden door Big Brother de boel al redelijk op was en ze daarom niet aan haar verzoeken hebben kunnen voldoen.
pi_31484587
Tanja hoopt dat ze op z'n laatst twee dagen na de 24ste bevalt, niet alleen voor haar, maar ook voor de bewoners dan kunnen zij het ook nog meemaken.

Nathalie vertelt dat ze zich al heel vroeg had aangemeld voor Big Brother (vroeger dan Lieske). Ze vertelt dat ze in tegenstelling tot Lieske niet van tevoren wist, dat er een zwangere vrouw in het huis zou komen. Lieske geeft aan dat een zwangerschap in het huis een van de redenen was, dat ze zich had aangemeld en geeft commentaar op de mensen die kritiek geuit hebben op een zwangere vrouw in het huis. Ze begrijpt niets van het "ON-EEEETHISCHE" dat er geroepen werd.
pi_31484684
Tanja schopt nog even tegen Big Brother Ruud door te zeggen, dat niet weten wat het is, toch wel heel erg mooi is. Een van de mooiste dingen aan bevallen. Ze zegt dit terwijl Ingrid vol passie vertelt over een vriendin die bevallen is. Tanja zegt dat ze haar misschien nog wel voor de gek hebben gehouden. "Dat zou wel mooi zijn." Big Brother houdt mensen immers graag voor de gek, maar beseft zich dan dat, omdat de babykamer roze is, ze die niet meer zullen veranderen in een blauwe enkel om haar voor de gek te houden.
pi_31484829
Lieske vertelt over de tomaten van haar moeder, terwijl ze in een gesprek beginnen over de krop sla die Roel misschien wel zou laten verrotten. Volgens Lieske mag het niet in de koelkast, maar Tanja zegt van wel. Lieske vertelt dat er bij Albert Heijn precies hangt wat wel en niet in de koelkast mag aan groente.

Lieske die in het begin opviel door het veelvuldig en vooral lange tandenpoetsen, laat zich een tosti-achtig iets welgevallen. De streams worden gevuld met haar krokante kauwen, nadat het gesprek plots tot een einde is gekomen.

Tanja liet zich namelijk ontvallen, dat haar broertje/zusje zich er niet gemakkelijk bij voelen, dat de bewoners hun nichtje eerder zullen zien, dan zij.

Rob zit nog steeds eenzaam te zonnen in de tuin en fluit nu een wijsje.
  zondag 16 oktober 2005 @ 12:21:59 #12
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31485544
Terwijl Rob buiten ligt te slapen zitten Nathalie, Lieske en Tanja gezellig te keuvelen.

Gesprek gaat over het werk van de ouders en later over zeilen. Tanja vind het heerlijk om te zeilen en Nathalie vertelt dat haar Joost diverse brevetten heeft. Tanja heeft geen brevet. Als Tanja niet ziek was geworden had ze een zeilkamp gedaan in Griekenland.

Nathalie heeft last van exceem rond haar mond, Tanja denkt dat het komt doordat Joost steeds met z'n baard bij iedereen in het gezicht aan het schuren is.

Nathalie vraagt vervolgens aan Tanja wie van hen nou Tanja bij mag staan bij de bevalling. Tanja denkt echter dat dit niemand gaat worden. Ze doet het liever alleen. Ze houdt er niet van als mensen aan haar zitten en daarom is ze blij dat haar moeder er is.

Nathalie vraagt door, stel nou dat er tóch iemand moet gaan helpen, wie dan? Tanja denkt dat het dan Ingrid wordt. Maar ze wacht wel af, niemand weet hoe het gaat lopen. Misschien heeft ze wel 12 uur weëen ofzo. Als het allemaal heel erg snel gaat en het kopje komt al doet ze het liever zelf dan dat ze iemand uit het huis laat helpen. Ze weet hoe ze de navelstreng etc van het hoofdje moet halen. 'Aan mijn lijf geen polonaise'...

Tanja wil er niet vanuit gaan dat het mis kan gaan. Maar de ambulance is er ook heel erg snel.

De oma van Tanja heeft ook ooit een hele snelle bevalling gehad. Haar opa was huisarts en die deed elders een bevalling. Haar oma voelde op een bepaald moment iets en een paar seconden later lag er ineens een kindje. Oma wist niet wat ze moest doen en het kindje is gestorven. Haar moeder heeft daarom toen Tanja pas 3,5 mnd zwanger was al precies verteld wat ze moest doen in een dergelijk geval.

De dames vertrekken nu alledrie naar buiten om in de zon te zitten.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  zondag 16 oktober 2005 @ 12:27:07 #13
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31485642
Nathalie die net in de zon wil gaan liggen komt erachter dat het toch niet zo heel erg warm is buiten. Ze vertrekt weer naar binnen om iets warmers aan te trekken. Linda ligt in haar ochtendjas en schijnt weinig last te hebben van kou.

Ingrid staat op om bij het bubbelbad naar de tijd te gaan kijken. Tien voor half één. Ze lijken hier verbaasd over. "Schiet op hè?" Zegt Nathalie...

Stream naar binnen, naar de slaapkamer waar Menno nog ligt te slapen. In de dameskamer komen de krullen van Chantal onder het dekbed uit... Er staat inmiddels weer muziek op om de overige bewoners uit bed te krijgen... Deze blijven echter liggen....
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  zondag 16 oktober 2005 @ 12:30:56 #14
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31485719
BB doet beter z'n best en de muziek wordt een tandje hoger gezet. Dido en Joost besluiten dan toch maar op te staan. Menno en Chantal laten zichzelf echter niet kennen en blijven gewoon liggen. Zowel Dido als Joost bewegen lekker mee met de muziek tijdens het opstaan.

Joost springt op het bed van Menno speelt luchtgitaar en doet alsof hij aan het pogoën is. Menno geeft echter geen kik en Joost druipt af...

Joost gaat dan samen met Dido de damesslaapkamer in waar ze samen staan te dansen... Daarna weer naar de herenslaapkamer waar ze gaan springen op het bed van Menno die heel erg z'n best doet om hen te negeren...
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_31485769
quote:
Op zondag 16 oktober 2005 12:30 schreef flugeltje het volgende:
BB doet beter z'n best en de muziek wordt een tandje hoger gezet. Dido en Joost besluiten dan toch maar op te staan. Menno en Chantal laten zichzelf echter niet kennen en blijven gewoon liggen. Zowel Dido als Joost bewegen lekker mee met de muziek tijdens het opstaan.

Joost springt op het bed van Menno speelt luchtgitaar en doet alsof hij aan het pogoën is. Menno geeft echter geen kik en Joost druipt af...

Joost gaat dan samen met Dido de damesslaapkamer in waar ze samen staan te dansen... Daarna weer naar de herenslaapkamer waar ze gaan springen op het bed van Menno die heel erg z'n best doet om hen te negeren...


[♣].... Je op trots ben ik. Door signature mijn hebt jij zo.....[♣]
  zondag 16 oktober 2005 @ 12:36:23 #16
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31485831
Roel is inmiddels ook wakker en zelfs Menno heeft z'n ogen open. Van die laatste is het echter niet duidelijk of hij ook van plan is om op te staan. Dido is er buiten bij gaan zitten.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  zondag 16 oktober 2005 @ 12:47:37 #17
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31486027
Iedereen is nu wakker.

Ingrid en Nathalie zijn de dbk ingegaan, niet duidelijk is waarom zij dit doen.

De regie lijkt ook genoeg te hebben van de saaie bewoners en speelt wat met de camera's.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  zondag 16 oktober 2005 @ 12:51:12 #18
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31486102
Dido is naast Rob op de fatboy gaat zitten.

Rob maakt een opmerking over het feit dat ze zoveel denken daar. En maar denken, denken, denken. Rob zegt dat degene die Dido nomineert steeds het huis uitgaat. Is allemaal prima zolang ze hem maar niet nomineert.

Ingrid en Naat komen terug uit de dbk. Ze zeggen tegen Joost dat de koffer terug moet en de enveloppen ook. Ingrid heeft op haar donder gekregen omdat ze haar zender in haar mond had gestopt. Ze heeft een waarschuwing gekregen. Ze mag ook niet meer zoveel grapjes maken.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  zondag 16 oktober 2005 @ 12:55:23 #19
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31486170
Rob lijkt Dido ondertussen in een dip te willen praten. Hij is weer bezig met één van z'n sessies.

Het is erg leuk in het huis zegt Rob, maar dat hij niet weet wat er buiten gebeurd is wel raar. De butenwereld is eng geworden. Het was raar om gisteren de kraamhulpen in huis te hebben zegt Dido. Rob denkt eraan wat z'n vrienden en z'n kinderen allemaal aan het doen zijn. Hij denkt over heel veel dingen na.

Rob zegt dat nu iedereen z'n eigen gangetje gaat, in het begin werd er nog samen gegeten. Hij vind het goed dat iedereen uit bed wordt gehaald, het is nu gewoon minder gezellig dan in het begin. Hij merkt op dat de mensen het ritme van de dag naar de nacht verplaatsen.

met dank aan Gert.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  zondag 16 oktober 2005 @ 13:08:48 #20
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31486391
Iedereen ter wereld kent elkaar met hooguit 7 tussenstappen volgens Roel. Je geeft iemand een hand en die geeft weer een hoop mensen een hand, en die hoop mensen geven weer een hoop mensen een hand etc etc.

Zo heeft Roel de vader van een vriend een hand gegeven. Die vader heeft een congres georganiseerd waar Bill Clinton was en heeft hem een hand gegeven. Bill Clinton heeft de hand geschud van Nelson Mandela... Daar zitten er dus maar 3 tussen.

Menno heeft gesproken met Ruud van Nistelrooy, die op zijn beurt weer met Ruud Gullit heeft gesproken. Ruud Gullit heeft Nelson Mandela de hand geschud.

Menno en Roel hebben dus een gezamelijke vriend: Nelson Mandela...

De rest van de gesprekken zijn gewoon té saai om te blijven volgen.

Ik ga nu tussendoor strijken en kan dus ff niet verslaan.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_31487045
Ik heb vannacht een aantal uren stream 3 aan gehad op de achtergrond. Het gesprek op de bank ging o.a. over of je seks zou hebben voor een miljoen als je een partner hebt. O.a. Rob en Nathalie zouden het wel doen. O.a. Chantal zou het niet doen. Dido werd verweten hypocriet te zijn omdat ze het zelf wel zou doen en haar vriend het van haar niet zou mogen doen. Nathalie en Joost lagen ondertussen op stream 1 op het bed in de woonkamer met elkaar te kletsen. Uiteindelijk bleven Roel, Menno en Dido over. Roel gaf weer aan iets met Dido te willen. Dido gaf weer aan niets met Roel te willen. Roel putte moed uit het feit dat hij een nachtzoen van Dido kreeg. Eerder die nacht lag Lieske overigens op hem. Dido zei dat er drie bewoners op haar nominatielijstje staan. Ze weet nog niet in welke volgorde ze ze weg wil stemmen. Menno zei dat hij tussen twee bewoners twijfelde. Later leek hij aan te geven dat hij weer op Rob gaat stemmen. Roel neigde er naar op Joost te gaan stemmen. De redenen die hij gaf waren dat hij Joost terug wou pakken omdat die op hem had gestemd, dat als Joost zou vertrekken Roel geen stemmen meer van Joost zou kunnen krijgen en dat Joost toch maar één stem zou krijgen en dus niet op de bank zou komen en Roel dus niet verantwoordelijk zou zijn voor het vertrek van een bewoner.
  zondag 16 oktober 2005 @ 17:09:05 #22
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_31491214
Na een héle saaie middag krijgen de bewoners dan eindelijk de weekopdracht.

Ze mogen 25 babydekentjes breien bestaande uit 3x5 vierkantjes van 15x15 cm. Dit is gebaseerd op 20 opgezette steken.

Direct paniek in het huis, want vrijwel niemand kan breien. Degenen die wél ooit gebreit hebben weten niet meer hoe het moet. Ze hopen in de dbk instructies te krijgen.

Verder krijgen ze te horen dat alle verzoeken van die dag afgewezen worden. (Joost en Ingrid hadden in de dbk verzocht om post van thuis in ruil voor een pindakaas rantsoen) Er wordt duidelijk gemaakt dat de dbk niet is voor gezellige praatjes of keuvelen, maar alleen voor belangrijke dingen.

Ook krijgt Ingrid een waarschuwing voor het hinderen van haar zender. Het betreft de laatste waarschuwing. Iedere volgende keer dat BB haar moet waarschuwen kost het haar 250 euro.

Tanja krijgt haar foto's van thuis.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
  zondag 16 oktober 2005 @ 17:22:38 #23
6941 APK
Factual, I think.
pi_31491547
Tanja krijgt als enige bewoner foto's.



Cap van trevanian.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator zondag 16 oktober 2005 @ 18:37:46 #24
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_31493067
Tanja eet haar luxe maaltijd, samen met de ingelote Roel.



Er is ook nog slagroom-ijs toe, zegt ze tegen Roel.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_31496133
allemaal druk bezig met de brei weekopdracht.

discussie in de woonkamer of ze 3 vierkantjes in andere kleuren in 1 keer aan elkaar mochten breien zodat het tijd scheelde met later aan elkaar naaien,
hardcoholic
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')