Iets niet lusten heb ik al jaren 'last' vanquote:Op maandag 26 september 2005 09:20 schreef MaRySe het volgende:
Hier alleen een beetje regen
maar goed ik ben dus heel zielig en zowehehehe
oja ik lust sowieso niet zo veel meer opeensheb nergens trek in
maar ik heb
sinds een jaar.. een broodje kaas gegetenen 't was echt heeeel lekker terwijl ik er echt helemaal tegen op zag en zo.
Die msnnaam alleen alquote:Op maandag 26 september 2005 09:23 schreef Imberr het volgende:vriendin van me was naar a'dam geweest.. zegt ze net op msn:
[..]
ja, ze is op msn nogal breezah-achtigquote:Op maandag 26 september 2005 09:25 schreef Gizmore het volgende:
[..]
Die msnnaam alleen alMaar goed: neuhhh niet gevonden, dat is hetzelfde als niet nat worden als je in het water springt
En ik maar denken dat ik moeilijk deed met etenquote:Op maandag 26 september 2005 09:27 schreef MaRySe het volgende:
[..]
ik zie altijd tegen heel veel eten op
vooral op brood en dan denk ik dat ik niks lust en zelfs brood niet maar als ik mezelf ga dwingen lust ik het toch wel![]()
ook eet ik nooit dingen uit van die bakjes op toastjes, sju, saus, de meeste groente, altijd maar beetje vlees, geen aardappelen, uhh.. geen kant en klare dingen
geen eten dat uit blik komt
uit principe of zo
Dat ken ik, maar bij sommige dingen wil je ook gewoon neit weten wat er in zitquote:Op maandag 26 september 2005 09:31 schreef MaRySe het volgende:
Uh oja
van vleeswaren op brood heb ik alleen maar kipfilet, kalkoenfilet, mortadella, ham gegeten,
Uit principe.
En nu heb ik in een slager gewerktEn ik zou 't gewoon sowieso nooit eten. Alleen als 't voorverpakt is of zelfgemaakt
Maar bij voorverpakt weet je nog niet wat er in zit.
Een 1 pans gerecht uit de diepvries met rauwe ui en paprika ook?quote:Op maandag 26 september 2005 09:33 schreef MaRySe het volgende:
[..]
Ik eet geen groenten uit blik of uit de diepvries
kweet ook niet waaromsmaakt vies of zo.
En ik eet geen rauwe ui, paprika etc. als dat door de groente zit.
Als het een 1 pans gerecht is eet ik het weer wel![]()
Als het er bij de slager zo aan toe gaat zou ik het ook niet meer lustenquote:Op maandag 26 september 2005 09:37 schreef MaRySe het volgende:
Bij e slager scheppen ze het uit bakken maar die worden constant bijgevuld en die moest je eigenlijk iedere keer schoonmaken met warm water maar daar was nooit echt tijd voor dus werd het gewoon omgeroerd als 't vlees in die slades en zo bruin begon te worden.
Laat me raden: dat tik je nu net over van de verpakkingquote:Op maandag 26 september 2005 09:38 schreef MaRySe het volgende:
[..]
1 pans gerechten bestaan altijd uit verse natuurlijke biologische ingrediënten!
Dat kan nog leuk worden als je op jezelf gaat wonen: ben je de halve dag bezig met koken én besteed je de helft van je inkomen aan eten want de meeste verse en biologische zooi is stervensduurquote:Op maandag 26 september 2005 09:43 schreef MaRySe het volgende:
[..]
uhh nee maar zo maakt mn mama het altijd.
en ik lust eigenlijk ook geen pasta uit de supermarkt
alleen vers
Zonder stukjes is ook wel lekker hoor..quote:Op maandag 26 september 2005 09:45 schreef MaRySe het volgende:
ik eet voor t eerst perzik yoghurt zonder stukjes!
omg ! omg!
met stukjes is beter
oja en ik had tot vorig jaar eigenlijk nog nooit boter gegeten
want dan vond ik vies en zo omdat er kruimels en zo inzaten en omdat het altijd zo geprakt is
dus nu heb ik een eigen persoonlijke boterkuipje!
Zie je, je lust het wel maar je doet gewoon moeilijkquote:Op maandag 26 september 2005 09:45 schreef MaRySe het volgende:
ik eet voor t eerst perzik yoghurt zonder stukjes!
omg ! omg!
met stukjes is beter
oja en ik had tot vorig jaar eigenlijk nog nooit boter gegeten
want dan vond ik vies en zo omdat er kruimels en zo inzaten en omdat het altijd zo geprakt is
dus nu heb ik een eigen persoonlijke boterkuipje!
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |