abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_30759530
Er zitten goede argumenten tussen tégen mijn OP, maar ik blijf toch bij mijn stelling. Misschien dat het inderdaad niet alleen aan de bewoners ligt - hoewel ik ze nog steeds min of meer één pot nat vind, en zéker geen afspiegeling van de bevolking. Ik denk met name even terug aan de eerste BB. Juist het back to basic aspect leverde mooie TV op. Want, hoeveel gesprekken zijn er niet gevoerd bij het 'wachthouden' bij de haard buiten, als er brood werd gebakken? Geheimen werden gedeeld tijdens het uitwringen van de met de hand gedane was. De bewoners waren dagelijks een paar uur bezig om in hun huis zonder elektriciteit het eten te regelen, alles schoon te houden, etc. Dit gaf volop gelegenheid tot gesprekken en dergelijke.
Nu hebben de bewoners feitelijk niets te doen, ze hangen maar een beetje rond. Zo worden er ook geen echte gelegenheden gecreëerd voor spannende één op één gesprekken.
Neej, ik biljf toch vinden, de casting valt tegen en de setting ook. Maar als pluspuntje: ik vind het wel weer boeiender dan 3 en 4, want bij 3 ben ik na een paar uitzendingen afgehaakt en bij 4 heb ik de TV niet eens aangezet...
  Moderator dinsdag 20 september 2005 @ 15:52:56 #52
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_30759746
BB3 was top-televee, volgens de meest BB-liefhebbers.
En ik val al in slaap als ik jouw ideale BB lees.
Smaken verschillen.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_30766001
als je het een saaie groep vind waarom kijk je dan ???
pi_30766167
BB1 vond ik het leukste deze keer is het net als de voorgaande keren erg saai tot er weer eens een of ander geheim boven water komt drijven. Het is jammer dat je 2 weken moet wachten voordat er een exit komt, anders vlogen ze elkaar inmiddels al lang in de haren :-)
  dinsdag 20 september 2005 @ 19:33:42 #55
306 Maurisico
niet bij te benen!
pi_30766775
Ik vind dit wel weer leuk om te volgen... BB1 was ook goed, vanwege het nieuwe. De andere BB's heb ik minder intens gevolgd, maar daar kan ik me op een enkeling na nauwelijks iemand van herrinneren. Niet eens een winnaar, moet je nagaan...

Juist omdat ze veel op elkaar lijken zie je toch spanningen verschijnen, door roel die alle vrouwtjes afgaat, Dido en Nathalie die iedereen afroddelen, en Tanja die met haar afwijkende zwangerschap ook voor veel gespreksstof zorgt....
Voor al uw nieuwe en ouwe nieuws
pi_30769498
Saai.. Mwah. Ik vind alleen de personen dit jaar minder.
pi_30771095
Ik vind het wel te doen... Enige minpuntjes: ik had graag nog een wat ouder iemand gezien zoals Opa Koos... en niet een rob die probeert net zo jong over te komen als de rest.
En het feit dat grieten als mensen als Dido, Nathalie, Menno etc zo inwisselbaar zijn is ook jammer. Smaakloze meelopers vind ik het.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')