FOK!forum / De Feestdagen / FAQ Feestdagen Forum (vuurwerktopics, smileys etc)
dutchiedonderdag 1 november 2001 @ 13:30
Waarover gaat dit forum?
Dit forum is speciaal voor de komende feestdagen aangemaakt. Hierin kun je leuke surprises, gedichten, cadeau-ideeen, feestelijke recepten, mooie kerstverhalen etc. uitwisselen. Tevens kun je hier je medefokkers een feestelijke Feestdagen-groet brengen. Ook de tegenstanders van al dit vertier kunnen hier hun ei kwijt. Kortom alles wat met de feestdagen te maken heeft, van 'kan zwarte piet eigenlijk nog wel' tot 'hellup, wat moet ik aan met Kerst?', kun je hier vinden.

Wat mag niet op dit forum?
Dezelfde regels als in de Fok FAQ gelden hier ook.
Voor de rest gaan we er vanuit dat iedereen zich volwassen genoeg gedraagt om in te zien of iets door de beugel kan of niet. Zo niet dan zijn de Feestdagen moderators ertoe gerechtigd een slotje te zetten op het topic.


Wanneer krijgt een topic een slotje?
- Oude topics: Haal geen oude koeien uit de sloot. Dus laat topics van vorig jaar of ouder daar waar ze zijn. Kijk erin, maar laat ze verder lekker voor wat ze zijn nl. oude topics. Dit doen we om te voorkomen dat er toch dubbele topics ontstaan. In FEE zijn er gewoon veel onderwerpen die ieder jaar weer terugkomen. Vaak loopt zo'n oud topic ook niet en moet je eerst weer ik weet hoe veel pagina's langs voor je bij iets recents komt. Dan kun je beter een nieuw topic openen en hierin een linkje naar het oude topic plaatsen, zodat men nog wel even kan kijken. Als er toch een oud topic omhoog gehaald wordt sluiten we die.
- Dubbele topics: in zeer korte tijd een zelfde topic openen. Oudere topics van bijv. een maand terug gelden niet.
- Off-topic gaan: de discussie is dusdanig veranderd dat het originele onderwerp compleet verloren is gegaan.
- 'Flame-topics': topics die bedoeld zijn om te kwetsen of een bepaalde user te kwetsen. Dus personal flames worden ook niet getolereerd.

Wanneer wordt een topic verplaatst?
Eigenlijk alleen maar als het onderwerp duidelijk in een ander forum thuishoort

Wanneer wordt een topic verwijderd?
Als we merken dat een topic dusdanig ongepast is en dan bedoelen we niet dat het verplaatst zou moeten worden, dan wordt dit topic verwijderd.

Misdragingen op het Feestdagen Forum:
Wanneer je je misdraagt op het forum krijg je een waarschuwing. Heb je er niet van geleerd, dan krijg je nog een waarschuwing. Heb je een plaat voor je kop, dan wordt je gebanned.
Simpeler kunnen we het niet uitleggen.

Nog even over Vuurwerk-topics
We houden die topics zo goed en zo kwaad als het kan in de gaten.

Het wordt niet getolereerd als er handleidingen of iets dergelijks worden uitgewisseld om zelf vuurwerk in elkaar te freubelen of zgn vuurwerkbommen te maken.

Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor andermans gedrag. Wees wijs als het op vuurwerk aankomt, het kan heel mooi zijn. Maar brand je vingers er niet aan!!!

Hou het Centraal aub!
We begrijpen best dat iedereen elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar wil toewensen, maar er komt een centraal topic zoals ieder jaar voor de beste wensen met als titel "Merry Christmas and a Happy New Year" en laten we het zo houden alsjeblieft. Het wordt anders enorm onoverzichtelijk.

Hou er ook rekening mee dat diverse topics vaak over hetzelfde gaan. We houden het dus op de oorspronkelijke topics. Mochten er meerdere topics verschijnen wordt dit topic aangeduid met [Centraal] en worden de anderen gesloten.

Klachten, opmerkingen, vragen en complimenten kunnen in het Feedbacktopic van FEE worden geplaatst.

Deze FAQ is opgesteld om er voor te zorgen dat alles soepel verloopt. Als je merkt dat er regels overtreden worden stel ons er dan van op de hoogte. In het verleden heeft het Feestdagen Forum zich getoond als een forum waarin iedereen zijn zegje kwijt kan en er op een aangename manier gediscussieerd wordt. We vertrouwen wederom op jullie medewerking.

En dan nog even dit, Prettige Feestdagen!! :)

[ Bericht 5% gewijzigd door Anne op 31-10-2015 20:56:02 ]
dutchiezaterdag 29 oktober 2005 @ 14:06
En niet te vergeten de Feestdagen-smilies!!
Sommigen zijn al vaste smilies, maar we noemen ze nog even op.
voor werkende codes, de spaties er tussen weghalen
~ : ) =
8 } =
o O / =
< O ) =
O ~ ) =
> : O =
o O < =

En vorig jaar zijn er ook nog nieuwe smilies gemaakt door users, deze kun je hier terug vinden. Dit topic blijft dus open en kun je gebruiken om je eigen creaties te dumpen.