abonnement Unibet Coolblue
pi_30440896
Gebruik dit topic svp alleen voor de streamverslagen !

Vragen, opmerkingen en commentaar graag in 'Vragen/opmerkingen op de streamverslagen'. Dat houdt de streamverslagen beter leesbaar.

Vervolg op de Streamverslagen van vrijdag 9 september 2005.
pi_30441212
Breedbandstream 3

0.08 Rob en Natalie spelen buiten een bordspel. Nog dezelfde minuut gaat de stream naar een slaapkamer waar in de spiegeling van een raam als ik het goed heb Roel te zien is die zich omkleedt o.i.d.

Breedbandstreams 1 & 2

0.12 Diverse bewoners in de keuken. Het geluid is slecht. Ik kan de bewoners niet of nauwelijks verstaan.

Dit is het voorlopig van mij. Misschien probeer ik het later nog een keer.
pi_30442395
Breedbandstream 3

0.16 In de keuken. Het geluid is nu wel goed. Dido : Ik ben helemaal niet gek op Roel of zo. Chantal : Dat kan nog komen. Dido : Trouwens, als het zo zou zijn, ik denk dat Roel met Lieske is. Ik kan met Roel goed praten. Chantal : Echt, ik vind dat je geen lievere vriend kan kiezen. Dido : Vriend ? Denk je dan dat Roel mij leuk vindt ? Chantal : Ik denk dat Roel niet weet wat hij wil. Ik denk dat Roel een beetje in de war is. Dido : Ik ben serieus echt verbaasd dat je dat dacht. Omdat ik vandaag zo gezellig met hem heb gelegen in de tuin ? Chantal : Dat heb ik niets eens te zien. Ik dacht iets moois te zien. Dido : Ik ben met Rob ook close. Met alle mannen behalve één omdat ik daar echt helemaal niks mee heb. Ik zou sowieso niks doen in het huis. Ik vind Roel de leukste, dat wel. Chantal : Zou je normaal gesproken wel op zo'n jongen vallen ? Dido : Nee. Chantal : Ik vind hem een babyhoofdje hebben. Hij komt ook in een scene (engels) waar ik nooit kom. Dido : Ik vind niet dat hij bij mij past. Chantal : Ik denk het wel. Opposites attract. Ik denk ook dat ik uiteindelijk met zo iemand zal eindigen. Je leert ook in dit huis dat je niet in hokjes denkt. Dido : Hij is het zwaar tegenovergestelde van wat ik ben. Hij is rationeel en rustig. Chantal : Het zou leuk zijn. Dido : Hij geeft iedereen wel eens een zoen maar dat doet hij nooit bij mij. Chantal : Bij mij ook niet hoor. Ik geloof niet dat wij uitstralen dat wij daar behoefte aan hebben. Ik heb wel het idee dat je bij hem een teken moet geven. Dido : Sowieso ga ik er niet aan beginnen omdat hij wat met Lieske heeft. Chantal : Als je er uit stapt worden je gevoelens over mensen vanzelf duidelijk. Dido : Ik vind altijd iemand het leukste. Jij ook. Chantal : Ik heb het niet echt getroffen. Ik vind ze allemaal bijzonder. Naarmate je meer achtergronden hoort, dat had ik nooit gedacht. Het zijn wel allemaal mensen met diepgang. De ene vertelt wat makkelijker dan de anderen. Dido : Ik vertel niet alles aan iedereen. Chantal : Mij is gevraagd (door BB), ben je wel bereid dingen te vertellen in het huis. Het moet wel in een bepaalde lijn liggen. Ik ga niet het woord nemen aan tafel. Ik zit er ook niet op te wachten mijn verhaal te vertellen. Wat geweest is is geweest. Als het in een verhaal naar voren komt, ik heb ook zoiets meegemaakt. Het valt me op dat de jongens bijzonder zijn. Ze schamen zich nergens voor. Dat vind ik heel bijzonder. Ik wist niet dat dat soort jongens nog gemaakt worden.

0.29 Dido : Ik vind Roel wel leuk maar ik denk ook, Dido doe normaal. Met het hele Lieske gebeuren, daar heb ik helemaal geen zin in. Ik vind hem gewoon leuk, punt. Ik heb er geen bijzonder gevoel bij. Chantal : Volgens mij is dat geen bijzonder issue, die twee. Dido : Lieske vindt hem wel leuk. Chantal : Dan had ze het ijzer moeten smeden toen het heet was. Chantal zegt dat Lieske met meerdere mannen aanpapt. Dido : Ik heb daar geen zin in. Als ik hem echt heel leuk vond had ik er wel voor gegaan. Het probleem is, ik vind iemand leuk en dan is het weer weg. Dan blijf ik liever een maatje. Ik denk niet dat er wat gebeurt. Ik weet ook wel dat er tussen mij en Roel spanning is. Chantal : Waarom doe je dan verbaasd ? Ik voelde wel dat er iets speelde. Er was dus wel iets. Dido : Menno vind ik gewoon leuk, gewoon een leuke jongen. Die is wat vrijer, die komt bij je op schoot zitten, een beetje stoeien. Roel doet dat niet. Ik heb er nog niet zelf veel over nagedacht, dat hele Roel issue. Chantal : Je zit hier nog een tijd, als het een beetje meezit. Dido : Ik ben er nog niet aan toe. Chantal : Het kan ook zijn dat je jezelf beschermt. Dido : Ik had graag gezegd dat het zo is maar zo is het niet. Chantal : Die jongens volgens mij allemaal op springen. De jongens hebben het niet getroffen. Allemaal moeilijke meiden. Dido : Ik ben ook niet makkelijk. Vind je mij makkelijk ? Chantal : Makkelijk te versieren ? Dido : Ja. Chantal : Nee.

0.36 Dido : Zelfs Menno houdt op een bepaalde manier afstand bij mij. Omdat hij weet dat ik dat niet wil. Roel durft al helemaal niks. Ik denk dat hij het wel bij Lieske zou doen. Chantal : Ik denk niet dat hij haar zo leuk vind. Ik heb er gesprekken met hem over gehad. Dido : Ook over mij ? Chantal : Nee, ik zweer het. Hij heeft een klapper gemaakt met zijn exvriendin. Ik denk dat hij er nog niet overheen is (o.i.d.). Hij mist zijn exvriendin. Als je iets uit lust doet wordt het uitgezonden. En dan moet je nog een tijd. Ik denk niet dat het met verliefdheid te maken heeft (Lieske). Mannen zien die dingen misschien anders. Ik heb altijd zoiets, bij twijfel niet doen. Ze heeft het zelf. Dido : Verpest. Chantal : Ik heb het idee dat ze zelf ook niet wist wat ze wilde. Ik vind het ook zielig voor Rikkert. Dido : Ik blijf liever gewoon een allemansvriendje. Chantal : Wat dat betreft ben ik ook dolgelukkig dat er geen potentiële kandidaten tussen zitten. Dido : Ik wil ook niet de hele tijd met één zitten. Ik ken mezelf, dan is het weer zo'n nepding. Chantal : Hou me op de hoogte.

0.43 Rob komt er bij : Stoor ik ? Chantal : Nee hoor. Rob : Het was me het dagje wel. Chantal : Ik heb tot zeven uur in mijn pyama gelopen. Rob : Dat iedereen al op bed ligt zeg. Van de spanning hè. Wat denk je van mensen die genomineerd zijn. Er is toch spanning. Wij hebben alledrie geen stemmen gehad. Dido : Tuurlijk is dat heerlijk. Ik ben er ook wel blij mee.

0.46 Het gesprek komt op Tanja. Rob zegt dat ze met haar moeder in zijn kamertje dvd's zit te kijken. Rob : Het is moeilijk hoor, om terug te komen na twee dagen. Chantal : Ralph zit een dag langer in de groep dan jij. Dido : Zo voelt dat niet voor mij. Chantal : Ze zeggen dat je je niet gek moet laten maken maar na zulke acties ben je bang.

0.49 Nathalie komt er bij. Rob en Nathalie vragen zich af waar Chantal en Dido over spraken. Dido : Er is dus helemaal niks. Zal ik het dan maar zeggen ? Chantal dacht dat ik Roel leuk vond. Rob : Okee. Chantal : Ik zou het leuk vinden. Dido : Bij het badje, de anderen gingen topless. Toen dacht ze dat ik Roel leuk vond. Chantal : Is dat heel erg uit de lucht gegrepen ? Rob : Ik let er niet op. Ik denk dat Roel op iemand anders. Ten eerste is er een strijd tussen Rikkert en Roel voor Lies. Het viel op dat Roel is de stress raakte over Lieske (ik verstond niet wat hij precies zei). Ik zie niet zo veel nog. Chantal : Bij alle mensen bedoel je ? Rob : Ja. Ik zie wel genoeg maar het heeft allemaal geen betekenis. Chantal : Dat denk ik ook. Rob : Ze gingen inderdaad met zijn tweeën in hun stringetje het bad in.

0.57 Chantal : Wie hadden ze (BB) bij elkaar bedacht ? Rob denkt dat ze niemand bij Dido hadden bedacht. Rob : Omdat je verder bent dan de rest. Voor Nathalie hebben ze Ralph er in gepleurd. Chantal : Linda gaat na een paar flessen los. Ze hebben alleen pech dat ze drie weken van tevoren een vriendje kreeg. Ze hebben ook een liefdesduo bedacht. Rob : Bedoel je Ingrid en Menno ? Dido : Ik ben gewoon wel een mannenvriendje. Chantal : Ik ook. Rob : Ik ben een vrouwenvriend, absoluut. Dido : Als ik echt iemand leuk ga vinden ga ik hem ontwijken. Chantal zegt dat er een stekkertje van een camera los gaat. Rob : Moeten we hem er even instoppen jongens ? Chantal : Hij zegt ja (de camera). Rob probeert het. Dido : Ik vind het zo leuk dat je met die camera's kunt praten. Rob en Dido en later ook Roel bemoeien zich met de camera. Dan gaat de stream naar een stille slaapakmer. De betreffende slaapkamer is op alle streams te zien.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bus watcher op 10-09-2005 10:09:12 ]
pi_30443200
1.15 Nathalie wast af. Dido buiten beeld : We mogen hem niet maken. We mogen niet meer communiceren met de camera. Chantal is heel fijngevoelig hoor. Jij ook. Nathalie : Ik had niet het idee dat jij heel gek op Roel bent. Dat het er uit komt, misschien als je heel erg dronken bent. Rikkert loopt rond in een oranje badjas en met zijn oranje muts op. Er wordt thee gezet.

1.23 In het woongedeelte. Chantal : Ik vraag alles en als je geen antwoord wil geven geef je geen antwoord. Ik wil altijd alles weten. Ik weet ook altijd alles. Nathalie : Eindelijk komt de sfeer er weer een beetje in. Ik heb het idee dat degenen die genomineerd zijn er geen last van hebben. Linda : Ik vind het niet echt erg. Chantal : Jij bent een rare. Linda : Als ik mag blijven vind ik het leuk. Als ik ga ook. Ik hoef echt niet te winnen. Chantal : Heeft Ralph veel vrienden ? Nathalie : Hij gaat vaak alleen op vakantie, hij heeft veel kennissen en heeft twee a drie echte vrienden. Rob : Jullie horen al mijn verhalen als ik er uit moet. Nathalie : En jij Rik ? Rikkert : Ik ga mijn leventje weer oppakken. : Lieske zei dat ze rustig werd toen ze genomineerd was. Ik denk dat ik donderdag spanning voel. Linda : Menno is echt een strever, die wil alles doen om te winnen. Nathalie : BB heeft invloed op wat ze laten zien. In vorige BB's zaten er twee die ik wel heel goed ken. Eén werd als een gemeen mannetje neergezet. Pascal werd als een etterbak neergezet. Chantal : Coos meer als Pascal. Pascal ging mee in de complotten van Coos. Nathalie : Het was niet de Pascal die we kennen. Ze kunnen bepaalde puntjes uitlichten. Chantal : Je hebt nu mazzel dat er internet is. Dan kan het tegengesproken worden. Rob : Ik maak me er niet druk om. Anderen : Ik ook niet. Nathalie : Ik krijg het steeds meer naar mijn zin. Rikkert : Die fietsweek is achteraf de zwaarste week. Dido denkt dat er nog wel een zwaardere komt.

1.35 Chantal : Ik vind het psychologische in het spel heel leuk. Ik heb een strijd met BB om ze voor te zijn. Het enige dat ik er uit gehaald heb is dat ik mezelf onsterflijk belachelijk gemaakt hebt. Ik dacht dat mensen elkaar tekens gaven en dat er in pindakaas geschreven werd. Ik zat op de fiets en ik was moe. Ik vond het raar dat er een opdracht was verzonnen, Tanja had er best bij kunnen worden betrokken. Ik vergat dat we de avondploeg zelf gevormd hadden, dat hebben ze niet gestuurd. Menno bleek hetzelfde bedacht te hebben als ik. Je wordt steeds moeier. Ralph had ook een hele eigen theorie bedacht. Die dacht dat hij een concurrentiestrijd met Menno had. Dat komt volgens mij allemaal voort uit die klote envelop. Daar word je paranoia van. Ralph zei, jullie moeten van de fiets af want ik wil mijn target halen. Ik wilde toen ook blijven zitten. Toen ben ik met hartkloppingen op de grond terecht gekomen. Ralph kon ook niet meer. Die zei, pak die bal (een kussen), hij was echt heel serieus, hij kon niet meer lopen. Dido : Daarna was hij helemaal geflipt. Wat erg. Chantal : Toen ging ie alles uitleggen in de tuin. Hij was boos op Menno. Zaten ze met zijn tweeën op de fiets naar elkaar te kijken. Toen vond ik het zo'n ongelooflijk kutspel. Ik was er van overtuigd dat het ook zo was. Rikkert : Iedere keer dat ik uit mijn bed kwam waren jullie een stukje meer paranoia. Chantal : Roel vond ons koekoe. De volgende dag keek ik Menno aan en ik zei, o ik schaam me. Rob : Je moet zorgen dat je je rust pakt. Chantal : Als er nog leuke twisten uitgehaald worden, so be it. Achteraf is het verschrikkelijk grappig. Zelfs Roel ging het op een gegeven moment geloven. Ik dacht op een gegeven moment dat Ingrid tegen mij aan het rijden was. Ze zei tegen mij, het zou kunnen zijn dat ik tegen jou moet liegen. Ik dacht, die wil mij waarschuwen. Ik dacht, ik moet fietsen. Ze had veel kilometers gemaakt. Diverse bewoners zitten nu met een lepel op hun neus. Rob legt uit dat hij geen alcohol drinkt door wat hij meegemaakt heeft. Rob : Ik heb nog nooit bier gedronken. Ik heb op Mallorca vijf flugels opgedronken. Ik voelde het stromen en voor de rest gebeurde er niks.

1.48 Nathalie en Rob gaan naar bed. Roel komt er bij zitten. Rikkert : Weet je hoe Linda morgen aankondigde ? Morgen alcoholdag.
pi_30443852
1.51 Rikkert : Ik zeg net, hoe veel geven jullie uit op een stapavondje ? Lieske consumeert op andermans rekening, Linda gratis, Roel gaf een antwoord dat jullie kunnen bedenken. Roel zei eerder dat zijn antwoord niet voor herhaling vatbaar is. Chantal : Zeventig tachtig euro. Dido : Honderd euro. Roel : Hebben jullie zo veel vrienden ? Chantal : Ook. Ik geef rondjes. Dido : De taxi. Ik ga iedere andere week. Wat ik meeneem, het gaat op. Tweehonderd euro heb ik ook wel eens gedaan. Dan ga ik de hele avond Wodka Redbull zitten drinken.

1.56 Ze horen geluiden van omstanders. Chantal : 'Joost moet zijn broek uittrekken'. Roel : 'Tanja stop met roken'. Dat was tenminste duidelijke taal. Ze zongen toch, we willen swaffelen. Chantal : Joost zou het geweldig vinden. Chantal : 'Tanja stop met roken. Wij roken wel voor je. Tanja het wordt een meisje'. Roel : Ze had wel gelijk over het hek. Rikkert vertelt hoe de uitzending van vandaag er uit ziet, o.a. 25 minuten dat Tanja zit te huilen in een kamertje. Chantal begint over haar baas die ooit een lijstje met sekstermen noemde. O.a. plumpie, de man oraal bevredigen terwijl hij zit te schijten. Ze hebben het nu nog over de lijst (op haar werk). De anderen lachen.

2.05 Chantal zegt dat ze in de BB van Hieke iedere dag muziek hadden op een ghettoblaster. Rikkert vraagt wat het uitmaakt of ze een gekocht spel of een eigengemaakt spel spelen. Dido : Het is reclame voor dat spel (een gekocht spel). Ik zie Lieske er nu ook bij zitten. Lieske : Ik mis de tv wel echt, de film, niet de tv zelf.

2.12 Lieske introduceert de term didgeridido. Dido zegt dat ze les heeft gehad op de didgeridoo (ik weet niet of ze serieus is). Lieske zegt dat Ralph steeds aangesproken wordt op het feit dat hij de bal over de muur geschopt heeft.

2.16 Roel : Komen er elke keer bekende Nederlanders ? Chantal : Ja, de vorige keer kwam Ome Willem. Ome Willem is toch homo. Echt. Lieske : Ik ben naar meneer Cactus toegeweest. Ik ben op tv geweest. Roel : Ik was meer van de VPRO. Achterwerk in de kast, Rambo en Rambo. Andere kinderprogramma's worden besproken.

2.21 Diverse bewoners gaan naar bed. Rikkert, Roel en Lieske blijven zitten.
pi_30444161
2.25 Rikkert : Als we weer over het bedrag heen gegaan zijn op de bestellijst word ik gek. Lieske denkt dat de werkelijke prijzen worden afgerekend en niet die op de bestellijst. Lieske : Ik vind dat we veel minder afgesloten zitten. Rikkert : Dan in die andere BB's ja. Lieske en Rikkert bespreken dat de keuken is geleverd door Typhoon en Siemens. Lieske zegt dat er ook iets van de Hema komt. Lieske : Ik zou het wel grappig vinden als ik iets meejatte van hier. In mijn koffer. En voor een paar honderd euro veilen. Roel : Succes. Lieske : Ik denk dat je wel een schadeclaim krijgt, dat je het geld weer in moet leveren. Rikkert : Er heeft nog niemand een sanctie gehad. Lieske : De enige dreiging die we hebben gehad is met de zenders. Als ik het goed begrijp heeft Roel last van constipatie. Roel ligt stil op een bank. Rikkert : Ik denk dat mijn pa met grote ogen zit te kijken, niet omdat ik het over swaffelen heb maar omdat ik dam. Roel en Rikkert zijn niet zeker over een bepaalde regel bij het dammen.

2.37 Lieske poetst haar tanden in een blauwe stoel. Na een paar minuten gaan Lieske en Rikkert naar de badkamer. Lieske blijft poetsen. Rikkert gaat naar bed.

Breedbandstream 4

2.44 Lieske is uitgepoetst. Ze duikt op Roel. Lieske : Ik ga slapen. Roel : Slaap lekker. Lieske gaat naar bed. Roel bestudeert zijn handen op een bank.

2.48 Roel gaat in de deuropening naar de tuin zitten.

Dit is het voorlopig van mij.
pi_30444169
2:52 uur

Roel is de laatste wakkere. Hij zit voor het raam en kijkt in de tuin.
Zijn blik is peinzend.

str1: doodse slaapkamer
str2: lege gang
str3: Roel peinzend
str4: lege tuin met Roel zittend in opening schuifdeur
pi_30444228
Roel staat op en loopt richting badkamer/slaapkamer.
BB zit erop voor vandaag, zo lijkt het.
Het huis is in ruste...
pi_30444279
3:01 uur

Roel is terug op stream 3. Hij rommelt in de keuken, hij neemt iets te drinken/eten(?) uit de koelkast.
Hij gaat weer op het 'balkussen' zitten in de opening naar de tuin.
Hij lijkt iets als yoghurt te eten.
  zaterdag 10 september 2005 @ 04:16:20 #10
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_30444740
04.14 uur

Iedereen in huis is in diepe slaap. Buiten regent het al een beetje.
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_30445966
10.05 de hanen kraaien
Never assume that loud is strong and quiet is weak.
It’s the lion’s silence that signals danger not his roar.
  zaterdag 10 september 2005 @ 10:06:25 #12
3123 Sanne
dat zure BB modje...
pi_30445970
10.00 Ze slapen nog.

10.05 BB draait het bandje van de haan, achter elkaar tot er beweging in komt. Rob beweegt het meest.
Er volgt direct een batterwijenwissel zodat ze wel moeten opstaan.
Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.
I.M. mijn streamzusje Quenda© of Loedertje zoals jullie haar kennen. RIP lief. :*
pi_30446127
10.09 men komt langzaam tot leven, hoewel nog niet iedereen zich laat zien. Roel ligt nog te slapen, Lieske heeft er ook moeite mee.

Linda en Menno hebbe het over een blauwe plek bij Menno ? Zo blauw, die blijft nog wel een week.

Menno heeft vannacht voor het eerst gedroomd over Ingrid, hij zei dat dat kwam omdat ze gisteren in 1 bed waren gekropen.

Ze grappen tegen de fictieve Tanja "Tanja stoppen met roken"
Ze denken dat de argumenten van Tanja door de buitenwereld onbegrepen worden. Linda: "vooral de mensen die geen kindern kunnen krijgen" Ze vinden de argumenten van tanja egoistisch.

10.16 er wordt geklaagd over dat de boodschappen bijna op zijn.
Never assume that loud is strong and quiet is weak.
It’s the lion’s silence that signals danger not his roar.
pi_30446299
10.19 Nathalie heeft het erover weer met wat sportieve beweging te beginnen. gisteren niet omdat het regende.

Nathalie vermoed dat de kijkers (lees: Joost thuis) zullen denken dat ze veel te veel rookt. Ze vertelt ook dat ze thuis al ruzie heeft over het vele roken.

10.20 Tuin Rob en Dido bewonderen de ganzen die de tuin overvliegen. Rob heeft het over ooievaars en een lepelaar die bij hem thuisin de omgeving rondvliegen. Hoewel spreeuwen en mussen steeds minder te zien zijn. Komt volgens Rob omdat ze in italie gevangen worden voor consumptie. Dido vindt dat ongeloofelijk.
Ralph komt erbij.
Dido maakt een 'dam-afspraak' met Ralph.
Ralph rommelt met de tuin bbq en haalt de tuinkussen erbij.
Dido en Rob hebben het over iets beginnen binnen het huis. Zullen ze niet doen. Ze speculeren echter wel over eventueel een nieuwe bewoner (man of vrouw) in het huis.
Never assume that loud is strong and quiet is weak.
It’s the lion’s silence that signals danger not his roar.
pi_30446507
10.28 Tuin Rob en Dido
Speculeren over wat BB zal gaan doen als er een vrijwellige exit gaat komen, in verband met mogelijke nieuwe bewoners.

Dido klaagt over de langte van het 'haan'-bandje, ze had zich voorgenomen het bandje te negeren.

Dido denkt dat BB het tot nu toe nog makkelijk voor ze heeft gemaakt. Ze verwacht dat het nog veel zwaarder kan gaan worden. Ze verwacht dat Menno en Ingrid het moeilijk kunnen krijgen als ze uit elkaar gehaald zullen worden.

Ze speculeren over wie van de genomineerden bij het publiek goed en niet goed liggen. Rob denkt dat Linda heel goed ligt en niet weggestemd zal worden.
Ze beseffen dat BB al de mensen in een bepaalde 'rol' zal neerzetten, ze filosoferen:
Ralph als 'pretty boy', Nathalie vindt Dido lastig in te schatten. Dido schat dat BB haarzelf zal neerzetten als 'flap-uit', Roel eerst als relaxed jongen, nu met meer diepgang. Menno als charmeur, Rob denkt dat Dido als sympathieke meid wordt neergezet, die overal tussendoor wandelt.
Moeilijk vinden ze het wel, Dido geeft BB een complimentje over de samenstelling van de groep (afwisselend).
Rob zegt: ze verwachten dat het vriendje van Linda de plannen van BB hebben doorkruist. Als ze het vriendje niet had gekregen zou ze ws losbandiger zijn geweest in het huis.
Never assume that loud is strong and quiet is weak.
It’s the lion’s silence that signals danger not his roar.
pi_30446667
10.40 Rob en Dido in tuin: Dido is nu meer het 'allemansvriendje' in het huis.

Rob vertelt over gisteren: dat hij gisteren apart is gaan zitten om te zien wie van de bewoners dan naar hem toe zouden komen. Rob vondt het grappig om te zien dat bepaalde mensen aanrzelden om op hen af te stappen??

Ralph komt er weer bij en gaat weer weg. Liet zich afschrikken door de opmerking van Rob dat hij en Dido een zwaar/diep gesprek aan het voeren waren.

Dido is tevreden met haar rol nu in de groep. Rob gaat er deze week aan werken om zijn rol wat opener te maken, zodat de drempel van de andere groepsbewoners lager wordt om
makkelijker op hem af stappen. Hij wil worden zoals Dido nu is in de groep.
Never assume that loud is strong and quiet is weak.
It’s the lion’s silence that signals danger not his roar.
pi_30447136
10.50 Dido: mijn rol zal drastisch veranderen als er iemand in zou komen waar ze op valt. Ze zal dan zichzelf niet meer kunnen zijn.

Dido denkt dat Rob in het echte leven rijk is. Rob vraagt hoe ze dat denkt. Dido: omdat hij er niet over praat. De houding van Rob en zijn leiderscapaciteiten doen haar dat denken.
Rob over Dido: goede opvoeding, goed leven, niks te klagen.

Dido: Rob laat merken dat geld geen issue is, vandaar dat Dido denkt dat hij rijk is.

Nathalie brengt croissantjes. Rob gaat naar binnen en Nathalie+Linda komen bij Dido zitten.
Dido: goed geslapen, maar errugh kort. Linda denkt dat de haan vandaag weer kwam omdat ze gisteren weer zo laat wakker waren.

Nu over de boodschappen: Nathalie: de boodschappen waren goed uitgekiend. Het is nu precies op.
Er komen meerdere mensen bij.

Joost doet mededeling: 'we gaat tricketspel doen vandaag, soort competitie. 9 man doen mee. Joost deelt figuurtjes uit, waarmee straks het speelschema wordt opgesteld. Inleg is ¤ 10.000 grapt Joost.
Never assume that loud is strong and quiet is weak.
It’s the lion’s silence that signals danger not his roar.
pi_30447330
11.05 Joost staat de figuurtjes te knippen voor de 'deelnemersbewijzen' aan de competitie

(Roel is de enige die nog niet wakker voorbij is gekomen deze morgen)

Rikkert is de Trikkert-master vandaag.
Chantal doet niet mee, is chagerijnig vandaag zegt ze.

discussie over de pool-indeling en de loting begint.

(kap er ff mee)
Never assume that loud is strong and quiet is weak.
It’s the lion’s silence that signals danger not his roar.
  zaterdag 10 september 2005 @ 12:17:05 #19
15522 Katie
Hieperdepiep
pi_30449350
Tanja is terug in het huis en blijft! Uit respect voor haar ouders(en de zak geld )!

Ze vertelt het verhaal van de beroerte van haar vader en dat haar ouders hebben besloten dat dit de beste plek voor haar en de baby is op dit moment. Ivm met de vader van het kindje, de verwekker noemen we hem (aldus Tanja).

Tanja heeft ook een opdracht gekregen. Ze moet de rest de ramen laten lappen van de cameraman. Ze mag wel meehelpen. Maar het hoeft niet direkt denkt ze. Het is geen weekopdracht.
bekijkt het van de andere kant
pi_30449422
12.15 Tanje is opeens terug. Ze blijft, maar klinkt nog steeds uitermate depri.
Er is iets medisch met haar vader???? Vader is geopereerd en komt vandaag uit het ziekenhuis.

Haar moeder heeft blijkbaar flink op haar ingepraat.
Never assume that loud is strong and quiet is weak.
It’s the lion’s silence that signals danger not his roar.
pi_30449633
Tanja : Ik hoop niet dat jullie allemaal complot theorieen hier achter zien en bedacht hebben.
De groep : NEEEE nee nee nee natuurlijk niet , ben je mal


pi_30450140
Breedbandstream 2

12.23 Aan de keukentafel. Tanja : Ik heb wel een aantal dingen gehoord. Linda : Kun je uit de dagboekkamer naar dat huisje komen ? Tanja : Ja. Nathalie : Hoe vond je moeder het programma ? Tanja : Daar mocht ze niks over zeggen. Als dat met mijn vader niet was gebeurd dan was ik echt bij mijn besluit gebleven. Stel dat mijn vader het niet had gered. Dat hij het voor mij over gehad heeft dat hij het niet verteld heeft voor (voorafgaand aan) BB. Toen had ik voor mezelf al besloten dat ik blijf uit respect voor hen. BB wist het wel maar het is niet aan BB om mede te delen. Lieske : Moest je daar een zender aan ? Tanja : Nee, maar er hingen wel camera's en zenders. Rob is op een andere stream aan het stofzuigen. Het is ook op deze stream te horen. De stream gaat naar Rob.

Breedbandstream 3 & 4

12.27 Deze streams zijn bij de keukentafel maar het geluid is zeer slecht. De gesprekken zijn onverstaanbaar. Rikkert zit met zijn armen over elkaar. Gezien zijn bodylanguage zou ik zeggen dat hij liever had dat Tanja niet terug was gekomen.

Breedbandstream 2

12.31 Terug bij de keukentafel. Na een minuut gaat de stream weer naar Rob. Ik krijg de indruk dat het bewust is.

Breedbandstream 1

12.32 Tanja : Hoeveel zaten jullie over het budget heen ? Iemand : Helemaal niks. Lieske : We waren ook zo bang voor de afroneger met de korte benen. Nathalie : Ik dacht niet dat je nog terug zou komen. Dit soort reden snap ik dat je blijft maar je was echt standvastig. Tanja denkt dat haar lol in haar zwangerschap weer terug zal komen maar dat dat zeker nog dagen gaat duren. Stream nu weer naar Dido en Joost bij de ligbedden in het woongedeelte die zeggen dat ze voorlopig uitgepraat zijn.

12.37 Tanja : Ik hou het bij de twee namen maar ik weet niet hoe ik over een paar dagen denk. Stream naar de badkamer waar Dido in bad zit. Joost : Wanneer gaan wij twee autisten spelen ? Dido : In de onderste la zit een masker van mij. Joost gaat zoeken.
pi_30450941
12.47 Chantal in een badjas : Ik heb besloten niks meer te zeggen. Dido : Ik ook. Chantal : Als er iets met mijn vader is moet ik er gewoon bij. Ingrid in de deuropening (of Dido ?) : Ongelooflijk. Chantal : Ik zou het ze niet vergeven. Ik snap niet dat je dood en leven belangrijker vindt dan een spel. Chantal zegt 'deur dicht' tegen Roel om vervolgens in bikini te gaan douchen. Chantal zingt : Sexy motherfucker. Dido : Ik ga vandaag even slapen. Chantal : Ik word een beetje chagrijnig. Dido : Mag. Je komt niet chagrijnig over hoor. Dido zegt dat ze er op Robinson eiland niet meer uit zou zien i.v.m. haargroei. Chantal : Dat komt omdat je donker bent. Dat zie je beter. Dido : Het lijkt me zo heerlijk dat ik nooit meer hoef te scheren. Als ik niet iedere dag scheer krijg ik stoppels. Mensen zeggen tegen mij je moet je scheren.

Breedbandstream 3

12.55 Tanja zegt dat ze wel had willen weten dat haar baby een handicap heeft. Tanja : Het filosoferen is nou weg hè ? (over het geslacht van de baby). Lieske : Ik vind het een beetje moeilijk te begrijpen. Je krijgt een gezonde dochter. Mij zou het niet veel uitmaken. Tanja : Dat begrijp ik wel. Ik heb vier echo's gehad en vier kansen het te zien. Het was voor mij de kick. Je probeert niet verdrietig over te komen maar als ik alleen zat zat ik alleen maar te janken. Lieske : Het was het enige waar je je aan vast kon klampen. Linda : Je moet je er even overheen zetten en proberen andere dingen te zien. Tanja : Het komt ook wel weer goed. Tanja over haar vader : Het was niet goed met zijn hart. Het werd steeds erger. Mijn moeder heeft aangedrongen dat hij eerder behandeld werd. Anders had hij misschien een hartaanval gekregen. Mijn moeder heeft een goede intuïtie. Ze dacht dat het ook weer goed zou komen. Hij heeft geen operatie gehad, ze hebben met een katheder via zijn lies een parapluutje open gedaan. Ralph stofzuigt nu. Lieske : Als het een grote operatie zou zijn zou het me niet waard zijn hier te zitten. Ik heb ook gezegd bij een ernstig ongeluk of overlijden. Niet als iemand zijn vinger afgehakt is. Dan weet ik het liever er na. Als het echt ernstig is trek mij dan maar weg. Dan zou ik me egoistisch voelen als ik hier alleen maar voor mijn eigen hachje gezeten had. Tanja zegt dat ze het daar mee eens is. Tanja : Eerst voelde ik ook een woede opkomen dat ze het niet hadden verteld. Stel dat het ernstig met mijn hond zou zijn dan zou mijn moeder het me niet vertellen. Lieske : Ik word best wel bang. Mijn vader zit minimaal vier uur per dag in de auto. Tanja : Ik ga even mijn tanden poetsen.

Breedbandstream 1

13.07 Ingrid en Menno kletsen in het bubbelbad.

Dit is het voorlopig van mij.
  Moderator zaterdag 10 september 2005 @ 14:01:14 #24
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_30452356
Ingrid en Dido liggen te zonnen.
Ingrid: We hebben ongeveer drie glazen per man per dag nu.
Dido: Mja.. ik vind het zelf eigenlijk leuker om af en toe een keer veel te drinken en dan daarna een paar dagen niets.
Ingrid: Maar wel uitkijken hè. Met dingen zeggen enzo.
Dido: Dat doe ik toch ook?
Ingrid: Je kunt het wel heel snel aan jou zien. Je bent ook anders.
Dido: Echt? Hoezo dan?
Ingrid: Je praat anders. Makkelijker.
Dido: Ik heb toch geen rare dingen gezegd?
Ingrid: Nee nog niet, maar als je al zo anders doet na één wijntje..


(Goed zo Ingrid: lekker drie maanden heel erg oppassen, en precies zeggen wat je denkt dat Het Nederlandse Volk wil horen. Dan kom je er wel! Echt heel tof om naar jullie te kijken, heerlijk spontaan stelletje zijn jullie, met het hart op de tong! )

Dido roept naar Chantal hoe dat nummer heet wat "ze" (hek-roepers?) gisteren voor haar zongen. Chantal zingt het voor: "I'm in love with somebody elses guy"
Ingrid: Zó kijken ze dus tegen je aan Dido!

Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  Moderator zaterdag 10 september 2005 @ 14:08:05 #25
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_30452519
Roel geeft les over drugs aan Lieske.

"Mensen denken dat je hoofd dan een soort frituurpan wordt. Maar het is juist niet zo. Je hersenen worden er heel rustig van. Daarom kun je je goed concentreren op één gedachte. Dichters gebuiken het veel.

Lieske: "Cocaine, dat werd toch vroeger veel gesnoven? Door dandy's en zo?"

Roel: "Drugs zijn OK, het wordt pas een probleem als mensen het moéten nemen, zonder dat er een gedachte achter zit."

Lieske: "Ik zou bang zijn dat ik niet meer weet wanneer ik moet stoppen."

Tanja: "Ik zal het je niet aanraden, maar ik denk dat jij wel sterk genoeg in je schoenen staat om te weten wanneer je moet stoppen."

Roel: "Beetje experimenteren doet iedereen toch?"
Hij vertelt dat het vroeger heel normaal was om wat opium kado te doen als je in het verre oosten was geweest. En dat cocaïne werd gebruikt als verdovin bij de tandarts.

Dido loopt langs. Roel vraagt of er nog koffie is. Lieske hoeft niet, maar als Roel zegt dat "koffie ook op je dopamine werkt" zegt ze: "Doe toch maar een kopje!"

[ Bericht 1% gewijzigd door Gert op 10-09-2005 15:57:01 ]
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')