FOK!forum / Culinesse à gogo / Chocolade in baksels
snellejellemaandag 1 augustus 2005 @ 11:49
Nou heb ik gisteren voor het eerst muffins gebakken (wiite chocolade/aardbeien), op zich zijn ze prima gelukt en lekker, maar de chocolade is gesmolten... weet iemand hoe je ervoor kan zorgen dat de chocolade hard blijft?

thnx alvast
Martijn_77maandag 1 augustus 2005 @ 11:59
Wat voor chocolade had je gebruikt?
snellejellemaandag 1 augustus 2005 @ 12:01
quote:
Op maandag 1 augustus 2005 11:59 schreef Martijn_77 het volgende:
Wat voor chocolade had je gebruikt?
witte milka.... want de chocolade moest gehakt worden en dat is met die chocolade het handigst
DJ_Scuffmaandag 1 augustus 2005 @ 12:04
uhm, chocolade smelt als het warm wordt, daar kan je niks aan doen.
Zorg er dus voor dat de chocolade niet warm word....
floopzzmaandag 1 augustus 2005 @ 12:06
je hebt volgens mij speciale chocoladekorrels die je daarvoor kunt kopen... geen idee waar
snellejellemaandag 1 augustus 2005 @ 12:07
quote:
Op maandag 1 augustus 2005 12:04 schreef DJ_Scuff het volgende:
uhm, chocolade smelt als het warm wordt, daar kan je niks aan doen.
Zorg er dus voor dat de chocolade niet warm word....
mar dan wordt je baksel niet gaar
KwisatzHaderachmaandag 1 augustus 2005 @ 12:08
quote:
Op maandag 1 augustus 2005 11:49 schreef snellejelle het volgende:
weet iemand hoe je ervoor kan zorgen dat de chocolade hard blijft?
De oven uitlaten? Wat wel help is om dusdanig grote 'brokken' chocolade te gebruiken dat het maar gedeeltelijk smelt. Doe het nog een paar keer em steeds net iets grotere stukjes