snellejelle | maandag 1 augustus 2005 @ 11:49 |
Nou heb ik gisteren voor het eerst muffins gebakken (wiite chocolade/aardbeien), op zich zijn ze prima gelukt en lekker, maar de chocolade is gesmolten... weet iemand hoe je ervoor kan zorgen dat de chocolade hard blijft? thnx alvast ![]() | |
Martijn_77 | maandag 1 augustus 2005 @ 11:59 |
Wat voor chocolade had je gebruikt? | |
snellejelle | maandag 1 augustus 2005 @ 12:01 |
quote:witte milka.... want de chocolade moest gehakt worden en dat is met die chocolade het handigst ![]() | |
DJ_Scuff | maandag 1 augustus 2005 @ 12:04 |
uhm, chocolade smelt als het warm wordt, daar kan je niks aan doen. Zorg er dus voor dat de chocolade niet warm word.... | |
floopzz | maandag 1 augustus 2005 @ 12:06 |
je hebt volgens mij speciale chocoladekorrels die je daarvoor kunt kopen... geen idee waar | |
snellejelle | maandag 1 augustus 2005 @ 12:07 |
quote:mar dan wordt je baksel niet gaar ![]() | |
KwisatzHaderach | maandag 1 augustus 2005 @ 12:08 |
quote:De oven uitlaten? Wat wel help is om dusdanig grote 'brokken' chocolade te gebruiken dat het maar gedeeltelijk smelt. Doe het nog een paar keer em steeds net iets grotere stukjes |