abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 29 juli 2005 @ 10:09:01 #151
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_29226116
Voor de Napoli-fans en de andere fans van Maradona.

Hij komt misschien zondag naar de ArenA
quote:
Maradona zondag in Arena verwacht

Het Amsterdam Tournament hoopt vurig op de komst van Diego Armando Maradona, de huidige vice-voorzitter van Boca Juniors.

Twee keer eerder was de Argentijnse legende in ons land en slechts een handvol Nederlanders kwam ooit in zijn buurt. Op zoek naar het vleugje oranje in de aders van El Diego. Diego Maradona ritste op 29 juli 1996 zijn broek open in Amsterdam, niet ver van de Wallen. De Argentijnse vedette liep naar een verloren muurtje, vlakbij de pizzeria waar hij zojuist had geluncht, en begon ongegeneerd te urineren. ,,Amsterdam is prachtig'', riep hij even later richting de camera van AT5, dat het bliksembezoek vastlegde. ,,Ik kom zeker nog eens terug.''
Voor zover bekend is de pizza/plaspauze op de Wallen - vandaag precies negen jaar geleden - de laatste keer dat Maradona ons land bezocht. De eerste keer was in augustus 1982, toen hij met FC Barcelona een trainingskamp belegde in Papendal. De Catalaanse ploeg zou in die week een oefenwedstrijd spelen tegen FC Groningen, maar dat duel werd op het allerlaatste moment afgelast. Trainer Udo Lattek vond dat Groningen veel te hard speelde. De dure benen van Maradona moesten ten koste van alles gespaard worden.
In juli 1996 was de voetballer met Boca Juniors op doorreis vanuit China naar Buenos Aires. Maradona, vechtend tegen het droevige einde van zijn loopbaan, maakte een tussenstop in Amsterdam. Eigenlijk wilde hij de pas gebouwde Arena bezoeken met ploeggenoot Juan Sebastian Veron, maar het Argentijnse gezelschap mocht niet naar binnen. Dit weekeinde is de voetballegende wél welkom in het stadion, als vice-voorzitter van Boca Juniors. De organisatie van het Amsterdam Tournament verwacht hem zondag op de tribune, maar zeker is niets in het leven van El Pibe de Oro (de gouden jongen). ,,Het bestuur van Boca houdt nog steeds vol dat hij erbij zal zijn'', aldus woordvoerder Erik van Leeuwen.
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
pi_29226382
Oh, ik had begrepen dat het al zeker was
House is a feeling. And if you don't feel it, it can't be house
Nu ook Zuid Afrika
pi_29229735
Ik ga niet naar IJdorp en de UFO om Diego daar op de tribune te zien hoor, ga wel naar San Paulo als ie er weer is en het wat eerder tevoren duidelijk is

Mbt de Serie A toto, als het zo blijft, Torino, Messina en Genoa exit en Bologna, Treviso en Ascoli in A, dan heeft dat voor de TOTO natuurlijk ook gevolgen. maar goed, eerst nog alle beroepen afwachten....

Mandy gaat volgens de Milanese media naar de Spurs ook, een club waar ze toch een gebrek aan aanvallers hebben (Defoe, Kanoute, Keane, Mido) en die met buitenspelers speelt *kuch*

Dan nog over Juve:
quote:
Juve monitor new Cafu

Italian champions Juventus are today being linked with Brazil’s attacking right-back Cicinho.

The Sao Paulo player is widely considered as Marcos Cafu’s heir in the national side and has caught the attention of numerous clubs.

Cicinho, who is on the verge of gaining EU status thanks to his Italian roots, recently impressed at the Confederations’ Cup in Germany.

It was believed that Milan would make a move for the defender but the Old Lady of Italian football have emerged as contenders on Friday.

Although he recently extended his contract with his South American club until 2008, he would consider a European switch – even if that is only likely to happen next summer.

Whispers suggest that any proposed deal would cost any interested party a total of £8m, with 40 per cent of that fee going directly to the player.

The Bianconeri are looking for a new right-back and have been linked with numerous players this summer.

Lazio’s Massimo Oddo has been associated, as has Portuguese international Miguel of Benfica.

Juventus’ current first choice right-sided defender is former Cagliari and Roma player Jonathan Zebina.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  vrijdag 29 juli 2005 @ 12:41:05 #154
100191 PirE
Geaux Tigers
pi_29231003
quote:
Cicinho, who is on the verge of gaining EU status thanks to his Italian roots, recently impressed at the Confederations’ Cup in Germany.
Cicinho heeft dus de basiscursus Photoshop gevolgd
“Never assume you will win, never feel safe, never feel confident, never send a "We got this!" text, never take anything for granted, never pose for a picture late in the game, always expect the worst while rooting for the best.”
pi_29261810
Nieuwe shirtjes van Milan, lelijk als altijd: http://www.milanstore.biz/
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29274647
Oefenuitslag:

Carrarese (Serie C2B) - Genoa 0-0

Genoa is al helemaal klaar voor de Serie C
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29275174
(Transfer)nieuws/geruchten:

- Franscesco Coco is in IJdorp om te tekenen voor de neuzen
- Figo voor 2 jaar naar Inter (voor 3.2 miljoen euro salaris per jaar)
- Spelersruil Cristiano Zanetti - Fabrizio Miccoli bij Juve & Inter
- Diego Milito van Genoa naar Inter (Vorig seizoen topscoorder Serie B)
- als Fava (van Udinese) komt naar Napoli gaat Calaio weg, want die vind dat hij en Fava te veel op elkaar lijken qua speltype, dus niet naast elkaar kunnen spelen.
- Varricchio van Napoli staat in de belangstelling van Cesena en Pavia
- De voorzitter van Arezzo, Mancini, klaagt dat de huidige chaos de schuld is van Napoli (Arezzo is 1 van de momenteel 6 door Napoli aangeklaagde clubs, de anderen zijn Ascoli, Brescia, Pescara, Piacenza en Vicenza - derhalve is die Coppa Italie loting tegen Pescara erg pikant )
- Het is nog maar zeer de vraag of Torino aan de Lodo Petrucci kan voldoen, de kans lijtk met het uur groter te worden dat de club zelfs naar de Serie C zal moeten afzakken (goed nieuws voor Napoli en in dat geval zou ook Pavia promoveren)
- Bij Perugia klagen de spelers steen en been (ze hebben de laatste 7 maanden voor 1 maand salris gehad). Gaucci beloofd alles te betalen, als z'n club maar in de Serie B mag blijven. Wat ben ik blij dat hij niet nu de baas bij Napoli is....

En nog een leuk schandaal bij Inter: Martins, de Nigeriaanse aanvaller, is geboren op 28-10-1984, nu dus 20.
Nu schijnt dat volgens ineens opgedoken papieren in Nigeria hij al van 01-05-1978 zou zijn, ruim 6 jaar ouder dus.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29295854
Hij zag er al als een beer uit, weer een leuk staaltje Afrikaans rommelwerk.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29295962
Wel een erg goede voetballer natuurlijk.
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_29295989
Berlusconi neemt voetbalrechten over

MILAAN, 31 juli 2005 11:30 - Het Italiaanse voetbal speelt zich deze zomer vooral bij de rechtbank af, want ook in de strijd om de tv-rechten wordt een hoger beroep aangevraagd door de verliezende partij. Gisteren heeft het bedrijf van Berlusconi de uitzendrechten van de samenvattingen bemachtigd ten koste van de traditionele staatszender RAI, die al vijftig jaar als eerste zender de samenvattingen mocht tonen. Vanaf overmorgen heeft de staatszender geen competitievoetbal. De situatie is te vergelijken met die van Studio Sport en de rechten van de eredivisie, maar er zijn ook duidelijke verschillen.
De RAI heeft namelijk 100 euro geboden uit protest, omdat het zich tegengewerkt voelde door de Liga. De Liga wordt geleid door Adriano Galliani, die behalve vice-voorzitter van AC Milan ook banden heeft met Berlusconi’s tv-concern Mediaset. Galliani ontving een beduidend hoger bedrag (ongeveer 80 miljoen euro) van Mediaset, die dus de rechten heeft gekregen. Nu staat de RAI onder toezicht van de premier van Italie, oftewel …. Berlusconi.
Uiteraard leven er bij het personeel van de staatszender erg veel frustraties over het kwijt raken van de tv-rechten. Vooral omdat de RAI eigenlijk al rond leek met Galliani, maar die veranderde plotseling van politiek en ging over op een verkoop door middel van biedingen met gesloten enveloppen. De RAI hoopt nu via de rechter alsnog in zijn gelijk te worden gesteld. Maar Galliani, die ooit bij Marseille-Milan de spelers van Milan de opdracht gaf om van het veld te lopen, zei voor de camera’s van Mediaset dat ‘alles eerlijk was verlopen’. De vrees dat het Italiaanse voetbal nu helemaal verwordt tot een speeltje van premier Berlusconi lijkt met de dag groter te worden. Om de extreme inkomstenverschillen tussen de topclubs en de rest van de Serie A niet uit de hand te laten lopen heeft Galliani besloten op de tachtig miljoen euro voor de rechten van de samenvattingen evenredig te geven aan alle clubs van de Serie A die niet in de Champions League uitkomen. In de Italiaanse media is verontwaardigd gereageerd op de 'brute' overname. "Nog even en Berlusconi schept de voorwaarden om ook FIAT over te nemen," waarschuwt het dagblad Libero.
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_29319412
En een leegloop dreigt nu natuurlijk bij Genoa:
quote:
Milito walks out on Genoa

Genoa hitman Diego Milito has alerted clubs including Juve, Inter and Real Saragozza that he is looking for a move elsewhere.

“There has been terrible chaos here,” said the striker after his club was demoted to the Third Division. “We had earned our promotion to Serie A, but if the decision is confirmed then I cannot avoid leaving. I will not play in Serie C1.”

Genoa’s celebrations at their first promotion in a decade were short-lived, as they have been pushed down to Serie C and docked three points as a result of a match-fixing scandal. The last game of the season, a 3-2 win over Venezia, was shrouded in controversy and the Disciplinary Commission ruled that there had been irregularities.

Now Milito – who has scored 33 goals in two seasons – is ready to walk out on the club that brought him to Italy. He is already a target for Juventus, Inter and Real Saragozza.

“The Spaniards know I will make a decision over the next few days,” he told ‘AS’ newspaper. “It would be great to play alongside my brother Gabriel at Saragozza and their interest makes me proud. It’s not entirely up to me, though, as Inter are also in negotiations with Genoa. Before making any choices, I must find out where the Rossoblu will be playing next season.”

Genoa have appealed against the demotion and will know their fate before the calendars are drawn up on August 12.
quote:
Abbiati future in doubt

A number of Italian clubs are interested in signing new Genoa goalkeeper Christian Abbiati following their demotion.

The port club were thrown into the Third Division last week for alleged match-fixing which has now placed Abbiati’s loan switch from Milan into doubt.

Abbiati does want a first team shirt in order to win a place at the 2006 World Cup, but is unlikely to accept the prospect of Serie C football.

Should Genoa’s appeal against their punishment fail then Abbiati is expected to assess his options.

Serie A minnows Siena and Livorno have both been linked with the former Scudetto winner as they are looking for shot-stoppers.

Palermo could also make a move after they pulled out of a swoop to net Galatasaray’s Faryd Ali Mondragon.

The Colombian shot-stopper, 34, was expected to sign last week but the Sicilian outfit pulled out at the last minute.

Palermo already made an approach for Abbiati last summer but Milan refused to let the international custodian leave at the time.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29319454
En die voetbalrechten, ja daar is ook al een possje gedonder over, 90 minuti, het Studio Sport van de Rai, verliest zo dus ook z'n beelden...
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29332530
Waarom zou Palermo Guardalben willen vervangen. Die is toch niet weg?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29334762
Wat deed Vogel net in een Milan shirt tegen Chelsea? Die werd toch aan Samp uitgeleend?
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_29334799
Dat was wel de afspraak inderdaad.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29334870
De Milanesti zijn er nu achter hoe goed hij is.
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_29334954
quote:
Op maandag 1 augustus 2005 20:16 schreef cultheld het volgende:
De Milanesti zijn er nu achter hoe goed hij is.
[i]Doordeweeks werken, in het weekend aan de coke[/i]
The Ultimate Predictor 2011/2012 Champ!
pi_29354809
Zojuist (12.05) de zitting begonnen bij de TAR (rechtbank van Lazio) mbt de clubs teruggezet ivm financieen.

De advocaten van Perugia claimen dat Gaucci klaar is om binnen 24 uur te betalen.
de FIGC (voetbalbond) heeft inmiddels aangegeven dat Reggina toch echt OK is
en in Messina houden boze fans alle veerboten tegen in de haven.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29361880
Houd ons op de hoogte DIGGER
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29362160
Perugia iig niet in B en beroep van Napoli tegen die serie clubs is afgewezen, meer volgt later vanavond en morgen
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29362199
http://www.tuttonapoli.net/ is het allemaal wel te volgen MM, (met evt een vertaalprogramma kom je een heel end lijkt me)
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29378213
Update:
Messina mag Serie A spelen, na succes in hoger beroep. Voor Torino blijft de straf gehandhaafd > serie C

[ Bericht 2% gewijzigd door okee6 op 03-08-2005 00:22:39 ]
pi_29382866
quote:
Toro appeal rejected - Messina back in A!
The verdicts are in from the TAR tribunal and it’s not good news for Torino, Perugia, Salernitana and Napoli – but Messina are back in Serie A.

Messina’s appeal has been accepted and the Sicilian club is readmitted to the top flight after a lengthy legal battle. Theirs was always the most solid position out of all the bankruptcy-threatened sides and supported by the local council.


The Lazio tribunal examined appeals against financially troubled clubs’ exclusion from Serie A and B, but mainly reiterated the verdict given by the football authorities.


This means that Torino are still out of the top flight, while Perugia and Salernitana will not be allowed to register for Serie B.


"We remain confident," stated Granata President Attilio Romero. "We had already been working towards having the right paperwork for the State Counsel on August 9."


Torino registered for the Championship with a bank draft that later proved to be false. The club claimed it was the victim of fraud, but has so far been unable to find financial backing to cover their £27.5m debts


In all 16 motions were handed to the TAR today – five of which were from Napoli in a bid to highlight ‘irregularities’ in the accounts of Arezzo, Ascoli, Brescia, Pescara and Vicenza – but all were rejected. Benevento have also been excluded from Serie C1.


The situation is still in the air, however, as the clubs can all lodge one final appeal to the State Counsel on August 9 - before the fixture lists are drawn up on August 12.


That date could also prove decisive for Messina, as the FIGC will probably lodge their own appeal to the State Counsel in order to have Messina excluded from the top flight.


Football clubs in Italy must prove their financial stability before registering for the new season. If they fail to do so, they are excluded and pushed down a Division to start again under new ownership.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29382890
Alleen Messina is geslaagd in het hoger beroep, maar daar gaat Bologna tegen in beroep.
De FIGC gaat overigens ook tegen Messina in beroep
Alle andere clubs zijn dus niet geslaagd, maar allen gaan in beroep.
Torino moet voor vanavond 19 uur met een +/- 5 miljoen Euro komen voor de Lodo Petrucci, anders wordt het geen Serie B maar Serie C (of ze moeten in hun beroep gelijk krijgen).
Over Bologna doen nu wilde geruchten de ronde als dat daar de boeken ook totaal niet kloppen, volgt waarschijnlijk nog een onderzoek.
Of Napoli nu in de Serie B speelt hangt van diverse zaken af. Als alles zo blijft en Torino voldoet niet aan de Lodo Petrucci, dan speelt Napoli A, maar het beroep van genoa loopt bv nog en kan dan fataal zijn.
Mocht Messina toch teruggezet worden, dan is er wat meer lucht, Napoli zit iig op het randje, dan spelen ze 'virtueel' in B, dan weer in C1, dan weer in B, en nu weer in C1.
Koop dan maar eens spelers in en zorg dan maar eens voor goeie sponsor deals.....
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammą, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29383528
quote:
Op woensdag 3 augustus 2005 07:43 schreef DIGGER het volgende:
Alleen Messina is geslaagd in het hoger beroep, maar daar gaat Bologna tegen in beroep.
De FIGC gaat overigens ook tegen Messina in beroep
Alle andere clubs zijn dus niet geslaagd, maar allen gaan in beroep.
Torino moet voor vanavond 19 uur met een +/- 5 miljoen Euro komen voor de Lodo Petrucci, anders wordt het geen Serie B maar Serie C (of ze moeten in hun beroep gelijk krijgen).
Over Bologna doen nu wilde geruchten de ronde als dat daar de boeken ook totaal niet kloppen, volgt waarschijnlijk nog een onderzoek.
Of Napoli nu in de Serie B speelt hangt van diverse zaken af. Als alles zo blijft en Torino voldoet niet aan de Lodo Petrucci, dan speelt Napoli A, maar het beroep van genoa loopt bv nog en kan dan fataal zijn.
Mocht Messina toch teruggezet worden, dan is er wat meer lucht, Napoli zit iig op het randje, dan spelen ze 'virtueel' in B, dan weer in C1, dan weer in B, en nu weer in C1.
Koop dan maar eens spelers in en zorg dan maar eens voor goeie sponsor deals.....
Napoli in A? Je bedoelt B denk ik.

Maar wat een verhaal weer zeg...
What we do in life echoes in eternity
Just relax - It's what Jesus would do
Wat een vrouw!
spits!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')