bijvoorbeeld ander beleg ofzo?
quote:ow, oeps. ja te laat om te searchen
Op zondag 14 oktober 2001 23:14 schreef just me het volgende:
Het grote Tosti-topic
quote:
Op donderdag 05 juli 2001 15:34 schreef Citroentje het volgende:
mijn favo-tosti:
- 1 witte boterham
- besmeren met boter
- plak ham daarop
- kaas daarop
- 2e boterham besmeren met PESTO, die gaat vervolgens daarboven op
- dan weer besmeren met boter
- 2 plakken salami
- kaas
- 3e boterham besmeren met pesto, die vervolgens op bovenop komtDit alles in tosti-ijzer...................:9
evt. mayo, ketchup, moster, curry, chilisaus of zoete-hete saus van ABC.
kaas met bier
salami met bier
pindakaas met bier
jam met bier
ham/kaas met bier
bier met bier
VamBier.
(zie voor zinnige bijdrage omhoog )
[Dit bericht is gewijzigd door shmoopy op 15-10-2001 14:56]
quote:
Op maandag 15 oktober 2001 14:55 schreef shmoopy het volgende:
dubbel
quote:Maar wel wéér lekker.
Op maandag 15 oktober 2001 14:55 schreef shmoopy het volgende:
En wéér dubbel.
kmoet zeggen dat Gekleurde Hagelslag ook is
Wel zorgen dat zoet beleg goed is afgekoeld voordat je het eet, anders brand je echt je waffeltje...
* Reintje propt werkelijk alles in het tostiapparaat
Of een tostie besmeren met ketchup, italiaanse kruiden en kaas.
Hmmmmmmmm.
Geitenkaas met honing, ook superlekker
ook lekker om het in een burito te doen en die dubbel te vouwen in je tosti-ijzer
[sub]pas op dat je je mond niet verbrand[/sub]
Heerlijk!
Tonijn en tomaat
melk en ei klutsen broodje er in dopen ff in laten trekken en in je tosti ijzer leggen
Men pakt een pita broodje... lapje kaas erin, beetje jam erop. In het tostieijzer totdat ie knapperig goudbruin is, en smullen maar
En als je erg van kaas houdt, doe je er 2 lapjes in en ertussen de jam.
Owja, pita broodje NIET helemaal opensnijden, anders loopt al de warme jam en kaas ertussenuit.
Dus net zoals een broodje shoarma aan 1 kant openen (opening zo klein mogelijk houden), en alles ertussenin persen.
quote:Inderdaad, begin jaren 90, die dingen waren en zijn HEERLIJK, naam ben ik allang weer vergeten, alleen de smaak (en het recept) blijft me nog altijd bij
Daar waren een tijd geleden reclame spotjes van, hoe heten die krengen ook alweer
quote:mayo in het tosti apparaat is geen goed idee
Op donderdag 23 januari 2003 12:57 schreef Logician het volgende:
Kaas, Salami en Mayo !!
quote:Dat heet toch een Cheeser? Daar maakte ze een jaar of 3 a 4 gelden allemaal reclame over op de tv. Ik vind het niet te vreten!
Op donderdag 23 januari 2003 12:57 schreef Refragmental het volgende:
Ik zal m'n recept maar hier neerpleuren aangezien het andere topic gesloten is.Men pakt een pita broodje... lapje kaas erin, beetje jam erop. In het tostieijzer totdat ie knapperig goudbruin is, en smullen maar
![]()
En als je erg van kaas houdt, doe je er 2 lapjes in en ertussen de jam.Owja, pita broodje NIET helemaal opensnijden, anders loopt al de warme jam en kaas ertussenuit.
Dus net zoals een broodje shoarma aan 1 kant openen (opening zo klein mogelijk houden), en alles ertussenin persen.
[..]Inderdaad, begin jaren 90, die dingen waren en zijn HEERLIJK, naam ben ik allang weer vergeten, alleen de smaak (en het recept) blijft me nog altijd bij
quote:juist: een cheeser...
Op donderdag 23 januari 2003 13:01 schreef Thedoctor het volgende:[..]
Dat heet toch een Cheeser? Daar maakte ze een jaar of 3 a 4 gelden allemaal reclame over op de tv. Ik vind het niet te vreten!
en dan
Gewoon uitproberen. Kaas in huis en nog wat rondslingerende vleeswaren? gewoon erin pleuren (met twee boterhammen uiteraard) en proeven of t wat is
quote:no shit
Op donderdag 23 januari 2003 15:48 schreef Zkeppie het volgende:
Tosti met banaan en pindakaas
Ik ga zelf eens proberen met pindakaas en gehakt, misschien wordt het wel een soort sate-broodje
Tosti met frikandel
Gewone tosti maken, frikandel in de koekenpan bakken nadat je die overlangs en door de helft gesneden hebt en die dan bovenop de tosti leggen.
Trouwens een frikandel uit de koekenpan smaakt lekkerder dan uit de frituur.
Nog ff een lijstje:
kaas en een paar fijngesneden gemberbolletjes
kaas en Boursin
kaas tomaat en basilicum
kaas tomaat, rauwe ham, rode ui en wat provençaalse kruiden
brie en tomaat
kaas en sesamzaadjes
bacon en uitgelekte zuurkool
kaas en milde salsa
quote:die ene met gebraden gehakt, brien en peterselie was te soft; had beter salamie bijgekund of een scheutje zout
Op woensdag 27 augustus 2003 16:56 schreef Copycat het volgende:
Hoe smaakt de tosti???
Brood ofcourse
dikke plak kaas ( en kipvle of ya like )daarop komkommer daarop tomaat d'r tussen als je dat lust (gebakken) uitjes en een normale laag ketchup d'r op hmmm ook lekker een stukje sla d'r tussen
Is dat een tosti?quote:Op donderdag 27 mei 2004 15:06 schreef Shaantje het volgende:
-smeer eerst wat american filet op een wit casinobroodje
-Dan wat plakjes kaas
-Wat plakjes chorizo worst
-wat ijsbergsla
mmmm
![]()
Wat denk je van... kaas...extra belegen of oude kaas.. met klein beetje prei (ringen) ham of salami. Cheddar werkt er ook erg goed bij.. of ivp van kaas.. gorgonzola... en tomaat hmmmmmmmmmmmmquote:Op zondag 14 oktober 2001 23:13 schreef killerb het volgende:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |