quote:
Op dinsdag 24 mei 2005 19:30 schreef Martijn_77 het volgende:@ Euc Hoe zit het eigenlijk met de combinatie van vis en vlees in een menu?
Is dit done of not done?
In 1 bepaald gerecht of in 1 van de gangen?
In één gerecht is het niet aan te raden, gewoon omdat de smaken (meestal!) enorm vloeken (Of je moet naar el bulli in spanje gaan, daar kan dat misschien nog wel
![]()
Daar krijg je ganzelever uit een tube
![]()
) Je hebt wel bepaalde smaakcombi's die dan weer wel net gaan, zo heb ik laatst een varkenshaasje gevuld met zalmfilet gegeten (Ik vond het persoonlijk niet echt je van het, maar de picalillyroomsaus erbij vormde wel een erg lekkere combi) Maar over het algemeen zou ik het liever niet doen.
In een menu als 1 van de gangen vis is en een andere vlees kan het prima, 5 gangen menutje: voorgerecht salade van eend en lever, soep: erwtencrème, tussengerecht coquilles op een bedje van, hoofdgerecht drieluik van kalf (haas, zwezerik en oester) met als dessert tiramisu met aardbeien. Waarom niet?
[ Bericht 3% gewijzigd door Euc- op 24-05-2005 20:11:21 ]