FOK!forum / Culinesse à gogo / Hoe een kaassouflé op te warmen?
KreKkeRzondag 8 mei 2005 @ 19:22
Iemand suggesties hoe ik deze opnieuw opwarm en de kaas weer smelt zonder dat het aanbrand en zonder hiervoor een friteuse te hoeven gebruiken?

Ik heb hier dus twee kaassoufflé's liggen, bij de snackbar gehaald maar afgekoeld

Owja, is het overigens niet ongelofelijk ongezond zo'n ding weer opnieuw te verwarmen? Extra kankerverwekkend enzo?
Lucillezondag 8 mei 2005 @ 19:23
Gewoon in de oven gooien.
KreKkeRzondag 8 mei 2005 @ 19:29
quote:
Op zondag 8 mei 2005 19:23 schreef Lucille het volgende:
Gewoon in de oven gooien.
Doe ik normaal altijd, maar de kaas wil dan dus nooit weer smelten. En volgens mij is het zeker met dit soort snackfood extra ongezond het te laten aanbranden.
Lucillezondag 8 mei 2005 @ 19:31
quote:
Op zondag 8 mei 2005 19:29 schreef KreKkeR het volgende:

[..]

Doe ik normaal altijd, maar de kaas wil dan dus nooit weer smelten. En volgens mij is het zeker met dit soort snackfood extra ongezond het te laten aanbranden.
Dat heeft misschien met de temperatuur van de oven te maken. Hoe warm doe je je oven?
KreKkeRzondag 8 mei 2005 @ 19:36
quote:
Op zondag 8 mei 2005 19:31 schreef Lucille het volgende:

[..]

Dat heeft misschien met de temperatuur van de oven te maken. Hoe warm doe je je oven?
Heb een electrische, dus zegt je waarschijnlijk weinig. Stand 8, en eigenlijk geen idee hoeveel graden dat is.
Lucillezondag 8 mei 2005 @ 19:44
Misschien dat stand 8 te hoog is waardoor de buitenkant gaat verbranden als de binnenkant nog koud is. Misschien dus eens proberen op een lagere stand?
Martijn_77zondag 8 mei 2005 @ 23:32
Magnetron?
Dskedarzondag 8 mei 2005 @ 23:34
quote:
Op zondag 8 mei 2005 23:32 schreef Martijn_77 het volgende:
Magnetron?
Magnetron
kikoooooozondag 8 mei 2005 @ 23:51
magnetron werkt prima
Sharkdoggiezondag 8 mei 2005 @ 23:52
Tosti-apparaat.