Het beslag moet rijpen.quote:Op donderdag 14 april 2005 15:54 schreef Dr_Crouton het volgende:
Waarom het beslag een uur laten staan?
WTF, het is een pannekoek, niet een pizza. Wat is er mis met pannekoeken met poedersuiker of stroop?quote:Op donderdag 14 april 2005 15:33 schreef Klonk het volgende:
oeh, oeh, of wat paddestoelen, champignons ofzo er door heen en dan wat spek, jummie.
Daar heb nog nooit van gehoord, pannekoekbeslag wat moet rijpen. Staat ook niet op de verpakking van de mix, dus waar je het vandaan haaltquote:
niets, maar verandering van spijs doet eten nietwaar.quote:Op donderdag 14 april 2005 16:03 schreef LSS het volgende:
[..]
WTF, het is een pannekoek, niet een pizza. Wat is er mis met pannekoeken met poedersuiker of stroop?
Nou, een weekje boven de verwarming lijkt me niet wenselijk, maar een uurtje laten staan was een stuk lekkerder dan meteen maken!quote:Op donderdag 14 april 2005 16:22 schreef Skv het volgende:
Lekker als je de mix eerst een weekje boven de verwarming zet.![]()
Ohja, pannekoek met rozijnen is ook wel te kanen. Of appel. Of spek. Of kaas. Of ananas.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |