quote:
Op dinsdag 10 mei 2005 14:11 schreef BBQ-kip het volgende:Ok, met vetspek, ik zie het.
Doe je nog marinade op het varkensvlees of laat je het gewoon zo?
(Lekker trouwens hoor!
![]()
)
Alstjeblieft niet met vetspek, daar blijft helemaal niks van over.
Gebruik dan gewoon een stukje gerookt spek, snijd de huid eraf en dan in dunne plakjes
Sorry dat ik daarop reageer..Wat hier ook altijd een succes is, wel met een beetje werk.
(Kan natuurlijk ook een dag van tevoren).
Men neme 1 grote ui en 250 gr champignons. (snijd ze in plakjes/ blokjes en fruit ze aan)
Neem een bami pakket, peper eruithalen en klaarwokken. (Of de peper erinlaten, wat jij wilt).
Mik dat alles door elkaar in de wok als het klaar is.
leg dan ong 2 eetlepels op een stukje zilverfolie en een toefje kruidenboter erbij en dichtvouwen maar....
Hoef je het later alleen maar even op te warmen.
Uiteraard zijn de mogelijkheden oneindig, je kan er bv ook shoarma aan toevoegen, of fijngesneden kipfilet.
[ Bericht 1% gewijzigd door funkyskunkie op 12-05-2005 19:42:17 ]