goddess-in-heaven | dinsdag 29 maart 2005 @ 17:11 |
Van het weekend wil ik (weer eens) tapas maken. Alleen mislukt dit meestal. Het eten is altijd heerlijk, maar hoe kan je alles zo plannen dat alles (bijna) tegelijkertijd klaar is? Want ik heb geen zin om de warme gerechten koud op te dienen. Dus hoe doen jullie dat allemaal thuis. (ik ben niet in het bezit van warm-houd-plaatjes. wel in het bezit van aluminiumfolie ![]() | |
Gappie | dinsdag 29 maart 2005 @ 17:18 |
en je wil zeker niet alles tegelijk doen?? | |
Pina_Colalalalalada | dinsdag 29 maart 2005 @ 17:19 |
dingen in de oven warmhouden werkt altijd wel goed (als je een oven hebt, natuurlijk ![]() Alles dat je klaar hebt in de oven schuiven, maar niet te heet zetten ![]() | |
goddess-in-heaven | dinsdag 29 maart 2005 @ 17:23 |
quote:jawel. probleem is alleen dat de keuken niet al te groot is. waardoor ik geen ruimte heb om dingen echt weg te zetten. De oven is een combi-magnetron. dus ook niet al te groot. | |
Gappie | dinsdag 29 maart 2005 @ 17:33 |
als je nou eerst voorbereidingen treft om het warme te kunne maken.. * de koude kan je altijd in de koelkast opslaan.. die is waarschijnlijk toch leeg als je bezig bent* terwijl je het warme dan bereid kan je je tegelijk ook met et koude bezig houden.. en er is vast ook wel iemand in huis die je wil helpen.. | |
Rapaille | dinsdag 29 maart 2005 @ 17:35 |
Warme borden gebruiken helpt ook altijd erg goed. ![]() | |
Gappie | dinsdag 29 maart 2005 @ 17:41 |
quote:maar daar blijft je algehele product niet warm van.. meestal alleen de onderkant en iets meer in het product zelf.. (de stralingswarmte) dus het ligt erook weer aan hoe groot je je tapas maakt | |
Martijn_77 | dinsdag 29 maart 2005 @ 22:30 |
Je kunt toch ook een gedeelte koude tapas maken? | |
karoltje | dinsdag 29 maart 2005 @ 22:40 |
Alles klaarmaken en dan tegelijk de pan/oven in schuiven! Wat dan eventueel te vroeg klaar is kun je in de (nog warme) oven zetten of flink inpakken met aluminiumfolie. De aloude techniek met het bord op de pan met kokend water is anders ook nog een optie! | |
Gappie | dinsdag 29 maart 2005 @ 22:41 |
quote:Dat wil ze ook maar ook een gedeelte warme tapas... en dat tegelijk serveren ![]() | |
krakkemieke | dinsdag 29 maart 2005 @ 22:48 |
Koude tapas van te voren maken, op tijd uit de koelkast halen. 2 a 3 warme tapas maken. Als die op zijn, voorbereide tapas warm maken. | |
goddess-in-heaven | woensdag 30 maart 2005 @ 09:27 |
quote:die laatste ga ik onthouden! Probleem is namelijk ook dat de keuken zo klein is, dat ik niets kwijt kan. Maar zo kan ik ook nog alles op het gasfornuis kwijt. thanks! en de tapas worden voornamelijk koud, of dingen die je ook koud kan eten. maar warm blijft het leukst ![]() | |
hassanjassan | zaterdag 2 april 2005 @ 23:52 |
hoe maak je borden warm in de magnetron? maak ze een beetje nat en dan een minuutje in de magnotron...ping....en ze zijn gloeiend heet | |
Mirjam | zondag 3 april 2005 @ 16:58 |
ik ga as. donderdag tapas maken met mijn werk ![]() ben benieuwd | |
karoltje | zondag 3 april 2005 @ 18:20 |
Is het bij jou gelukt TS? | |
Mirjam | vrijdag 8 april 2005 @ 14:26 |
eerst de koude tapas maken, dan de warme tapas, neem aan dat je een oven hebt, gedeelte eventueel daarin warmhouden,e alles tegelijkertijd op tafel je komt ook een eind met wat bakstenen en waxinelichtjes ![]() |