abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_25834279
Van het weekend wil ik (weer eens) tapas maken. Alleen mislukt dit meestal. Het eten is altijd heerlijk, maar hoe kan je alles zo plannen dat alles (bijna) tegelijkertijd klaar is? Want ik heb geen zin om de warme gerechten koud op te dienen.

Dus hoe doen jullie dat allemaal thuis. (ik ben niet in het bezit van warm-houd-plaatjes. wel in het bezit van aluminiumfolie )
  dinsdag 29 maart 2005 @ 17:18:57 #2
64949 Gappie
the one and only
pi_25834502
en je wil zeker niet alles tegelijk doen??
d(-_-)b
  dinsdag 29 maart 2005 @ 17:19:29 #3
108933 Pina_Colalalalalada
I want my jar of dirt!
pi_25834515
dingen in de oven warmhouden werkt altijd wel goed (als je een oven hebt, natuurlijk )
Alles dat je klaar hebt in de oven schuiven, maar niet te heet zetten
In mijn vrije tijd mag ik graag zeldzame vogels negeren
pi_25834643
quote:
Op dinsdag 29 maart 2005 17:18 schreef Gappie het volgende:
en je wil zeker niet alles tegelijk doen??
jawel. probleem is alleen dat de keuken niet al te groot is. waardoor ik geen ruimte heb om dingen echt weg te zetten. De oven is een combi-magnetron. dus ook niet al te groot.
  dinsdag 29 maart 2005 @ 17:33:15 #5
64949 Gappie
the one and only
pi_25834933
als je nou eerst voorbereidingen treft om het warme te kunne maken.. * de koude kan je altijd in de koelkast opslaan.. die is waarschijnlijk toch leeg als je bezig bent* terwijl je het warme dan bereid kan je je tegelijk ook met et koude bezig houden.. en er is vast ook wel iemand in huis die je wil helpen..
d(-_-)b
pi_25835015
Warme borden gebruiken helpt ook altijd erg goed.
  dinsdag 29 maart 2005 @ 17:41:03 #7
64949 Gappie
the one and only
pi_25835136
quote:
Op dinsdag 29 maart 2005 17:35 schreef Rapaille het volgende:
Warme borden gebruiken helpt ook altijd erg goed.
maar daar blijft je algehele product niet warm van.. meestal alleen de onderkant en iets meer in het product zelf.. (de stralingswarmte) dus het ligt erook weer aan hoe groot je je tapas maakt
d(-_-)b
  dinsdag 29 maart 2005 @ 22:30:03 #8
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25842586
Je kunt toch ook een gedeelte koude tapas maken?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25842898
Alles klaarmaken en dan tegelijk de pan/oven in schuiven! Wat dan eventueel te vroeg klaar is kun je in de (nog warme) oven zetten of flink inpakken met aluminiumfolie. De aloude techniek met het bord op de pan met kokend water is anders ook nog een optie!
  dinsdag 29 maart 2005 @ 22:41:08 #10
64949 Gappie
the one and only
pi_25842922
quote:
Op dinsdag 29 maart 2005 22:30 schreef Martijn_77 het volgende:
Je kunt toch ook een gedeelte koude tapas maken?
Dat wil ze ook maar ook een gedeelte warme tapas... en dat tegelijk serveren
d(-_-)b
pi_25843114
Koude tapas van te voren maken, op tijd uit de koelkast halen.
2 a 3 warme tapas maken. Als die op zijn, voorbereide tapas warm maken.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_25849140
quote:
Op dinsdag 29 maart 2005 22:40 schreef karoltje het volgende:
Alles klaarmaken en dan tegelijk de pan/oven in schuiven! Wat dan eventueel te vroeg klaar is kun je in de (nog warme) oven zetten of flink inpakken met aluminiumfolie. De aloude techniek met het bord op de pan met kokend water is anders ook nog een optie!
die laatste ga ik onthouden! Probleem is namelijk ook dat de keuken zo klein is, dat ik niets kwijt kan. Maar zo kan ik ook nog alles op het gasfornuis kwijt. thanks!

en de tapas worden voornamelijk koud, of dingen die je ook koud kan eten. maar warm blijft het leukst
pi_25943869
hoe maak je borden warm in de magnetron?

maak ze een beetje nat en dan een minuutje in de magnotron...ping....en ze zijn gloeiend heet
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
  zondag 3 april 2005 @ 16:58:37 #14
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_25956082
ik ga as. donderdag tapas maken met mijn werk
ben benieuwd
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_25958302
Is het bij jou gelukt TS?
  vrijdag 8 april 2005 @ 14:26:30 #16
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_26072354
eerst de koude tapas maken, dan de warme tapas, neem aan dat je een oven hebt, gedeelte eventueel daarin warmhouden,e alles tegelijkertijd op tafel

je komt ook een eind met wat bakstenen en waxinelichtjes
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')