abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 30 maart 2005 @ 15:51:12 #26
35189 Troel
scherp en bot
pi_25857412
quote:
Op woensdag 30 maart 2005 15:22 schreef rena het volgende:
Ik weet niet of dat hier mag, maar ik ben voor school bezig met een opdracht te maken waarbij ik spelletjes moet verzinnen voor bijv. kinderen met autisme die de ontwikkeling stimuleert, ik heb er zelf al een paar gevonden, maar zouden jullie nog een paar spelletjes weten?
ik kan je er niet mee helpen, maar zou je misschien de spelletjes die je hebt willen posten...
Ik heb namelijk geen flauw idee in welke richting ik moet zoeken
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
pi_25857509
Misschien zelf een memory-spel maken met op het ene kaartje een getekende gezichtsuitdrukking (blij, boos, woedend, verdrietig, etc) en op het andere kaartje het woord?
pi_25857536
wat een goed idee is dat poemojn, ik zou er bijna zelf een gaan maken!
pi_25857683
-edit laat ook maar-

[ Bericht 68% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2005 16:08:17 ]
  woensdag 30 maart 2005 @ 16:15:40 #30
73004 Oxymoron
zoekt rust en ruimte
pi_25857994
quote:
Op woensdag 30 maart 2005 15:22 schreef DrMarten het volgende:
@ Oxymoron: Een vraag die ongetwijfeld al een keer beantwoord is, maar hoe oud was jij toen je het huis uit ging?
17 jaar en 2 maanden.
Er is geen land over dat ik nog ontdekken kan. Er is alleen het eiland dat ik heet. - Ted van Lieshout
OUD Gouden Toetsenbord Award 2010!
  woensdag 30 maart 2005 @ 16:17:46 #31
73004 Oxymoron
zoekt rust en ruimte
pi_25858042
quote:
Op woensdag 30 maart 2005 15:22 schreef rena het volgende:
Ik weet niet of dat hier mag, maar ik ben voor school bezig met een opdracht te maken waarbij ik spelletjes moet verzinnen voor bijv. kinderen met autisme die de ontwikkeling stimuleert, ik heb er zelf al een paar gevonden, maar zouden jullie nog een paar spelletjes weten?
Bedoel je sociale ontwikkeling? Speeltjes die ik altijd leuk vond waren de knikkerbaan, tollen en auto's en patience (kaartspel). Geen samenspeel dingen.
Er is geen land over dat ik nog ontdekken kan. Er is alleen het eiland dat ik heet. - Ted van Lieshout
OUD Gouden Toetsenbord Award 2010!
  woensdag 30 maart 2005 @ 22:33:07 #32
58128 Genuivere
driemaal mamama
pi_25867912
quote:
Op woensdag 30 maart 2005 14:31 schreef Logician het volgende:
ik vind het heel moeilijk als mensen zeggen dat ik er weinig aan kan doen, het voelt fijn, maar als ik dat fijne gevoel toelaat heb ik meteen ook het gevoel dat ik tegen mezelf lieg, of er gemakkelijk van af wil komen, ik heb zo de angst dat ik het helemaal fout doe, dat het misschien toch aan mij ligt, dat ik meer had moeten opgeven .. hoe weet je nu dat je de goede keus maakt? ik sta telkens voor de keuze tussen mijn oudste kind, mijn twee jongsten en mijn relatie en ik word er letterlijk misselijk van dat ik die keuze nu toch heb gemaakt, het voelt zo oneerlijk en onnatuurlijk en gemeen tegenover chavez hij is nog maar zo klein en zo kwetsbaar en ik ben zo bang dat hij denk dat ik hem afwijs omdat hij anders is..
ik denk wel dat het goed is dat hij uit huis gaat en de toegespitste zorg krijgt die hij ook nodig heeft. En natuurlijk is dat zwaar klut voor jouw, je moet al ''alleen'' voor hem zorgen en nu heb je het gevoel dat je hem in de steek laat. Maar die hele speciale zorg die Chavez nodig heeft vindt hij niet in een druk gezin met nog twee kleine kinderen en veel onvoorspelbaarheden. Houdt daarbij rekening met de analyse van de bleskolk dat Chavez emotioneel weinig ontwikkelt is en dat hij het niet erg vindt. Ik weet wel dat dat het moeilijkste is om te bevatten, dat je kind er zo onverschillig onder blijft en dat je niet weet of het echt is. Maar op deze manier kun je niet doorgaan, hoe klein en kwetsbaar hij ook nog is, hier worden jullie geen van allen beter van.
Sterkte ermee meis en hopelijk krijg je je eigen gevoelens een beetje in de hand, maar het is ook het moeilijkste wat je moet beslissen...dikke knuffel
As het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat...
Mama van Storm (10-12-2000), Sverre (19-08-2002) en Lune (05-09-2003)
  woensdag 30 maart 2005 @ 23:04:46 #33
32614 bastardhost
prettig gestoord
pi_25868869
Ik lees net je verhaal Logician... twee tot drie centimeter op de gehele bovenverdieping, plus een babybadje, plus de badkamer. Vol afsluiten lukt nooit, dus er loop altijd een weinig door het doucheputje, dan de trap, de hal.... Hoelang heeft hij onder de douche gestaan en parallel daaraan, waarom laat je hem zolang alleen zijn gang gaan met de history die hier te lezen is geweest?

Wat de schade betreft, die dekt de verzekering hoor, gevalletje waterschade....
Shaven..... not furred
pi_25873812
het badje was nog vol omdat tom en jasper net in bad waren geweest, ik had het helemaal niet erg gevonden als hij er in was gaan zitten, maar op het doucheputje schuiven grr, al met al heeft hij denk ik ongeveer een half uur (misschien iets meer) onder de douche gestaan, ik was bezig met iets en zelf de tijd vergeten, kan je nagaan hoe boos ik op mezelf was, daarom ben ik ook bij de buren gaan uithuilen, omdat ik het niet op hem wou afreageren.
bedankt trouwens Genuivere, het blijft gewoon moeilijk..

Vanmiddag om 14:00 is de kennismaking cq rondleiding, ik ga maar eens douchen, iedereen aankleden en kijken of ik wat naar binnenkrijg
pi_25874521
Lieve Logician, wat kan ik je verscheurende emoties enorm voorstellen. Iedereen heeft hier je strijd kunnen volgen om hem thuis te houden. Maar iedereen heeft ook kunnen constateren dat dat gewoon op deze manier niet kān. Je zou daar jezelf, je gezin en waarschijnlijk ook Chavez alleen maar mee kapotmaken. Het is duidelijk dat je zelf inmiddels helemaal óp bent door al je pogingen je gezin bij elkaar te houden. Denk je niet dat je een veel fijnere moeder kunt zijn voor al je kinderen, dus ook Chavez, als die dagelijke stress rondom zijn gedrag er niet constant is? Geen mens zou dit volhouden. Dikke knuffel vanuit hier.

ik vond zelf het verhaal van Troel wel verhelderend omdat ze de gedachtengang van iemand met ppd zo helder uitlegt. Dat kunnen die kleintjes nog niet, maar daardoor snap je wel beter wat er waarschijnlijk ook in zo'n klein koppie omgaat. Ik vond het wel even een helder doorkijkje...
mooi he, alles
pi_25877168
phileine; ik weet even niet wat ik moet schrijven, maar ik wou je toch even bedanken, jij en iedereen hier heeft natuurlijk groot gelijk, een psychiater zegt zoiets ook niet voor niets, maar op de een of andere manier onderdrukt dat je angst visioenen niet, ik heb het idee dat mijn emoties aan een bungy touw hangen momenteel, het ene moment loop ik als een gek te geinen in ONZ maar zodra ik dit topic open schiet ik vaak spontaan vol. Hopelijk krijgen we straks wat meer duidelijkheid.
pi_25886070
Maandag ochtend om 11:00 wordt hij opgenomen..
Het huis was een ontzettend gezellig ikea stijl kinderhuis, met een speelweiland met een speeltuin er in en een trampoline en skelters, het zag er allemaal geweldig uit en chavez vond het hartstikke leuk, nu ik het huis heb gezien en met de coördinatoren heb gesproken voel ik me een stukje beter, toch blijft het een raar idee dat dit misschien wel de laatste 4 dagen zullen zijn dat hij thuis woont, aangezien er weer voorzichtig werd geopperd dat we wel na moesten gaan denken of het eigenlijk wel mogelijk was voor hem om na de opname terug naar huis te komen, en wat het beste was voor hem en voor ons gezin etc etc, maar daar ga ik nu even niet over nadenken, iedereen heel erg bedankt voor jullie begripvolle berichtjes, die had ik echt nodig gister, het enige wat ik kon was huilen, stom als je bedenkt dat ik me nu een stuk beter voel, hopelijk blijft dat ook zo..
  vrijdag 1 april 2005 @ 10:37:06 #38
73004 Oxymoron
zoekt rust en ruimte
pi_25900890
quote:
Op donderdag 31 maart 2005 18:09 schreef Logician het volgende:Het huis was een ontzettend gezellig ikea stijl kinderhuis, met een speelweiland met een speeltuin er in en een trampoline en skelters, het zag er allemaal geweldig uit..
O dat klinkt heel leuk
Er is geen land over dat ik nog ontdekken kan. Er is alleen het eiland dat ik heet. - Ted van Lieshout
OUD Gouden Toetsenbord Award 2010!
pi_25910101
De ipgér is net voor het eindgesprek geweest, stiekem toch weer een emotioneel moment voor mij, het was toch iets waar ik erg veel kracht uit putte al was het alleen al omdat ik mijn ei ergens kwijt kon en mijn vragen kon stellen over pdd-nos, adhd en alle andere dingen die dwars lagen met Chavez. Ik vond het erg prettig om thuis gesprekken te hebben, het is alleen heel raar omdat je je dan ook meer gaat hechten aan iemand, en dat je dan zomaar even doei zegt en elkaar waarschijnlijk nooit weer ziet.

Chavez reageerde nauwelijks op het feit dat het voor het laatst was, die hecht zich aan niemand en vond het volgens mij vaak maar al te vervelend als hij eens ‘moest’ praten, ze hebben nog iets leuks gedaan en toen zat het er op, over hoe het vandaag op school ging heb ik hem ook nog niet echt gehoord, school was vandaag ook voor het laatst en zo sluit alles zich langzaam af en voel ik de brok in mijn keel alweer opkomen ..
pi_25982776
We hebben vanmorgen Chavez naar de bleskolk gebracht, ik heb slecht geslapen vannacht en had er absoluut geen zin in, vanmorgen om 9:00 nog even in de tuin gestaan en ik had het gevoel dat ik gek ging worden mijn hele hoofd tolde en ik moest me inhouden om niet in tranen uit te barsten volgens mij was ik dichtbij een soort paniekaanval om 10:00 kwam Qyroz om met mij naar de bleskolk te rijden omdat mijn partner een tentamen had, maar net toen Q binnenkwam belde mijn partner dat hij klaar was en naar huis kwam, desondanks dat erg bedankt voor de moeite Q!

Toen we op de bleskolk kwamen om 11:00 (met 2 kleine waterpok kindjes die niet mee naar binnen mochten ivm het infectiegevaar en dus met mijn partner een geweldige tijd in het speelweilandje hadden). Werden we door een jongedame onthaalt ze praatte enorm veel, en tijdens het invullen van haar vragenlijst, werd het me af en toe te veel omdat ik haar niet kon volgen omdat mijn hoofd op knappen stond, er ging zoveel door me heen en dan te moeten luisteren naar iemand die 4x iets overnieuw in een ander context vertelt terwijl je het na de eerste keer al wel snapt is dan erg vermoeiend. Ik moest halverwege het gesprek gewoon huilen omdat ik wou dat ze gewoon de lijst afging zodat we dan terug naar Chavez zouden kunnen omdat we om 12:30 alweer weg moesten ivm een college van mijn partner. Gelukkig werd het gesprek toen vlug afgehandeld en hebben Chavez en ik toen samen zijn kast ingeruimd en speelgoed uitgestald, helaas moesten we daarna al vrij vlug weer weg. Bij het afscheid had Chavez geen zin om doei te zeggen, van de leidster moest hij toch doei komen zeggen en zwaaien met als resultaat dat hij stokstijf bleef staan toen ik hem knuffelde en met tegenzin zwaaide terwijl hij naar de grond keek, ik voel me ontzettend kut, maar de tranen komen maar niet ...
pi_25983134
en de vloer word dus niet gedekt door de verzekering grrrrrrr
pi_25983670
Logician, het valt verdorie ook niet mee allemaal Sterkte
Ik heb een blauw snoepje en ik heb een roze snoepje
pi_25984038
waarom wordt die vloer niet gedekt Logician?

Enne... nu de ipg-er weg is en Chavez in de bleskolk zit, is er nog wel iemand waar jij je ei kwijt kunt, die er speciaal is voor Logician en niemand anders?
mooi he, alles
  maandag 4 april 2005 @ 19:47:07 #44
103793 kozakken
Living the life
pi_25984054
sterkte Logican. Nu maar even tijd voor de dingen die er nog liggen en je andere pukkie.
  Jubileum moderator maandag 4 april 2005 @ 19:51:39 #45
3660 crew  Lois
*trotse mama*
pi_25984159
Ik heb aan je gedacht Logician vanmorgen en hoe moeilijk dit voor je moet zijn. Heel veel sterkte en ik wilde ook al de vraag stellen die phil al stelt: wie is er nu voor jullie?
En als ze lacht, dan lacht de wereld met haar mee....
Eva ♥ en Iris ♥
  maandag 4 april 2005 @ 19:55:20 #46
35189 Troel
scherp en bot
pi_25984227
Logi, ik kom morgenmiddag even bij je langs.
troel (de ~ (v.), ~en)
1 [inf.] vrouw of meisje
2 trut
  maandag 4 april 2005 @ 20:04:43 #47
54058 babyfeet
08-09-2010 Trouwen!!!!!
pi_25984458
heel veel sterkte logician

nooit heb ik hier iets gezegt maar lees het altijd en leef erg mee
ik heb voor de ouders echt ontzettend veel bewondering
pi_25984483
Sterkte Logician...
pi_25985226
quote:
Op maandag 4 april 2005 19:46 schreef phileine het volgende:
waarom wordt die vloer niet gedekt Logician?

Enne... nu de ipg-er weg is en Chavez in de bleskolk zit, is er nog wel iemand waar jij je ei kwijt kunt, die er speciaal is voor Logician en niemand anders?
Iedereen bedankt

Ze zeiden dat schade aangericht door eigen kinderen niet word gedekt
(wij zijn wa verzekerd bij centraal beheer).

We hebben via de bleskolk iemand aangewezen gekregen 'speciaal voor de ouders , ivm de rouwverwerking en acceptatie.. over 2wk is het eerste gesprek met haar.

Troel: heel erg lief van je maar ik heb even niet zo'n behoefte om mensen te zien of irl te praten, ik wil eerst eens goed uithuilen voor mezelf, en dat lukt nog niet echt ... ben een beetje dichtgeklapt.

ik ga zo nog even bellen naar de bleskolk hoe het is verlopen met eten en naar bed gaan etc.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 04-04-2005 20:37:57 ]
  maandag 4 april 2005 @ 21:34:02 #50
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_25986573
quote:
Op maandag 4 april 2005 20:35 schreef Logician het volgende:Ze zeiden dat schade aangericht door eigen kinderen niet word gedekt
(wij zijn wa verzekerd bij centraal beheer).
Bel je inboel/opstal verzekering eens.

Heel veel sterkte!!
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')