abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Developer maandag 21 maart 2005 @ 20:54:42 #1
2738 crew  Knut
Loyal Dog
pi_25644762
registreer om deze reclame te verbergen
De huisregels zijn eigenlijk in 1 regel samen te vatten :
Veel plezier, maar doe normaal.

Er zijn verder wel een paar dingen die makkelijk zijn om te weten:
1) Sommige reeksen mogen, die bestaan al. Begin geen nieuwe reeks.
2) Bagger mag niet.
3) Postopkrikken mag niet.
4) Niet iedereen mag even veel hier in onzin. Als er iemand anders iets meer mag, is dat een uitzonderingsregel. Ga niet proberen hetzelfde te mogen.

Wie zijn de modjes.

De officiële modjes zijn:
HeaN82
PartyHard
Flippiee

Deze mensen bepalen in eerste instantie wat er allemaal mag en niet mag. Er zijn er nog meer, zoals de admins waar je gewoon niet tegen in moet gaan. Our way or the highway.

Maar we staan altijd open voor discussie. Er hangt altijd boven aan de topiclijst een FB topic. Als je het niet in onze mening kan vinden kan je proberen daar verhaal te halen. Daar posten zegt nog niet dat je topic weer open gaat.

Vr. Gr.

"wij"

[ Bericht 2% gewijzigd door Flippiee op 04-11-2018 21:45:21 ]
[20:25] [Knut] Een vrouw met een kerst fetish...
[20:26] [Knut] Niet zo letterlijk dat ik haar met baard om moet HOHOHOEN
[20:26] [Knut] maar je snapt het idee wel.
  woensdag 13 april 2005 @ 22:04:50 #2
105440 Ruis
Tweeletterige halfgod®
pi_26207046
Ter uwer vermaack ende info;
quote:
Op woensdag 13 april 2005 20:17 schreef JohnnyKnoxville het volgende:
Vroeger.

Vroeger, toen was alles beter. Uiteraard.
Laat ons teruggaan naar een tijd voor Replique, voor de vermaledijde "Snel Reageren"-functie.
Toen je nog je tijd nam om een post voor te bereiden.
Toen het aanklikken van een PI net zo vanzelfsprekend was als een gepermbande Kastanova.

Opa vertelt:
"Vroeger namen mensen de tijd voor een post. Een PI hoorde daarbij. Je ziet het tegenwoordig ook nog wel eens, maar dan vaak bij mensen die al wat langer op Fok! ronddwalen. Aan het correct gebruik van een PI herken je de echte hard-core Fok!ker. Mensen die weten dat de , danwel betekent dat je jezelf ontzettend tof vind en dat je post an sich al genoeg is voor een schouderklopje. Volgens jezelf dan. Laten we het rijtje eens doornemen:
, danwel : De standaard PI. M.a.w.: ik ben een baggeraar danwel een newbie, danwel een luie donder.

, danwel : Let op! Deze post is belangrijk, maar niet zo belangrijk als bij het gebruik van het uitroepteken.

, danwel : Deze post valt in de catagorie: "Misschien zou je beter....", danwel "Jezelf ondersteboven hangend insmeren met vla kan een zooitje geven" of gelijke strekking.

, danwel : Let op: Deze post is belangrijker dan een post met slechts het pijltje.

, danwel : Wat bedeol je?

, danwel : Zie boven.

, danwel : De meest smerige PI. Deze PI kan een schijnbaar aardige post veranderen in een ontzettende steek onder water. Als voorbeeld een post in laten we zeggen, een subforum waar altijd lief wordt gedaan over dieren en planten:

[ quote]
[]
Wat erg dat je hond met zijn staart in de keukenmachine is gekomen! Sterkte .
[ /quote]


In feite bedoelt de schrijver, danwel schrijfster zulks: "Wat ben jij een poephoofd om zo onvoorzichtig met je keukenmachine om te gaan. Ik hoop dat je niet dodelijk van je keukentrapje struikelt de volgende keer dat je koekjes uit het bovenste kastje wilt pakken, , , ."

, danwel : Ik ben ameunig hellig !!!!!111, vaak gebruikt in KLB.

, danwel : Er gaat mij iets na aan het hart. Deze PI kan ook worden ingezet als subtiele hint dat een post anders gelezen dient te worden dat zo op het eerste gezicht blijkt.

, danwel : H! H! H!

, : Dude! NO FOKKING WAY!!!1111

, danwel : Bijna net zo eng als het vervaarlijk glimlachende bolletje. Ik zou persoonlijk het gebruik willen afraden, een post ziet ermee net zo verandwoord uit als de Village People die door Liberace worden begeleid terwijl Siegfried en Roy een showtje opvoeren met hun tijgers.

, danwel : Neen.

, danwel : Okay.

, : Een subtiele PI, deze kan worden ingezet als counterattack bij een bemoedigende post, maar ook om op zeer omfloerste wijze weer te geven dat het topic eigenlijk niet reagerenswaardig is.

, danwel : Eigenlijk nergens goed voor, maar toch leuk als vervanging van de standaard PI als je even geen andere toepasselijke kunt bedenken."

De , alsmede ook tevens de blauwe variant hierop*:
Hiermee wordt een liefdevol gevoel verspreid, uiteraard ultiem toepasbaar voor Tokay-posts. Everyone's a winner with this PI!

De alsmede ook tevens de blauwe variant hierop*:

De ultieme lange-neus PI. Minachtend, laatdunkend, vrijgevochten. Laat met deze PI zien wat je er echt over denkt. Misschien niet zo subtiel als de , doch voor sommige mentaly challenged Fok!kers daarom juist des te duidelijker.

*: Let wel: blauwe variant enkel indien aanwezig.

Bedankt opa.

Gebruiken jullie wel eens PI's of hebben jullie wel eens PI's gebruikt, of kennen jullie iemand die wel eens PI's heeft gebruikt? Deel hier je ervaringen en laat onze gele, danwel blauw/grijze vriendjes niet zomaar roemloos ten onder gaan in een zee van "Snel reageren" posts.
zie ook; De teloorgang van de PI.

[ Bericht 7% gewijzigd door jogy op 22-08-2007 22:23:18 ]
  woensdag 2 november 2005 @ 18:03:48 #3
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_31903201
De TR-functie:
quote:
Op woensdag 7 september 2005 17:11 schreef NJ het volgende:
ONZ is een forum waarin niet alleen humor relatief is, maar ook de bagger. De laatste tijd merken wij als mods een opleving in de al langer bestaande trend om in een topic te melden wat een kuttopic het wel niet is. Hoewel dit in veel gevallen terecht is, is dit een ontwikkeling die wij liever niet zien. Het lokt tegenreacties uit van de topicstarter, het verziekt een topic en ontneemt het topic daarmee elke kans om wél leuk te worden.
Dus in plaats van ons te helpen, maak je onze taak een stuk moeilijker.

Als je een topic ziet waar naar jouw mening een slotje op moet, gebruik dan de topicreport. Bovenin elk topic, rechts van de titel zit dit icoontje: . Als je daar op klikt kan je een report plaatsen dat enkel voor mods zichtbaar is. Wij als mods zien in de index van ONZ bij een topic met een report hetzelfde opvallende teken, wij weten dan dat er met dat topic iets aan de hand is en we kunnen er snel naar kijken. Als wij als mods het topic vervolgens een kans willen geven, is het niet al verziekt door de "kuttopic. ." reacties en kan het die kans ook daadwerkelijk krijgen.
Door het opvallen van de reports in de index van ONZ, kan je er als user vanuit gaan dat elk report dat je plaatst ook daadwerkelijk gelezen wordt.

Voor sommige users komt deze toevoeging misschien als oud nieuws over, maar op dit moment worden er bijna geen reports geplaatst, terwijl het voor jullie een fantastisch middel is om een mod ergens snel op te attenderen.


[ Bericht 1% gewijzigd door jogy op 16-01-2007 19:37:30 ]
And now for something completely different, I'm on a horse.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')