abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 22 juli 2005 @ 17:41:25 #251
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_29045291
Wat heb je nu precies gemaakt?
Trotse mamma :)
pi_29045371
Als ik nou een bladerdeeg taartje wil maken met van alles wat nog in de kast staat zeg maar. Hoeveel ei/melk/room/ oid zal ik er dan doorheen doen? Voor 2 personen.
  vrijdag 22 juli 2005 @ 17:49:23 #253
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_29045504
quote:
Op vrijdag 22 juli 2005 17:44 schreef Ingrid19 het volgende:
Als ik nou een bladerdeeg taartje wil maken met van alles wat nog in de kast staat zeg maar. Hoeveel ei/melk/room/ oid zal ik er dan doorheen doen? Voor 2 personen.
Hoeveel bladerdeeg heb je en wat wil je er als vulling in doen?

Bij bladerdeegtaartjes is het altijd een kwestie om te zorgen dat er niet te veel vocht aan te pas komt, omdat de bodem anders niet gaar wordt.
The love you take is equal to the love you make.
pi_29045764
quote:
Op vrijdag 22 juli 2005 17:41 schreef Faithz het volgende:
Wat heb je nu precies gemaakt?
Een pastasaus.... En lekker...

Gedaan:

Gehakt gerult in basilicum olie, daarna uitjes in basilicum olie gefruit, tomaatjes erbij (in blik)
En daarna nog even stoven in witte wijn...
Gehakt erbij gedaan.
Beetje ketchup, oregano, bieslook, peterselie etc etc..
Peper en een boullion blokje.
Toen toch maar een half groot blikje tomatenpuree, beetje water, zwarte olijven zonder pit en daarna de kastagne champignons.
Daarna nog even een kwartiertje laten sudderen.

Smaakte heel erg goed!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_29049590
quote:
Op vrijdag 22 juli 2005 17:49 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Hoeveel bladerdeeg heb je en wat wil je er als vulling in doen?

Bij bladerdeegtaartjes is het altijd een kwestie om te zorgen dat er niet te veel vocht aan te pas komt, omdat de bodem anders niet gaar wordt.
Ehm, geen idee. Vulling met groenten. Gewoon maar wat op de gok erbij doen dan? En kun je het beste ei en room doen, of kan het ook met iets anders?
  zaterdag 23 juli 2005 @ 11:34:32 #256
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_29058941
quote:
Op vrijdag 22 juli 2005 18:00 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Een pastasaus.... En lekker...

Gedaan:

Gehakt gerult in basilicum olie, daarna uitjes in basilicum olie gefruit, tomaatjes erbij (in blik)
En daarna nog even stoven in witte wijn...
Gehakt erbij gedaan.
Beetje ketchup, oregano, bieslook, peterselie etc etc..
Peper en een boullion blokje.
Toen toch maar een half groot blikje tomatenpuree, beetje water, zwarte olijven zonder pit en daarna de kastagne champignons.
Daarna nog even een kwartiertje laten sudderen.

Smaakte heel erg goed!
Klinkt goed!!

Mijn vriendin houdt niet van wijn dus daar kook ik nooit mee, vind ik wel jammer
Trotse mamma :)
pi_29061573
quote:
Op zaterdag 23 juli 2005 11:34 schreef Faithz het volgende:

[..]

Klinkt goed!!

Mijn vriendin houdt niet van wijn dus daar kook ik nooit mee, vind ik wel jammer
Proef je helemaal niks van...
Als jij het niet zegt, zal zij het nooit weten.
Was meer om de uitjes een beetje te smoren...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 23 juli 2005 @ 13:57:38 #258
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_29062047
quote:
Op vrijdag 22 juli 2005 20:41 schreef Ingrid19 het volgende:

[..]

Ehm, geen idee. Vulling met groenten. Gewoon maar wat op de gok erbij doen dan? En kun je het beste ei en room doen, of kan het ook met iets anders?
Laten we uitgaan van 5 à 6 plakjes bladerdeeg. Laat die goed ontdooien. Bekleed daarmee een ingevette taartvorm of ovenschaal. Zorg dat de randjes wat overlappen en druk ze goed aan. Prik met een vork gaatjes in de bodem.

Maak een groentenvulling op het vuur. Gebruik niet al te veel natte groenten (champignons, tomaten zijn erg nat) en giet het vocht van de vulling voordat je deze in de schaal doet.

Ik zou er dan een zakje geraspte kaas over verdelen.

Kluts 3 eieren met een bekertje crème fraîche (of slagroom) en doe dat er overheen.

Ongeveer een half uur à 40 minuten in een oven van 180 graden.
The love you take is equal to the love you make.
pi_29067503
quote:
Op zaterdag 23 juli 2005 13:57 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Laten we uitgaan van 5 à 6 plakjes bladerdeeg. Laat die goed ontdooien. Bekleed daarmee een ingevette taartvorm of ovenschaal. Zorg dat de randjes wat overlappen en druk ze goed aan. Prik met een vork gaatjes in de bodem.

Maak een groentenvulling op het vuur. Gebruik niet al te veel natte groenten (champignons, tomaten zijn erg nat) en giet het vocht van de vulling voordat je deze in de schaal doet.

Ik zou er dan een zakje geraspte kaas over verdelen.

Kluts 3 eieren met een bekertje crème fraîche (of slagroom) en doe dat er overheen.

Ongeveer een half uur à 40 minuten in een oven van 180 graden.
Dat ga ik proberen! Tnx!
  maandag 1 augustus 2005 @ 13:11:47 #260
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_29321416
Help

Vanavond krijg ik 2 eters. Eentje lust geen vis dus helaas geen lekker visje of garnaal

Wat ik al heb:

Salade met Galia meloen, ijsbergsla en kipfilet.

Stokbroodje met kruidenboter en tapenade.

Misschien een soepje vooraf?

Ik wil er nog iets warms bij Maar ik weet niet precies wat.
Geen idee eigenlijk. Iets met gebakken aardappeltjes?

Heb suggesties nodig!!
Trotse mamma :)
pi_29321599
Met die salade en brood heb je al een behoorlijke maaltijd denk ik, is dat soepje dan niet genoeg warms? Desnoods serveer je het niet vooraf, maar gewoon tegelijkertijd.
A mind with a heart of it's own
  maandag 1 augustus 2005 @ 13:35:06 #262
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_29322141
Teveel is niet erg, ik hou van afwisselend
Trotse mamma :)
  maandag 1 augustus 2005 @ 13:43:21 #263
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_29322379
quote:
Op maandag 1 augustus 2005 13:11 schreef Faithz het volgende:
Help

Vanavond krijg ik 2 eters. Eentje lust geen vis dus helaas geen lekker visje of garnaal

Wat ik al heb:

Salade met Galia meloen, ijsbergsla en kipfilet.

Stokbroodje met kruidenboter en tapenade.

Misschien een soepje vooraf?

Ik wil er nog iets warms bij Maar ik weet niet precies wat.
Geen idee eigenlijk. Iets met gebakken aardappeltjes?

Heb suggesties nodig!!
Aardappeltjes
Biefstukkie...


Wat ik gisteren gedaan heb is een oveschaal pakken, olijfolie erin. Kilo aardappeltjes(niet al te grote) in 4-en gesneden, goed gewassen en in de schaal gegooid. (Ongeschilt)

4 tenen uitgeperste knoflook erover. Eetlepel Rozemarijn erover. Uit de losse hand wat zeezout. Vers gemalen zwarte peper erover.
Even lekker door elkaar scheppen en een uurtje in de oven op 200C.

Daar kun je natuurlijk nog een jus-tje bij doen ofso bij het opdienen. Of liever: de onderverdunde biefstukjus...
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_29410752
Oké, question! Ik hoop dat ik het hier goed zet, trouwens.

Een poosje geleden heb ik ergens een salade op met o.a. pijnboompitten en een soort van pakketje crèmige geitenkaas gehuld in spekreepjes (of zoiets). Nu gaat het me heus wel lukken om een salade te maken en met geroosterde pijnboompitten aan de gang te gaan, maar hoe doe ik dat met die geitenkaas?

Het had, qua uiterlijk, nog wel het meest weg van ontbijtspek of iets dergelijks, en dan in de vorm en grootte van Babybel kaasjes. Dat wil ik dus ook gaan maken, als toevoeging aan de salade, maar: hoe krijg ik dat voor elkaar? Wat is ervoor nodig.. spek, ham, of iets anders? En hoe maak ik daar een mooi pakketje van, zonder dat alles onder zit? Help!
Verjaardagen zijn gezond -
hoe meer je er hebt, des te langer je leeft
  donderdag 4 augustus 2005 @ 08:13:20 #265
38433 snijder
snijderdotcom
pi_29416859
quote:
Op woensdag 3 augustus 2005 23:45 schreef Allan24 het volgende:
Oké, question! Ik hoop dat ik het hier goed zet, trouwens.

Een poosje geleden heb ik ergens een salade op met o.a. pijnboompitten en een soort van pakketje crèmige geitenkaas gehuld in spekreepjes (of zoiets). Nu gaat het me heus wel lukken om een salade te maken en met geroosterde pijnboompitten aan de gang te gaan, maar hoe doe ik dat met die geitenkaas?

Het had, qua uiterlijk, nog wel het meest weg van ontbijtspek of iets dergelijks, en dan in de vorm en grootte van Babybel kaasjes. Dat wil ik dus ook gaan maken, als toevoeging aan de salade, maar: hoe krijg ik dat voor elkaar? Wat is ervoor nodig.. spek, ham, of iets anders? En hoe maak ik daar een mooi pakketje van, zonder dat alles onder zit? Help!
Dan maak je toch pakketjes van filodeeg? Die kun je dan afbakken in de oven.
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
  donderdag 4 augustus 2005 @ 09:59:30 #266
30488 coolbabe
My little pwny
pi_29418403
Rij naar je dichtsbijzijnde AH of Den Besten en pluk het daar uit de vitrine. Succes
Aan de manier waarop zij op haar bezem zat, zag ik dat ik met een nymfomane heks te maken had.
  donderdag 4 augustus 2005 @ 12:22:03 #267
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_29421177
Dat is heel makkelijk hoor Allan24

Koop een rol zachte geitenkaas, ook wel aangeduid als verse geitenkaas, het is wit en heel korrelig. Kun je gewoon kopen bij de AH, Plusmarkt, KonMar, etc.
Je kunt het ook bij de kaasboer kopen, die kan het dan alvast in mooie plakjes snijden (1 pakketje per persoon is 1 plak geitenkaas), aangezien dit normaal weleens lastig is, omdat de kaas zo zacht en plakkerig is, het breekt snel en plakt dan aan je mes vast.
Als het gebroken is is het ook niet zo erg, gewoon een mooi "babybelletje" van vormen.
Dan van die lange plakken ontbijtspek er omheen vouwen, niet te dik, maar wel alles moet bedekt zijn, ik zou zeggen 3 plakjes ontbijtspek per plak kaas.
Dan in een ovenschoteltje leggen met de uiteinden van het ontbijtspek omlaag.
Oven voorverwarmen op 200/220 graden, kwartiertje in de oven, kijken of het spek lekker knapperig is en de kaas zacht is (even voorzichtig voelen), zo nodig nog langer doen.
Dan uit de oven halen en warm op je salade leggen
Heerlijk!

En vergeet niet de pijnboompitjes te roosteren zonder boter/olie, en maar heel kort, ze hoeven niet zwart/donkerbruin, dan krijgen ze zo'n ranzige vetsmaak
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  donderdag 4 augustus 2005 @ 14:38:05 #268
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_29423356
Hoe kun je het makkelijkste eiwit scheiden van de dooier?
Trotse mamma :)
  donderdag 4 augustus 2005 @ 14:43:20 #269
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_29423464
quote:
Op donderdag 4 augustus 2005 14:38 schreef Faithz het volgende:
Hoe kun je het makkelijkste eiwit scheiden van de dooier?
Als je een beetje handig bent, dan doe je het door de dooier boven een kopje heen en weer te doen van de ene dop naar de andere. Het eiwit valt dan in het kopje.



Maar als je dat niet goed kunt, dan kun je bij Blokker een heel simpel dingetje kopen. Dat past over een kopje en daar gooi je de inhoud van het ei in. Het eiwit loopt eruit door sleufjes en de dooier blijft erin liggen.

The love you take is equal to the love you make.
pi_29423550
Mijn dank is groot! Ik ga het binnenkort eens proberen.
Verjaardagen zijn gezond -
hoe meer je er hebt, des te langer je leeft
  vrijdag 5 augustus 2005 @ 18:32:15 #271
38433 snijder
snijderdotcom
pi_29448464
quote:
Op donderdag 4 augustus 2005 14:38 schreef Faithz het volgende:
Hoe kun je het makkelijkste eiwit scheiden van de dooier?
Inderdaad zoals hierboven beschreven, maar het beste lukt het m.i met een eierscheider. Kost overigens 3x niks.
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
  vrijdag 5 augustus 2005 @ 20:22:03 #272
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_29450228
quote:
Op vrijdag 5 augustus 2005 18:32 schreef snijder het volgende:

[..]

Inderdaad zoals hierboven beschreven, maar het beste lukt het m.i met een eierscheider. Kost overigens 3x niks.
Die staat er toch ook bij?
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  vrijdag 5 augustus 2005 @ 20:39:19 #273
38433 snijder
snijderdotcom
pi_29450521
quote:
Op vrijdag 5 augustus 2005 20:22 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Die staat er toch ook bij?
Zo bedoel ik het ook. Met eierdopjes prima, maar met eierscheider (wat een scrabble woord) werkt het net iets makkelijker. En of Blokker goedkoper is, laat ik in het midden,
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
pi_29605053
Ik heb een spitskool gekocht, maar weet eik niet goed wat ik ermee moet doen. Gewoon koken en hoe lang moet dat? Of kan je het ook roerbakken? En moet je het dan van tevoren nog een paar minuten koken? Wie kan mij helpen?
  zaterdag 13 augustus 2005 @ 16:58:36 #275
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_29606036
Ik doe spitskool meestal eerst fijn snijden en koken in weinig water, moet best lang tot het gaar wordt, gewoon tussendoor steeds checken of het al gaar is.
En daarna afgieten, klont boter erbij, wat bloem en nootmuscaat en dan goed roeren
Da's de ouderwetse manier tenminste, die ik soms wel heel lekker vind

Je kunt er ook kerriekool van maken, maar daarvan weet ik niet hoe het moet.
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zaterdag 13 augustus 2005 @ 19:59:29 #276
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_29609918
quote:
Op zaterdag 13 augustus 2005 16:58 schreef BBQ-kip het volgende:
Je kunt er ook kerriekool van maken, maar daarvan weet ik niet hoe het moet.
Wat ik er van weet is koken met veel kerrie poeder in het water (zo doen wij het ook wel eens). Maar of er verder iets bij moet zou ik niet weten
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zaterdag 13 augustus 2005 @ 20:20:11 #277
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_29610488
Spitskool kun je best roerbakken. Bij de boter wat kerrie doen voor 'kerriekool'. Is binnen een paar minuten klaar, dus voorkoken hoeft niet. Ook lekker met wat gewelde rozijnen erdoor.
The love you take is equal to the love you make.
pi_29611856
quote:
Op zaterdag 13 augustus 2005 20:20 schreef Lienekien het volgende:
Spitskool kun je best roerbakken. Bij de boter wat kerrie doen voor 'kerriekool'. Is binnen een paar minuten klaar, dus voorkoken hoeft niet. Ook lekker met wat gewelde rozijnen erdoor.
Vandaag toch wat anders gegeten.
Dit ga ik maandag maken!
  zaterdag 13 augustus 2005 @ 21:07:52 #279
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_29611921
quote:
Op zaterdag 13 augustus 2005 21:06 schreef Ingrid19 het volgende:

[..]

Vandaag toch wat anders gegeten.
Dit ga ik maandag maken!
Als je er ook nog ham doordoet, heb je met rijst een complete maaltijd!
The love you take is equal to the love you make.
pi_29612481
quote:
Op zaterdag 13 augustus 2005 21:07 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Als je er ook nog ham doordoet, heb je met rijst een complete maaltijd!
Ik lust geen ham, maar wel rijst!
  zaterdag 13 augustus 2005 @ 22:01:03 #281
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_29613390
quote:
Op zaterdag 13 augustus 2005 21:26 schreef Ingrid19 het volgende:

[..]

Ik lust geen ham, maar wel rijst!
Spekjes?
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 13 augustus 2005 @ 22:06:42 #282
66422 dutch-mamma
Silence, Exile, Cunning...
pi_29613518
Cashewnoten of pinda's erdoor!
Never explain; your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway. (Elbert Hubbard, US author, 1856 - 1915)
  zaterdag 13 augustus 2005 @ 22:16:59 #283
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_29613771
quote:
Op zaterdag 13 augustus 2005 22:06 schreef dutch-mamma het volgende:
Cashewnoten of pinda's erdoor!
The love you take is equal to the love you make.
pi_29617723
Spekjes ookal niet! En pinda's op zich wel. Maar mn man is daar allergisch voor.
Salami zou misschien ook wel kunnen. En anders verzin ik wel wat.
  zondag 14 augustus 2005 @ 00:40:13 #285
66422 dutch-mamma
Silence, Exile, Cunning...
pi_29617828
quote:
Op zondag 14 augustus 2005 00:36 schreef Ingrid19 het volgende:
Spekjes ookal niet! En pinda's op zich wel. Maar mn man is daar allergisch voor.
Salami zou misschien ook wel kunnen. En anders verzin ik wel wat.
Neem dan chorizo!
Never explain; your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway. (Elbert Hubbard, US author, 1856 - 1915)
pi_30094004
hmm... om de een of andere reden is hier het gas afgesloten, en heb ik geen fornuis...

Maar toch wil ik graag nu wat warms gaan eten, en ik heb wel een oven. Maar wordt het eten er wel goed gaar in?

Zit te denken aan lasagne, maar champions, kan dat zonder voor te bakken in een lasagne?
pi_30094593
Hij zit er al in...

Paprika's (rauw ook lekker), champis, en (tros)tomatenplakjes. En kaas/olijven/kruiden enzo.

Hopelijk wordt het wat...
  dinsdag 30 augustus 2005 @ 13:47:06 #288
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30094801
Oe da's vervelend...
Ben benieuwd of het gelukt is
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_30095931
De groente zijn wel goed gaar, alleen de lasagnebladen niet...

Dus nog ff erin, en hopen dat het beter wordt!

(lijkt overigens niet echt op een lasagne...
  dinsdag 30 augustus 2005 @ 15:05:20 #290
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_30097054
quote:
Op dinsdag 30 augustus 2005 13:16 schreef the_disheaver het volgende:
hmm... om de een of andere reden is hier het gas afgesloten, en heb ik geen fornuis...

Maar toch wil ik graag nu wat warms gaan eten, en ik heb wel een oven. Maar wordt het eten er wel goed gaar in?

Zit te denken aan lasagne, maar champions, kan dat zonder voor te bakken in een lasagne?
Nee..gaat niet lukken. Ovens zijn niet sterk genoeg om je eten gaar te maken.
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  dinsdag 30 augustus 2005 @ 15:14:11 #291
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_30097332
quote:
Op dinsdag 30 augustus 2005 14:26 schreef the_disheaver het volgende:
De groente zijn wel goed gaar, alleen de lasagnebladen niet...

Dus nog ff erin, en hopen dat het beter wordt!

(lijkt overigens niet echt op een lasagne...
Ik lees niet dat je een saus hebt gebruikt. Kan je oven nog zo hard zijn best doen om de boel te garen...
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 30 augustus 2005 @ 15:56:31 #292
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30098635
Lasagnebladen hebben dus vocht uit de saus nodig om gaar te worden he, anders worden ze keihard en vies...
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_30120430
hihi, was best lekker hoor!

de bladen hebben inderdaad vocht nodig, maar gelukkig hebben die trostomaten voldoende vocht. Wel even afdenken met alumi-folie, en wat langer in de oven houden, maar is best lekker. Al is het geen lasagne te noemen.

1/2 grote paprika, 4 trostomaten, 3 lasagnebladen, 100 (?ongeveer) gram champions, kaas, olijfolie, kruiden.

Benodigdheden: oven, aluminiumfolie, en GEEN fornuis

Alles in een ovenschaal gooien (trostomaten in dunne plakjes snijden), en ik heb ze 50 minuten in oven op 200-250 graden gezet.
  woensdag 31 augustus 2005 @ 15:01:25 #294
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_30132597
Help

Ik wil vanavond iets maken, wat ik morgen alleen nog maar op hoef te warmen (en dan moet het ook nog lekker zijn). Maar ik ben helemaal inspiratieloos!

Het liefste snij ik het vanavond klaar, kruid ik het wat en schuif het dan de koelkast in. Zodat het morgen ekel nog de oven in hoeft.
Trotse mamma :)
  woensdag 31 augustus 2005 @ 15:23:44 #295
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30133429
Lasagna is de volgende dag een stuk lekkerder
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  woensdag 31 augustus 2005 @ 15:34:13 #296
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_30133788
quote:
Op woensdag 31 augustus 2005 15:23 schreef BBQ-kip het volgende:
Lasagna is de volgende dag een stuk lekkerder
Klopt maar heb even geen pasta/lasange/pizza zin.

Lastig

Dacht ook al aan overschotel... maar ook geen zin in.

Om moe van te worden, ik weet het. Ik wordt ook moe van mezelf
Trotse mamma :)
  woensdag 31 augustus 2005 @ 15:35:35 #297
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_30133833
Om even voort te breiden op het feit dat sommige gerechten de volgende dag lekkerder zijn: dat klopt!

Ik zat er al aan te denken om vanavond alvast knoflooksoep te maken en dat morgen als voorgerecht te nemen.
Trotse mamma :)
pi_30133851
hm, knoflooksoep. dat wil ik al zo lang maken, nooit aan toegekomen.
heb je toevballig een lekker recept?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  woensdag 31 augustus 2005 @ 15:45:03 #299
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_30134153
Gehakt gaarbakken in een pan met een mini-beetje of geen boter.
In de pan laten en preiringen erop leggen.
Dan eieren klutsen met wat melk, paprikapoeder, flink peper en wat zout en dit over de preiringen gieten.
Daarover plakjes belegen kaas leggen en een minuut of 30 op zacht vuur de preiringen gaar laten worden.
Dan gewoon in de pan laten afkoelen en de volgende dag in de magnetron of in de pan opwarmen
Lekker met aardappelpuree.
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  woensdag 31 augustus 2005 @ 15:54:24 #300
56347 Faithz
ADHD Fokker
pi_30134431
Hmm dat ga ik een andere keer proberen!

Waar ik net aan dacht: gehakt met feta erin!

Gehakt lekker pittig kruiden, vervolgens vullen met feta en braden maar!


Bewaren in de koelkast en de volgende dag de oven in! Dat kan wel he?
Heb van bewaren geen kaas gegeten..
Trotse mamma :)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')