abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_25334448
Hoi!

Ik werk nu in een kaaswinkel van van der valk.
Daar wordt de panga filet (vis) zo goed verkocht dat ik m heb gekocht.
Alleen 1 probleem ik heb geen idee hoe ik deze lekker kan klaarmaken.
Heeft iemand tips of leuke ideeen?

Liefs Little Angel nr1
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
  woensdag 2 maart 2005 @ 18:44:29 #2
44494 Rio
Republikeinen; tsss...
pi_25334784
- peper
- zout
- bloem
- roomboter
- olijfolie

Zout en peper op de filets. Door de bloem. Boter en olie in de pan (50/50 zo'n beetje) tot er een aardig laagje in de pan ligt. Heet laten worden. Filets erin. Minuut of drie aan elke kant.

Selamat makan.
Ik heb al een boek.
  woensdag 2 maart 2005 @ 22:46:06 #3
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25338088
In een kaaswinkel en dan en pangafilet verkopen? Hoe doe je dat?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25344461
We verkopen vooral kaas maar ook andere producten zoals diepvriesproducten, andere zuivelproducten, ...
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
pi_25344542
Ik zou 'm zonder bloem enzo de pan in doen, dat bloem zuigt alleem maar vet (boter/olie) op.
Aldus.
  donderdag 3 maart 2005 @ 12:46:55 #6
44494 Rio
Republikeinen; tsss...
pi_25345747
Is het gelukt met je kaasvis?
Ik heb al een boek.
  donderdag 3 maart 2005 @ 12:50:47 #7
83828 RelaxedM
Beetje jammer!
pi_25345801
Hmmz ik werk ook bij een vd valk maar daar serveren ze de panga gepocheerd...niet erg lekker
pi_34133108
gewoon beetje bloem en peper en zout
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
pi_34137161
Of door een beetje koffiemelk halen voordat je het in de pan doet. Ook erg lekker!
We want happy paintings. Happy paintings. If you want sad things, watch the news
pi_34144655
Pangas valt snel uit elkaar vandaar de bloem.
Kijk of je japans broodkruim kan vinden, paneren en kort frituren of bakken, erg lekker.
pi_34150843
Met de Kerst hebben we met vis ge-gourmet en we hadden ook Panga-filet. Die hebben we een paar uur gemarineerd in een knoflookmarinade en dan even kort op de grillplaat... heerlijk
"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
pi_34182700
Dat laatste is dan weer een beetje zonde. Pangas heeft een hele lichte fijne smaak, de knoflook is daar veels te overheersend bij. Helemaal na een paar uur.
Voor de rest gourmetten met vis, top idee
  dinsdag 17 januari 2006 @ 23:53:42 #13
119235 Bad_Moon_Rising
Maak het beest in me los
pi_34183383
In aluminium folie wikkelen met groente en kruiden en een half uurtje in de oven.
pi_34183878
4 Pangafilets
175 gram brie
150 gram Katenspek
wat takjes tijm
zout en peper

Bestrooi de Panga met wat zout en peper en maak een inkeping waarin de plakjes brie gestopt kunnen worden. Leg op de vis wat takjes tijm. Wikkel plakjes spek om de tong heen en leg deze onder de grill ca 4/5 minuten aan beide kanten.

pi_34289111
Panga met tagliatelle. Als saus een blikje tomatenpuree met een schepje creme fraiche en een beetje dille erdoor.
...
pi_34289285
panga met dun mesje nogmaals doormiddensnijd dus dat je 2 plakken krijgt, wat zout en peper en in een kom met melk even 15 minuten inlaten trekken, dit op een braadpan bakken met beetje olie of boter.....is heerlijk
pi_34289316
iedereen is de citroensap vergeten
I know it sounds like I'm in denial, but I'm not.
pi_34634194
Pangafilet op alufolie leggen...italiaanse kruiden erover strooien..tomaat in plakjes erop..per filet een half pakje monchou in plakjes erop..alufolie dichtvouwen en in de oven op 175 graden, ong half uurtje/drie kwartier...lekker en kan niet mislukken
"Ok, hier ben ik.....wat zijn je andere 2 wensen............"
  dinsdag 31 januari 2006 @ 23:41:53 #19
136393 eellie
oh jah joh?!
pi_34666249
bij heel veel restos krijg je panga in plaats van tongfileetjes voor de zellufde prijs!
Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life
pi_34672048
Noemen ze het dan wel Panga? of tong?
Ik zou gisteren Panga eten maar das niet gelukt ik eet het vanavond.
Ik bestrooi het met kabeljauw kruiden en haal het dan door de bloem.(even afkloppen)
En bakken tot ze net aan gaar zijn.
pi_34818296
Panga is gewoon een riool vis , wordt gekweekt in zoet waterrivier in vietnam...waar dus iedereen loopt in te pi**** en te sc****** ! Ze zitten daar in een soort kooien.

Het is een Meerval soort, maar niet de meerval soort die we in nederland kennen!
Ze noemen het inderdaad wel chinese/oosterse tong.

Er komt een enorme
hoeveelheid groeihormonen en antibiotica aan
te pas en de vis heeft binnen de korste keren
enorme afmetingen.

Rotzooi dus!
pi_34818452
laatst nog op, vind het super lekker !!!
Nothing to see here, carry on
pi_34825829
Zeker weten !! wat ze er ook mee doen ze smaken heerlijk!!
pi_34827677
quote:
Op dinsdag 7 februari 2006 02:20 schreef Ceesmannl het volgende:
Panga is gewoon een riool vis , wordt gekweekt in zoet waterrivier in vietnam...waar dus iedereen loopt in te pi**** en te sc****** ! Ze zitten daar in een soort kooien.

Het is een Meerval soort, maar niet de meerval soort die we in nederland kennen!
Ze noemen het inderdaad wel chinese/oosterse tong.

Er komt een enorme
hoeveelheid groeihormonen en antibiotica aan
te pas en de vis heeft binnen de korste keren
enorme afmetingen.

Rotzooi dus!

De laatste keer dat we het aten, vond ik er een soort rare grondsmaak aan zitten... dat wel
pi_34834966
quote:
Op dinsdag 7 februari 2006 02:20 schreef Ceesmannl het volgende:
Panga is gewoon een riool vis , wordt gekweekt in zoet waterrivier in vietnam...waar dus iedereen loopt in te pi**** en te sc****** ! Ze zitten daar in een soort kooien.

Het is een Meerval soort, maar niet de meerval soort die we in nederland kennen!
Ze noemen het inderdaad wel chinese/oosterse tong.

Er komt een enorme
hoeveelheid groeihormonen en antibiotica aan
te pas en de vis heeft binnen de korste keren
enorme afmetingen.

Rotzooi dus!
is dan ook het lekkerst met een lading knoflook
I know it sounds like I'm in denial, but I'm not.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')