nou, ik hgeb gisteren eenpersoons banoffepies gemaakt en ze waren heerlijk!! Bodem gemaakt volgens recept van jamie oliver. Echt lekker, ze roken zoals versgebakken roomboterkoekjes ruiken.
Mijn hele keuken rook ernaar en ze waren ook nog eens lekker zoet. Van dat deeg dat je als kind lekker rauw opat, de mengkom leeglikken weetjewel.
De gecondenseerde melk/caramel heb ik drie uur lang in een pannetje water gedaan en dat werkte goed. Op de bodempjes gelepeld, want het was wel heel vast, zoals somige puddinkjes van mona ook zijn. Je schepte er gewoon een stukje af, maar het smaakte wel naar caramel, dus volgende keer doe ik gewoon een half uurtje korter.
De pies waren heerlijk zoet, maar dat wordt goed gecomprenseerd door het frisse, fruitige van de banaan. Door de slagroom had ik trouwens een beetje opgeloste koffie gedaan en wat gesuikerde amandalen erop. HEEEEEEERLIJKKKKKKK!
Zeker voor herhaling vatbaar.
Je bent nooit te oud om te leren....toch?