abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_26612043
quote:
Op vrijdag 29 april 2005 17:04 schreef Belgium26 het volgende:
Hoi Salie!
Ik herken mezelf heel erg in jou reactie (behalve dan die droge vagina, want heb er geen).
Ik heb ook heel erg last in mijn onderrug, een stekende pijn die somsuitstraalt naar mijn been.
Dat moe zijn is de ergste bijwerking bij mij: als de wekker afgaat is het net alsof ik aan mijn bed vastgeplakt lig met secondelijm, benen en armen wegen loodzwaar en kan mijn ogen amper openhouden. Heb dit ook vaak door de dag....
Dat depressief zijn heb ik van nature nogal, dus weet nooit of het door de Roa komt of niet.
Ik zit nu aan 6 weken, en alles is mooi aan het opklaren, maar heb er net weer 2 exemplaren bijgekregen op mijn voorhoofd, dus das wel balen. Nog iemand die dit voorgehad heeft? Dat er ineens, zomaar uit het niets weer nieuwe exemplaren opduiken terwijl je dacht dat er geen nieuwe gingen bijkomen?
GReetz
[..]

Ja ik ben ook van nature nogal negatief ingesteld, had het daarom ook niet achter de ROA gezocht. Alleen was ik gister echt extreem depri vandaar dat ik later bedacht dat de reactie misschien versterkt werd door de ROA.
En ik heb ook al een keer een compleet gave huid gehad dus ik dacht: er komt vast niks meer bij. Maar toch komen er dan weer 2 puisten opzetten. Ach ja ik denk dat je gewoon nog niet lang genoeg geslikt hebt want hoe langer je slikt hoe minder vaak je een outbreak krijgt.
En over die moeheid, ik ben al best vaak moe. Heb ook een lage bloeddruk, maar sinds ROA is het dus nog erger geworden. Als de wekker gaat blijf ik er in liggen omdat het niet lukt om eruit te komen, wat weer resulteert in te laat op afspraken verschijnen, beetje gaar.
Ik begin echt te twijfelen aan ROA, ik wil wel ermee doorgaan en ga het ook afmaken. Maar ik heb zo'n last v an m'n ogen. Elke dag zijn m'n ogen knalrood, vooral wanneer ik m'n lenzen in heb en het doet echt heel erg pijn.
verder de bijwerkingen die ik hiervoor noemde, dat maakt het allemaal niet echt prettig. Ik zit momenteel in een moeilijke tijd en kan het er niet bij hebben dat ik nog depressiever wordt.
Maargoed, wie mooi wil zijn moet pijn lijden moet je maar rekenen. En ik ben een doorzetter dus ik hou die laatste maandjes ook nog even vol.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')