Gabika | zondag 20 februari 2005 @ 21:48 |
Ik heb twee paar (hoge) werkschoenen binnen twee weken gekocht, de eerste bleek te groot te zijn en de tweede heb ik nu een dag aangehad en mijn enkels liggen helemaal open... ![]() ![]() Heeft hier iemand enig idee wat ik met de bovenkant(rand) kan doen om ze wat soepeller te kunnen maken? ![]() De schoenen zijn van leer en ze zijn dus waterbestendig. Ik heb jullie hulp nodig ![]() Grtz Gabika ![]() | |
Magistic | zondag 20 februari 2005 @ 22:20 |
Eerst de schoenen passen voordat je ze koopt lijkt me handig... | |
-Beestje- | maandag 21 februari 2005 @ 00:30 |
quote:als het goed zittende kisten zijn moet je ze in sommige gevallen nog wel een tijdje inlopen maar na die 5 weken zitten ze zeker perfect ![]() | |
Markster | maandag 21 februari 2005 @ 00:40 |
Kisten zijn voor bikkels. | |
Vanderdonk | maandag 21 februari 2005 @ 02:47 |
Tja je kan denk ik beter je voeten gaan intapen met sporttape om dat te voorkomen, dikkere sokken en goed vastmaken van de schoen. En niet te lang aan een stuk op lopen. Ze moeten ingelopen worden en dat stugge dat is juist waardoor ze zo degelijk zijn. Je zou het ook kunnen proberen met invetten of natte kranten erin om het leer wat soepeler te maken, maar ik denk dat je daar juist meer blaren van krijgt. | |
MOBO666 | maandag 21 februari 2005 @ 11:27 |
als je ze niet draagt vol proppen met kranten zodat ze een beetje wijder worden .... en ja voor kisten moet je een bikkel zijn want als ik nieuwe heb dan liggen mn poten de eerste week altijd helemaal open omdat ze nog niet soepel zijn .... dus niet zeuren moet je maar ff aan wennen | |
MOBO666 | maandag 21 februari 2005 @ 11:31 |
quote:als je natte kranten doet gaat het dan niet schimmelen ??? | |
Vanderdonk | maandag 21 februari 2005 @ 13:08 |
quote:Van een nachtje niet en dat leer is gelooid. | |
Murray | maandag 21 februari 2005 @ 13:10 |
quote:Duh! | |
eppo2 | dinsdag 22 februari 2005 @ 09:51 |
Insmeren met ledervet. Uit zo'n mooi blikje! http://www.habermehl.nl/contents/media/t_rapide.jpg |