ah je kickte een oud topic, vandaar..quote:Op vrijdag 27 maart 2009 11:03 schreef motorbloempje het volgende:
ik zoek een keukenmachinegeen blender, die heb ik al
Is dat intressant dan? Het is altijd een compromis tussen kwaliteit, prijs en functionaliteit.quote:Op vrijdag 27 maart 2009 11:16 schreef motorbloempje het volgende:
ja, dat weet ik, maar dan heb ik nog steeds geen idee welke betaalbare keukenmachine goed bevonden is/wordt door de gemiddelde CUL-er
Ja, maar daar beschrijf je eigenlijk een eierleggendewolmelkzeug, als je begrijpt wat ik bedoelquote:
Je komt een heel eind met een goeie blender (http://www.kieskeurig.nl/blender/philips/hr2094/100948/) en een staafmixer met hakmolentje.quote:Op donderdag 26 maart 2009 15:50 schreef motorbloempje het volgende:
schop!
ik ben op zoek naar een gode keukenmachine zoals
[ afbeelding ]
Kitchenaid is te duur,want het moet een cadeau voor mn verjaardag worden
ik wil er mee kunnen:
blenderen
hakken (van ijs tot noten tot groente etc.)
pesto maken
soepjes maken
beslag maken
eventueel deeg maken
eigenlijk alleswat is mijn beste optie?
Heb je wel een hakmolen dan, bij die staafmixer? Pesto gaat prima daarin.quote:Op vrijdag 27 maart 2009 11:39 schreef motorbloempje het volgende:
deeg heb ik in principe gewoon mn mixer voordaarom stond er ook ' eventueel' . Het is geen vereiste, maar als de optie erin zit, dan zal ik 'm daarom niet laten staan
maar mn staafmixer vind ik gewoon niet ideaal voor dingen als pesto's en hakken.. daarom wil ik een keukenmachine
werkt niet. komt er uit als een prutjequote:Op vrijdag 27 maart 2009 11:41 schreef ColdFeet het volgende:
Voor hakken kun je meestal toe met zo'n hakbakje van de staafmixer. Prima voor uien, bijvoorbeeld.
[ afbeelding ]
Dat voldoet ook voor kleine hoeveelheden korstdeeg enzo.
gelukkig is het een feit dat dat met een vijzel moetquote:Op vrijdag 27 maart 2009 11:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Pesto maak je het beste in een Vijzel by the way en hakken met een goed mes.
Ik vrees dat je teleurgesteld zal zijn in een keukenmachine en die na een paar maanden in de kast gaat staan verstoffen.
Huh? Ik gebruik 'm vaak ook bijv. grote hoeveelheden knoflook te hakken - superfijn. Voor uien werkt 'ie ook goed, wordt wel vrij fijn.quote:Op vrijdag 27 maart 2009 11:45 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
werkt niet. komt er uit als een prutje
Gebruik een mes, van een keukenmachine met een roterend mes ga je ook niet blij wordenquote:Op vrijdag 27 maart 2009 11:51 schreef motorbloempje het volgende:
ik heb alles al geprobeerdook pulserend werkt niet
het hoopt zich gewoon allemaal op en dan kan ik gewoon niets meer
Ik heb het geprobeerd, maar dat ging niet goed! Ik gebruik altijd een beetje bakpoeder erdoor, en na het ontdooien werden de falafels ineens drie keer zo groot tijdens het frituren (en moddervet).quote:Op vrijdag 27 maart 2009 11:57 schreef motorbloempje het volgende:
doe 't nu nog even met de blikmeuk,kon ze niet in de supermarkt vinden en ik had de moed niet om op zoek te gaan naar rauwe
gemakzucht de gekste.
Eerste keer ook met blik gedaan en ze waren echt goed te eten. Maar hadde opdracht gegeven rauwe mee te nemen, maar hij kwam met blik terug. " En hij had het nog wel gevraagd "
Weet jij trouwens of ik ze in kan vriezen? En hoe lang?
Ja maar ze wil falafeldeeg maken.quote:Op vrijdag 27 maart 2009 11:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gebruik een mes, van een keukenmachine met een roterend mes ga je ook niet blij worden
oh, snij je een ui zo?quote:Op vrijdag 27 maart 2009 11:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gebruik een mes, van een keukenmachine met een roterend mes ga je ook niet blij worden
dit dus. En dat werkt niet met blender en staafmixer, iig HIER niet.. maar Piet, bespaar je de moeite en je superioriteitquote:
dan maar niet te vaak falafel eten. Heb er hier ook bakpoeder doorheen zitten en nu is het niet zo dat ik in een keer voor een weeshuis maak, maar mochten we overhebben, dan had ik 't graag in kunnen vriezen.quote:Op vrijdag 27 maart 2009 12:01 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ik heb het geprobeerd, maar dat ging niet goed! Ik gebruik altijd een beetje bakpoeder erdoor, en na het ontdooien werden de falafels ineens drie keer zo groot tijdens het frituren (en moddervet).
Als je wilt invriezen: iig zonder bakpoeder erdoor
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |