abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_27108334
Zeer handig thanks
pi_27148151
quote:
Op dinsdag 17 mei 2005 21:35 schreef Oblivion het volgende:

[..]

JA! Of is die meneer al afgestudeerd?
zal nog es even vragen, laatste keer dat ik hoorde was ie de lijst kwijt, en kende ik hem beter dan hij. maar ik heb meer collega's die aan de hotelschool studeren, ff navragen
"The question is not 'who is going to let me', the question is 'who is going to stop me'"
  vrijdag 24 maart 2006 @ 10:58:49 #28
37817 Wutangtony
I'll Fok You Up!!!!!!!
pi_36321750
cress is niet bepaals kers volgens mij of iig niet alleen kers.
Cress is een variatie aan verschillende kruiden ( ook garnituur)
check: www.koppertcress.nl
Daar staan heel veel soorten cress, wat overigens verbazingwekkend lekker en smaakvol is!
Wat moet je anders?
pi_36323519
quote:
Op vrijdag 24 maart 2006 10:58 schreef Wutangtony het volgende:
cress is niet bepaals kers volgens mij of iig niet alleen kers.
Cress is een variatie aan verschillende kruiden ( ook garnituur)
check: www.koppertcress.nl
Daar staan heel veel soorten cress, wat overigens verbazingwekkend lekker en smaakvol is!
Is dit nou gewoon spam of meen je dit nou echt?

watercress = waterkers, niet kersen als in die dingen die aan de boom groeien en in bonbons zitten (kersnebonbons), maar het cress is volgens mij een soort plantje toch? Gewoon wat je in salades enzo mikt.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_36324711
Ik zie dit niet als spam maar als een relevant linkje
En die topickick is prima, zo'n lijst is altijd handig om te bookmarken!!!
(Dus geen TVP's only)
  vrijdag 24 maart 2006 @ 13:03:05 #31
37817 Wutangtony
I'll Fok You Up!!!!!!!
pi_36325593
quote:
Op vrijdag 24 maart 2006 11:57 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

Is dit nou gewoon spam of meen je dit nou echt?

watercress = waterkers, niet kersen als in die dingen die aan de boom groeien en in bonbons zitten (kersnebonbons), maar het cress is volgens mij een soort plantje toch? Gewoon wat je in salades enzo mikt.
Je kunt het zien als spamm, maar in iedergeval wel nuttige spam! Ik heb het gepost omdat cress zoveel meer is dan hetgeen de vertaling deed vermoeden. Als je de link zou volgen snap je het. Er zijn super veel soorten cress, die ik als culinaire hoogstandjes ervaar. Was meer een stukje informatievoorziening ipv spam. dus
Wat moet je anders?
  zondag 20 april 2008 @ 18:08:28 #32
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_58183689
quote:
Op vrijdag 24 maart 2006 12:36 schreef Bluezz het volgende:
En die topickick is prima, zo'n lijst is altijd handig om te bookmarken!!!
In dat kader, en omdat ik een vraagje heb, is het weer tijd voor een enorme kick.

Ik kwam in een recept 'Boneless pork shoulder' tegen. Omdat er 'boneless' bij staat neem ik aan dat het om schouderham gaat, klopt dit? Of is het stiekem toch iets anders?
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
  zondag 20 april 2008 @ 23:50:10 #33
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_58192835
Ongezouten, ongekookte ham kun je nemen ja, niet dat spul wat als vleeswaar voor op de boterham wordt verkocht. Zou het toch even bestellen bij de slager, heb het nog nooit bij de Appie zien liggen en iets zegt me dat de Turk op de hoek het ook niet heeft
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_58199284
quote:
Op zondag 20 april 2008 18:08 schreef De_Hertog het volgende:

[..]

In dat kader, en omdat ik een vraagje heb, is het weer tijd voor een enorme kick.

Ik kwam in een recept 'Boneless pork shoulder' tegen. Omdat er 'boneless' bij staat neem ik aan dat het om schouderham gaat, klopt dit? Of is het stiekem toch iets anders?
Letterlijk vertaald is het inderdaad schouderham. Maar volgens mij moet je kijken naar schouderkarbonade zonder bot.

Maakt overigens hele goede satevlees, schouderkarbonades. En ik ben ook die malloot dit het hele schap leegtrekt en bekijkt welke karbo het minste bot hebben. En wel om 2 redenen, 1. bot ken ik niet eten en is dus weggegooid geld en 2. botsplinters, er is niks zo onzalig aan je vleesje als je een botsplinter in je gehemelte hebt zitten.

Dus Ik ben van mening dat Pork Shoulder, Schouderkarbonade is.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_58203606
quote:
Op maandag 21 april 2008 11:31 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

Letterlijk vertaald is het inderdaad schouderham. Maar volgens mij moet je kijken naar schouderkarbonade zonder bot.

Maakt overigens hele goede satevlees, schouderkarbonades. En ik ben ook die malloot dit het hele schap leegtrekt en bekijkt welke karbo het minste bot hebben. En wel om 2 redenen, 1. bot ken ik niet eten en is dus weggegooid geld en 2. botsplinters, er is niks zo onzalig aan je vleesje als je een botsplinter in je gehemelte hebt zitten.

Dus Ik ben van mening dat Pork Shoulder, Schouderkarbonade is.
lijkt mij ook, gewoon even langs de slager een schouderkabonade zonder bot halen ( ik bedenk me net, volgens mij zag ik laatst ook karbonades zonder bot bij de jumbo liggen.....)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_59578060
ik heb een recept wat vraagt om wheat berries. het ziet er een beetje uit als tarly. maar is dat hetzelfde? hoe zou het heten als ik het bij de Natuurwinkel zou halen?

alvast bedankt voor de hulp! Grania
Let's check out that wave, before it checks out us!
pi_59578180
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_59583420
thanks! die website ga ik onthouden!
Let's check out that wave, before it checks out us!
pi_65145066
Superhandige lijst!
Maar weet toevallig iemand wat de engelse naam is voor tartaar?
Thanx!
Volg ons in Kingston, Ontario, Canada!: sabenrich.waarbenjij.nu
  zaterdag 17 januari 2009 @ 16:49:23 #40
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_65145181
quote:
Op zaterdag 17 januari 2009 16:44 schreef Goldilocks het volgende:
Superhandige lijst!
Maar weet toevallig iemand wat de engelse naam is voor tartaar?
Thanx!
Tartare?
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 17 januari 2009 @ 17:04:35 #41
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_65145633
hmmz, even een tvp. Juist vanwege het feit dat sommige ingrediėnten lastig te vertalen zijn kijk ik nooit naar Engelstalige recepten
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  zaterdag 17 januari 2009 @ 17:10:31 #42
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_65145817
quote:
Op woensdag 15 december 2004 13:48 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

ik heb het ooit eens mijn slager gevraagd en die wist het ook niet. Het kan zijn nl. dat in engeland et al ze het rund anders snijden en dus ook andere stukken vlees krijgen die dus logischerwijs een andere naam hebben.
Onzin, een sirloin is gewoon een entrecote.
  zaterdag 17 januari 2009 @ 17:53:41 #43
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_65146985
Orange peel - sukade

volgens mij is Orange peel geraspte sinaasappelschil?
pi_65151370
quote:
Op zaterdag 17 januari 2009 17:53 schreef Windigo het volgende:
Orange peel - sukade

volgens mij is Orange peel geraspte sinaasappelschil?
quote:
Sukade is de gesuikerde schil van de vrucht van de sukadeboom, Citrus medica.
Het is een citrusvrucht, die ook wel cederappel, cedercitroen of muskuscitroen genoemd wordt
  zaterdag 17 januari 2009 @ 20:33:50 #45
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_65151960
quote:
Op zaterdag 17 januari 2009 20:17 schreef computergirl het volgende:

[..]


[..]


Ok, twee woorden voor (ongeveer) hetzelfde haha
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')