abonnement Unibet Coolblue
pi_2106546
Pcies, beloofd is beloofd lijer, dus opschieten jah!
  dinsdag 6 november 2001 @ 23:03:25 #77
17960 trpetine
Poing Poing...
pi_2106673
Jaaaaaa....
afkomme met dat topuc...en snel graag
De truc is dansen op de gulden middenweg
pi_2107056
Misschien hep ie ruzie met zijn kompjoeter?
En vast!
pi_2124788
Op dinsdag 06 november 2001 23:34 schreef attelenooje het volgende:

Lijers, ik hat mot met me ex dot, dus vandaar

Zo, lijertjes, ben ik weer. Wil ik verder van mijn kant niet de vuile was te drogen hangen, maar beetje mot gehad met me ekswijf, Sjaan, die toen ik met der ging nooit aanaal wilde maar van hore zegge nu dus wel van op zijn sterremans met iedereen. Nou ja, dit en dat, ik verhaal hale, jullie kenne me. Ik zeg, toen se opendoet in de tweede binnenbamntammersteeg, ik zeg, gaan we nou opeens wel cafe het bruine oog spelen, wat krijge we nou, gaan we knoopsgaten uitdelen? Ze zegt, ja, maar jij Attel was te zware schape. Ik zeg, mijn pikkemans te zware schape? Nou ja, dit en dat, van het 1 het ander, dittem en dattum dus we legge nog wat te na te roke, zeg ze, waar is me aal en met tatie. Ik zeg, je aal en met tatie, ben jij nou helemaal leip, gebleekte dot. Dus ik roei in een keer dat nachtkassie op der oogkassie in stukke en snel pleite, dus voor fok hat ik efffe geen tijd, maar ik ben wat de bigbrotter betreft weer helemaal bij zijn tijd.

Dat met dat muisie vonnik niet kenne. Ik vin, ieder muis heef ze eige biotoop en ze terror torijum en daar moet je van afblijve van je eige. Ja, bij de hot ananasclub, een beetje petshoppe met een knaagdier in je reet, dat is voor de fun en in feite zit ie dan in een holletje, maar muise hebbe ook een taas zeg ik altijd. Wacht effe, die mogool die bij ons is ingetrokke tege me sin zit er doorheen te kankere. Wacht effe.

Ik moet van Benno, de mogool, zegge dat muisen haar hebbe. Ik doe het maar want die koleremogool heef een krag in ze lijer. Vorige week braat ik vlees, hij seg, het is niet goet. Ik zeg, ga lekker naar mogoleland, dat vlees is goed, mogool Nou, binnen een tel met me reet op de vierpits, dus ik laat hem maar. Hij is nou bij Bea op de dot.

Die Frank vinnik wel goet, dat is een pleurisbak hoor want die heef ijser tekort en dan gaan je oge uit je kop puile. Dat hebben we op de bou ook , bij schele tonnie, die ze linkeroog lazert zo uit se kop as ie snel naar een tiet op bakboort kijkt. Komt ook van ijser, dus we hebbe hem vorige week een bolletje staalwollemans achter in se keel gerost.

Verder nou oppleure met dat tupoc van de daanjelle clup, want daar tief ik de neten op, dat je in een tupoc viertjuweel met elkaar in bad gaat, dat is mij weer een brug te ver weg. Ik vin dat je van je hoedanigheid in een egte bar moet zitte met een tampie bitterganalentuur maar niet gaan zielepote met een glas sjuderans van lettertjes, ja!!

Nou, de balle lijers. Spreek jullie ,taasloerders

pi_2124812
Op donderdag 08 november 2001 14:46 schreef attelenooje het volgende:

ben effe bij Sjonnie Mol langsgewees van me eige

Zeg lijers, ik kom net trug van Sjonnie demol dus ik denk, dit en dat, ik praat die ijsholls van fok effe bij. Ik zeg gistere tege Bea, dot, ik ga effe de striems lese. Hier galbak, striems op me rug zegt ze en meteen weer die blote rug voor me kanis. Ik zeg, ja, dit en dat, jij wou dat ik je vanuit een hoedanigheid met die riem op je rug roste. Ze zeg, ja maar niet me de sluiting, ik zeg, nou effe pleite, hoer, ik wil striems loere bij de fok.

Wat tekent mijn verwondering dat ik las dat die galpleurballenlikker van een Mollie de striems der uit gejast heef. Ik meteen me jas aan, ja, nee, dan ken je me niet. As der onrecht is dan krijg ik een rode lap in mijn ogen. Ik zeg, ik ga effe naar hilversom. Ik de deur uit , effe een schamibal gevreet bij geile leo en met me vette bek door naar hilversom. Stofjassie aangedaan en ik naar binne met een cactus op me rug. Cactus voor meneer Mo!! Kon so doorlope. Werkt altijd. Ik kom die kamer op, ik seg, he pik van der sjonnie mol, waar zijn we mee aan de beziggang, gek, je pik de fokker de bodem uit het bestaan van hun eige, weet je dat wel? Ja, kenne we aan potloot gaan zitte kauwe maar ik ga je toch effe krake ouwe, effe drie keer over die rooie rug van je walk on by. Dus ik sleurt hem achter se buro vandaan. Ik zeg, Mollie, dit en dat, pik, luister nou effe, die striems zijn het zout op je bord van de striemliefhebber. Ik seg, uit die pant aan je lon, uit nou die broek, we gaan es effe kijke of er bij jou een knaak ik je reet past want daar kennie die striems van Fok instoppe, dus hop, ope die ster, dan gaan we we effe wat knaken bij je naar binne schuive.

Hij seg, ja, maar het is buiten mij om de striems want dat is vanuit de bedrijfsvoering. Ik zeg, precies, ouwe lamlul, daarom gaat Attel het effe niet buite je om maar binnedoor doen, vat je hem. Weet jij, gekke roegrammer, wat een Tante Bep van der eige nu met een ziel onder een arm zit? Nee, daar denke we niet aan, lammert. Scanman, die is van ze eige al sjuensidaal dus die was van de striems afhankelijk voor de levensenvulling. Ja, daar hatte we niet aan gedach, schele loerie. Bukke, ik ga die zesde knaak in je ster douwe want ik hep nog steets geen beelt, pik.

Nou, ja, van het ene het ander, ik hep hem nog een kopstoot gegeve en ik was toch een beetje geil in me lijer geworde van die knipogende Sjonnie poepert, dus ik naar huis naar Bea. Ik kom binne, se seg, got nee, je hep je anushooft. Nou, dit en dat en verder lekker gegete daarna.

Dus ik hep em wel gesproke maar heeft niet echt geholpe, sorrie

De balle lijers

pi_2196743
Waar is Attel!

Zijn laatste stukje is al van een week geleden.
Het wordt weer hoog tijd voor een 'andere' kijk op BB.
Misschien heeft hij straks na de liveuitzending weer inspiratie? Ik hoop het!

  Moderator donderdag 15 november 2001 @ 22:04:18 #82
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_2197084
Vroeg ik me ook al af. Hee lijertje, waar zit je??? De teer zeg, open nou es een nieuw tupoc man, heeft Cynix speciaal om gevraagd vanavond..
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_2197291
quote:
Op donderdag 15 november 2001 22:04 schreef Gert het volgende:
Vroeg ik me ook al af. Hee lijertje, waar zit je??? De teer zeg, open nou es een nieuw tupoc man, heeft Cynix speciaal om gevraagd vanavond..
Ik had het niet beter kunnen zeggen
pi_2312605
Op zondag 18 november 2001 15:54 schreef attelenooje het volgende:

Ik seg, ik hep sin in soet, dus ik kijke op fok

Wat is dat voor een teertief bende hier. Ik denk, dit en dat, ik lees effe bij op fok, ik denk, hé een deet reep, geinig. Dus ik naar de nachtsuper van Schele Sjaan, ik zeg, ik heb zin in zoet, mokkel, ik wil een date reep van frenk , weetje wat, doe er maar twee, lijertje. Ze zeg, ik hep geen deet reep, ik hep aleen franse kaas Attel. Ik zeg, stop die lekker terug in die schimmelgrot van je, kuttemans van kaasestijn.

Ik kom thuis, ik seg, tegen bea, ze hebben geen deet reep. Ze zeg, nee, achterlijke mogool. Dat betekent van ze eige dat er tegen je zin is ge peen en treert . Meteen die mogool die bij ons in huis is weer naast ons. Ik seg, ga jij weer effe onder bed ligge, we riepe je niet.

Ik seg, dus reep is dat je iemand in se lijer glijt maar dan droog? Dat je seg maar wil maar de ander niet, dat se lekker tege gaan werke, Se segt, ja presies.

Dus ik weer naar Sjaan. Ik seg, dit en dat, je hep wel een deet reep. Niet segt se. Ik seg, wat is dit dan, en ik donder zo met me taas al naar vore door die kaasvitrine heen, nou ja dit en dat, niet echt droog dus geen reep.

Verder alles ze gangetje. Effe weekie weggeweest naar Roemeenje, lache om die achterlijke gekke dat se geen gelt hebbe en wij wel. Aardige mense maar die bediening!

Nou de balle, ik ga weer effe deet repen bij Wilde Rita,. Jullie hore het

Attel

pi_2312621
Op zondag 25 november 2001 17:48 schreef attelenooje het volgende:

Ik denk, ik ram er weer een tupoc uit, lijers

Ik zeg, dit en dat, wat een schijtbeversooi in dat huis. Die diaan der kanus die grave wij iedere week op bij de bouw, met een vuistbijl er naast. Ik vind zeg maar dat der kanis drie keer te groot ben voor dur nek. Dat kan geil zijn. Ik weet van Ruikende Rita nog dat die zeg maar der kop al ter beschikking van het wezenschap had gegeven want die kon als ze iemand peep der kop niet meer omhoog krijge, wat Dikke Bertus toen nog fataal is geworde omdat ze met der kop om se sjors zat en naar de eerste hulp bij gevallen moest, met Bertus gewoon nog in der mond. Nou, ja, moet je bij zijn geweest van je eigen maar dan is het echt lache.

Die ezeltje langlul. Die schuimkutbeffer, hoe heet die, die friese doorhoerenloper, kom nou, ik bedoel die gekrulde schaamdakdekker, jezus, dertig keer ken ik ze naam zegge ,met die deur en die tamp van een meter, dat ie eerst ze jas aandeed tegen kou op de kippenkutborst en toen kwaad naar buiten liep, die pik die van ze eigen brood sonder bouwhandenzweet wil vrete jezus, kom op nou, ik bedoel , die zwakzinnige dwangnagelknipper, precies, die, Andries, dat is een lijertje hoor! Die vind zich van ze eige boven de andere verneveld en dan gaat ie kijke alsof ie moet schijte in griekenland, als ie wat zegt. Ik zou die tongdanser echt vol op se klote ketsen met een droog brood.

Maar goed, dit en dat, ik vin dat Ed met de homoos gewoon goet ziet dat die van hun eige hoedanigheid ook wel begrijpe dat het tegenavontuurlijk is als je je frans in een hol met darm wil stoppe. Ok, als je dat wil viere, dat je een poepknaller bent, dan ken je in een boot met andere matroze de gracht op maar de heetstesekueel komt er bekaaid van af. Die ken niet met een stijve pik van vrouwe door de gracht en dat pak Pim Fortuyn dus aan, want die segt dat hij zelf in de darkroom stevig op de vuist is gegaan met dees en gene.

Nou ja, dit en dat, de kolere ook allemaal, krijg toch de beef allemaal, tot de volgende keer lijers.

pi_2313408
LOL !!!
waar haalt ie het vandaan
  donderdag 6 december 2001 @ 01:09:52 #87
15016 Dreyfuss
Maggik ook FFF?!
pi_2391333
kijke alsof ie moet schijte in griekenland

LOL! Geweldig!

Q.E.D.
pi_2426199
Op maandag 03 december 2001 14:57 schreef attelenooje in dit tupoc het volgende:

Met audrie met me taas in de jakutzie geweest

De naadfuk, man het pak me nou echt bij me taas dat programma van de bikbrotter, wat mij doet denke aan die audrie, die met dur lijer op andries ze pik zat te rije. Tof wijf. Ik was laatst bij Ranzige Sjonnie, een balletje coke en ine halen dus ik zeg, de teer, wat ligt daar nou in de hoek, ben dat zo’n elektrische stofdoek dat je overal bijken? Hij zeg, nee, dat is audrie, van bikbrotter, met een overdoodsis. Ik zeg, lazer op, dit en dat, nou ja, je ken me, ik ben een lijertje, dus ik er op af, ik maak dur wakker, ik zeg, ik ga je aangeve want je zat aan attel zijn pikkemans jij hoer van troje. Ja, want dat doe jij, jij moet vanuit je eigen beleving op een dwangaardige manier aan iemand se salami zitten te trekken, bahhh, beffer van babylon.

Nou, ja effe late schrikke maar daarna even goede vriende, ik zeg, ga effe met me mee naar huis, bea is naar termee 2000, die licht met der aangekoekte dooswerk in een wurrelpoel, dus we hebben de ruimte, nou ja, van het een het ander, dus ik zit met audrie in me eige gemaakte jakutzie, ik zeg, ga nou maar voele waar het stoppie zit.

Ze zeg, ik ken wel andere krijge attel, want ik ken Jolanda van de bikbrotter. Ik zeg, de teer, dat is toch die lijerin met die piersding door der klittemans. Ik zeg, me bad uit, ijzersmit, ga maar met vrouwe voze, dit en dat.

Maar verder een topwijf die audrie,

Die Kelly , met zonder lul, die is hiesteeries zeg, godverdomme. Ik sta in me huis, net op de dot geweest bij Bea, ik hoor een hele hoge gil, ik denk, fuk, Bea komt met tijdverschil klaar want het is wintertijd of ze is weer met die botte epileedie der muts aan het schaven. Ik de slaapkamer in, ligt ze gewoon met der reet omhoog televee te kijken. Ik zeg, waar kijk jij naar, hooker van hapsburg. Ze zegt, dat is die transsekjuweel die niet genomineert is. Ik eg, de nete, ik dagt aan luchtalarm voor het moffebeest!! Nou wij lache en ik denk, ze ligt toch met die komt omhoog dus hop, effe op de ster. Ja, je moet wat

Maar ik ga verder want ik ben gast in de live uitzending donderdag, dat ze de stem van het volk ook een keer willen horen. Nou, ja, jullie gaan me zien.


En later in dat zelfde tupoc de volgende posts:

Op maandag 03 december 2001 19:57 schreef attelenooje het volgende:
Effe wat fietsbek van jullie graag, wat dat gesprek van de aanstaande donderdag betreft wil ik van jullie wat ideetjes over dit en dat. Ik zit zelf kwa kleding aan me reet te denken aan iets waar me taas goed in strak staat, dat ik zeg maar lekker vanuit me sluitspier op die bank bij Petje ga ligge en dat de kijker dan denke, de neten wat een sjors heeft die vogel in ze broek. Ik zat te denke aan iets met strets, dat het van achtere in me hol kruipt, maar dan niet as Florismaar echt geil. Want ik seg net tege Bea, je ben een keer op de televee van je eigen leven dus dan ken je beter van taasenmans er bij zitte. Verder wil ik live die knoppen van petje hard lullen. Maar dat zie ik wel.

Ik wil verder tijdens de uitzending ook een schreeuw van aandacht vooruit laten gaan naar de toestanden in de friefijt sien dat je onder onbarmzalige toestanden je om moet klede voor je iemand naar god mag rossen, dat weten niet veel mensen en ik zou attel niet zijn als ik dat niet effe aankaart. Ik mag, dat leek die pikke van de redactie leuk, een vraag stelle aan die foetsielulweg, hoe heet die pik, die silikoonkummer, kelly bedoel ik. Hoop dat die ouders er ook benne want die sla ik ze meteen op hun lijer want ik vin dat je vanuit de opvoeding gewoon kerels ken make, , dus niet meteen de taas er afjassen als er iemand een jurkie aan heeft op zijn zesde, nou ja, dat hore jullie wel

Had te make met Ed ,dat die der uitkom en dat er een pik van de bouw bij is, nou ja, dan kruip ik effe van de natte dot af en sleep met togus naar Almere. Als ik drie keer ruft denk ik aan jullie, lijers van Fok.

Maar goede raad is dus van deze kant naar mij toe zeker welkom. Ik lees het wel.


Op maandag 03 december 2001 23:39 schreef attelenooje het volgende:
Ik heb van me eige, een kwartier geleje, besloten dat ik niet meer op de dot ga tot donderdag. Ik zeg, Bea, dit en dat, ik moet van me eigen individu een hoedanige spanning opbouwen die dan van zichzelf maan en festeert in de uitzending bij Petje. Ze zeg, maar ik hep net een pak boter voor van sterrestijns gekogt, lekker dan. Ik zeg, hou je jajum, slet van knoopsgat, ik sta een kwartier droog en jij gaat mijn carjerre in de weg liggen?

Maar ik voel wel al een spanding op me taas, dat je toch denk, ik wil er op, dus ik ken niet belove dat ik die Petje Tietamientje niet door dat decor heenram, want ik vin, zingen van de greetste luffer steeds, maar als je hem dan er ingejast kreigt, lijf, de greetste luffer van attel, dan moeilijk doen, dat zou ik stijlloos vinde. Maar Pat is een toppertje, daar niet van, dus dat gaat wel goed komme. Wacht even...

Was weer Bea, nou met een voorbindjongen aan der buik. Of zij dan op mij mogt. Ik zeg, dit en dat, waar moet ik dan op zitte, gek. Op die rauwe krent van me, donderdag? Begreep ze ook wel weer dus nou is die mogool die bij ons inwoont de lul. Ze schreeuwen heel hoog, hoor ik nu, mogoole, bij rectatie.

Maar ik ga het waar make voor de mensen van fok, dus ik ga er als een monnuk naar toe zeg maar om goed van de dag te kome.

Spreek jullie, want ik heb wel de zenuwe in me lijer hoor, godverdomme, met die caatmeraas op je kanis, nou ja, we zien het wel..


Op dinsdag 04 december 2001 22:24 schreef attelenooje het volgende:
Kuttenete, ik heit gotverdomme een poef tusse me bene met zaadlevende pasta. De kolere, man, een dag niet geajaxuleerd, wat dus voor mijn kant een verbeting van met pusonnaal retkord is van ongeveer 20.000 keer. Meestal schud ik hem toch zeker vijf keer per uur leeg in bea der kolenkut, die zak van sinter attel, jongens jongens wat een baas, Ik probeer nu van me eige te denke aan smeltsjuu en andere dinge, maar dat vinnik zelfs al geil, bruine boter. Ik hat vanmiddag die pik van de yorin aan de televoon. Ik zeg, met attel, hij zeg, dit en dat, we wille dat je geen taas zegt. Ik zeg: taas op. Hij zegt, je moet ook niet zegge, harde knoppe, wat je op fok zei. Ik zeg, zitte we mee te leze, ouwe nakketikker, pleur jij naar je eiland. Ik zeg, niet neuke ok, maar ik ga me eige identitiet niet vergoochelen, ik ben gewoon een pleurbak en dat magge ze wete.

Maar ik sta niet voor mijn eigen in als ik op die bank lig met me taas onder veertien aarsmofeer bovedruk. We zien wel waar het schip strant. De balle en duim voor me, lijers


Op vrijdag 07 december 2001 00:11 schreef attelenooje het volgende:
Kut met prik, dat heb ik!! Ik kom vanavont die dressroom van debettel binne, zeg zo’n wijf tege me, je moet de penkeek op je smoel. Ik zeg tege Tante Bep en Rica, ik zeg dit en dat, maar as ze aan me kop gaat komme met anuscreme dan ram ik hem dwars door der pantie heen. Ik zeg, dit en dat, ik heit een aal ergie. Ze zeg, die stoot met tiete als kussens, ze zeg, het is detarmalogisch getest op achterlijke kinderen, dat moest van Ed. Ik zeg, nou goed dan. Wel geinig, die bettelkleedkamer van ze eige, want ik zag lijertjes van de televee lope. Nou ja, Bep en Rica ware meteen pleiterik want die wilde hun dot laten ontslakken door een cameraatman, ja , je moet wat.

Komt die Tummie van de Zonnesteek binne. Ik zeg, hee rooie duif, de tief, wat is er met je kanis gebeurt, weze peenballe? Ze zeg, luister, Attel, we wille de stem van de volk, maar dan niet in de studio maar je ken daar bij die schutding gaan staan en as wij dan je een schop onder je taas geven dan ken je schreeuwe van de stem des proleten in de live uitzending. Ik zeg, dit en dat, teerteef, de tiefus voor je aan je knoopsgat, roddelhoer van de kouwe gront. Ze zeg, as ik nou jou zeg dat tanja, die nou aan je kop zit te pulke, dat die al met de boter klaar staat om te recteren met je na dat schreeuw, wat seg jij dan. Ik zeg, heet ik voorvocht of niet, nou dan!!

Nou ja, ik een beetje staan tettere aan die poort , Edje dit en dat en ole ole en bedankt Edje, dat werk. Ik trug, staan Bea en Rica der. Ik zeg, doe die deur es ope. Ze zegge we benne er uit gejajumd want die ene wilde een blojop en toen ging rica blaze, vandaar.

Nou ja, onderweg tussen almere en amsterdam zes Appi Hein tassen vol gevuld met kum en net bea effe bijgedot. Dus sorry van dit en dat, maar ik was aleen te hore dus. Sorry, maar lik ook maar me reet, evengoed.lijers.

En bep en Rica, ik heb het gevroegd aan Bea maar dat van die kengbeng is goed wat haar betreft.


Op vrijdag 07 december 2001 00:28 schreef attelenooje het volgende:
kanis dicht houwe zieniks. inzijde informeesie niet hier op tupoc

pi_2426209
Zo, ik heb voor de volledigheid ook de reácties van atte er maar bij gezet.

oja, seg atte, lijertje, wan eer sgrijf je de volg en de coum ?
door de coums blijf bik brotter leuk as de tvprogram ma saai is

pi_2476932
waar blijft de volgende coum van Attel?
pi_2558556
Op vrijdag 14 december 2001 16:23 schreef attelenooje in dit topic het volgende:

Aaaaah, is die opgezette dot er uit, de naad!!

Scheitelenooije, die pik met zonder pik is er uit. Schijtjammer want van der eige een enorme tietvla. Zei Patty ook verschullende keren, dat ze de tietvla van de nederland was en dat is godverdomme ook zo. In dur rechtertietmoosje zit blanke vla en in dur linker bibberende binnevering van een poef zit hopjesvla. Ik vonnut wel zeg maar erg van me eigen dat ze der uit gong want ze is ook al transseksjuweel en dat is al kut genoeg, nou ja, sinds een paar jaar dan kut genoeg, maar eerst niet.

Ook jammer want Bea die kreeg steeds het dauw op der dot staan van Kelly, want dan voelde zij zich van haar eigen hoedanigheid meer vrouw en dan ging meteen de vernevelspuit met voorvocht er op waarop ik dan weer van dattum der opknalde.

Ik moet wel steeds denke ook aan die ene gast, hoe heet ie, die kabouter reustaas , kom, die gekrulde gootsteenontstopper ook voor al uw kutwerk, jezus, hoe heet ie nou, die heikneuter die door deure heenholt, ja, precies, Andries! Lijkt me niet lekker voor die vogel. Kom je na de bikkebrotter bij de slager, weet iedereen dat ie een taas als kabeltouw in ze pijp hep hange. Lijk me gewoon gek, dat jan en zijn alleman precies weet hoe diep je ken ramme als je op de dot gaat.

Nou verder wel spannent enzo in een hoedanigheid. Die diane staat gechromiseerd tege die lespot. Dus die ken weg, dianea, want stemmers zijn leip van potiejennes, dat zag je vorig jaar met die blauwe biet seksjuweel.

Nou ja, zal mij aan met anus schurfte. Jullie ook allemaal de smeg aan je taas, fokkers. De balle.

pi_2632141
Attel op vakantie naar Afghanistan?
pi_2637977
Heej attel gozert waar zit je nou?
Ik wou je ff een verhaal vertelluh, jij kwam laats, tijdens de schaft in de keet tog met dat verhaal van die autrie. Nou volleggens mei ken ik die nou ook, want wat denk je dat mij laats overkom. Tis weer kersvakansie dus je weet hoe dat gaat klussie hier klussie daar.
Zo moest ik laats zo een jakutsie bij iemand erin jassen en ik kom daar binnuh en ik zag het aan die ogen ik denk ooh die wil zeker dat ik haar jakpoessie ook ff nakijk.
Nou neuk ik normaal ook altijd wel een rontjuh mee maar ut moet er dan natuurlijk wel beter uitzien dan thuis anders ken je net zo goed een hond neemuh. Dus ik pak snel me getrouwde ring uit me jas en zeg nee sorry ik kan dat echter echt echtelijk niet makuh.
En nee is nee. Sei seg van sus en vande so en se segt ik hept daar begrip voor. Maar die klus is af en sei seg mot je wat drinkuh, dus voor ik ut weet heb ik 8 flessuh sjampanjuh in me mik zittuh. Springt dat weif opeens op me nek. Ik srik me te pleur en pleur so in dat bad. En ik weet niet... of ik was verblind door de ekstensjons in me ooguh of dat het de sjampanjuh was maar ik weet behalve dat ik nee sei niks meer, totaal blek out. Dus sei seg heel gedeetaljeert we hebbuh dat sus enzo gedaan en dat ut geen kabouters waaruh en dat de striemers er getuiguh van waaruh.
Ik zeg wat te fok STRIEMERS ??!, se seg ja ik bin auttrie van de bikbrotter en ik miste de kaameraas dus heb ik nou 6 wepkems in me badkamer hanguh. Ben ik godverdetouwtief met me blote togus lijf op internet gewees! Er sijn nou nog filmpies van in de sirkulatie-omloop.
Ik seg dit pik ik niet, nou hep je me echt angiftug gemaakt. Dus ik glijk naar ut buro aangifig doen, wat denk je, die smerus lagt me keihard in me smoel uit (was egt een omgekeerde ervaring in me beleeving) hij seg laggent onlijn aanranding en virtuheele verkragting sijn nog niet strafbaar en hij verwees me door naar de aviator-psiegjator.
Ik ben er maar mooi klaar mee, heele kerst verpest want me weif weet nog van nix maar me sgoonmoedur hat ut gesien en als ik niet snel haar hele batkamer tegel gaat ze het segguh.
En dan heb ik echt-schijting an me reet.
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_2637998
triest..
pi_2640487
Tjee Pc Eend. Kreeg toch even bij het lezen van je stukje, een flashback van Danielle's onderwater battle voor ogen. Had even met je te doen, maar wel volhouden hoor
pi_2641867
Als ik zoiets bedenk en ik open daar een eigen topic voor, dan word het helemaal niet gelezen.
Bewijst maar weer dat ik tactisch goed bezig ben zo
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_2851011
Attelenooje is de man
Ook het woord 'cent' spreken wij eerbiedig uit - DD
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')