Markster | woensdag 8 december 2004 @ 22:07 |
Ik flikker altijd maar van alles bij elkaar, zoals mayo, cayun en kerrie bijvoorbeeld. Maar wie weet er nou echt lekkere receptjes, met ingredienten die 'iedereen' in huis heeft? Voor de chips voornamelijk ![]() | |
shmoopy | woensdag 8 december 2004 @ 22:10 |
Met mayo en ketchup en een scheutje drank heb je al snel een alternatief cocktailsausje. | |
Markster | woensdag 8 december 2004 @ 22:11 |
wat voor drank ![]() | |
shmoopy | woensdag 8 december 2004 @ 22:12 |
quote:Mja, whiskey, cognac, zoiets. | |
Markster | woensdag 8 december 2004 @ 22:18 |
quote:whiskeysaus ![]() Goede tip ![]() Had ik zelf niet zo snel aan gedacht ![]() | |
Sjaak-Banaan | woensdag 8 december 2004 @ 22:29 |
Currie, mayo en wat sojasaus ![]() | |
Martijn_77 | woensdag 8 december 2004 @ 22:31 |
Hier staan ook nog wat tips: Wat is jouw *favoriete* dipsaus? | |
Klonk | woensdag 8 december 2004 @ 22:33 |
mayo, ketchup, paprikapoeder, knoflooksaus, kerry en wat tuinkruiden zooi, soms wat peper, beetje van alles nog wat. | |
Markster | woensdag 8 december 2004 @ 22:39 |
quote:Dat doe ik meestal ook, maar er zijn toch vast wel echte receptn ![]() | |
granuaile | donderdag 9 december 2004 @ 00:27 |
yoghurt met mayo en dan kruiden (desnoods uit zo'n oranje zakje uit de winkel). yoghurt in een sausje doet het bij mij sowieso goed. maakt het lekker luchtig. mmmjummie! (niet te oude yoghurt... dan wordt ie ietwat te zuur..... ![]() |