FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat is jouw *favoriete* dipsaus?
Reduxvrijdag 12 november 2004 @ 21:39
Die van mij:
De Duyvis cocktail dipsaus natuurlijk, en op de 2de plaats de fantasia!!
Heerlijk met 2 lepels mayonaise, ietsie water erbij, en lekker smullen met de paprika chips!!




En jij?
Oblivionvrijdag 12 november 2004 @ 21:41
Carnaval en uitjes.
Beetje frietsaus, aanlengen met water, zakjes + worscherstershire sauce, en tabasco!

Reduxvrijdag 12 november 2004 @ 21:42
Oblivionvrijdag 12 november 2004 @ 21:43
quote:
Op vrijdag 12 november 2004 21:41 schreef Oblivion het volgende:
Carnaval en uitjes.
Beetje frietsaus, aanlengen met water, zakjes + worscherstershire sauce, en tabasco!

worcestershire...
Xlargevrijdag 12 november 2004 @ 21:44
beetje ketchup , mayonaise , een scheutje tabasco en soms een beetje gesneden ui erdoorheen.
Laat al die zakjes maar zitten
Gelukvrijdag 12 november 2004 @ 21:51
Ik ben dol op fiesta.
Lekkere pittige pepersmaak.
HarigeKerelvrijdag 12 november 2004 @ 22:06
Zelf gemaakte Guacamole, maar da's logisch
Dikkiedik_2003vrijdag 12 november 2004 @ 22:11
Idd! Guacamole saus! Met dorito's Jummmie
Noukvrijdag 12 november 2004 @ 22:12
Pate Royal
Pirovrijdag 12 november 2004 @ 23:14
Verlicht mij.
Wat de fuck doet dit hier in C&H? .
Steve-Ovrijdag 12 november 2004 @ 23:15
quote:
Op vrijdag 12 november 2004 23:14 schreef Piro het volgende:
Verlicht mij.
Wat de fuck doet dit hier in C&H? .
dit hadden ze vroeger ook ?
Steve-Ovrijdag 12 november 2004 @ 23:15
Pate royal
ChronoVisorvrijdag 12 november 2004 @ 23:16
Pate Royal natuurlijk!
Dagonetzaterdag 13 november 2004 @ 06:00
Verkeerde cul Redux
Martijn_77zaterdag 13 november 2004 @ 11:07
Duyvis fantasia!!

Ook er lekker de Kerrie ananas saus van Calve aan maken met een beetje mayo en die als dipsaus gebruiken.
Reduxzaterdag 13 november 2004 @ 11:09
quote:
Op zaterdag 13 november 2004 11:07 schreef Martijn_77 het volgende:
Duyvis fantasia!!
Complimenten voor je uitgesproken smaak!
_joepie_zaterdag 13 november 2004 @ 12:10
Bacon & Paté Royal..

zelfmaak sausen:

kwark/mayo (3:1) met knoflook, provincaanse kruiden en drupje olijfolie

kwark/mayo (3:1) met japanse kruiden (verstegen) is superlekker

[ Bericht 40% gewijzigd door _joepie_ op 13-11-2004 12:17:20 ]
zapselzaterdag 13 november 2004 @ 12:12
Die dipsausjes , en dan met calvé scharrelmayo , of hellmans real mayonaise
Annezaterdag 13 november 2004 @ 12:13
Cocktail lijkt me wel lekker
Maar ik maak meestal zelf wat..
Mayo, Curry, kerriepoeder, etc Mjam
Maffiosozaterdag 13 november 2004 @ 13:44
cocktailsaus of gewoon knoflooksaus