abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † zondag 9 september 2001 @ 21:36:17 #1
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_1596509
***Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt, kijk hier dus eventueel later nog eens.***


DE BEWONERS


Andries , in: 08-09-2001, uit: ??

Leeftijd: 24
Woonplaats: Drachten
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: leraar Nederlands
Trefwoorden: intelligent, muzikaal, ijdel

Amper 23 jaar en Andries geeft al les op een middelbare school. Om niet nu al vast te roesten in het onderwijs, heeft hij zich opgegeven voor Big Brother.

Andries is een nakomertje en gewend te krijgen wat hij wil hebben, de andere bewoners kunnen hun borst dus nat maken. Muziek en vriendschap zijn voor Andries met elkaar verbonden, want samen met zijn vrienden vormt hij een band, waar hij onmetelijk trots op is. Na twee lange relaties is Andries nu single en hij geniet volop van zijn vrijheid. Dat neemt trouwens niet weg dat hij niet open staat voor nieuwe liefdes

Het extreme karakter van Big Brother spreekt Andries zeer aan, want dat past precies bij zijn persoonlijkheid.


Frank , in: 08-09-2001, uit: 15-11-2001



Leeftijd: 34
Woonplaats: Rotterdam
Burgelijke staat: gescheiden
Kinderen: zoon van 10 jaar
Beroep: systeembeheerder
Trefwoorden: emotioneel explosief, streber, zelfverzekerd

Frank is een macho-jongen, zelfverzekerd en met een sterke eigen wil. Hij heeft een bewogen jeugd gehad, zijn vader liet zijn moeder en hem al vroeg in de steek.

Hij is een absolute self-made man, heeft nooit willen leren omdat hij naar eigen zeggen nogal een boeffie was. Inmiddels heeft hij zoveel diploma's behaald, dat hij er 'de wc mee kan behangen'. Nu werkt Frank als systeembeheerder bij een schoenengigant. Frank is de trotse vader van een zoon. Hij is ooit getrouwd geweest en is nu weer vrijgezel.

Frank's motto is 'live to the max'. Hij wil uit Big Brother halen wat erin zit en wil zichzelf goed leren kennen.


Aldrico , in: 08-09-2001, uit: 13-09-2001

Leeftijd: 38
Woonplaats: Amsterdam
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: beleidsmedewerker amateur dans
Trefwoorden: lenig, open, vrolijk middelpunt

Aldrico houdt van dansen, gevechtsporten, skeeleren en aerobics. Als je het hem vraagt, gooit hij zo zijn benen in zijn nek, want deze Antilliaan is ontzettend lenig.

Aldrico houdt ervan om in het middelpunt van de aandacht te staan en zijn vrienden hangen aan zijn lippen als hij vertelt. Aldrico woont al enige tijd in Nederland, maar verloochent zijn afkomst niet. Zijn reden om mee te doen met Big Brother is dat hij andere minderheden wil laten zien dat alles mogelijk is, als je er maar in gelooft.

Wat Aldrico het meest zal gaan missen in het huis zijn de dagelijkse telefoontjes naar zijn ouders en zijn sociale leven.


Gert-Jan , in: 08-09-2001, uit: ??

Leeftijd: 33
Woonplaats: Amsterdam
Burgelijke staat: vriendin
Beroep: E-commerce consultant
Trefwoorden: snelle jongen, vrolijk, diplomatiek, teamplayer

Gert-Jan kan het best worden omschreven als een snelle jongen met veel flair. Op en top zakenman, totdat het weekend wordt. Dan gaat Gert-Jan stappen en kom je hem tegen in de meest trendy tenten.

In de vakanties zoekt hij, naar eigen zeggen, zand, zee en sex, bijvoorbeeld op Ibiza. Qua sport houdt Gert-Jan van aerobics en fitness. Het zit Gert-Jan niet altijd mee, want door te speculeren op de beurs heeft hij eens veel geld verloren. Gelukkig is hij deze klap te boven gekomen en geniet hij weer van elke dag. Want, zoals hij zegt: 'een dag niet gelachen is een dag niet geleefd'.


Diane , in: 08-09-2001, uit: 20-12-2001

Leeftijd: 31
Woonplaats: Haarlem
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: douane-beambte
Trefwoorden: eerlijk, koppig, brutaal, zelfbewust

Diane is de jongste van vier kinderen. Na een aantal lange relaties woont Diane al weer een tijdje alleen.

Vervelen doet ze zich niet, want naast haar baan als douane-beambte doet ze aan amateur-toneel. Het zal niemand verbazen dat ze daar vrijwel altijd de hoofdrol in de wacht sleept. Diane is pittig, brutaal en zelfbewust. Ze is niet gauw van haar stuk te brengen, weet precies wat ze wil en gaat een goede discussie niet uit de weg. Haar motto is: 'ach, alles is te relativeren'. Big Brother is voor Diane een manier om erachter te komen hoe tolerant ze is. En als ze wint, dan is het geld natuurlijk ook mooi meegenomen.


Kelly , in: 08-09-2001, uit: 13-12-2001

Leeftijd: 21
Woonplaats: Hilversum
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: telefoniste / receptioniste
Trefwoorden: middelpunt, ijdel, geen doorsnee type

Kelly is een echt familiemens, die veel waarde hecht aan het oordeel van haar ouders. In haar jeugd heeft Kelly moeten vechten om zichzelf te zijn, maar nu geniet ze met volle teugen van het leven.

Kelly is altijd al gek geweest op muziek en dansen, op haar vierde stond ze al op naaldhakken op 'Material Girl' van Madonna te dansen. Kelly is zowel innerlijk als uiterlijk een opvallende verschijning. Ze heeft een stoere manier van praten en is absoluut geen doorsnee-type. Big Brother is voor haar een manier om zichzelf aan de wereld te tonen. 'Ik wil laten zien dat er niet zo snel geoordeeld moet worden'.


Nancy , in: 20-09-2001, uit: 27-09-2001

Leeftijd: 25
Woonplaats: Zoetermeer
Burgelijke staat: samenwonend
Beroep: assistent projectmanager
Trefwoorden: zelfverzekerd, stabiel

Nancy is een zelfverzekerd en stabiel persoon. Ze omschrijft zichzelf als iemand 'die al behoorlijk veel heeft meegemaakt op jonge leeftijd maar toch een gelukkig mens is'.

Na een tijd te hebben samengewoond, hebben Nancy en haar vriend kortgeleden besloten weer apart te gaan wonen. Nancy houdt ervan om in de schijnwerpers te staan, heeft meegedaan aan verschillende Miss verkiezingen en staat ingeschreven bij een modellenbureau. Nancy heeft zichzelf opgegeven voor Big Brother in de hoop wat meer bekendheid te krijgen. Verder hoopt ze erachter te komen wie ze nou eigenlijk is.


Danielle , in: 20-09-2001, uit: ??

Leeftijd: 26
Woonplaats: Amsterdam
Burgelijke staat: vriend
Beroep: neonatologie verpleegkundige
Trefwoorden: naturel, veerkrachtig, stevig in haar schoenen

Danielle is een spontane meid en een flapuit. Ze staat stevig in haar schoenen en kan met haar zachte stem flink van zich afbijten. Ze is erg sociaal, volgens haar vriendinnen doet ze graag iets voor een ander.

Danielle werkt in het ziekenhuis op de afdeling neonatologie en oefent deze emotioneel zware job met veel liefde uit. Om te ontspannen maakt ze graag een ritje op de motor. Kortom, een meisje van deze tijd die haar zaakjes goed op orde heeft. Danielle vindt het een hele eer dat ze mee mag doen aan Big Brother. Winnen vindt ze niet het allerbelangrijkste.


Pascal , in: 20-09-2001, uit: 29-11-2001

Leeftijd: 23
Woonplaats: Voorburg
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: chef-kok
Trefwoorden: enfant terrible, doorzetter, sportief

Pascal heeft twee grote hobby's: voetballen en koken. Van koken heeft hij zijn beroep gemaakt, want hij is chef-kok in een eetcafé.

Pascal is een 'ondeugende' jongen. Hij draagt het hart op de tong en heeft een uitgesproken eigen mening. Hij houdt van lekker stappen met zijn vrienden en heeft een druk sociaal leven. Boeken vindt hij maar saai, hij is een echte doener. Hij vindt zichzelf gezellig, vervelend, maar toch ook lief, met andere woorden 'een eikel die iedereen eerst zal haten, maar daarna toch met open armen zal worden ontvangen als ideale schoonzoon'. Pascal staat graag in de belangstelling en gaat voor de eindoverwinning.


Richard , in: 27-09-2001, uit: 04-10-2001

Leeftijd: 27
Woonplaats: Deventer
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: salesmanager
Trefwoorden: yup, hockeyer, vrijheid

Richard is er van overtuigd dat hij door zijn persoonlijkheid iets te weeg kan brengen in het programma.

Naar eigen zeggen is hij open, eerlijk en to the point. Hij is een echte levensgenieter en zijn hoofdmotto is lol hebben in het leven. Na een relatie van vijf jaar is Richard weer vrijgezel. Hij gaat graag met zijn vrienden op pad en houdt van voetbal, tennis, golfen en fitness.

Daarnaast is Richard een ambitieuze jongen die graag wil winnen. Zijn carrière is belangrijk voor hem, maar die wil hij best even in de ijskast zetten om mee te doen aan de 'superuitdaging' van zijn leven. En zoals hij formuleert 'het geld is niet onaantrekkelijk..'


Coos , in: 27-09-2001, uit: 22-11-2001

Leeftijd: 34
Woonplaats: Bergschenhoek
Burgelijke staat: vrijgezel
Kinderen: zoon van 21 maanden
Beroep: accountmanager
Trefwoorden: dominant, ambitieus, groot gevoel van eigenwaarde

Coos valt niet alleen op door zijn uiterlijk. Hij is duidelijk aanwezig en neemt niet gauw iets van een ander aan. Verder is hij behoorlijk 'anti-roken' en laat dit ook merken.

Hij is al zestien jaar samen met zijn vriendin Ellen en ze hebben samen een zoontje van 2 jaar. Deze zal hij erg gaan missen, zegt hij. Coos is een fanatieke sporter, minstens drie keer per week is hij in de sportschool te vinden. Verder gaat hij vaak naar het Scheveningse strand, waar hij zich uitleeft op de surfplank en catamaran wedstrijden zeilt.

Zijn grote trots is een oude Porsche 911, waar hij niet veel in rijdt of aan klust, maar waar hij wel elke avond even in gaat zitten voordat hij naar bed gaat.


Sandy , in: 04-10-2001, uit: ??

Leeftijd: 22
Woonplaats: hoogwoud
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: uitzendkracht
Trefwoorden: pittig, uitdagend, lief

Sandy wilde zo graag meedoen aan Big Brother, dat zij haar baan ervoor heeft opgezegd. En dat is typisch iets voor Sandy, want ze is een stoer en nogal impulsief meisje.

Haar grote hobby is sporten en ze gaat heel ver om te winnen. Sandy is nuchter en assertief en laat niet zo snel over zich heen lopen.
Toch heeft Sandy een klein hartje, want toen ze haar grote liefde in Spanje moest achterlaten, besloot ze na een week het vliegtuig terug te pakken. Ze vindt het fantastisch om mee te mogen doen aan Big Brother en ze gaat er helemaal voor. Ze beschrijft zichzelf als een 'heel gelukkig meisje dat blij en toch best nuchter door het leven gaat.'


Audrey , in: 04-10-2001, uit: 11-10-2001

Leeftijd: 27
Woonplaats: Almere
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: free lance copywriter
Trefwoorden: lef, zelfstandig, dominant

udrey is het type met lef dat niet makkelijk ondersneeuwt in een groep.

Ze is op verschillende vlakken erg creatief. Ze schrijft scenario's, verzint concepten voor evenementen en is bezig met een roman. Ze is verslaafd aan boeken en 'As the world turns'. Verder houdt ze van dansen, toneel en muziek.

Audrey omschrijft zichzelf als iemand die 'lef heeft, leven in de brouwerij brengt, goed kan vertellen en een eigen mening heeft.' Ze heeft een hekel aan mensen die oneerlijk, slordig, hypocriet en kortzichtig zijn en bewondert mensen die verder kijken dan hun neus lang is. Audrey ziet in Big Brother wel een uitdaging en het lijkt haar zwaarder dan een verblijf in de gevangenis.


Leo , in: 11-10-2001, uit: ??

Leeftijd: 35
Woonplaats: Utrecht
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: opleidingsadviseur
Trefwoorden: intellectueel, geestig, versierder

Leo heeft één heel overheersende karaktertrek: hij houdt van afwisseling. Hij geniet met volle teugen van zijn impulsieve levensstijl en ruilt werk en relaties makkelijk in voor een nieuwe uitdaging.

Tussen de banen door heeft hij veel gereisd, om daar heerlijk te genieten van lekkere etentjes en de prachtige omgeving. Leo is ook nog eens een fanatieke hardloper en zijn grote passie is astrologie. Hij is sinds enige tijd werkzaam als begeleider van groepen in bedrijven waar veranderingen doorgevoerd worden. Hij heeft net een eigen huis gekocht en woont daar vooralsnog alleen. Leo wil meedoen aan Big Brother om te zien of hij zonder privacy kan.


Ed , in: 11-10-2001, uit: 06-12-2001

Leeftijd: 22
Woonplaats: Amsterdam
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: stukadoor
Trefwoorden: lieverd, moederskindje, macho-uiterlijk

Ed is een fervent liefhebber van Heavy metal-muziek en dat is te zien aan zijn uiterlijk. Hij heeft een zeer hechte gezinsband en is erg gesteld op zijn moeder, zijn 'rots in de branding en steun en toeverlaat'.

Hij wist als kind al dat hij in de bouw wilde werken en is erg trots op zijn beroep als stukadoor. Ed heeft een hekel aan ruzie en mensen die zeggen dat ze 'zichzelf' ineens ontdekt hebben. 'Wie was je dan eerst?' vraagt hij zich af. Hij heeft een enorm tekentalent en is goed in het imiteren van stemmetjes en geluiden. Hij omschrijft zichzelf als 'propvol humor, hulpvaardig, fysiek erg sterk en recht door zee'.


Priscella , in: 18-10-2001, uit: 08-11-2001

Leeftijd: 21
Woonplaats: Roswinkel
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: verkoopster
Trefwoorden: geraffineerd, eigenzinnig, pittig

Priscella heeft een vrije opvoeding genoten, waardoor ze al snel zelfstandig was. Daardoor heeft ze ondanks haar jonge leeftijd een zeer uitgesproken mening.

Ze heeft een pittig karakter en is behoorlijk eigenzinnig. Haar vrienden en vriendinnen kijken naar haar op. Priscella heeft zich opgegeven voor Big Brother omdat ze 'de wereld iets te laten zien heeft'. Ze is ervan overtuigd dat je na afloop van het programma een enorme zelfkennis bezit, omdat je jezelf echt 'tegen komt'. Daarnaast is het voor Priscella een kans om eindelijk haar geboortedorp te verlaten.


Tania , in: 18-10-2001, uit: 25-10-2001

Leeftijd: 37
Woonplaats: Vught
Burgelijke staat: vrijgezel
Beroep: zelfstandig onderneemster
Trefwoorden: gangmaker, sexy, expressief

'Wat is nou leuker dan 'n Belg te hebben tussen 'n stel Nederlanders?' stelt Tania vast. En inderdaad, deze in Nederland wonende Belgische zorgt voor een grote dosis gezelligheid en fun.

Over zichzelf zegt ze: 'van nature ben ik zeker geen pessimist, want dat zou een negatieve invloed hebben op mijn spijsvertering en bloeddruk. Mijn leven bestaat uit risico's nemen en uitdagingen aangaan.'

Tania heeft al heel wat levenservaring opgedaan; zo heeft ze op een cruise-schip gewerkt, dansles gegeven en in een muziekband gezongen. Nu heeft ze een eigen grafisch bedrijf. Tania hoopt in het huis de prins op het witte paard te vinden.


Ellen , in: Exit al in Spanje, uit: n.v.t.

Leeftijd: 25
Woonplaats: Hoofddorp
Burgerlijke staat: vriend
Beroep: grondstewardess
Trefwoorden: daadkrachtig, impulsief

Ellen woont alweer een tijdlang gelukkig samen met haar vriend Paul. Dit weerhield haar er echter niet van zich op te geven voor Big Brother.

'Eindelijk gaat er iets gebeuren in Almere..' zegt ze over het vernieuwde concept van het programma. Ellen neemt geen blad voor de mond en laat je direct weten hoe ze ergens over denkt. Overdag loopt ze strak in het pak, maar als ze thuis komt trekt ze iets spannends aan. Ze houdt van dansen, bowlen, paardrijden, naakststranden en bungyjumpen. Ellen is benieuwd of ze het zo lang kan volhouden zonder haar familie, vrienden en muziek.


DE SPELREGELS

Het stemmen
De nominaties van de bewoners beginnen op 27 september. Anders dan in de voorgaande jaren, kan je stemmen op de bewoner waarvan jij vindt dat hij moet blijven.

Het nomineren
Het voordragen van het vertrek van een medebewoner. Van elk team moet er één Bewoner worden genomineerd. De kijker beslist uiteindelijk wie er mag blijven.

De Exit
Het verlaten van het Big Brother Huis. Er vindt wekelijks een exit plaats. De eerste paar weken groeit het aantal Bewoners tot dertien, doordat elke week twee bewoners hun intrek in het Huis nemen en er slechts één exit plaatsvindt. Zodra er dertien Bewoners zijn, vinden er exits plaats, totdat er vier Bewoners zijn overgebleven. Big Brother maakt in het Huis bekend wie het Huis moet verlaten. Het kan ook voorkomen dat er een vrijwillige exit plaatsvindt. De Bewoner moet dan zijn vertrek aankondigen en de aanwijzingen opvolgen over de manier waarop hij of zij het Huis moet verlaten.

Het alarmtasje
Tasje met alleen de onmisbare spullen, zoals de pil en medicijnen. Dit tasje mogen de Bewoners als enige bagage meenemen als ze verhuizen naar de andere kant.
Arme Kant
Als de Bewoners een Battle verliezen, moeten zij hun dagen aan de Arme Kant van het huis slijten. In het arme gedeelte is geen enkele vorm van luxe. De Bewoners slapen met een luchtbedje op stro en de douche en het toilet zijn buiten. Er liggen stenen op de vloer en de tafels en stoelen zijn van hout. De Bewoners krijgen per dag een beperkt rantsoen.

The Battles
Een strijd tussen de twee teams tegen elkaar. Deze komt tot uiting in opdrachten, testen of beproevingen. Dit kan op fysiek, sportief of intellectueel gebied zijn.

The Battlefield
Een afgesloten plek buiten het Huis, waar Battles kunnen plaatsvinden.

Duizend gulden per dag
Aan de rijke kant ontvangen de Bewoners duizend gulden per 24 uur om naar eigen inzicht te besteden. Na de 24 uur komt het geld te vervallen, m.a.w. er kan niet worden gespaard.

Het Grote Bestelboek
Een catalogus waaruit de Bewoners aan de rijke kant hun keuze kunnen maken om hun duizend gulden per dag te besteden.

De bewoners in Spanje
Twaalf nieuwe huisgenoten zitten in een speciaal Big Brother Huis in Spanje. Zij leven net als de bewoners in Almere in een isolement. In koppels nemen zij per week hun intrek in het Huis in Almere.

De teamcaptain
De Captains voeren de Bewonersteams aan. De teams worden gevormd o.l.v. een Captain. Met twee teams in het Huis betekent het ook dat er twee Captains zijn. De Captain voert en moedigt zijn ploeg aan, zorgt voor een ware teamgeest en bemiddelt waar nodig.

De Captain-Battle
Strijd om de Captain-titel. Alleen de eerste Bewoners strijden tegen elkaar om deze titel te behalen. De drie Bewoners die aan het eind van alle Captain-Battles de hoogste score hebben behaald, dingen mee naar de Captain-titel. Let op, bij een gelijke stand, kunnen er meer dan drie gegadigden voor de Captain-functie zijn.

Captain-Verkiezing
Verkiezing voor de twee Captains door de kijker. De kijker maakt een keuze uit de, in dit geval vier gegadigden voor de functie van Captain.

Het hek
Het hek scheidt de Arme Kant van de Rijke Kant in het Huis. Er mag niet op het hek worden geklommen en er mag niets worden doorgegeven van de ene naar de andere kant. Het hek mag niet onklaar worden gemaakt. Het enige wat wel mag, is met elkaar door het hek heen praten of elkaar door het hek heen aanraken.

De 'Rijke' Kant
Als de Bewoners een Battle winnen, mogen zij aan de Rijke Kant van het Huis vertoeven. In het rijke gedeelte zijn alle mogelijke vormen van luxe aanwezig. De badkamer is bijvoorbeeld met een jacuzzi en een sauna uitgerust. Bovendien krijgen de Bewoners aan de Rijke Kant een bedrag van duizend gulden per dag te besteden.

De sancties
Straf opgelegd door Big Brother na de overtreding van de regels. Deze straf kan bestaan uit een waarschuwing, een boete of zelfs de verwijdering van de betreffende persoon uit het Huis.

Teams
Er komen twee teams in het Huis. De Captains vormen hun eigen team. De teams strijden in The Battle tegen elkaar. Het winnende team mag zijn intrek nemen aan de Rijke Kant van het Huis en het verliezende team moet naar de Arme Kant.

De verhuizing
Wanneer een team een Battle verliest, moet deze direct naar de arme kant. Alle Bewoners moeten de kleren aanhouden, die ze op dat moment aanhebben. Er mag niks mee worden genomen naar de Arme Kant, behalve het Alarmtasje. De vrouwen hebben aan de Arme Kant wel een bescheiden voorraadje make-up.


DE TV-UITZENDINGEN

Voorbereidende en eerste uitzendingen

code:
donderdag 13 september    5e aanloopuitzending live 
vrijdag 14 september      uitz. Week 1, deel 1 (45 min.) 
zaterdag 15 september     uitz. Week 1, deel 2 
zondag 16 september       uitz. Week 1, deel 3 
maandag 17 september      eerste reguliere uitzending 
donderdag 20 september    eerste reguliere donderdag live  
                          uitzending 

Regulier uitzendschema
code:
 Dag:       Tijd:       Bijzonderheden: 
maandag   18.55 uur    herhaling tussen 23.00 en 1.00 uur 
dinsdag   18.55 uur    herhaling tussen 23.00 en 1.00 uur 
woensdag  18.55 uur    herhaling tussen 23.00 en 1.00 uur 
donderdag 18.55 uur    wordt niet herhaald 
 en ook   21.40 uur    herhaling tussen 23.00 en 1.00 uur 
vrijdag   18.55 uur    herhaling tussen 23.00 en 1.00 uur 
zaterdag  19.55 uur    herhaling tussen 23.00 en 1.00 uur 
zondag    18.30 uur    wordt niet herhaald 
 en ook   22.30 uur    dit is het weekoverzicht

CHATTEN OP #BIGBROTHER

Naast het forum is er tevens een eigen chatkanaal geopend, speciaal voor BB3. Dit kanaal is (met bijvoorbeeld het programma mIRC) te bereiken via:
/server irc.fokzine.net
/join #BigBrother

Voor dit Chatkanaal is ondersteuning beschikbaar door Breuls of Highlander. Zij helpen graag bij (technische) vragen en/of problemen. Kom er eens ook eens kijken. Vóór, tijdens of ná de live-uitzendingen is er vrijwel altijd wel iemand te vinden. Is er even niemand, kom dan gewoon een uurtje later nog eens kijken.


DE BB3 NEWS-TRACKER OP DE FRONTPAGE

Kijk ook eens in de BB3-tracker op de Frontpage. Hier wordt goed werk verricht door ons aller Marble, zodat ook degenen die het foum nog niet kennen of even snel de highlights willen weten, op hun wenkbrouwen bediend worden. Heb je ook een bijzonder nieuwtje, post het natuurlijk in het forum, maar geef het hem dan ook even door, ICQ-nummer: 97662667.


ICQ ACTIVE LIST

Voor degenen die niks willen missen is het aan te bevelen jezelf via ICQ op de zogenaamde 'Big Brother 3 Active List' te plaatsen. Het nummer is 133515973.
Klik op 'Services' en dan op 'Active lists' en vul het nummer 133515973 in. Deze list is alleen bedoeld om mensen te waarschuwen als er iets spectaculairs op de live-streams te zien is (Battle, ruige sex, ruzie). Voor algemene zaken kun je gewoon 'normaal' ICQ-en of op het Forum berichten plaatsen.


DE LIVE-STREAMS OP HET INTERNET

Viewers, spy's
Fok BB Battle Viewer
BB3 Watcher Streamviewer
BB3 Spy Streamviewer
MediaSpy R.Lans
BB Online Alle streams
BB Viewer
Mvwd.nl 1 Stream
Big-gekraakt Streamsoverzicht

Live-streams
Breedband 1
mms://62.250.19.110/BigBrother_bb_1
Narrow Band 1
mms://62.250.19.110/BigBrother_nb_1
Breedband 2
mms://62.250.19.110/BigBrother_bb_2
Narrowband 2 (verzamelstream)
mms://62.250.19.111/stream2
Narrowband 3
mms://62.250.19.110/BigBrother_nb_3
Narrowband 4
mms://62.250.19.110/BigBrother_nb_4


LINKS NAAR BB3-SITES

Officiële site:
Big-Brother.nl

Fansites Bewoners en Hummie
Andries
Gert-Jan (BigGertJan)
Priscella
Coos (Big-Coos)
Coos (Starthiernu)
Diane
Sandy (BigSandy)
Hummie van de Tonnekreek

Informatief en/of discussie:
Big Brother NieuwsNet
Mediactua
MediaWatchers
Big Brother Magazine by Sanshine
FemFatale Country TV-programma's
Clubs.nl Reality
Clubs.nl Big-Brother-2001
Clubs.nl Big-Brother - The Battle
Clubs.nl Boys from Big Brother & De Bus
Dutch Entertanment Centre
bb3.nu Weblog BB3 The Battle
Pimdelmee.nl
Biggest Brother

Polls & voorspellingen
Voorspel.nu!

Links:
BigBrother3 Top 100 BB3-sites
Startpagina Big Brother
BoogoLinks Big Brother
Startkabel Big Brother
MijnEigenFavorieten BeeBeeThreeLinks
Clubs.nl Overzicht BB3-sites op HetNet
Reallife-tv Top 100 BB3-sites

Humor en/of diversen:
Tante Beppie's BB Fake Picture Album
Club Daniëlle
Columns van Nico Dijkshoorn
Bestorming BigBrotherhuis!
Pig-brother.nl
BigLosers

[Dit bericht is gewijzigd door Cynix ® op 30-12-2001 19:39]

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')