abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_22453120
Ik heb zojuist gerpobeerd om een lekkere salsa te maken, maar het eindresultaat is er niet na.

Er zaten verse tomaten, ui, knoflook, zout, peper en een snufje italiaanse kruiden in. De smaak op zich is helemaal nog niet zo verkeerd, alhoewel ik er geen gedroogde kruiden meer in zou doen de volgende keer. Echter de textuur is niet goed. De tomaten werden al snel te waterig waardoor het dus nu veel te vloeibaar is. Het was de bedoeling om er ook grovere stukjes in te houden, dus wellicht had het niet in 1 keer in de mixbeker gemoeten. Maar goed, hoe maak je (snel en simpel) een lekkere salsadip? En wat zijn goede basisingredienten?
  woensdag 6 oktober 2004 @ 23:00:18 #2
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_22454811
Wat voor tomaten had je gebruikt?

Ik zou in ieder geval vleestomaten gebruiken en het binnenwerk er uit halen
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  woensdag 6 oktober 2004 @ 23:20:54 #3
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_22455500
Goeie bliktomaten zijn beter dan onrijpe verse.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_22456715
En alleen het vlees van de tomaten gebruiken, dus eerst ontvellen en zaadjes eruit halen...
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
pi_22482334
kant en klaar uit een potje, is veel makkelijker en altijd goed
I went clubbing. Softest coat ever.
pi_22497128
Waarom gebruik je voor salsa geen mexicaanse kruiden?
pi_22510754
Mijn salsareceptje gaat zo

drie pruim-tomaten (bij de appie 'pomodori tomaten, maar dat lijkt mij dubbelop), met vel, maar wel ontpit.
een uitje
een spaanse peper
flinke hand verse koriander
sap van een halve citroen (of hele limoen)
flinke scheut olijfolie

alles in de keukenmachine en malen tot het er lekker uitziet.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')