abonnement Unibet Coolblue
pi_22505526
quote:
Op zaterdag 9 oktober 2004 00:52 schreef BaajGuardian het volgende:
ge bent dus niet erg op de hoogte van de connecties lees ik wel.
goh daar heb je me helemaal! en wat een goede argumentatie zeg!!!Zo een heb ik er ook:
jij bent dom dus ik hoef niet met jouw in discussie lees ik wel
  zaterdag 9 oktober 2004 @ 04:00:41 #127
93076 BaajGuardian
De echte BG, die tof is.
pi_22506481
lol , get a life
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
  zaterdag 9 oktober 2004 @ 10:35:00 #128
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_22507413
quote:
Op vrijdag 8 oktober 2004 22:08 schreef B-FliP het volgende:
CNN links... LOL!!! Er is geen echt links in amerika, ook de democraten zijn niet links... Linkser
dan de Republikeinen ok, maar eigenlijk is het meer een linkervleugel van...
Die directeuren zullen vast belangen in anderen bedrijven hebben en rechts zijn maar om nu te zeggen dat ze het nieuws echt bepalen vind ik te ver gaan. Die lui hebben vaak veelste druk om zich met eindredactie dingen bezig te houden. Wat interessant is wordt gedraaid en ja das de ene keer de irak oorlog en de andere keer niet. Op CNN zie ook dingen als 'teller op Time Square om te laten zien wat de oorlog kost' We leven helegaar niet in een tweede China hoor
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
  zaterdag 9 oktober 2004 @ 10:35:55 #129
55946 livEliveD
Cogito ergo doleo
pi_22507421
quote:
Op zaterdag 9 oktober 2004 00:52 schreef BaajGuardian het volgende:
ge bent dus niet erg op de hoogte van de connecties lees ik wel.
Waarom zet je ze hier dan niet neer? Nu staat er een loze opmerking waar niemand wat aan heeft
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:56 schreef Friek_ het volgende:
Nu kon ik het niet laten om even snel op je Fotoboek te kijken en ik zag wat ik al dacht: een onzeker beta-studentje.
  zaterdag 9 oktober 2004 @ 21:34:21 #130
103219 OpenYourMind
Question Everything
pi_22519377
Okee dan kom ik maar met een theorie...

De mensen zijn door de kennis en technologie zover gekomen dat er nu heel veel welvaart is over de wereld (relatief gezien). Door deze welvaart is het aantal mensen op de aarde zo massaal gestegen in een betrekkelijk korte tijd. Het bevolkingsaantal zit nu ergens boven de 6 miljard. Deze mensen hebben allemaal hun basisbehoeften, zoals eten, drinken, onderdak. De grote groei in mensen betekent dat er meer eten nodig is dit kost ruimte, meer mensen betekent ook meer huizen en een groter gebied waar mensen wonen.

Dus een steeds groter deel van de aarde raakt bevolkt met mensen. Deze mensen veranderen de natuur zodat het leefbaar wordt. Voor het bevredigen van de behoeften van de steeds groter groeiende wereldbevolking nemen we dus heel veel ruimte in en vernielen we het ecosysteem van onze planeet. Nu zit er een keerzijde aan deze groei van mensen, economie en welvaart. Deze groei kan alleen door blijven gaan als we aan de vraag van de primaire behoeften van al die mensen kunnen voldoen. Er komt een tijd dat de wereld energie voorraad en de voedselvoorraad niet meer kan voorzien in deze behoeften. Teveel mensen is als een plaag voor deze planeet.
quote:
"I'd like to share a revelation that I've had during my time here. It came to me when I tried to classify your species. I realized that you're not actually mammals. Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with the surrounding environment, but you humans do not. You move to an area, and you multiply, and multiply, until every natural resource is consumed. The only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. A virus. Human beings are a disease, a cancer of this planet, you are a plague, and we are the cure."
- Agent Smith, The Matrix
Nu ga ik iets heel schokkends vertellen wat zo logisch als wat is en ook nog eens gedocumenteerd, maar waar niemand iets van wil weten. We hebben regeringen om deze vorm van samenleving in stand te houden en om de bevolking te sturen en proberen de mensen van een goede levensstandaard te voorzien. De huidige maatschappij stelt de economie en de groei daarvan boven alles. Als er geen groei meer is dan verdwijnen er namelijk banen en gaan de welvaart en de levensomstandigheden voor velen onderuit. Er is naast de gewone regeringen van landen nog een soort schaduwregering die dit alles overziet op wereldniveau, de eerste stappen om dit systeem uit te breiden en uit te voeren als wereldregering en publiekelijk te maken zijn al gezet. De VN, de EU, de IMF en de talloze verdragen en de globalisatie van de laatste 20 jaar.

Nu zijn er verscheidene documenten opgedoken en uitspraken gedaan door hooggeplaatste personen dat het ideale bevolkingsaantal voor de aarde tussen de 100 en de 500 miljoen ligt. Op dit moment zitten we daar wel heel erg veel boven en putten we de aarde zo erg uit dat dit niet eeuwen vol te houden is. De energie crisis, die als het fout gaat en er niet ingegrepen gaat worden, zal de wereldbevolking erg uitdunnen. De vraag naar olie als energiebron is nu zo hoog dat er nauwelijks aan voldaan kan worden. Dit betekent dat we binnen nu en 10 jaar een steeds hoger wordende olieprijs zullen gaan zien waardoor de economie gaat crashen. Banen zullen verdwijnen en de levensstandaard zal gaan afnemen. Als er weinig banen zullen zijn en de economie zo erg zal terugvallen zullen we weer moeite moeten doen om in onze basisbehoeften kunnen voorzien.
Hoezo dat dan zul je denken. Nou als de prijs voor energie zo hoog wordt dan worden alle producten waarvoor die energiebron nodig is te duur voor de gewone burger, de koopkracht is immers ontzettend achteruitgegaan door de economische crash en het verlies aan banen wat daarbij hoort. Er zijn hiervoor voldoende voorbeelden te vinden, neem Rusland als voorbeeld waar de economie en de welvaart nog steeds erg laag is.

Wat heeft dit alles nu met aids te maken hoor ik jullie al denken. Nou deze mensen die in het 'geheim' de wereld regeren hebben nogal een geschiedenis aan leugens die ze gebruikten om oorlogen te voeren, staatsgrepen uit te voeren en dictators aan de macht te helpen, landen binnen te vallen om de olie en opiumplantages. En dan mensen aan het hoofd van de nieuwe regering te zetten die je goedgezind zijn en waarmee grote deals gesloten worden die eerst niet mogelijk waren. Zo doet de huidige regering van de VS heel veel moeite om de bevolking achter de oorlogen te krijgen, zoveel zelfs dat ze een grote aanslag op eigen bodem toestaan. Niet dat dit de eerste keer is, staatsgreep dmv moord op JFK, wtc 1993, Oklahoma bombing, allemaal op eigen bodem. Om nog maar niet te spreken over de genocide die ze wereldwijd steunen. In het ene land doen ze er wat aan omdat er opium of olie/gas te krijgen is en bij andere landen laten ze het lekker 'zijn gangetje en verkopen ze wapens aan de onderdrukkers. Dit is trouwens niet alleen de VS hoor ook landen in de EU maken zich hier schuldig aan en de rest van de wereld ook wel, als er maar wat te verdienen valt en het bij de politieke belangen van het land past.

Ik denk dat het creeeren van aids en het verspreiden ervan in de 3de wereldlanden best wel eens een ideetje van de westerse wereld zou kunnen zijn om de bevolking daar eens wat uit te dunnen en de massale geboorten daar wat in te perken. Net zoals sars en antrax ook gewoon westerse virussen zijn, gemaakt in een of ander laboratorium. Om nog maar even verder lekker paranoid door te gaan, wat dachten jullie dat de grote stroomstoringen in de VS waren, zeker een ongelukje of niet . Nee dit waren de eerste testen, waarbij gekeken werd hoe de bevolking zou reageren op het uitvallen van de stroom op z'n grote schaal. Nou ze hebben zeker veel gegevens kunnen verzamelen, wat een zooitje was dat.

Of dit allemaal gaat gebeuren moeten we nog maar zien, maar het is een mogelijkheid. Misschien een beetje onrealistisch voor velen, maar als je een beetje openstaat en kritisch kijkt naar de wereld en daarbij nog wat eigen onderzoek doet en wat verbanden legt dan is dit ineens helemaal niet zo far-fetched.

ps: dit is een kort theorietje in jip en janneke taal zonder enige onderbouwing en met een beetje zelfspot. Til dit een niveau hoger en je hebt je illuminatie verhaal.
"And if all others accepted the lie which the Party imposed - if all records told the same tale - then the lie passed into history and became truth. Who controls the past controls the future, who controls the present controls the past."
pi_22520502
van sars weten we niet waar het vandaan komt
antrax is geen virus maar een bactirie die ook in de natuur voorkomt maar waarvan de verschillende makers stammen kweken dus de bron van dit wapen is nog steeds een door de natuur gemaakte ziekte

en er zal best onderzoek gedaan zijn naar wapen(biologisch gemisch) om bepaalde bevolkingsgroepen te doden
maar zal iemand als Colin Powel

meewerken aan het uitmoorden van afrikanen op deze manier
er van uitgaande dat door een blowbach rigting amerika zijn familie of zelfs hijzelf hierdoor getroffen kan worden

pas als we weten hoe dna precies werkt en welk stukje menselijk dna wat doet zal dit mischien mogelijk zijn
Monday morning I open a beer and light a cigarr. Put my pen to paper and write I hate you all
pi_22537818
als je trillionair bent koop je toch lekker je eigen landje, doop je jezelf om tot zonnegod en ga je betaalde slaven rondcommanderen? Of ga je dan je hele leven werken voor een complot waarvan je achterkleinzoon misschien wel de uitkomst kan meemaken?
  maandag 11 oktober 2004 @ 10:44:59 #133
61944 Freeflyer
Vallen doet geen pijn...
pi_22549279
quote:
Op maandag 4 oktober 2004 19:15 schreef Redux het volgende:
Maar beweren dat een land haar eigen burgers dmv aanslagen ombrengt zodat het een oorlog kan gaan voeren, dat zijn complotten die in mijn mening gewoonweg te ver gaan.
een tijdje niet echt gereageerd enzo maar ik ben weer bij

ga vooral eens naar Amerika en luister eens naar wat de inwoners aldaar hebben te vertellen over de gebeurtenissen sinds 2001... Bereidt je maar vast voor op het feit dat je gaat "schrikken". Ik heb in 2,5 week nog nooit zoveel boeken in alle boekhandels gezien over de wereldgebeurtenissen sindsdien.

Het beeld wat wij met zijn allen van de gemiddelde amerikaan hebben in de TRU topics komt absoluut niet overeen met de werkelijkheid.

En om dan te reageren op je reactie; als je met amerikanen spreekt, face to face, dan komen ze (8 van de 10) met een verhaal wat duidt op een inside job...
Neerkomen wel!
pi_22549327
Het wordt tijd dat ze ook in Amerika de ogen es opendoen ...
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  maandag 11 oktober 2004 @ 11:02:04 #135
61944 Freeflyer
Vallen doet geen pijn...
pi_22549579
hehehe, of ze hebben de ogen al open en zijn ons een stapje voor....
Neerkomen wel!
pi_22549725
Iets telaat dan toch . The Patriot Act is er al door ... Hopelijk kunnen ze de volgende tegenhouden.
Waarom horen wij er dan zo weinig over ?
Het enige wat wij kunnen zien zijn de films van Alex Jones, Ruppert enz ...

En die worden hier dan direct geklasseerd als schreeuwlelijke gekken.
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  maandag 11 oktober 2004 @ 11:16:47 #137
61944 Freeflyer
Vallen doet geen pijn...
pi_22549839
ja dat heb ik me ook afgevraagd toen ik daar was...

ik had verwacht dat ze me voor gek zouden verklaren toen ik vertelde wat er in NL in sommige forums werd geschreven. Het viel me op dat wij nog niet half zo ver denken dan ze zelf doen.

aan de andere kant is het wel een beetje te verklaren; we kennen de USA alleen vanuit de media en de medie laat alleen het ons bekende deel zien zoals California, Florida, de grote steden en de american dream. Dat komt overeen met 5% of minder van de werkelijkheid. de werkelijkheid is dat de gemiddelde amerikaan het er niet mee eens is wat Bush en cs allemaal doen.
Neerkomen wel!
pi_22549895
quote:
Op maandag 11 oktober 2004 11:10 schreef UncleScorp het volgende:
En die worden hier dan direct geklasseerd als schreeuwlelijke gekken.
Ten eerste, beste unclescorp, worden deze heren niet 'direct' geklasseerd alszijnde schreeuwlelijke gekken, maar hebben de 'non-believers' waaronder ik na het bekijken van de films onderbouwde argumenten gepost waarom deze heren er naast zitten (natuurlijk in de ogen van de non-believers), dus die opmerking is iets te kort door de bocht, ten tweede betekent het feit dat 'alle' amerikanen de mond vol hebben over 9/11 en inside job nog altijd niet dat de 9/11 gebeurtenissen ook daadwerkelijk een inside job zijn.
pi_22549916
Precies of er zal iets veranderen als Kerry aan de macht komt ...

Just another puppet on the string ...

Toevallig geen link naar een amerikaans forum hieromtrent ?
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_22549950
quote:
Op maandag 11 oktober 2004 11:16 schreef Freeflyer het volgende:
de werkelijkheid is dat de gemiddelde amerikaan het er niet mee eens is wat Bush en cs allemaal doen.
Naja werkelijkheid, kijk ik zie bush ook liever gaan dan komen, maar ik geloof dat hij in de opiniepeilingen nog steeds boven kerry staat. Ik geloof niet dat je dan kan zeggen dat de meerderheid het niet met bush eens is, wel?
pi_22549997
quote:
Op maandag 11 oktober 2004 11:10 schreef UncleScorp het volgende:
Iets telaat dan toch . The Patriot Act is er al door ... Hopelijk kunnen ze de volgende tegenhouden.
Waarom horen wij er dan zo weinig over ?
Die is toch al afgewezen?
quote:
Het enige wat wij kunnen zien zijn de films van Alex Jones, Ruppert enz ...

En die worden hier dan direct geklasseerd als schreeuwlelijke gekken.
Ruppert heb ik nog geen mening over maar het is wel frappant dat hij praktisch iedereen met een beetje kritiek dreigt met rechtzaken en zelfs door andere conspiracy theorists in twijffel word getrokken.

Jones is inderdaad een schreewlelijk die iets teveel nieuwsberichten en uitspraken uit hun verband trekt.
quote:
Op maandag 11 oktober 2004 11:16 schreef Freeflyer het volgende:
ja dat heb ik me ook afgevraagd toen ik daar was...

ik had verwacht dat ze me voor gek zouden verklaren toen ik vertelde wat er in NL in sommige forums werd geschreven. Het viel me op dat wij nog niet half zo ver denken dan ze zelf doen.

aan de andere kant is het wel een beetje te verklaren; we kennen de USA alleen vanuit de media en de medie laat alleen het ons bekende deel zien zoals California, Florida, de grote steden en de american dream. Dat komt overeen met 5% of minder van de werkelijkheid. de werkelijkheid is dat de gemiddelde amerikaan het er niet mee eens is wat Bush en cs allemaal doen.
En jij hebt met een representatief gedeelte van de Amerikaanse bevolking gesproken? Als de gemiddelde Amerikaan het niet eens is met Bush waarom blijft hij het dan toch redelijk doen in de peilingen?
  maandag 11 oktober 2004 @ 11:26:56 #142
61944 Freeflyer
Vallen doet geen pijn...
pi_22550025
quote:
Op maandag 11 oktober 2004 11:19 schreef Redux het volgende:
Ten eerste, beste unclescorp, worden deze heren niet 'direct' geklasseerd alszijnde schreeuwlelijke gekken, maar hebben de 'non-believers' waaronder ik na het bekijken van de films onderbouwde argumenten gepost waarom deze heren er naast zitten (natuurlijk in de ogen van de non-believers), dus die opmerking is iets te kort door de bocht, ten tweede betekent het feit dat 'alle' amerikanen de mond vol hebben over 9/11 en inside job nog altijd niet dat de 9/11 gebeurtenissen ook daadwerkelijk een inside job zijn.
In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat je mij een aantal malen aan het twijfelen hebt gebracht met je manier van redeneren en argumenteren! Hulde daarvoor!

Met wat ik gelezen heb in Amerika en met de mensen die ik gesproken heb ben ik er alleen nu wel van overtuigd dat het een inside job is.

Tip van mij; ga voor de aardigheid (als je de mogelijkheid hebt natuurlijk) eens naar Amerika toe (en dan niet alleen de grote steden maar ook de gebieden daarbuiten) en praat eens IRL met mensen.

Een ding is inmiddels zeker, er zijn meer bewijzen die in de richting van een inside job wijzen dan dat er bewijzen zijn die de andere kant op wijzen. En een ander ding wat zeker is is dat wij nog niet eens een kwart van de beschikbare informatie over 911 hebben gelezen....
Neerkomen wel!
pi_22550081
Zijn peilingen geloofwaardig dan ?
Is weer officiele media hé
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_22550216
quote:
Op maandag 11 oktober 2004 11:19 schreef Redux het volgende:
Ten eerste, beste unclescorp, worden deze heren niet 'direct' geklasseerd alszijnde schreeuwlelijke gekken, maar hebben de 'non-believers' waaronder ik na het bekijken van de films onderbouwde argumenten gepost waarom deze heren er naast zitten (natuurlijk in de ogen van de non-believers), dus die opmerking is iets te kort door de bocht, ten tweede betekent het feit dat 'alle' amerikanen de mond vol hebben over 9/11 en inside job nog altijd niet dat de 9/11 gebeurtenissen ook daadwerkelijk een inside job zijn.
lol dit hebben we nu wel al 1000 keer gelezen ... en ik blijf dit te kort door de bocht vinden.
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_22550266
de naam Freeflyer rings a bell ... d'er hebben ze hier toch een tijdje mee zitten lachen wanneer em eindelijk terugkwam van Amerika ?
"Ze" vonden het weer direct bullshit natuurlijk , typisch ... oordeel vellen voor je informatie hebt
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_22550382
quote:
Op maandag 11 oktober 2004 11:32 schreef UncleScorp het volgende:
Zijn peilingen geloofwaardig dan ?
Is weer officiele media hé
Laten we zeggen dat ze niet geloofwaardig zijn, maar dat de peilingen overdreven worden, en het 40-60 staat voor kerry, dan nog is de werkelijk niet zoals free-flyer het schetst, namelijk dat 'de gemiddelde amerikaan het er niet mee eens is wat Bush en cs allemaal doen'. Bij een 40-60 of zelfs 30-60 kun je nog niet spreken van een gemiddelde amerikaan.

Daarnaast, unclescorp, het is natuurlijk wel heel erg makkelijk je eigen gelijk aan te tonen door te roepen dat het de officiele media is die dit naar buiten brengt...
pi_22550453
Jep, de makkelijkste weg volgen heb ik van jou geleerd
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_22550689
Op mijn beurt kan ik zeggen dat jij moeilijk doet om het moeilijk doen.
pi_22550779
Er zijn altijd wel een paar schaapjes die liever tegen de richting in willen gaan ...
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_22550815
He, ben blij dat jij het doet, ik had je nooit een schaap genoemd. Dom misschien, maar schaap, nee.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')