TheCamel | dinsdag 24 augustus 2004 @ 13:36 |
Heeft iemand toevallig nog een lekker recept? | |
jojomen4 | dinsdag 24 augustus 2004 @ 13:39 |
www.tapas.nl ![]() ![]() | |
TheCamel | dinsdag 24 augustus 2004 @ 13:43 |
Daar staan dus geen recepten... | |
Vanderdonk | dinsdag 24 augustus 2004 @ 13:44 |
staan niet echt veel recepten enzo op, is meer reclame voor vinilux import bv. maar ik zag op tapas.pagina.nl wel allemaal handige links ![]() | |
Vanderdonk | dinsdag 24 augustus 2004 @ 13:46 |
En volgens mij ist verder gewoon creatief doen met chorizo, olijven en kleine porties vis (oa garnalen) en gekruide dingen. [ Bericht 9% gewijzigd door Vanderdonk op 24-08-2004 13:53:12 (vis toegevoegd) ] | |
ByteMe | dinsdag 24 augustus 2004 @ 13:46 |
Google gebruiken wordt je moe van zeker ? ENG: http://www.google.nl/sear(...)apas+recipes&spell=1 NLD: http://www.google.nl/sear(...)nG=Zoeken&lr=lang_nl | |
Kuupke | dinsdag 24 augustus 2004 @ 13:49 |
Gamba’s ala kuupke. Benodigdheden: · Zak Gamba’s (Aldi) · Olijfolie · Charlotjes · Knoflook · Witte wijn (Aldi) · Knoflooksaus · Ketchup · Peterselie · Peper · Zout Bereidingswijze: Doe een flinke scheut olijfolie in een bord. Vermaal twee teentjes knoflook samen met één charlotje tot ze fijn zijn. Meng deze met de olijfolie. Leg hier de Gamba’s voor zo’n 10-15 minuten in. Haal daarna de gamba’s eruit en leg deze in een ingevette overschaal (invetten met olijfolie). Voeg nu ongeveer 3dl witte wijn toe en zet het geheel voor zo’n 10 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden). Saus: Doe in een grote kop/pot een behoorlijke hoeveelheid knoflooksaus. Voeg hier aan toe de ketchup en peterselie. Breng het geheeld naar smaak met peper en zout. Voeg als laatste een scheutje witte wijn toe. Dit geheel goed mengen. | |
Oblivion | dinsdag 24 augustus 2004 @ 13:49 |
Men neme 1gekookte mossel, legt die op een stukje bacon, daar gaat kaas overheen...Geraspt, kan parmazaanse kaas zijn, of anders... ![]() ![]() En dit een stuk of 8 keer, ligt eraan voor hoeveel mensen het is. Gamba's pellen en vast in een ovenvast schaaltje leggen. Boter, citroen, knoflook en laurierblad flink warm maken, over de gamba's heen gieten, dan in de oven zetten, paar minuutjes... ![]() En verder heb ik via google veel tapas gerechten gehaald, en gemaakt! ![]() Heerlijk... ![]() | |
TheCamel | dinsdag 24 augustus 2004 @ 13:53 |
Ik heb er al 1tje, maar ik ben op zoek naar meer... nodig: wraps kip of zalm kruidenroomkaas ijsbergsla smeer de wrap in met kruidenroomkaas leg de sla er overheen leg de kip of zalm daar in reepjes overheen rol de wrap op en snij hem in kleine stukjes echt yummie, je blijft er van eten :p [ Bericht 2% gewijzigd door TheCamel op 24-08-2004 13:59:03 ] | |
TheCamel | dinsdag 24 augustus 2004 @ 14:01 |
quote:Er staat zoveel op google. Maar als ik het gewoon van jullie hoor dat weet ik of het haal baar is en of het lekker is. Want ik neem dan aan dat het dan geprobeerd is. Daar is dit forum toch voor bedoeld? Anders had dit forum wel 'Recepten op Google' geheten... | |
Oblivion | vrijdag 8 april 2005 @ 15:30 |
Zie verder: Tapas! ![]() |