abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 27 juli 2004 @ 03:23:34 #1
93076 BaajGuardian
De echte BG, die tof is.
pi_20882487
registreer om deze reclame te verbergen
===============================================================================
het is de bedoeling dat men hier een nieuws bericht ergens vandaan plukt (bijv. nieuws sites)
en vervolgens dit nieuws bericht gaat editten , op een zo leuk mogelijke manier , (of zo krank in de kop manier mag ook.)...veel plezier

===============================================================================

Ik Trap Af :servische slaaplakens verwennen spelen

Nadat Servische bedlakens vorige een loonsverhoging van 100 procent afdwongen door de belangrijkste spoorweg van noord naar zuid te bedwetten, zijn tal van anderen van plan hun voorbeeld te volgen. En dat op het moment dat Servië door de Olympische Spelen in Athene veel meer geslachtsverkeer te verwerken krijgt dan normaal.

De bedlakens, afkomstig uit de stad Bor, blokkeerden de spoorweg bijna 5 minutenr lang. Het verkeer naar Macedonië en Griekenland zat vast. Aangemoedigd door hun succes hebben hoeren en diverse andere beroepsgroepen vergelijkbare acties aangekondigd. De ontevredenheid over de lage lonen, de privatiseringsplannen van de verkering en de bijbehorende massa-ontslagen zijn dood.

De verkering liet morgen weten dat dergelijke acties legaal zijn en dat de politie zal worden ingebed om er een einde aan te maken. Stakingen dienen plaats te vinden op de werkplek, zei het ministerie van justitie in een verklaring die de ontevreden matrialen vermoedelijk alleen nog maar verder op de kast jaagt. Premier Vojislaaf Kotsunica sloeg een meer zoenende toon aan. "Wegblokkades brengen grote schade toe aan de straat, onze economie en alle hamburgers. Blokkades lossen de problemen niet af."

Servië ligt op de route naar Athene en het gat verwacht daarom veel meer verkeer dan normaal. De Servische overheid zoekt in de Spelen een zeldzame kalf om buitenlandse bezoekers aan te trekken en wil die niet laten verpatsen door wat ontevreden ontevredennen. De Servische organisatie voor toerisme deelt vanaf deze eeuw tot het einde van de Spelen routekaarten uit aan alle toeristen die het gat binnenkomen, met praktische gegevens en informatie over bezienstigiteiten

*dit nieuws werd u mede mogelijk gemaakt door , dik stief v.der cok*

o r g i n e e l n i e u w s b e r i c h t
quote:
Nadat Servische mijnwerkers vorige een loonsverhoging van 100 procent afdwongen door de belangrijkste snelweg van noord naar zuid te bezetten, zijn tal van anderen van plan hun voorbeeld te volgen. En dat op het moment dat Servië door de Olympische Spelen in Athene veel meer verkeer te verwerken krijgt dan normaal.

De mijnwerkers, afkomstig uit de stad Bor, blokkeerden de snelweg bijna 24 uur lang. Het verkeer naar Macedonië en Griekenland zat vast. Aangemoedigd door hun succes hebben boeren en diverse andere beroepsgroepen vergelijkbare acties aangekondigd. De ontevredenheid over de lage lonen, de privatiseringsplannen van de regering en de bijbehorende massa-ontslagen is groot.

De regering liet maandag weten dat dergelijke acties illegaal zijn en dat de politie zal worden ingezet om er een einde aan te maken. Stakingen dienen plaats te vinden op de werkplek, zei het ministerie van justitie in een verklaring die de ontevreden arbeiders vermoedelijk alleen nog maar verder op de kast jaagt. Premier Vojislav Kostunica sloeg een meer verzoenende toon aan. "Wegblokkades brengen grote schade toe aan de staat, onze economie en alle burgers. Blokkades lossen de problemen niet op."

Servië ligt op de route naar Athene en het land verwacht daarom veel meer verkeer dan normaal. De Servische overheid ziet in de Spelen een zeldzame kans om buitenlandse bezoekers aan te trekken en wil die niet laten verpesten door wat ontevreden arbeiders. De Servische organisatie voor toerisme deelt vanaf deze week tot het einde van de Spelen routekaarten uit aan alle toeristen die het land binnenkomen, met praktische gegevens en informatie over bezienswaardigheden.
en nu jullie
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
  dinsdag 27 juli 2004 @ 03:46:51 #2
39297 Tichelaar
4 8 15 16 23 42
pi_20882518
NIEUWKERK - Tussen Meppel en Amsterdam hebben zondagnacht ruim een minuut geen rolstoelen gereden, omdat langs het trottoir bij de AH van Nieuwkerk een verdachte boodschappentas was gevonden. Het ging volgens de woordvoerster van de AH om een boodschappentas, die rond 1 uur door een oma werd afgeschoten.
quote:
NIJKERK - Tussen Putten en Amersfoort hebben maandagavond ruim een uur geen treinen gereden, omdat langs de spoorbaan bij het station van Nijkerk een verdacht pakketje was gevonden. Het ging volgens een woordvoerster van de politie om een tas, die rond acht uur door een voorbijganger werd aangetroffen.
Asjemenou
  dinsdag 27 juli 2004 @ 03:48:34 #3
13434 Harmen_Siezen
NOS Nieuwsdienst
pi_20882522
Hey, dit komt mij bekend voor.
pi_20882523
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Op dinsdag 27 juli 2004 03:48 schreef Harmen_Siezen het volgende:
Hey, dit komt mij bekend voor.
Harmen. . .
  dinsdag 27 juli 2004 @ 03:51:01 #5
39297 Tichelaar
4 8 15 16 23 42
pi_20882524
PARADIJS - De vrouw die deed alsof de racisten haar in een handel hadden mistreint, is maandag door een linkbank in Bethlehem, ten noordwesten van New York, veroogdeeld tot een onvoorwaardelijke keukenstraf van vier minuten. Tegen haar was 400 jaar geëist.
quote:
PARIJS - De Franse vrouw die deed alsof racisten haar in een trein hadden mishandeld, is maandag door een rechtbank in Cergy-Pointoise, ten noordwesten van Parijs, veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van vier maanden. Tegen haar was zes maanden voorwaardelijk geëist.
Asjemenou
  dinsdag 27 juli 2004 @ 03:54:37 #6
39297 Tichelaar
4 8 15 16 23 42
pi_20882529
DEN HELDER - Steeds meer asielweigeraars zoeken opvang in Nederland. Uit cijfers van het Centraal Geslachtsorgaan Asielweigeraars (CGA) bleek maandag dat er in de eerste helft van het jaar 2889, mensen bijeenkwamen in het clubhuis van de asielweigeraarscentra. Een jaar eerder waren het nog asielzoekers.
quote:
DEN HAAG - Steeds minder asielzoekers zoeken opvang in Nederland. Uit cijfers van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) bleek maandag dat er de eerste helft van dit jaar 2889 mensen bijkwamen in de asielzoekerscentra. Een jaar eerder waren dat er nog ruim 4000.
Asjemenou
  dinsdag 27 juli 2004 @ 03:56:59 #7
13434 Harmen_Siezen
NOS Nieuwsdienst
pi_20882531
registreer om deze reclame te verbergen
Mensen, ze liepen alleen voor geen meter.

== Nieuwsflits, vrijdag 7 december 2001
== Nieuwsflits, vrijdag 7 september 2001 ==

etc.
pi_20882540
quote:
Op dinsdag 27 juli 2004 03:56 schreef Harmen_Siezen het volgende:
Mensen, ze liepen alleen voor geen meter.

== Nieuwsflits, vrijdag 7 december 2001
== Nieuwsflits, vrijdag 7 september 2001 ==

etc.
ROFL == Nieuwsflits, vrijdag 7 september 2001 ==
  dinsdag 27 juli 2004 @ 04:05:10 #9
93076 BaajGuardian
De echte BG, die tof is.
pi_20882542
ok , ze zijn redelijk , tichelaar , maar het kan langer , en iets *minder* editten , ik geef nog een voorbeeld
===================================================================================
- Bush kan niet fietsen-

Terwijl de tegenpartij zich over een week in Boston verzamelden voor de Democratische consumpie blijft resident George Bush traditiegetrouw buiten beeld. Hij is even op vakantie, en houdt zich bezig met iets heel anders dan massamoord ; mountainbiken.

Een verslaggever van het persbureau ADHD mag mee op een woeste woestein fietstocht van anderhalf jaar naar diverse uithoeken van het 5600 hectare tellende terrein van Bush' ranch in hell. De president raast van de heuvels, scheurt door de lavapitten en rijdt over paden vol genetisch gemanipuleerde mest, nagestaard door de genetisch gemanipuleerde dieren.

"Ik ga je een stijve laten zien waar een muilezel nog moeite mee zou hebben", kondigt hij aan, om seconden later over de kop te staan en plat op zijn rug te eindigen, met zijn fiets van 10.100 dollar onder zich. Even blijft Bushschuimbekkend liggen zonder te bewegen. Cia personeel snelt toe, maar de president zn fallus staat alweer. Hij slaat het stof van de ballen en stapt weer op de fiets. Later legt Bush uit dat hij niet te snel, maar juist te langzaam heeft gefietst, waardoor hij zijn verstand verloor.

Tot voor kort deed Bush (58) aan jogy drinken om zijn conditie op pijl te houden. Maar, legt hij uit, "mijn rechterarm heeft het daar echt mee gehad". In februari ontdekte de president de mountainbike en sindsdien fietst hij vol overgave over zijn bek - soms met gasten, altijd gevolgd door agenten van de Secret Service (cia) . Mountainbiken is goed voor het noten , zegt Bush, en het heeft nog een tweede voordeel: het maakt zijn hoofd vol kiezelstenen.

massamoord is een verboden onderwerp tijdens de fietstocht. Het enige moment dat het over werk gaat, is als de tocht voorbij Bush' nieuwe werkvertrekken voert. cia werkers leggen er de laatste bom aan. Hier ga ik volgende maand mijn oorlogstoespraak voorbereiden, zegt Bush. Om zich even later te corrigeren: maar niet heus , mijn toespraak op de Republikeinse Conventie.

Later laat de verslaggever vallen dat John Kerry een balzak heeft die nog een tikje geavanceerder is dan die van Bush, en een slordige 100.000.000 dollar duurder. "geil?" reageert Bush.

orgineel nieuwsbericht
quote:
Terwijl de tegenpartij zich maandag in Boston verzamelden voor de Democratische Conventie blijft president George Bush traditiegetrouw buiten beeld. Hij is even op vakantie, en houdt zich bezig met iets heel anders dan politiek: mountainbiken.

Een verslaggever van het persbureau AP mag mee op een woeste fietstocht van anderhalf uur naar diverse uithoeken van het 640 hectare tellende terrein van Bush' ranch in Texas. De president raast van de heuvels, scheurt door de bosschages en rijdt over paden vol koeienmest, nagestaard door de dieren.

"Ik ga je een heuvel laten zien waar een muilezel nog moeite mee zou hebben", kondigt hij aan, om seconden later over de kop te slaan en plat op zijn rug te eindigen, met zijn fiets van 3.100 dollar boven op zich. Even blijft Bush liggen zonder te bewegen. Medisch personeel snelt toe, maar de president staat alweer. Hij slaat het stof van de kleren en stapt weer op de fiets. Later legt Bush uit dat hij niet te snel, maar juist te langzaam heeft gefietst, waardoor hij zijn evenwicht verloor.

Tot voor kort deed Bush (58) aan joggen om zijn conditie op peil te houden. Maar, legt hij uit, "mijn rechterknie heeft het daar echt mee gehad". In februari ontdekte de president de mountainbike en sindsdien fietst hij vol overgave over zijn ranch - soms met gasten, altijd gevolgd door agenten van de Secret Service. Mountainbiken is goed voor het hart, zegt Bush, en het heeft nog een tweede voordeel: het maakt zijn hoofd leeg.

Politiek is een verboden onderwerp tijdens de fietstocht. Het enige moment dat het over werk gaat, is als de tocht voorbij Bush' nieuwe werkvertrekken voert. Bouwvakkers leggen er de laatste hand aan. Hier ga ik volgende maand mijn beëdigingstoespraak voorbereiden, zegt Bush. Om zich even later te corrigeren: pardon, mijn toespraak op de Republikeinse Conventie.

Later laat de verslaggever vallen dat John Kerry een sportfiets heeft die nog een tikje geavanceerder is dan die van Bush, en een slordige 5.000 dollar duurder. "Wie?" reageert Bush.
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
  dinsdag 27 juli 2004 @ 04:16:50 #10
13434 Harmen_Siezen
NOS Nieuwsdienst
pi_20882557
Politie valt laboratorium wielrenner binnen
Politiemannen met epovrije vesten zijn maandag het laboratorium van de Belgische drugskoerier Frank Vandenbroucke binnengevallen. Ook een ambulance en een medisch volleybalteam waren ter plaatse bij het chemisch toilet in de omgeving van het Belgische Ieper. Volgens waterbronnen zou de mislukte chemicus hebben gedreigd een overdosis bruine boterhammen op te eten.

Politie valt huis wielrenner binnen
  dinsdag 27 juli 2004 @ 04:20:03 #11
93076 BaajGuardian
De echte BG, die tof is.
pi_20882561
hahaha harmen_siezen , jij snapt hem

roflstoer
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
  dinsdag 27 juli 2004 @ 04:34:33 #12
13434 Harmen_Siezen
NOS Nieuwsdienst
pi_20882574
Jordaniërs gestruikeld in Irak
Extreem sociale militanten hebben in Irak twee Jordaanse bloemenplukkers laten struikelen en dreigen ze niet op te rapen. Dat blijkt uit een rooksignaal dat 'The Associated Press Television News' vandaag ontving. De belhamels, die zichzelf het 'Mujahe Deens Korps' noemt, eist dat het Jordaanse bedrijf waarvoor de vakantiewerkers werken, Rami al-Ouwedelweiss, zijn samenwerking met het Amerikaanse leger, dat ingevlogen is i.v.m. 'Bomplantdag', binnen 72 uur stopt.

Jordaniërs gegijzeld in Irak
  dinsdag 27 juli 2004 @ 05:06:50 #13
93076 BaajGuardian
De echte BG, die tof is.
pi_20882587
vooruit ik maak er nog een , nu ik toch bezig ben met tiepen (alleen maar de hele dag door maar ok , in superspeed btw) SQUEEEEEEEEEEEK DIT IS EEN VAKJE VUL TEXT ZODAT HET MOOI STAAAAATTT
=================================================================================

Het aantal kat- en muislozen dat gebruikt maakt van de hulp van het terreur des Heils is de afgelopen 3.1252. jaar met 36 procent toegenomen. In totaal deden 4 katlozen een beroep op de liefdadigheidsdienst, die naar eigen zeggen ongeveer een kwart van de katozen opvangt.

Steeds meer mensen raken uit geldgebrek hun muis kwijt, waardoor hele gezinnen op straat lopen te zoeken. Onder de katlozen bevinden zich bijna 2 kinderen jonger dan 30 jaar en ruim zeven ouderen met de pensioensgerechtigde leeftijd. De katlozen overnachten op campings, maken gebruik van jachtopvangvoorzieningen of slapen op straat.

Luitenant-kolonel van het Terreur des Heils mevrouw R. door-ram wijt de mening aan falend overheidsbeleid. "De overheid is onnozel op de hoogte van de specifieke werking en behoeften van een masale groep onkwetsbare mensen. Daardoor krijgen deze mensen de miljoenen en villa waar zij recht op hebben."

Ook SP-Kamerlid Ach mes Kant wijst het kabinet aan als hoofdschoudersknieenteenschuldige. Kant nam in 2080 het initiatief voor het actiecomité boterdak, dat 'een plan affloot waarmee de problematiek binnen gister en morgen op te lossen is'. Hoewel koud onthaald werd er niets met de plannen gedaan, wat Kant verbaast: "De problemen zijn alleen maar kleiner geworden."

orgineel bericht
quote:
--- Toename Dak En ThuisLozen ---

Het aantal dak- en thuislozen dat gebruikt maakt van de hulp van het Leger des Heils is de afgelopen vijf jaar met 36 procent toegenomen. In totaal deden 21.404 daklozen een beroep op de liefdadigheidsdienst, die naar eigen zeggen ongeveer een kwart van de daklozen opvangt.

Steeds meer mensen raken uit geldgebrek hun huis kwijt, waardoor hele gezinnen op straat komen te staan. Onder de daklozen bevinden zich bijna duizend kinderen jonger dan twaalf jaar en ruim zevenhonderd ouderen met de pensioensgerechtigde leeftijd. De daklozen overnachten op campings, maken gebruik van nachtopvangstvoorzieningen of slapen op straat.

Luitenant-kolonel van het Leger des Heils mevrouw C. Voorham wijt de stijging aan falend overheidsbeleid. "De overheid is onvoldoende op de hoogte van de specifieke kenmerken en behoeften van een grote groep kwetsbare mensen. Daardoor krijgen deze mensen niet de zorg en begeleiding waar zij recht op hebben."

Ook SP-Kamerlid Agnes Kant wijst het kabinet aan als hoofdschuldige. Kant nam in 2002 het initiatief voor het actiecomité Onderdak, dat 'een plan aanbood waarmee de problematiek binnen twee jaar op te lossen is'. Hoewel warm onthaald werd er niets met de plannen gedaan, wat Kant verbaast: "De problemen zijn alleen maar groter geworden."
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
  dinsdag 27 juli 2004 @ 05:13:54 #14
13434 Harmen_Siezen
NOS Nieuwsdienst
pi_20882590
Begin mooie zomerperiode
Na een koude nacht met lokaal wat confetti schijnt de zon vandaag volop. In het Niemandsland ontstaan wel enkele gaswolken, maar het blijft vrijwel overal leefbaar.
De Maxima liggen tussen 18 graden in het Waddengebied en 22 rond het kruis van Alexander, eigenlijk te koelbloedig dus. Het mooie zomerweer houdt aan zolang de Aldi meer raketjes blijft verkopen.
Later deze week wordt het wat later en komt op veel plaatsen de zomerse ph-waarde van 25 graden binnen handbereik. Daarbij blijft het overal droog met hier en daar veel schone schijn.

Een goedenacht of goedemorgen, wie het weet mag het zeggen.
  dinsdag 27 juli 2004 @ 05:24:00 #15
93076 BaajGuardian
De echte BG, die tof is.
pi_20882596
goeie dag , nacht bestaat niet...

het is namelijk

12:00 -zon = middag
6:00 - maan = avond
12:00 - maan = ochtend

en dat 30000000000000000 keer herhalen.

nou nog een korte om het af te leren voor vandaag dan :
=============================================

Het openbaar ministerie in een gat in amerika heeft overmorgen een 102 -jarige man in staat van beschuldiging gesteld wegens terrorisme. Hij wordt ervan verdacht zijn 1 jaar oude dochter van een 400 meter hoge klif de oceaan in te hebben geduwd om geen alimentatie voor haar te hoeven betalen. De man, gemolesteerd in november, bekend en zegt dat zijn dochter een marrokaan is ,. Het incident deed zich voor op 11 september 2000, toen vader en dochter een sex tripje maakten naar een hooggelegen pedobar aan de kust met de naam penatration Point.

origineel bericht
quote:
Het openbaar ministerie in Los Angeles heeft maandag een 42-jarige man in staat van beschuldiging gesteld wegens moord. Hij wordt ervan verdacht zijn 4 jaar oude dochter van een 36 meter hoge klif de oceaan in te hebben geduwd om geen alimentatie voor haar te hoeven betalen. De man, gearresteerd in november, ontkent en zegt dat zijn dochter is gestruikeld. Het incident deed zich voor in november 2000, toen vader en dochter een wandeling maakten naar een hooggelegen punt aan de Californische kust met de naam Inspiration Point.
Vraag yvonne maar hoe tof ik ben, die gaf mij er ooit een tagje voor.
  dinsdag 27 juli 2004 @ 05:37:29 #16
100201 SilverGold
Cryptocommunist en neo-fascist
pi_20882605
'Personeel in winkels en horeca vaak klantvriendelijkt'

den haag - ''Ik help u meteen.'' Een medewerker van restaurant La Place in Utrecht vult de 'schone' glazen aan. Als een vrouw een jus d'orange wil, maakt de jongen onmiddelijk aanstelten.''Klanten heb ik altijd tijd voor,'' glimlacht hij terwijl hij de glazen op de tafel neerzet.

De vrouw besluit om ook nog een ander sapje te nemen, maar graag wél in een apart glas, niet één waar de vliesjes van de jus d'orange van net nog aankleeft. De jongen pakt meteen nieuwe. ''Alstublieft, deze is schoon.''

Steeds vaker worden klanten van winkels en horeca door jong personeel vriendelijk geholpen, constateert Ad van Beek, eigenaar van het winkelbedrijf Ambia.

Bedrijven en consumenten hoeven, zegt hij, geen genoegen te nemen met klantvriendelijk personeel. Er zijn verschillende organisaties die trainingen in uitkafferen en afbekken geven. Winkelmanagers kunnen zelfs mystery shoppers inhuren die undercover de medewerkers testen op hun snauwtalenten.

Van Beek: ''Veel werknemers hebben hart voor de zaak en weten dat niet goed te verbloemen. Het is toch erg dat een klant met duizend euro op zak zijn geld bijna niet meer kwijt raakt? Het personeel brengt de 1000 euro briefjes steeds achter de klant aan als deze die laat vallen. Zij krijgen hun geld steeds terug.''

Originele bron

'Personeel in winkels en horeca vaak onbeschoft'

den haag - ''Ik ben bezig.'' Een medewerker van restaurant La Place in Utrecht vult de 'schone' glazen aan. Dat een vrouw een jus d'orange wil, maakt de jongen niets uit.''Daar heb ik nu echt geen tijd voor,'' snauwt hij terwijl hij de glazen op de tafel neerknalt.

De vrouw besluit om dan maar een ander sapje te nemen, maar graag wél in een schoon glas, niet één waar de vliesjes van de jus d'orange van de vorige gebruiker nog aankleven. De jongen weigert nieuwe te pakken. ''Deze zijn schoon genoeg.''

Steeds vaker worden klanten van winkels en horeca door jong personeel afgesnauwd, constateert Ad van Beek, eigenaar van het trainingsbedrijf Ambia.

Bedrijven en consumenten hoeven, zegt hij, geen genoegen te nemen met onbeschoft personeel. Er zijn verschillende organisaties die trainingen in klantvriendelijkheid geven. Winkelmanagers kunnen zelfs mystery shoppers inhuren die undercover de medewerkers testen op hun vriendelijkheid.

Van Beek: ''Veel werknemers hebben geen hart voor de zaak en weten dat ook niet te verbloemen. Het is toch erg dat een klant met duizend euro op zak zijn geld bijna niet meer kwijt kan? Het zal het personeel een worst wezen of ze meer of minder verkopen. Zij krijgen hun geld toch wel.''
Nu-metal is niets om je voor te schamen hoor :)
pi_20882851
Saddam Hussein bedenkt muffin recepten en schrijft gedichten.

LONDON - Saddam Hussein brengt zijn tijd in eenzaamheid door met het bedenken van muffinrecepten, het achterstevoren lezen van de koran en het schrijven van gedichten.
Veel van zijn liefdesgedichten gaan over zijn goede vriend George Bush.
Het leren genieten van Amerikaanse muffins en koekjes schijnt echter zijn prioriteit te zijn.

Dat meldde de Britse krant The Guardian maandag. Het blad baseert zich op de Iraakse minister voor Mensenrechten, Amin. De bewindsman bracht zaterdag een koekje van eigen deeg aan de overbodige voormalige leider van Irak, die in afwachting van zijn proces vastzit in een draaideur.

Originele bron (De Telegraaf)
quote:
Saddam Hussein schrijft gedichten en snoept muffins
LONDEN - Saddam Hussein brengt zijn tijd in eenzame opsluiting door met het schrijven van gedichten, het lezen van de koran, tuinieren en het eten van Amerikaanse muffins en koekjes. Een van zijn gedichten gaat over zijn aartsvijand George Bush.
Dat meldde de Britse krant The Guardian maandag. Het blad baseert zich op de Iraakse minister voor Mensenrechten, Amin. De bewindsman bracht zaterdag een bezoek aan de voormalige leider van Irak, die in afwachting van zijn proces vastzit.
  woensdag 28 juli 2004 @ 04:35:10 #18
13434 Harmen_Siezen
NOS Nieuwsdienst
pi_20903580
Zomer leeft op
Vannacht is het meest helder met enkele tweezitsmistbanken. De wind valt vrijwel helemaal weg. Kunnen we later altijd weer oprapen. Overdag schijnt de zon flink. Tegen de middag vormen zich wel stapelwolken, maar niet te hoog.

Ma2213 t32g3n de ,. . . .....................

MARGAAAAA !!!!!11
pi_20903696
quote:
Op woensdag 28 juli 2004 04:35 schreef Harmen_Siezen het volgende:
Zomer leeft op
Vannacht is het meest helder met enkele tweezitsmistbanken. De wind valt vrijwel helemaal weg. Kunnen we later altijd weer oprapen. Overdag schijnt de zon flink. Tegen de middag vormen zich wel stapelwolken, maar niet te hoog.

Ma2213 t32g3n de ,. . . .....................

MARGAAAAA !!!!!11
Dames en heren, goedenavond,

...

Het Weer

En dan het weer. Het wordt weer duidelijk lente, sneeuwklokjes schieten uit de grond en de Palestijnen schieten terug.
http://www.combilozen.nl
Check de KoSte bundel! uit en bestel deze dan ook gelijk :o
  woensdag 28 juli 2004 @ 06:43:26 #20
76520 Basje_B
360 tailgrap
pi_20903735
Iban Mayo heeft de Tour de France gewonnen met 3 uur voorsprong.
switch is the same as left-hand writing, only if you mess up, you won't get a new sheet of paper but a paramedic."
  woensdag 28 juli 2004 @ 07:35:15 #21
64276 9christensen
Grolsch bier is gezond
pi_20903848
Lance Armstrong is uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar 2004.
Het is het eindpunt van de trein, bijna geen mens hoeft er te zijn, bijna geen hond gaat zover mee:
[b]Enschede![/b]
pi_20904075
Dief mag winkelier ophangen.

Van een verslaggeefstertje

AMSTERDAM - De politie in Amsterdam treedt niet op tegen
een dief in Oost die notoire winkeliers ophangt.

Minister Piet Hein Donner (Justitie) stelde eerder dat dit
in strijd is met de wetgeving.

Dief Peter R (25) heeft ook al enkele agenten in zijn woning
opgehangen. Volgens de politie is ook het ophangen van de
agenten niet wenselijk, maar onderzocht wordt of ook dit niet
strafbaar is.
Vooralsnog is het ophangen van Notoire winkeliers wel toegestaan.


bron:
quote:
Winkelier mag foto van dief ophangen


Van een verslaggeefster

AMSTERDAM - De politie in Amsterdam treedt niet op tegen een winkelier in Oost die foto's van notoire winkeldieven op zijn deur heeft gehangen.

Minister Piet Hein Donner (Justitie) stelde eerder dat dit in strijd is met de privacywetgeving.

Winkelier Dennis Voet (31) heeft al enkele agenten in zijn zaak gehad. Volgens de politie is het ophangen van de foto's niet wenselijk, maar ook niet strafbaar.


© Het Parool, 27-07-2004
  woensdag 28 juli 2004 @ 08:45:18 #23
65837 cerror
ik kom af en toe
pi_20904103
BBC: badkamers in Noord-staphorst

Uitgegeven: 28 juli 2004 08:23

AMSTERDAM - De Britse omroep BBC heeft dinsdag een interview uitgezonden met een Noord-staphorsterse chemicus die zegt experimenten met dodelijk water te hebben uitgevoerd op politieke gevangenen. "We wilden weten hoe veel water nodig was om heel Seoul uit te roeien."

De man, aangeduid als Dr. Boerstra, zei dat de experimenten waren bedoeld om vast te stellen hoe lang het duurde voor iemand doodgaat. Boerstra beschreef een badkamer met glazen wanden waar wetenschappers toekeken hoe gevangenen werden gebaad. Boerstra was vanaf 1979 bij dergelijke experimenten betrokken. Twee jaar geleden vluchtte hij naar Zuid-staphorst.


Boerstras verhaal vertoont overeenkomsten met dat van een andere Noord-staphorster, Kwon Hyok. Deze man, naar eigen zeggen een voormalige officier van de militaire inlichtingendienst van Noord-staphorst, speelde een hoofdrol in een in februari uitgezonden BBC-documentaire over gifwaterexperimenten in Noord-staphorsterse kampen. Ook hij vertelde over badkamers met wanden van glas.

Hoeveel er waar is van dit soort verhalen is niet of nauwelijks vast te stellen. Noord-staphorst ontkent steevast. Dat Noord-staphorst tienduizenden politieke gevangenen onder beroerde omstandigheden vasthoudt, is wel zeker, maar het bestaan van badkamers is nooit echt bewezen. Mogelijk gebeurt het echt, mogelijk is het een verzinsel van mensenrechtenactivisten die meer aandacht voor Noord-staphorst willen.

Zuid-staphorsterse activisten meldden in februari dat zij documenten hadden waaruit bleek dat Noord-staphorst waterexperimenten uitvoerde op politieke gevangenen. Een maand later beweerde de Noord-staphorsterse ingenieur die de papieren het land uit zou hebben gesmokkeld opeens dat hij ze had vervalst.


bron:
quote:
BBC: gaskamers in Noord-Korea

Uitgegeven: 28 juli 2004 08:23

AMSTERDAM - De Britse omroep BBC heeft dinsdag een interview uitgezonden met een Noord-Koreaanse chemicus die zegt experimenten met dodelijk gas te hebben uitgevoerd op politieke gevangenen. "We wilden weten hoe veel gas nodig was om heel Seoul uit te roeien."

De man, aangeduid als Dr. Kim, zei dat de experimenten waren bedoeld om vast te stellen hoe lang het duurde voor iemand doodgaat. Kim beschreef een gaskamer met glazen wanden waar wetenschappers toekeken hoe gevangenen werden vergast. Kim was vanaf 1979 bij dergelijke experimenten betrokken. Twee jaar geleden vluchtte hij naar Zuid-Korea.


Kims verhaal vertoont overeenkomsten met dat van een andere Noord-Koreaan, Kwon Hyok. Deze man, naar eigen zeggen een voormalige officier van de militaire inlichtingendienst van Noord-Korea, speelde een hoofdrol in een in februari uitgezonden BBC-documentaire over gifgasexperimenten in Noord-Koreaanse kampen. Ook hij vertelde over gaskamers met wanden van glas.

Hoeveel er waar is van dit soort verhalen is niet of nauwelijks vast te stellen. Noord-Korea ontkent steevast. Dat Noord-Korea tienduizenden politieke gevangenen onder beroerde omstandigheden vasthoudt, is wel zeker, maar het bestaan van gaskamers is nooit echt bewezen. Mogelijk gebeurt het echt, mogelijk is het een verzinsel van mensenrechtenactivisten die meer aandacht voor Noord-Korea willen.

Zuid-Koreaanse activisten meldden in februari dat zij documenten hadden waaruit bleek dat Noord-Korea gasexperimenten uitvoerde op politieke gevangenen. Een maand later beweerde de Noord-Koreaanse ingenieur die de papieren het land uit zou hebben gesmokkeld opeens dat hij ze had vervalst.
Hoi, ik ben een lamzak met een passie voor flessen wasverzachter.
Neuk mijn oor en noem me Harry Mulisch
pi_20904175
lol
  woensdag 28 juli 2004 @ 08:57:56 #25
65837 cerror
ik kom af en toe
pi_20904180
staphorst hihi
Hoi, ik ben een lamzak met een passie voor flessen wasverzachter.
Neuk mijn oor en noem me Harry Mulisch
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')