FOK!forum / Culinesse ŕ gogo / Welke supermarkt heeft het lekkerste brood?
haaahahawoensdag 21 juli 2004 @ 20:19
Ik haal het meestal niet om brood te halen bij de warme bakker, dus dan moet ik het uit de supermarkt halen, maar van welke supermarkt is nou het brood het lekkerst?
Leintjeuhwoensdag 21 juli 2004 @ 20:51
Dat van de C1000 niet!
Mac11woensdag 21 juli 2004 @ 20:53
geen 1
lafferwoensdag 21 juli 2004 @ 20:54
brood van de vomar is goed te eten
Henk-Wimwoensdag 21 juli 2004 @ 20:55
Bijna al het brood wat in supermarkten wordt verkocht wordt gebakken door Bakkersland. Dus bijv Edah, AH, Super en C1000 betrekken het allemaal van dezelfde leverancier en hebben hetzelfde brood.

Ikzelf eet NOOIT supermarkt-brood, zooo ! Liever geen brood dan die rommel.
dJ-Zcorewoensdag 21 juli 2004 @ 20:57
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 20:54 schreef laffer het volgende:
brood van de vomar is goed te eten
Als je niks beters gewend bent wel, ja.
KonnieKipkewoensdag 21 juli 2004 @ 20:58
Dirk van de Broek
Logitikwoensdag 21 juli 2004 @ 20:58
Deze vraag is moeilijk, of misschien wel onmogelijk om beantwoord te worden. Niemand haalt zijn brood bij steeds weer een andere supermarkt.
haaahahawoensdag 21 juli 2004 @ 20:59
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 20:58 schreef Logitik het volgende:
Deze vraag is moeilijk, of misschien wel onmogelijk om beantwoord te worden. Niemand haalt zijn brood bij steeds weer een andere supermarkt.
Tuurlijk wel man!
lieverd23woensdag 21 juli 2004 @ 21:00
ik koop altijd zonnepit brood van de AH zeer goed te eten, dit is ook wel het enige brood dat ik bij een supermarkt durf te kopen hoor.
daheiwoensdag 21 juli 2004 @ 21:03
De meeste supermarkten krijgen fabrieksbrood, er wordt door een organisatie (soort Gilde) bepaald welke fabriek aan welke bakker levert. Zo kan een C1000 in Den Haag een andere bakker hebben dan een C1000 in Rotterdam...
Mr.Noodlewoensdag 21 juli 2004 @ 21:03
Konmar brood
Tenminste die grote ketens hebben hun eigen oven en elke dag vers brood....trouwens ook max 3 dagen vers houdbaar....
siemenzowoensdag 21 juli 2004 @ 21:04
die van de AH is idd errug lekker, de medditaraine, of hoe schrijf je dat lekkah!
snijderwoensdag 21 juli 2004 @ 21:04
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 20:19 schreef haaahaha het volgende:
Ik haal het meestal niet om brood te halen bij de warme bakker, dus dan moet ik het uit de supermarkt halen, maar van welke supermarkt is nou het brood het lekkerst?
Bij ons bij de PLUS hebben ze oerbrood wat ter plekke wordt afgebakken. Is heel goed te doen.
Mylenewoensdag 21 juli 2004 @ 21:07
quote:
Brood, daar zit wat in, maar niet altijd.

De Keuringsdienst van Waarde bakt een Oerbrood, dat zo niet heten mag want Oerbrood is een gedeponeerde merknaam. Wie een bosje gemengde tuinkruiden als Oerwoud aan de man brengt krijgt het met het Oerbrood-management aan de stok.

Ook in deze aflevering over brood: waarom is het Nederlandse graan niet goed genoeg voor Nederlandse boterhammen en hoe krijgen bakker en broodfabriek witbrood zo mooi donkerbruin?

Een sneetje meergranentelevisie.
http://www.omroep.nl/rvu/sites/kvw/tv/brood.html

Een must om te kijken .
Henk-Wimwoensdag 21 juli 2004 @ 21:08
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:03 schreef dahei het volgende:
De meeste supermarkten krijgen fabrieksbrood, er wordt door een organisatie (soort Gilde) bepaald welke fabriek aan welke bakker levert. Zo kan een C1000 in Den Haag een andere bakker hebben dan een C1000 in Rotterdam...
Klopt. En dat bedrijf (onderdeel van internationaal bakkersgroep) heet Bakkersland.
Mr.Noodlewoensdag 21 juli 2004 @ 21:10
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:07 schreef schatje het volgende:

[..]

http://www.omroep.nl/rvu/sites/kvw/tv/brood.html

Een must om te kijken .
Waar kijk je allemaal wel niet naar....
Mylenewoensdag 21 juli 2004 @ 21:13
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:10 schreef Mr.Noodle het volgende:

[..]

Waar kijk je allemaal wel niet naar....
Overal naar.

Maar kijk maar eens. Witte brood is gezonder dan dat hele donkere brood. Wat veel mensen tegenwoordig associëren met gezond .
Mr.Noodlewoensdag 21 juli 2004 @ 21:36
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:13 schreef schatje het volgende:

[..]

Overal naar.

Maar kijk maar eens. Witte brood is gezonder dan dat hele donkere brood. Wat veel mensen tegenwoordig associëren met gezond .
Leg uit...
Tis bekend dat de vezels van dat bruin en volkoren brood beter is voor je spijsvertering. Waar is wit brood goed voor, behalve dat het lekkerder is dan...
Mirjamwoensdag 21 juli 2004 @ 21:36
ik vind het brood van de albert heijn, in die papieren zakken erg lekker
Mylenewoensdag 21 juli 2004 @ 21:47
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:36 schreef Mr.Noodle het volgende:

[..]

Leg uit...
Tis bekend dat de vezels van dat bruin en volkoren brood beter is voor je spijsvertering. Waar is wit brood goed voor, behalve dat het lekkerder is dan...
Ik heb het over de hele donkere broden. Er wordt mout voor gebruikt om het donker te maken. Een stof die in feite helemaal niet gezond is. Indien het hele donkere mout die verbrand is kan het zelfs kankerverwekkend zijn.
dutchdevilwoensdag 21 juli 2004 @ 21:48
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:36 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik vind het brood van de albert heijn, in die papieren zakken erg lekker
Die vind ik dus ook het lekkerst. Wel witbrood want bruinbrood lust ik dus absoluut niet.
ikwilookwatzeggenwoensdag 21 juli 2004 @ 21:50
De AH verkoopt heerlijke bammetjes!
Mr.Noodlewoensdag 21 juli 2004 @ 21:52
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:47 schreef schatje het volgende:

[..]

Ik heb het over de hele donkere broden. Er wordt mout voor gebruikt om het donker te maken. Een stof die in feite helemaal niet gezond is. Indien het hele donkere mout die verbrand is kan het zelfs kankerverwekkend zijn.
Aaah zo, dat donkere "bijna verbrande" eet ik zowieso nooit...
Skylarwoensdag 21 juli 2004 @ 21:52
AH!!!
_Boo_woensdag 21 juli 2004 @ 21:54
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:50 schreef ikwilookwatzeggen het volgende:
De AH verkoopt heerlijke bammetjes!
Inderdaad, veneziaans bruin, pain du boulougne.
du_kewoensdag 21 juli 2004 @ 21:55
We halen indien mogelijk altijd het brood bij de warme bakker .

Tja en dat slappe brood uit de meeste supermarkten, ik krijg het wel weg maar echt lekker is anders .
SEMTEXwoensdag 21 juli 2004 @ 21:58
Ik heb onlangs een hele lekkere zak brood gehaald bij de Appie, maar ook een bij de Edah. Het hoeft dus geen top-of-the-line Suup te zijn. Wat je zeker niet moet pakken is de zak witbrood bij de Super de Boer voor 63 cent: taaie zooi.
Ik ga over het algemeen graag voor de Ronde Casinobroodjes
Mylenewoensdag 21 juli 2004 @ 21:59
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:55 schreef du_ke het volgende:
We halen indien mogelijk altijd het brood bij de warme bakker .

Tja en dat slappe brood uit de meeste supermarkten, ik krijg het wel weg maar echt lekker is anders .
De meeste bakkers bakken hun brood niet meer zelf. Ze hoeven enkel maar de aangeleverde klant en klaar mix in de oven te pleuren.
du_kewoensdag 21 juli 2004 @ 22:02
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:59 schreef schatje het volgende:

[..]

De meeste bakkers bakken hun brood niet meer zelf. Ze hoeven enkel maar de aangeleverde klant en klaar mix in de oven te pleuren.
Klopt en dat is hier misschien ook wel het geval . Maar hij bakt gewoon bijzonder lekker brood en is hier in de buurt toch de bakker die er het dichtste bijkomt .
Mac11woensdag 21 juli 2004 @ 22:44
Geen brood, maar wel kleinbrood.

De bolletjes en krentenbollen bij de Lidl zijn wel redelijk te eten.
Varrwoensdag 21 juli 2004 @ 22:47
Qua ingredienten is de brood van de warme bakker geen haar beter dan dat van de supermarkt.
#ANONIEMwoensdag 21 juli 2004 @ 22:49
c1000
UFOtjewoensdag 21 juli 2004 @ 22:51
A.H. >> Casino bruin!
Paran0id_Andr0idwoensdag 21 juli 2004 @ 22:57
Poiez heeft eigen bakker
Mac11woensdag 21 juli 2004 @ 23:02
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 22:47 schreef Varr het volgende:
Qua ingredienten is de brood van de warme bakker geen haar beter dan dat van de supermarkt.
Haha, dat is niet waar
DinoPKdonderdag 22 juli 2004 @ 14:19
Kloosterbrood van de meeste Konmars is erg lekker.
Afbakbrood van de AH (het papieren zakken gebeuren) smaakt ook goed, en blijft lang goed, ook uit de vriezer.
Het brood van de locale super de boer wordt hier geleverd door een warme bakker, erg lekker dus. (helaas hebben die nu vakantie en heb je zachte kortsten brood, het bakkersland brood).

Oerbrood vond ik vroeger nog wel lekker, tegenwoordig niet meer zo, er zitten wat grote pitten in soms. Het allerlekkerste brood vind ik het Waldkorn brood van de warme bakker, niet te donker, veel granen, een klein beetje zoetig.
Faithydonderdag 22 juli 2004 @ 16:10
versgebakken brood van de Albert Heijn (in die papieren zakken) is echt GODDELIJK
Little_Acorndonderdag 22 juli 2004 @ 16:19
Pane Dell' Arte geniet mijn voorkeur, daarna de topper uit het broodassortiment van AH: Pain de Boulogne
Isabeaudonderdag 22 juli 2004 @ 16:35
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:36 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik vind het brood van de albert heijn, in die papieren zakken erg lekker
Dat brood is idd super lekker. Blijft ook lange tijd vers. Ik neem meestal Pain de Boulogne of anders Pain de Madeleine.
Mac11donderdag 22 juli 2004 @ 21:42
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 22:57 schreef Paran0id_Andr0id het volgende:
Poiez heeft eigen bakker
Ja hier in Lemmer is dat schippers brood uit Emmeloord.

Die lui hebben 8 uur s`avonds het brood voor de volgende dag al in de vrachtwagen liggen.
Het brood is ook zo droog/sponsig als de neten.
Whiskersdonderdag 22 juli 2004 @ 21:47
Pain de Bologna (?) van de AH is favoriet bij de lunch op mijn werk. Mijn persoonlijke nono is al het brood van Super De Boer
Jengavrijdag 23 juli 2004 @ 01:11
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:36 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik vind het brood van de albert heijn, in die papieren zakken erg lekker
Ik ook, al vrees ik wel de wagonladingen troep die er doorheen zijn geflikkerd aangezien dat brood een week "vers" blijft. Enfin, het is een stuk beter dan de sponzen die je de andere supers als brood verkopen. Gelukkig zit de warme bakker hier 40 meter verderop en zijn ze al vroeg open (maar wel om 15:00 al uitverkocht0
Nonnekevrijdag 23 juli 2004 @ 02:08
Dat brood uit die papieren zakken van de AH

En ze hebben nu bij de AH ook al een tijdje 12 provincie brood oid, elke week/maand (?) een andere provincie, en die broden zijn ook errug lekker
BB-Kingvrijdag 23 juli 2004 @ 02:08
Die ene om de hoek.
shmoopyvrijdag 23 juli 2004 @ 02:10
Melkbruin van de Dekamarkt, en muesli/notenbollen van AH.
BBQ-kipvrijdag 23 juli 2004 @ 11:19
Kloosterbrood wit met zaden vind ik het lekkerst, bijkomend voordeel is dat er geen verbrande mout in zit
MouseOvervrijdag 23 juli 2004 @ 20:42
AH brood is jummie, en C1000 Bronsheimer is echt het allerbeste supermarktbrood dat ik ken.

Edah en Aldi zijn een beetje
SuperRembovrijdag 23 juli 2004 @ 22:21
quote:
Op donderdag 22 juli 2004 16:35 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Dat brood is idd super lekker. Blijft ook lange tijd vers. Ik neem meestal Pain de Boulogne of anders Pain de Madeleine.
Dat is net zo nep als de rest. De korst is wel ok, maar van binnen is het een spons met wat zaden er door. En dan is het ook nog zo vreselijk dun gesneden dat het bijna onmogelijk is om normaal te smeren. Bij de meeste van die broden zit er een hoop van die gebrande mout door.
Het ziet er leuk uit hoor, zo'n papieren zak er omheen. En dan een franse naam, dat doet het ook goed voor de ambachtelijke smaakbeleving. Maar eigenlijk is het gewoon wit brood met wat versiering. Wat een nep zooi, ik haat het.
nikkyvrijdag 23 juli 2004 @ 22:25
de edah in roden heeft nu een "deal" met de bakker uit de buurt. de bakker leverd smorgens het verse brood af bij de edah. dus heerlijk vers brood

en de appie heeft ook lekker brood. dat zijn degene die in de papieren zakken zitten
Rewimovrijdag 23 juli 2004 @ 23:13
Ik neem meestal Pain d'Alsace (van de Dekamarkt).
winterapfelvrijdag 23 juli 2004 @ 23:21
quote:
Op donderdag 22 juli 2004 14:19 schreef DinoPK het volgende:
Kloosterbrood van de meeste Konmars is erg lekker.
helemaal mee eens!! En het pompoen pitten brood van de Hoogvliet niet te vergeten
Isabeauzaterdag 24 juli 2004 @ 07:25
quote:
Op vrijdag 23 juli 2004 22:21 schreef SuperRembo het volgende:

Dat is net zo nep als de rest. De korst is wel ok, maar van binnen is het een spons met wat zaden er door. En dan is het ook nog zo vreselijk dun gesneden dat het bijna onmogelijk is om normaal te smeren. Bij de meeste van die broden zit er een hoop van die gebrande mout door.
Het ziet er leuk uit hoor, zo'n papieren zak er omheen. En dan een franse naam, dat doet het ook goed voor de ambachtelijke smaakbeleving. Maar eigenlijk is het gewoon wit brood met wat versiering. Wat een nep zooi, ik haat het.
Volgens mij gin ghet om "lekker" en ik vind het lekker P
Over smaak valt niet te twisten

* Isabeau eet nu pain de boulogne met aardbeitjes...Yummie!
MouseOverzaterdag 24 juli 2004 @ 11:52
quote:
Op vrijdag 23 juli 2004 22:25 schreef nikky het volgende:
de edah in roden heeft nu een "deal" met de bakker uit de buurt. de bakker leverd smorgens het verse brood af bij de edah. dus heerlijk vers brood

en de appie heeft ook lekker brood. dat zijn degene die in de papieren zakken zitten
Vooruitgang, want hun kant en klare fabrieksbrood is écht heel erg slecht. Hoogstens is tarvo redelijk te eten maar dat knip-spul is intens bagger. Hun afbakstokbrood is trouwens wel weer lekker, dat is nu net bij de appie weer minder.
Isabeaumaandag 26 juli 2004 @ 06:51
Het verschilt trouwens ook per supermarkt heel erg. En dan bedoel ik tussen AH's of tussen C1000'en onderling. De C1000 in Hoogeveen heeft bagger stokbrood, de C1000 bij mijn ouders heeft het zaligste stokbrood dat je je kan wensen. Dus eigenlijk moet je per stad kijken welke supermarkt het lekkerste brood heeft en niet voor heel Nederland.
melonovymaandag 26 juli 2004 @ 12:20
De dagraad van super de boer is echt een heerlijk broodje, met goede korst en een lekkere smaak!
LordLynxmaandag 26 juli 2004 @ 14:23
Vind het maisbrood (pain de madelaine geloof ik) van AH goed te eten, en het casinobrood voldoet ook prima om te roosteren of tosti's mee te maken. Verder zou ik het niet weten, dat spul van Bas is iig niet te vreten.....
Plunderbunnymaandag 26 juli 2004 @ 14:38
Ik vind eigenlijk alleen het brood van de reformwinkel echt lekker . Maar bij gebrek aan tijd om naar de winkel te gaan wordt het dan maar pain de madeleine van de ah
Restmaandag 26 juli 2004 @ 15:33
Brood van AH is goed hoor.
Vivimaandag 26 juli 2004 @ 16:03
Tis wel geen supermarkt maar ik vind het brood van de V&D altijd erg lekker
Pietverdrietmaandag 26 juli 2004 @ 17:34
Supermarkt brood is niet best, en dat van de gemiddelde bakken niet veel beter.
KiwiTjuHhmaandag 26 juli 2004 @ 17:34
AH
Pietverdrietmaandag 26 juli 2004 @ 17:45
Laatst zelf brood gebakken, toen mijn neefje er was, en die vond het brood raar smaken zei die... Er zat namelijk smaak aan, het smaakte naar brood....
Triest, maar ik vrees dat dit veel vaker voorkomt als ik het brood van de supermarkt zie. Geen structuur, slap, geen gewicht, geen smaak.
mechatronicsdinsdag 27 juli 2004 @ 07:12
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 21:03 schreef Mr.Noodle het volgende:
Konmar brood
Tenminste die grote ketens hebben hun eigen oven en elke dag vers brood....trouwens ook max 3 dagen vers houdbaar....
omdat ze hier in NZ water ipv melk gebruiken voor de ingredienten smaakt het nergens naar, maar het is dan wel weer 10 dagen houdbaar...
caroladinsdag 27 juli 2004 @ 09:44
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 20:51 schreef Leintjeuh het volgende:
Dat van de C1000 niet!
Die juist wel! KENNEMERBROOD....MMMMMM!
caroladinsdag 27 juli 2004 @ 09:45
quote:
Op maandag 26 juli 2004 15:33 schreef Rest het volgende:
Brood van AH is goed hoor.
Maar de bolletjes niet, zit een rare smaak aan, de Bologne is wel lekker.
JohnDopedinsdag 27 juli 2004 @ 11:20
quote:
Op woensdag 21 juli 2004 20:19 schreef haaahaha het volgende:
Ik haal het meestal niet om brood te halen bij de warme bakker, dus dan moet ik het uit de supermarkt halen, maar van welke supermarkt is nou het brood het lekkerst?
Albert Heijn: Pain De Boulongne of hoe je dat ook spelt, ik ben nog geen lekkerder brood tegengekomen ergens!
#ANONIEMdinsdag 27 juli 2004 @ 11:24
Het zuurdesembrood van de natuurwinkel is het allerlekkerst. Geen gebakken lucht, geen ladingen gist, geen 'broodverbetermiddel'. En volkorenbrood heeft gewoon een zacht bruin kleurtje zoals het hoort. Dat hele bruine is alleen maar verbrande mout, daar kun je nog kanker van krijgen ook.
#ANONIEMdinsdag 27 juli 2004 @ 11:25
quote:
Op maandag 26 juli 2004 17:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Laatst zelf brood gebakken, toen mijn neefje er was, en die vond het brood raar smaken zei die... Er zat namelijk smaak aan, het smaakte naar brood....
Triest, maar ik vrees dat dit veel vaker voorkomt als ik het brood van de supermarkt zie. Geen structuur, slap, geen gewicht, geen smaak.
Ik krijg voor mijn verjaardag een broodbakmachine. Oh, wat zal dat brood lekker zijn!
#ANONIEMdinsdag 27 juli 2004 @ 11:27
quote:
Op dinsdag 27 juli 2004 07:12 schreef mechatronics het volgende:

[..]

omdat ze hier in NZ water ipv melk gebruiken voor de ingredienten smaakt het nergens naar, maar het is dan wel weer 10 dagen houdbaar...
Melk? In echt brood hoort helemaal geen melk.
Migueldinsdag 27 juli 2004 @ 11:29
Het witbrood van de Lidl is ideaal voor tosti's (zeker icm met hun schouderham, die in de zilvere verpakking)
MouseOverdinsdag 27 juli 2004 @ 12:49
quote:
Op dinsdag 27 juli 2004 11:25 schreef Toeps het volgende:

[..]

Ik krijg voor mijn verjaardag een broodbakmachine. Oh, wat zal dat brood lekker zijn!
Tss, een echte bikkel heeft daar geen machine voor nodig
Pietverdrietdinsdag 27 juli 2004 @ 19:21
quote:
Op dinsdag 27 juli 2004 11:25 schreef Toeps het volgende:

[..]

Ik krijg voor mijn verjaardag een broodbakmachine. Oh, wat zal dat brood lekker zijn!
Als je dan niet met mixen gaat werken en met prefermenten, dan is je brood ECHT lekker
Plunderbunnywoensdag 28 juli 2004 @ 00:10
quote:
Op dinsdag 27 juli 2004 11:24 schreef Toeps het volgende:
Het zuurdesembrood van de natuurwinkel is het allerlekkerst.
shmoopywoensdag 28 juli 2004 @ 00:17
quote:
Op dinsdag 27 juli 2004 11:25 schreef Toeps het volgende:

[..]

Ik krijg voor mijn verjaardag een broodbakmachine. Oh, wat zal dat brood lekker zijn!
*pling!*

Goeie tip, mamashmoop vroeg laatst wat ik wilde hebben voor mijn verjaardag, en opeens heb je het: Een broodbakmachine!
Isabeauwoensdag 28 juli 2004 @ 06:38
Zo'n ding dat je 4x gebruikt en dan in de kast laat staan.
Ik vraag me af hoeveel mensen met een broodbakmachine het ook werkelijk langere tijd gebruiken.
#ANONIEMwoensdag 28 juli 2004 @ 07:02
quote:
Op woensdag 28 juli 2004 06:38 schreef Isabeau het volgende:
Zo'n ding dat je 4x gebruikt en dan in de kast laat staan.
Ik vraag me af hoeveel mensen met een broodbakmachine het ook werkelijk langere tijd gebruiken.
Een vriendin van mij bakt er elke dag haar brood in. En dat ben ik ook zeker van plan.
Deethanwoensdag 28 juli 2004 @ 07:15
"American Sandwich" een soort van wit casinobrood van de Pennymarkt in Duitsland...
Maar ja dan moet je wel in de buurt van de grens wonen.
Plunderbunnywoensdag 28 juli 2004 @ 12:45
quote:
Op woensdag 28 juli 2004 07:02 schreef Toeps het volgende:

[..]

Een vriendin van mij bakt er elke dag haar brood in. En dat ben ik ook zeker van plan.
Helemaal handig is een broodbakker met een functie voor een snel, klein broodje. Dan heb je met een uur een broodje wat net genoeg is voor lunch en ontbijt.


(en als je die hebt gevonden, wil je plunderbunny dan het merk/type geven, want die weet dat ze bestaan, maar zoekt al tijden )
TeazNutzwoensdag 28 juli 2004 @ 12:45
CARREFOUR,

Die heeft veel, en is de best
Plunderbunnywoensdag 28 juli 2004 @ 13:07
quote:
Op woensdag 28 juli 2004 12:45 schreef TeazNutz het volgende:
CARREFOUR,

Die heeft veel, en is de best
yeah! Carrefour is
wat maar weer laat zien hoe treurig het gesteld is met de nederlandse supermarkt...

[ Bericht 0% gewijzigd door Plunderbunny op 28-07-2004 13:15:11 (typo) ]
Martijn_77zondag 1 augustus 2004 @ 22:53
Die van de Albert Heijn.

Dat brood van bakkersland vind ik te droog en te smaakloos.