Ik houd mijn haas altijd aan een stukquote:Op dinsdag 7 september 2004 17:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Probeer ook eens de haas niet aan stukjes, maar houd het aan 1 stuk, met vetspek omwikkelen (of ontbijtspek, nog lekkerder) en dan braden.
Vervolgens ff in de oven parkeren, zodat ie van binnen warm kan worden, maar niet gaar laten worden.
Vervolgens neem je hem uit de oven, en je doet er wat alufolie om en laat het ff 5 minuten rusten. Dit snij je dan aan plakken en dat serveer je.
Ja, enorme afrader..slaat groen uit en roest na 3x gebruiken. Koop meteen een goede!quote:Op dinsdag 7 september 2004 17:25 schreef Stereotomy het volgende:
Heeft iemand ervaring met de grillpan van Le Chef van de blokker voor net geen 20 EUR? De ribbeltjes leken me wat laag...
De mijne heeft dat (Le Creuset gietijzer). Dat zou dus moeten lukken?quote:Op zondag 18 juli 2004 11:32 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Ik bedoelde of er ook grillpannen zijn welke op een keramische koookplaat gebruikt kunnen worden dit omdat ze dan een dikke en glade onderkant moeten hebben.
Vreemd, wat heb je daarmee uitgevreten danquote:Op donderdag 9 september 2004 15:57 schreef Solitarias het volgende:
[..]
Ja, enorme afrader..slaat groen uit en roest na 3x gebruiken. Koop meteen een goede!
Grill pan met Teflonlaag? mmmquote:Op zondag 19 september 2004 23:49 schreef Stereotomy het volgende:
Ik heb dus een grillpan gekocht van geen-merk met teflonlaag bij de Kijkshop voor 14 EUR.Heerlijk die grillpan, ik zal nooit meer een andere pan gebruiken om vlees te bereiden! .
Ik hoop dat de EU keuringscommissies dat al voor mij hebben gecontroleerdquote:Op maandag 20 september 2004 08:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Grill pan met Teflonlaag? mmm
Die zou ik niet gebruiken, teflon kan er niet zo tegen als het erg heet wordt, en komen er wat smerige dampen vrij. Grillpan moet van gietijzer zijn IMHO,
Werd alles zwart of kreeg je nette zwarte grillstrepen erop? Kan zijn dat de ribbels van Le Chef te laag zijn en er teveel olie in de marinade zat.quote:Op dinsdag 21 september 2004 15:15 schreef korenwolf het volgende:
Ik heb ook zo'n el-cheapo grillpan van Le Chef (bij Blokker gehaald) en de eerste keer dat ik 'm gebruikte had ik al zoiets van: dit is kut. Alles werd zwart. Ik had gemarineerde kipsate's erop gelegd, maar die marinade begon gelijk aan te bakken.
Doe ik iets verkeerd?
De marinadesaus ging ook mee de pan in ... daar zat dus nog een hoop olie in. Het vlees lag netjes in een dikke zwarte koekquote:Op dinsdag 21 september 2004 15:40 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Werd alles zwart of kreeg je nette zwarte grillstrepen erop? Kan zijn dat de ribbels van Le Chef te laag zijn en er teveel olie in de marinade zat.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |