abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 25 juni 2004 @ 19:44:53 #26
71602 tong_poh
Mylee! Good Fuck!
pi_20187762
quote:
Op vrijdag 25 juni 2004 12:08 schreef Haspel33 het volgende:

[..]

Kan ik niks tegen in brengen. Maar je neemt alles wel erg serieus he? Ik dacht dat die post wel flauw genoeg was om dat te zien.
[..]

Idd. Open, aanvallend, leuk om te kijken maar vooral naief, weinig pressing van achteruit, liever 40 meter teruglopen met de tegenstander dan een paar meter voopruit verdedigen (zoals Portugal), verdedigers 4 man op 1lijn achterin voor de goal neerzetten etc. En wat krijg je dan internationaal tegen ploegen die wel vooruit spelen met het hele team : problemen.
[..]

Engeland had geen controle omdat de verdedigng achterin bleef en weinig inbreng had in de opbouw. Je kan een wedstrijd niet omturnen door 1 speler erin te brengen, het lag aan de manier waarop de Engeslen zich laten, met de nadruk op laten, terugdringen. Dat was een tactische zwakte die alles te maken heeft met d emanier van spelen, niet met 1 speler.
[..]

Beetje frustie? Always look at the bright side of life. En Engeland speelde laf. Terecht naar Hause dus.
Leuk hoe je de keutel terugtrekt door te zeggen dat je post flauw bedoeld was, maar fair enough laat het maar zo zijn. Trouwens voetbal is voor een Engelander verdomd serieus!!!!!!

Je kunt wel degelijk een wedstrijd omturnen door een speler. Nadat Rooney eruit ging was het meteen voorbij met Engeland. Vassel stond veelal op de verkeerde plek waardoor er te weinig druk naar voren kwam van Engeland. Daardoor kon Portugal momentum creëeren. Als je dat niet begrijpt, dan vind ik dat heel jammer voor je. Ik vind niet dat ze laf speelden, ze konden gewoonweg niet anders.

Beetje frustie?, vraag je. Tuurlijk! Zou jij ook zijn als Nederland uitgeschakeld was. Of ze nou goed of slecht gespeeld hadden. Indien je dan niet gefrustreerd of kwaad of zelfs teleurgesteld zou zijn, wat doe je dan in godsnaam op dit forum?

Nog een reden waarom ik gefrustreerd word, is de haat die heel veel nederlanders hebben tegen de Engelsen. Waarom is dit?? Ik heb tot nu toe nog geen geldige reden kunnen ontdekken. De meeste redenen kan ik afdoen als: De pot die de ketel verwijt dat ie zwart ziet.
Horrible Cunt!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')