abonnement Unibet Coolblue
pi_20252182
quote:
Op maandag 28 juni 2004 14:51 schreef Edenoniphobic het volgende:
Bla bla bla
Mandy voor minister-president: Zal altijd beter zijn dan Balkenende
(Voetballend heb je er nu toch niets aan)
pi_20252207
quote:
Op donderdag 24 juni 2004 02:43 schreef Dr.Daggla het volgende:
No shit .
pi_20252252
quote:
Op maandag 28 juni 2004 14:52 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Je zou, mocht dat gebeuren, na 70 minuten Mandy in kunnen zetten Dan heb je tenminste 70 minuten een goede speler gehad!
Nee, dan is het misschien beter om gewoon met 10 man verder te spelen dan v/d Meyde in zijn huidige doen in te brengen.
  maandag 28 juni 2004 @ 15:28:56 #229
33569 Daniel.San
Manic Expressive
pi_20252360
quote:
Op maandag 28 juni 2004 12:58 schreef speknek het volgende:
Ik snap Dick wel hoor. We spelen met vleugelspitsen (want dat moet nou eenmaal van het volk) en van der Meyde is onze enige rechtsbuiten, hoe slecht hij ook is. Overmars kan èn geen hele wedstrijd spelen èn is een linkspoot.
Overmars is een tweepoot. kan zowel met rechts en links voorzetten.
  maandag 28 juni 2004 @ 15:37:48 #230
8369 speknek
Another day another slay
pi_20252550
Ja je hebt gelijk, ik zie hem alleen altijd van een kant naar de achterlijn toe rennen en van de andere kant telkens naar binnen toe trekken.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  maandag 28 juni 2004 @ 15:38:20 #231
33189 RM-rf
1/998001
pi_20252562
quote:
Op maandag 28 juni 2004 14:51 schreef Edenoniphobic het volgende:
... en dan kun je hem beter niet opstellen want dan wordt ie minder waardevol. ..
Edenoniphobic for president

We willen toch niet dat Mandy minder waardevol gaat worden, toch? stel je voor ...

(overigens, dat uit stilstand een back proberen voorbij te komen doet hij zelf, Robben heeft dat niet, echter Mandy moet telkens inhouden voor de man om eerst te beslissen of hij een passeractie wil doen of er toch op volle snelheid langs, of toch maar het balletje terugleggen ... of ... of ...)
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_20252715
quote:
Op maandag 28 juni 2004 15:19 schreef Mork_Van_Ork het volgende:

[..]

Jij was het ja.
Het zal wel wat jij allemaal beschrijft, maar ik zie dattie alleen maar balverlies lijdt, je hebt gewoon niks aan hem tot nu toe. Wij spelen met vleugelspitsen en het zou fijn zijn als deze vleugelspits, die itt Robben vaak niet dubbelgedekt wordt, wel eens langs zn man zou komen om die goede voorzet die hij heeft te kunnen maken.
Noem mij 1 speler dit toernooi, van Spanje, Frankrijk, Tsjechie of whatever ploeg die consequent gevaarlijk is als buitenspeler vanuit een stilstaande actie. Want ik heb er al een hoop opgenoemd hierboven maar ik kan nog tig identieke situatie's herinneren in allerlei wedstrijden waarbij grootheden of vermeende grootheden aan de zijlijn de actie niet durven te maken of dat die actie gewoon mislukt. Figo en Henry hadden het ook kunnen doen verscheidene malen, kwamen er simpelweg niet voorbij. Waarom denk je dat niemand met buitenspelers speelt. Omdat ze die niet hebben, aangezien het een van de moeilijkste positie's is als je internationale topverdedigers tegenover je hebt. En omdat het linke soep is als het niet lukt.
quote:
Ik vond het tegen Zweden weer een drama met die gast, hij begint ook al aan zichzelf te twijfelen, je ziet al aan hem dat hij de bal gaat verspelen. Uit wanhoop maakt ie soms een spastische beweging vooruit met de bal om er dan weer achter te komen dat het wederom een mislukte aktie was.
Ontken ik dat ie zaterdag slecht speelde ofzo.
quote:
Zoals jij hem beschrijft zou het een geniale voetballer zijn.
Het is helemaal geen geniale voetballer. Wat ik beschrijf is puur zijn sterke kant. Het is aan de coach om spelers te benutten op hun kwaliteiten. VdV heeft geen loopvermogen, Sneijder is geen balafpakker, vanderMeyde mist de wereldse acceleratie. Maakt dat een speler slecht? Nee. Maar als je hem constant op die zwakheden benut blijft er idd weinig over van de kwaliteiten die ie wel heeft en vallen ze door de Mand(y). Dat is bij elke speler zo.
quote:
Dat zal best (waarom zet Inter hem op de bank?) maar ik zie het gewoon niet. Met Overmars had je gewoon veel meer dreiging.
Dat is maar afwachten, want ik heb al heel wat wedstrijden van Overmars gezien dat ook hij faalde met het passeren van zijn man en het rendement nihil was (Letland is geen graadmeter), ook bij zijn cluppie. Daar zat ie trouwens ondanks dat ie reeds fit was heel wat keren op de Barca-bank. En die strakke harde voorzet op Ruud tegen de Duitsers, die had Marc denk ik niet gegeven.
pi_20253015
quote:
Op maandag 28 juni 2004 15:38 schreef RM-rf het volgende:


(overigens, dat uit stilstand een back proberen voorbij te komen doet hij zelf,
Hij wordt veel te vaak gedwongen om dat zo te doen. Met laag doorzichtig baltempo en vaak met de rug naar de tegenstander de bal in de voet gespeeld krijgen vanuit het middenveld bereik je te weinig. Ik kan me nog een sporadische actie van Nistelrooy herinneren toen die 1 maal rechts zichzelf aanbood en de bal snel binnenkant back wou spelen op de diepgaande Andy. Toen had ie echt goed aangespeeld kunnen worden, was ie los van zijn man en had ie de ruimte, maar helaas kwam die bal niet aan omdat Ruud hem zomaar inlevert. Dat moet veel en veel vaker gebeuren wil je iets aan hem hebben. Als dat niet gebeurt door een slecht-meevoetballende spits moet je Andy eruit laten ja. Andy is erg afhankelijk van anderen en van positiespel.
quote:
Robben heeft dat niet, echter Mandy moet telkens inhouden voor de man om eerst te beslissen of hij een passeractie wil doen of er toch op volle snelheid langs, of toch maar het balletje terugleggen ... of ... of ...)
Hij twijfelde zaterdag idd veel teveel. Komt waarschijnlijk omdat er teveel mensen thuis zittten te janken op hem op zo'n moment, dit bevloedt hem Live met negatieve vibratie's en vergroot de twijfel alsmede de kans op mislukken.

Mocht hij overhoed toch erin staan of invallen woensdag, wil ik dus geen gek*nker en 100% Engelse support, ook bij mislukken. Begrepen?

[ Bericht 1% gewijzigd door Edenoniphobic op 28-06-2004 16:03:26 ]
pi_20253504
quote:
Op maandag 28 juni 2004 15:58 schreef Edenoniphobic het volgende:

[..]


Mocht hij overhoed toch erin staan of invallen woensdag, wil ik dus geen gek*nker en 100% Engelse support, ook bij mislukken. Begrepen?
Meyde en meespelen woensdag? Lijkt me zeer onwijs omdat te doen. Je zag zaterdag op een gegeven moment dat het z'n zelfvertrouwen aantastte nadat hij de zoveelste bal verneukte.

[ Bericht 0% gewijzigd door Rekkie op 28-06-2004 16:20:28 (typo) ]
  maandag 28 juni 2004 @ 16:19:44 #235
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_20253599
Sja, Advocaat laat ook vd vaart eruit omdat ie slecht speelde, dus waarom vd Meyde niet dan? het is niet alsof er geen alternatieven zijn ofzo.

Ik blijf erbij dat dickie het allemaal niet zo snapt....
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_20253772
Ik snap er ook niks van. Ik zit me alle wedstrijden al aan v/d Meyde te ergeren, en dat is niet omdat ik hem geen kans heb gegeven (om mij positiever over hem te laten zijn that is).

Ik snap gewoon NIET dat hij er steeds weer instaat. En al heeft Edenoniphobic gelijk over zn sterke kanten, die komen gewoon niet naar voren. En of dat nou de schuld van Andy is, of van het team wat hem niet goed aanspeelt, ik weet het niet, maar het loopt NIET.
Dus...
pi_20254231
quote:
Op maandag 28 juni 2004 16:25 schreef Mork_Van_Ork het volgende:
Ik snap er ook niks van. Ik zit me alle wedstrijden al aan v/d Meyde te ergeren, en dat is niet omdat ik hem geen kans heb gegeven (om mij positiever over hem te laten zijn that is).

Ik snap gewoon NIET dat hij er steeds weer instaat. En al heeft Edenoniphobic gelijk over zn sterke kanten, die komen gewoon niet naar voren. En of dat nou de schuld van Andy is, of van het team wat hem niet goed aanspeelt, ik weet het niet, maar het loopt NIET.
Precies.

Ik zie ook liever dat hij er 3 uitkapt langs de zijkant en een bloedmooie voorzet aflevert.
Van der Meyde heeft dat wel gehad.
Het komt er gewoon weg nu ff niet uit en hij strompelt meer dan dat hij voetbalt.
Maar Dick moet dan wel inzien dat Mandy laten staan het elftal schaadt.
  maandag 28 juni 2004 @ 16:46:55 #238
2365 Frenkie
ALLES GOED?
pi_20254396
quote:
Op maandag 28 juni 2004 14:51 schreef Edenoniphobic het volgende:
Het was zijn minste wedstrijd totnutoe. Met Overmars issie de enige rechtsbuiten in de selectie, en hij of Marc er zeker in moet om de positie's te bezetten. daar ga ik niet eens over discussieren, je hebt kunnen zien hoe belangrijk die vleugels zijn.
Sorry, maar als een buitenspeler zijn man niet langskomt. Dan heeft het spelen met buitenspelers ook geen nut.
quote:
Bovendien zie ik dat ie in potentie genoeg in huis heeft, omdat mijn geheugen niet weggevreten wordt door n00b-successupporter-scorebord-1dagsvliegs-beoordelingen.

Voetbal-leken die eens per jaar voetbal kijken als er een toernooi is en niet snappen dat je Andy moet lanceren met snel positiespel in de diepte, of in de korte combinatie ga ik verder geen woorden meer aan vuil maken.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om dit soort waardeoordelen over andere users voortaan achterwege te laten. Ik durf wel te beweren dat ik meer voetbal zie dan jij. En dat zal voor wel meer gelden. Bovendien maakt veel voetbal kijken je nog geen kenner.

Kortom laat dit soort dingen achterwege, of blijf uit dit topic.
quote:
Een dik jaar geleden vertrok ie naar Inter met een zeer respectabel aantal assists van 14 en een hoop goeie actie's.
Kuyt heeft meer assists (en doelpunten) en kan ook rechtsbuiten..
  maandag 28 juni 2004 @ 16:50:14 #239
2365 Frenkie
ALLES GOED?
pi_20254487
Overigens is dat verhaal over uit stilstand ook gelul. Zeker met de Boer in de basis zijn er genoeg crosspasses geweest. En ook vanaf het middenveld. Tegen de Tsjechen heeft hij ruimte en ballen in de diepte zat gehad. Resultaat nihil.
Bovendien moet hij zelf veels te veel moeite doen om de bal onder controle te krijgen, en komt ie daarom in stilstand. Anders is het wel heel gek dat Robben op rechts wel die ballen in de diepte kreeg

Verder is Van der Meyde geen speler met een drang naar de goal, zoals Robben dat wel is. Hij sluit slecht bij en blijft ook te veel bij de lijn.
pi_20254940
Uiteraard is Overmars beter dan vd Meyde! Without a doubt! Die klungel verdient geen basisplaats in Oranje.
Emancipate yourselves from mental slavery, none but ourselves can free our minds
pi_20257198
quote:
Op maandag 28 juni 2004 16:50 schreef Frenkie het volgende:
Overigens is dat verhaal over uit stilstand ook gelul. Zeker met de Boer in de basis zijn er genoeg crosspasses geweest. En ook vanaf het middenveld. Tegen de Tsjechen heeft hij ruimte en ballen in de diepte zat gehad. Resultaat nihil.
Pfffff. Lange halen/Crossballen zijn veel te lang onderweg en makkelijker te verdedigen, en Frank heeft die lange bal juist veruit het meeste op Ruud en Robben gegeven.

Vanaf het middenveld kwam juist veel te weinig, als je dat nog niet eens hebt gezien houdt het op. Van achteruit diep aanspelen moet voor vleugelspelers eerder vanuit de backs gebeuren, zoals Bronkhorst regelmatig Robben diep stuurde. Reiziger doet dat ook veel te weinig, wat ook weer te begrijpen is want hij doet geen dingen die ie niet goed kan tenzij ie de tijd krijg.
quote:
Bovendien moet hij zelf veels te veel moeite doen om de bal onder controle te krijgen, en komt ie daarom in stilstand. Anders is het wel heel gek dat Robben op rechts wel die ballen in de diepte kreeg
Dus omdat Robben meer ballen kreeg en soms succesvol diep ging omdat ie een bal op maat kreeg, kreeg Andy die ballen ook telkens volgens jou. Wat een logica, ik daag jou uit nog eens de wedstrijden te bekijken en het aantal ballen in de diepte op Andy op te tellen. Ben je zo uitgeteld.

Robben kreeg ook veel meer ballen, wat ook logisch is want die trekt meer naar binnen, maar kreeg juist meer ballen omdat ie door Davids en Bronckhorst redelijk wordt ondersteund en bediend. Met als voorbeeld waarbij Davids bij die ene steekbal tussendoor Robben vrijzet tegen de Tsjechen en die op de passief buitenspel-staande Ruud de assist kon geven. Seedorf doet datzelfde niet of nauwelijks op rechts wat Davids wel vaker op links doet. Clarence loopt juist de ruimte dicht. Die doet totnutoe zeer slecht positioneel mee zonder bal, wordt pas wakker als ie de bal heeft. Daarom blijven we met hem op rechts vleugellam en kun je VdM idd beter wisselen.
quote:
Bovendien maakt veel voetbal kijken je nog geen kenner.
Daar ben jij naar eigen zeggen idd een goed voorbeeld van.
quote:
Kuyt heeft meer assists (en doelpunten) en kan ook rechtsbuiten..
Ja laten wie de opstellen richting WK, de uber-technicus en specialist. Met Feyenoord in Europa tegen middelmatige verdedigers van Europese C-ploegen maakte die een wereld-indruk. Dirkie tha best.

[ Bericht 1% gewijzigd door Edenoniphobic op 28-06-2004 18:46:18 ]
  maandag 28 juni 2004 @ 18:48:07 #242
2365 Frenkie
ALLES GOED?
pi_20257318
quote:
Op maandag 28 juni 2004 18:41 schreef Edenoniphobic het volgende:
Daar ben jij naar eigen zeggen idd een goed voorbeeld van.
Ik prefereer ook nergens een kenner te zijn.
Piemol!
Anyway als kenner weet jij ook dat linksbenige centrale verdedigers een crosspass altijd naar rechts maken. Toch??
  maandag 28 juni 2004 @ 18:50:22 #243
2365 Frenkie
ALLES GOED?
pi_20257366
Overigens als de rest van het elftal niet goed genoeg is om Andy van aanvoer te voorzien, dan moeten we het helaas ook zonder Portugal doen!
  dinsdag 29 juni 2004 @ 00:06:44 #244
7352 kamagurka
psy-gothic
pi_20267666
quote:
Op maandag 28 juni 2004 16:46 schreef Frenkie het volgende:

Kuyt heeft meer assists (en doelpunten) en kan ook rechtsbuiten..
Maar die speelt altijd bij van die middelmatige clubjes
Domheid is de geestelijk vader van arrogantie
  dinsdag 29 juni 2004 @ 00:36:41 #245
2365 Frenkie
ALLES GOED?
pi_20268363
quote:
Op dinsdag 29 juni 2004 00:06 schreef kamagurka het volgende:

[..]

Maar die speelt altijd bij van die middelmatige clubjes
En met middelmatige medespelers.. En dan nog zulke cijfers
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')