FOK!forum / Lifestyle / Cup-a-soup. Favoriete smaak / smaken.
Guuszaterdag 11 augustus 2001 @ 20:10
Dat piramide puzzeltje was wel heel gemakkelijk. Ik zag het al toen het nog in het plastic zat.

Maar goed :

Pikante tomaat.
Taise kip
Champignon (+ham)

superhunkzaterdag 11 augustus 2001 @ 20:13
quote:
Op zaterdag 11 augustus 2001 20:10 schreef Guus het volgende:
Dat piramide puzzeltje was wel heel gemakkelijk. Ik zag het al toen het nog in het plastic zat.

Maar goed :

Pikante tomaat.
Taise kip
Champignon (+ham)


Tomaaat!
Tweekzaterdag 11 augustus 2001 @ 20:22
chineese groenten.
supergirlzaterdag 11 augustus 2001 @ 20:27
thaise kip en chinese kip
puzzeltjes zijn leuk !! heb er al een paar
#ANONIEMzaterdag 11 augustus 2001 @ 20:49
Champignon-ham. Die 'vult' in verhouding ook beter dan veel andere soorten, omdat hij wat dikker is.
Qarinxzaterdag 11 augustus 2001 @ 22:04
tomaat met croutons
Uiruruzaterdag 11 augustus 2001 @ 22:05
tomaat en de variaties daarop.

Champignon is vies

Loedertjezaterdag 11 augustus 2001 @ 22:20
Broccoli creme.
Dinuszaterdag 11 augustus 2001 @ 22:24
Kerrie
Asperge creme

In de winter: Erwtensoep

Amable.Chicazaterdag 11 augustus 2001 @ 22:41
tomaaaaaat
SkyMasterzaterdag 11 augustus 2001 @ 22:44
Tomaat.

.

Qarinxzaterdag 11 augustus 2001 @ 22:45
eigenlijk vind ik unox soep lekkerder...
morpheus_at_workzaterdag 11 augustus 2001 @ 22:52
champignon , chineese tomatensoep , kippensoep
Maggiblokjezondag 12 augustus 2001 @ 00:56
Mosterdsoep van AH.

Yummie!

rickizondag 12 augustus 2001 @ 01:06
champignon is de enige echt lekkere!
Montaguizondag 12 augustus 2001 @ 01:09
Pikante Tomaat.

Helaas al geruime tijd niet meer te krijgen bij de plaatselijke super en c1000.

Dr_Croutonzondag 12 augustus 2001 @ 05:07
Drink het niet zo vaak meer, vind echte soep of uit blik lekkerder dan dat droge poedergeval, maar de favorieten zijn:

Tomaat
Champigons (+ ham)
Asperge

Ik hou niet van die dunne oliesoep, de bovenstaande zijn lekker dik.

Realzmzondag 12 augustus 2001 @ 12:10
champignonham
chinese tomaat
en natuurlijk die puzzeltjes

overigens vind ik chinese tomatensoep uit blik vele malen lekkerder.

I.R.Baboonzondag 12 augustus 2001 @ 12:17
champignon
kerrie

ossestaartsoep van cup-a-soup is niet lekker, echte wel.

OZzzondag 12 augustus 2001 @ 12:22
Tomaat!

(en favoriete puzzel is de T)

Hemmondzondag 12 augustus 2001 @ 12:51
Wat dachten van jullie ossestaart.

Is alleen nog niet op de markt, maar het zal niet lang meer duren.

KroJozondag 12 augustus 2001 @ 12:55
'k vind Champignon altijd wel goed te doen..

Maak ik net 5 pakkies open, heb ik 3x de vreselijke 4 puzzel en 2x het alfabet ding. Die vreselijke 4 heb ik nou al 4x

Daidozondag 12 augustus 2001 @ 13:24
Kerrie, kippensoep, Franse ui en tomaat..
supergirlzondag 12 augustus 2001 @ 13:31
quote:
Op zondag 12 augustus 2001 12:55 schreef KroJo het volgende:
'k vind Champignon altijd wel goed te doen..

Maak ik net 5 pakkies open, heb ik 3x de vreselijke 4 puzzel en 2x het alfabet ding. Die vreselijke 4 heb ik nou al 4x


ruilen ? ik haal net uit de aspergesoep weer de "verschikelijke T" (heb er nu 3)
supergirlzondag 12 augustus 2001 @ 13:32
quote:
Op zondag 12 augustus 2001 12:55 schreef KroJo het volgende:
'k vind Champignon altijd wel goed te doen..

Maak ik net 5 pakkies open, heb ik 3x de vreselijke 4 puzzel en 2x het alfabet ding. Die vreselijke 4 heb ik nou al 4x


ruilen ? ik haal net uit de aspergesoep weer
"de typische T" (heb er nu 3)
(oeps zat niet op te letten bij editten, dat is twee !)
DainBramagezondag 12 augustus 2001 @ 13:33
Pikante Tomaat
Kerrie
Champignon
supergirlzondag 12 augustus 2001 @ 17:53
voor het geval iemand het niet meer weet .. dit zijn alle smaken.

asperge, franse ui, pikante tomaat
champignon, groenten, prei creme
champignon/ham, hongaarse goulash, thaise kip
chinese kip, kerrie, tomaat
chinese tomaat, kip, tomaten creme
drinkbouillon kip, koninginne, erwt
tomaat-basilicum, ossestaart, rundvlees

op www.cupasoup.nl staan overigens ook de oplossingen van de houten puzzeltjes

Dagootjezondag 12 augustus 2001 @ 17:54
Ik vind Uno veel lekkerder, das niet zo waterig. Verder ben ik gek op tomatensoep en varianten (chinese, pittige, etc.).
Strangerzondag 12 augustus 2001 @ 17:55
alleen champignon een ik vaak, voor de rest soms eens andere waar geen dierlijke vetten inzitten.. tomaten creme kan volgens mij ook, maar voor de rest zit er bijna altijd vlees in.. wel jammer
DemonRagezondag 12 augustus 2001 @ 18:04
pikante tomaat
Riannzondag 12 augustus 2001 @ 18:08
quote:
Op zondag 12 augustus 2001 12:10 schreef Realzm het volgende:
champignonham
chinese tomaat
en natuurlijk die puzzeltjes

overigens vind ik chinese tomatensoep uit blik vele malen lekkerder.


hier ga ik me mee
the-russianzondag 12 augustus 2001 @ 18:12
tomaat creme.

En dan de opmerking over dat het te waterig is?? moet je er misschien niet zoveel water bij gooien?? ik doe er altijd minder in dan op het pakje staat.. gewoon beetje naar eigen inzicht.

l_Charlize_ldinsdag 21 augustus 2001 @ 01:44
Tomaat!!! (vult zo goed)
Tomaat bassilicum
Tomaat creme


......ik ben een beetje tomaat freak

Meaghandinsdag 21 augustus 2001 @ 02:13
quote:
Op zondag 12 augustus 2001 18:12 schreef the-russian het volgende:
tomaat creme.

En dan de opmerking over dat het te waterig is?? moet je er misschien niet zoveel water bij gooien?? ik doe er altijd minder in dan op het pakje staat.. gewoon beetje naar eigen inzicht.


Of twee zakjes i.p.v. een..
IliasXdinsdag 21 augustus 2001 @ 10:51
Chinese tomaat, soms 2 zakjes en dan een hele grote hoeveelheid geraspte jonge kaas erdoorheen laten smelten .. dan lekker soppen met broodjes of boterhammen ..

En op het laatst het brood erdoorheen mixen .. ziet er echt ranzig uit, maar oh zo lekker

Kissinggirldinsdag 21 augustus 2001 @ 10:52
chinese tomaat
Spuuglokjedinsdag 21 augustus 2001 @ 20:03
2 zakjes UIENSOEP in grote kom, stukjes (oud) brood erop, plakjes kaas erop en onder de grill, lekkerlekkerlekkerrrr!

Overigens zijn de PIKANTE en CHINESE TOMAAT ook "heel goed te eten" (om er maar even een Unox slogan tegenaan te gooien).

Ach, ik vind alles lekker, behalve die KERRIE, omdat die rijstkorrels mij aan maden doen denken . De kerrie van Honig heeft gelukkig geen maden, mmm.

Marblezondag 16 september 2001 @ 16:50
Chinese Kip
Tomaten Creme
Ketel_1zondag 16 september 2001 @ 16:51
Ik drink alleen maar Tomaat (met Croutons). De rest vind ik niet zo lekker... Maar Tomaat =
-Maverick-maandag 17 september 2001 @ 12:07
Chin. Tomaat..

Ik maak mijn uiensoep wel lekker zelf.. kan je ook zelf bepalen wat er wel of niet in komt en ik pers. vind ut vele malen lekkerder dan uit blik...
Gewoon lekker een 5liter soeppan vol.. en dan de dagen daarna lekker uiensoep slurpen..
Of in un bakkie en dan de vriezer in..

voor de geinteresseerden, hier het recept:

Franse Uiensoep

Ingredienten:
voor +/- 5 liter (mid. grote soeppan)

  • 1 - 1 1/2 Kg. gepelde uien.
  • 150gr margarine of boter.
  • 4-6 geperste teentjes knoflook.
  • 100gr. bloem.
  • 5 liter bouillon (zelfgemaakt of van tabletten/potten etc. uien-krachtbouillon is zeker aan te raden).
  • Sneetjes stokbrood.
  • Zout.
  • Peper.
  • Aroma of worcester saus.
  • Chilipoeder of cayenne peper.
  • Laurierbladeren.
  • Kruidnagel(poeder).
  • Geraspte pikante kaas.
  • Benodigd Keukengerei:
    mes, soeppan (mid.groot(5ltr)), pol en/of soeplepel, oven (220oC/gasstand 4)of grill.

    Bereiding:

  • Snijd de uien overdwars in dunne plakken en druk ze tussen duim en wijsvinger in ringen uit elkaar.
  • Smelt de margarine in de soeppan en fruit daarin, onder af en toe omscheppen, de uien met de knoflook goudgeel van kleur.
  • Schep de bloem door de uien en laat het mengsel op de laaggedraaide warmtebron even gaar worden.
  • Schenk, als de bouillon koud is kleine hoeveelheden onder geregeld roeren en als de bouillon warm is deze in een keer in de pan.
  • Voeg 4 laurierbladen en 4 kruidnagelen (of 1 theelepel -poeder) toe.
  • Roer tot de inhoud kookt en laat die in de gesloten pan geruime tijd zacht doorkoken.
  • Verwarm de oven of grill voor. Leg sneetjes stokbrood op het rooster en maak er toast van.
  • Proef de soep en maak op smaak met peper, zout en aroma.
  • Meng door de geraspte kaas het chilipoeder of de cayennepeper.
  • Schep de soep in kommen, leg hierop een sneetje stokbrood, strooi hier een ruime hoeveelheid geraspte-kaasmengsel over en zet dit in de oven, totdat de kaas mooi gesmolten is.
  • Direct serveren tesamen met het overige stokbrood , geraspte kaas en evt. met kruiden/knoflookboter.
  • Eet smakelijk!

    [Dit bericht is gewijzigd door -Maverick- op 17-09-2001 13:16]

    stepstermaandag 17 september 2001 @ 21:10
    Champignon!!! Alleen is het wel jammer dat je vaak naar de champignons moet fietsen...
    Marblemaandag 17 september 2001 @ 22:29
    quote:
    Op maandag 17 september 2001 21:10 schreef stepster het volgende:
    Champignon!!! Alleen is het wel jammer dat je vaak naar de champignons moet fietsen...
    DarkElfmaandag 17 september 2001 @ 22:35
    Tomaat creme
    Champignon en af en toe Kerrie
    haiwormaandag 17 september 2001 @ 22:39
    Tomaat met mosterd
    Tristessamaandag 17 september 2001 @ 22:39
    quote:
    Op maandag 17 september 2001 12:07 schreef -Maverick- het volgende:
    Recept Franse uiensoep