Klinkt erg goed. Gebruik je nog een speciale soort azijn? Wijnazijn of zo iets?quote:Op donderdag 29 april 2004 10:07 schreef wingerd het volgende:
sla + spek + kaas + tomaat + bosui + olijven + pijnboompitten
dressing: honing + azijn + knoflook
bak het spek uit. Snijd de kaas in kleine blokjes en de ui in ringen, de tomaten in stukken, de bosui ook. Doe de sla in een bak en de rest ook.
Doe twee gelijke delen honing en azijn in een kopje en strooi er gehakte knoflook bij, mix het.
Schenk de gladde dressing over de salade. Doe een deksel op de bak en mix het.
Klaar (je kan ipv spek ook kip nemen)
Koop je die honing mosterd dressing of maak je die zelf?quote:Op zaterdag 1 mei 2004 15:17 schreef XcUZ_Me het volgende:
Ook lekker:
salade met pijnboompitten, uitgebakken spekjes, tomaat, komkommer en dan honing-mosterd dressing
Maar er zijn idd tig varianten
quote:Op donderdag 29 april 2004 12:53 schreef DancingPhoebe het volgende:
Men neme elk recept waar pijnboompitten en feta inzit en je streept met een dikke vette marker VOEG FETA TOE door. Eventueel gooi je iets anders er doorheen ter vervanging.
Een recept is geen wet ofzo. Je mág expirimenteren!
Ik maak t vaak zelf, men neme:quote:Op maandag 31 mei 2004 11:35 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Koop je die honing mosterd dressing of maak je die zelf?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |